2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun kuzum ya inşallah artık sorunsuz biter bu Zaman'lar evde kayısı varsa kaynatıp bir suyunu içsen ya da yesen yürüyüşte yap biraz evde dilerim düzelir

Sagol canim bugun kontrole gittim bebegim haftasiyla uyumluydu kilo da iyiydi. yedim yattim bu hafta valla. Kan akiminda bi sorun var ama dr um israrla sen bosver bunu kafana takma diyor. Tam cevap vermiyor. Yarim agiz konusyor. Dogumca birlikte girecegiz diyor. Sen zaten gayet bilinclisin her seye hazirliklisin dedi. Valla beni uzmeyen bir dr buldum:)

Cok gecmis olsun arkadasim.cok zor gercekten..ama nasil olur da hic mudahele edilemez..benim bildigim gecici dolgu falan yapilabiliyor..baska bir disciye daha mi gorunsen?
cnm özel muayenesi olan bi doktor buldum onu da aradım o da aynı şeyi söyledi bişey yapamam dedi ya niye yapamıolar anlayamadım ki böyle agrı cekerek doğru dürüst bişey yemeyerek bebegime daha çok zarar veriyomuşum gib gelio

Top gibi sivri maşallah erkek karnı gibi.ama cok güzel görünüyorsun .aynı haftadayız senınle benim karnım cok yayvan

nymeria-burcu canim bebisimin kilosuboyi iyi cikti cok sukur. Diger belirtilere girmiyorum. Haftaya yine dr dayiz. Insallah saglicakla gelir kizim.. Rabbim hepinizin evladina saglik versin. Hic kimseye sikinti stres yasatmasin.

Çok sevindim canımmmmmm, doktorunda çok tatlı konuşmuş, çok şükür. Hoooop diye herşeyde söylenmez yani, anlamıyorum bu doktorları, moral verceklerine adamı strese sokuyorlar. Çok güzel denk gelmişsinizzx. Bu haftada güzel ye, bakyiyince çocukta güzel çıkmış. Artık daha güçlü çekiyorlar direk yediklerimizden alıyorlar. Ye ye bol bol ye.yoğurt pekmez peynir sebze hep yeee.

Kızlarrrr çok tatlısınızzz hepinizin göbüşünü yerimmmmmmmm. İçindeki minnaklarıda yerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…