Çok güzel görünüyorsunuz maşallah size :)Eki Görüntüle 1850012
32. Hafta Neva'nın annesi.
Harika görünüyorsun manzara sen bebiş her şey süper maşallah :)kızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
Geçmiş olsun kuzum ya inşallah artık sorunsuz biter bu Zaman'lar evde kayısı varsa kaynatıp bir suyunu içsen ya da yesen yürüyüşte yap biraz evde dilerim düzelirKizlarrr bi sey danismaliyim size yaaa son zamanlarda noluyo banaaa nazar degdiii...
Hemoroid memesi baslamiss yeni.. Dogal bi cozum bilen var miiiarrk moralim bozuluyo her yerim ariza vermeye basladii, Allahim hayirlisiyla bi dogurayimm insallahh
Eki Görüntüle 1850011
Kızlar31+0 dan merhaba, benim Göbişim önden gidiyor baya, daha ne kadar büyür bilmiyorumerken doğum tehlikem vardı ama bugünleri gördük çok şükür , Allah hepimize Zaman'ında doğum versin inş
Eki Görüntüle 1850012
İnşallah canımYarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman Prensesin tatlım benim etken git bu defa:)
Haha aynen dayadi valla bana :)) decavit, kan ilaci, magnezyum, kalsiyum, clexan igne, progestron tablet, 5 gunde depo, nidilatKiz millet demirdir kandi vitamindi ne bulursa iciyor doktorlari dayiyoda dayiyo senle banada bi kuru folik asit baskada yok bahtsiziz
Anne sütü su ihtiyacını karşılıyo cnmAma su verecem galiba kızlar kaynatılıp ılitilmis su sonuçta bebek yaz bebeği terler ve su kaybı olur su verilmesi lazım bence haksiz miyim
Aaa burda da varmış bir fıstık :))kızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
Sagol canim bugun kontrole gittim bebegim haftasiyla uyumluydu kilo da iyiydi. yedim yattim bu hafta valla. Kan akiminda bi sorun var ama dr um israrla sen bosver bunu kafana takma diyor. Tam cevap vermiyor. Yarim agiz konusyor. Dogumca birlikte girecegiz diyor. Sen zaten gayet bilinclisin her seye hazirliklisin dedi. Valla beni uzmeyen bir dr buldum:)İnş canım 1 hafta erken alınınca 34 gun kalıyor ınanamıyorum kıme benzeyecek nasıl olacak oğlum kadar sevebılecek mıyım cok merak edıyorummmmm bu arada içimden hep sana daır cok guzel haberler alacagız dıyor bu kdr olumlu ve sukran dolu bır anne emınım ıyı haberler hakedıyorr
Sagol canim bugun kontrole gittim bebegim haftasiyla uyumluydu kilo da iyiydi. yedim yattim bu hafta valla. Kan akiminda bi sorun var ama dr um israrla sen bosver bunu kafana takma diyor. Tam cevap vermiyor. Yarim agiz konusyor. Dogumca birlikte girecegiz diyor. Sen zaten gayet bilinclisin her seye hazirliklisin dedi. Valla beni uzmeyen bir dr buldum:)
Ben ilk duyduğumdan beri istiyordum. Sağ salim alırsam kucağıma Neva olacak ismi.Ben de neva koyacaktım kızımın ismini, sonra vazgeçtim
Çok güzel görünüyorsunuz maşallah size :)
cnm özel muayenesi olan bi doktor buldum onu da aradım o da aynı şeyi söyledi bişey yapamam dedi ya niye yapamıolar anlayamadım ki böyle agrı cekerek doğru dürüst bişey yemeyerek bebegime daha çok zarar veriyomuşum gib gelioCok gecmis olsun arkadasim.cok zor gercekten..ama nasil olur da hic mudahele edilemez..benim bildigim gecici dolgu falan yapilabiliyor..baska bir disciye daha mi gorunsen?
Cok güzel görünüyorsun maşallahkızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
Top gibi sivri maşallah erkek karnı gibi.ama cok güzel görünüyorsun .aynı haftadayız senınle benim karnım cok yayvanEki Görüntüle 1850011
Kızlar31+0 dan merhaba, benim Göbişim önden gidiyor baya, daha ne kadar büyür bilmiyorumerken doğum tehlikem vardı ama bugünleri gördük çok şükür , Allah hepimize Zaman'ında doğum versin inş
Adı cok güzel cok hoş görünüyorsunuzEki Görüntüle 1850012
Masallahhh 41 kerekızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
nymeria-burcu canim bebisimin kilosuboyi iyi cikti cok sukur. Diger belirtilere girmiyorum. Haftaya yine dr dayiz. Insallah saglicakla gelir kizim.. Rabbim hepinizin evladina saglik versin. Hic kimseye sikinti stres yasatmasin.
Maşallah canım sen de manzara da harikaBu da bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?