2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm cok sagol tavsiyelerin icin deniyim insallah bende faydasini görürüm sadece colgate in setini alsam yeterli olurmu yoksa paradontax dediginle beraber mi kullanmak gerekio
Paradontaxı hiç açmadım bile colgate yeterli oldu colgate sensitive pro-relief ismi macunun çalkalama suyu da colgate plax. İnşallah faydası olur. Çokca geçmiş olsun. Fırcanın çok yumuşak olmasına dikkat et ama

Oh masallah sadece gobek varr cok guzel canm

Masallah Neva'nin annesine dee.. Cok Hos olms foto ..

Geçmiş olsun kuzum ya inşallah artık sorunsuz biter bu Zaman'lar evde kayısı varsa kaynatıp bir suyunu içsen ya da yesen yürüyüşte yap biraz evde dilerim düzelir

Canm her gun yuruyus de yapiyorm aslinda isin garibi kabizlik yok yani neden oldu anlamadm gerci bu donemde neden aramak da sacma insallh canm sagol tamam kayisi denencek yazdm..

Oh masallah senin cok iri olmayanlardan gobek

İnşallah en azından bir ay daha bekler oğlun o da annesini merak ediyor galiba
çok geçmiş olsun Can'ım

Harikasın canım çok özendim masallah. Esim oruç tutmasa biz de giderdik denize. Süper olurdu.

Coksagol canmm.. Ben de annem geldinde mazereto vardi onla gitmsitm burdayken, basimi bekledi annecim de yuzuyim diye napsinn..benm esim de oruc pek gidilmiyo oyle olunca evet, aksam gidelim desen arada bi cikiyoz yani mayisip kaliyo gidilmiyo gene, yazik bugun disarda bi termimetrede 56 derece yaziyoms aksama kadr hal mi kaliyo adamlar daa..

Aynen canm, anldigin gibisinden :/ benm baslangic canm ameliyat en son asamasi imis ben de baktm da netten.. Denemis olan care bulms olan varsa dogal bi cozum bulayim dedm.. Sicak su da bu sefer enfeksiyon icn sorun olabilir diye dusunuyorm
Canim oturduktan sonra kurulamam gerekiyor bolgeyi. Kremleri de cok iyi geliyor. Bizim sulalede oldugu icin biliyorum :) bide termal taytlar iyi geliyor diye biliyorum aklinda bulunsun :)
Ahhhhaa o hamile ben oluyorum. Sabah akşam demir öğle karışık vitamin ve d vitamini kalsiyum karışımı arada da magnezyum. Bu kadar vıtaminli mineralli dönemimi bilmiyorum.
Ne kadarin ilacidir onlar kiz ben agzimla istedimde vermedi gicik doktor masallahim var sanirsam etli butlu gordu tabi bunda iyi kan can vardir dedi vermedi kesin bana
Evet canım orada yapmayı düşünüyorum
Gecen bi teyzeyle konustum afedersin it gibi davraniyolar filan dedi de. O yuzden sordum. Bende zubeyde de dogurucam internette kotu diyende var iyi diyende. Yuzyuze konustuklarim doguranlarda hep son dkka git suyun filan gelsin sancin 2 dkkaya dussun oyle diyorlar. Korkuyorum ama elden gelmiyor baska turlusu napalim :)
Haha aynen dayadi valla bana :)) decavit, kan ilaci, magnezyum, kalsiyum, clexan igne, progestron tablet, 5 gunde depo, nidilat
Amanda aman sen ilacla besleniyormussun resmen balim ya bunlari ic karnin doyar zaten

Tamam canm benm cok sagol hepsini not ediyorm inan ki, sadece hamile olunca ekstra bi sey kullanmadan nasil hallederim derdindeym iste neyse hayirlisi canm insallah hayirlisiyla saglikla doguralm da, bunlar gecici seylerdir umarmm..

Ya canım valla kafa kalmadı seni tabiki hatırlıyorum da doğum tarihlerimizin aynı olduğu aklımdan çıkmış ya k.bakma :) sıcaklardan sanırsam:) nasılsın bebis iyi dimi

İyiyim fena değil yani . Şikayetlerim çokta çok yani hepsini yazmıştım. 20 kilo aldım şimdiye kadar . Çatal Ağrı'sından ayakta duramıyorum. Göbek çook aşağılara indi sarkıyor resmen. Gece uyku yok nefes darlığı wc nöbetleri, evimin içinde iki merdiven mutfağa inerken merdiven yatak odası yada wc ye çıkarken yukarı merdiven. Nefes nefese ben.Bunlar dışında nekadar iyi olunursa artık okadar iyiyim .
Sen nasılsın Nasıl gidiyor ?

Valla buna şükür ya iyiyim bende canım bende eğilip kalkamıyorum pek batıyor ya çok bir sorunum yok aslında bazen kasiklarimdan ayağıma kadar ağrı oluyor en çok o zorluyor beni

Yaaa niye öyle demiş ki teyze

Arkadaşıö doğum yaptı bir ay oluuor o çok memnun kalmıştı. Şans işi sanırım iyi bir ekibe gelirsek sabırlı bir ekibe güzel olır.

Ben de sancımı evde çekmeyi düşünenlerdenim. 5 dk da bire düşene kadar evde durmak istiyorum erken gidip de kesilmekten korkuyorum çünkü

Tmmdir cnm cok sagol esime soyleyim de alsin kullanayim her seyden medet umuyorum artik insallah iyi gelir

Cnm bebeklerinizin hareketleri nasıl hergün hareket ediyor mu
Evet, düzenli olarak hareket hissediyorum ben hatta canımı acıtacak kadar hareket hissediyorum. Gündüz daha sakin aksam saatlerinde daha hareketli. Sen de hissediyorsun değil mi? Dün doktorum bana bebeğin hareketlerini sordu. Önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…