Paradontaxı hiç açmadım bile colgate yeterli oldu colgate sensitive pro-relief ismi macunun çalkalama suyu da colgate plax. İnşallah faydası olur. Çokca geçmiş olsun. Fırcanın çok yumuşak olmasına dikkat et amaCnm cok sagol tavsiyelerin icin deniyim insallah bende faydasini görürüm sadece colgate in setini alsam yeterli olurmu yoksa paradontax dediginle beraber mi kullanmak gerekio
Eki Görüntüle 1850011
Kızlar31+0 dan merhaba, benim Göbişim önden gidiyor baya, daha ne kadar büyür bilmiyorumerken doğum tehlikem vardı ama bugünleri gördük çok şükür , Allah hepimize Zaman'ında doğum versin inş
Eki Görüntüle 1850012
32. Hafta Neva'nın annesi.
Geçmiş olsun kuzum ya inşallah artık sorunsuz biter bu Zaman'lar evde kayısı varsa kaynatıp bir suyunu içsen ya da yesen yürüyüşte yap biraz evde dilerim düzelir
Bu da bizden
Harikasın canım çok özendim masallah. Esim oruç tutmasa biz de giderdik denize. Süper olurdu.Ben de koyaym madeemmm...
Bu da Begum'un annesiii31+6'da idik burda... Bizim gonek azcuk iri sacima ben de cicekli tac takmistm denize gitmistik oh miss..
İnşallah en azından bir ay daha bekler oğlun o da annesini merak ediyor galibaBizim oğlanın pek durmaya niyeti yok dün yine sancılandım hastanedeydik allahdan acılma yok yine ama dr doğum pozisyonuna gelmiş dönmüş dedi temmuzu atlatsak bari ben aceleci bana aceleci oğlanda aynı olacak galiba bebek . Bebek yağı olarak kantaron yağını yazmışdı burada bir arkadaş bende araştırdım zeytinyağının asıtı alınırsa mükemmel olur dedi eczacı bir dostumuz diğerlerinden çok iyi dedi bir de gerçek argan yagı ama fas dan başka yerde gerçeğini bulmak zormuş aktarlardakine de bizdekine de güvenme dedi şastım kaldım
çok geçmiş olsun Can'ımHayirli gunler guzel arkadaslarim ben bu cocugu doguramadan bu dis agrisi beni oldurcek heraldeaksam yine agla agla harap oldum doktora gittim hic bisey yapamam son ayinda dedi bi antibiyotik bi parol yazdi gönderdi antibiyotigi icmedim parol aldim cok az hafifletti sadece hala da agrio napacam bilmiyorum denemedigim sey kalmadi iki ay daha nasil dayanacam bilmiyorum
Harikasın canım çok özendim masallah. Esim oruç tutmasa biz de giderdik denize. Süper olurdu.
Canim oturduktan sonra kurulamam gerekiyor bolgeyi. Kremleri de cok iyi geliyor. Bizim sulalede oldugu icin biliyorum :) bide termal taytlar iyi geliyor diye biliyorum aklinda bulunsun :)Aynen canm, anldigin gibisinden :/ benm baslangic canm ameliyat en son asamasi imis ben de baktm da netten.. Denemis olan care bulms olan varsa dogal bi cozum bulayim dedm.. Sicak su da bu sefer enfeksiyon icn sorun olabilir diye dusunuyorm
Ne kadarin ilacidir onlar kiz ben agzimla istedimde vermedi gicik doktor masallahim var sanirsam etli butlu gordu tabi bunda iyi kan can vardir dedi vermedi kesin banaAhhhhaa o hamile ben oluyorum. Sabah akşam demir öğle karışık vitamin ve d vitamini kalsiyum karışımı arada da magnezyum. Bu kadar vıtaminli mineralli dönemimi bilmiyorum.
Gecen bi teyzeyle konustum afedersin it gibi davraniyolar filan dedi de. O yuzden sordum. Bende zubeyde de dogurucam internette kotu diyende var iyi diyende. Yuzyuze konustuklarim doguranlarda hep son dkka git suyun filan gelsin sancin 2 dkkaya dussun oyle diyorlar. Korkuyorum ama elden gelmiyor baska turlusu napalim :)Evet canım orada yapmayı düşünüyorum
Amanda aman sen ilacla besleniyormussun resmen balim ya bunlari ic karnin doyar zatenHaha aynen dayadi valla bana :)) decavit, kan ilaci, magnezyum, kalsiyum, clexan igne, progestron tablet, 5 gunde depo, nidilat
Canim oturduktan sonra kurulamam gerekiyor bolgeyi. Kremleri de cok iyi geliyor. Bizim sulalede oldugu icin biliyorum :) bide termal taytlar iyi geliyor diye biliyorum aklinda bulunsun :)
Ne kadarin ilacidir onlar kiz ben agzimla istedimde vermedi gicik doktor masallahim var sanirsam etli butlu gordu tabi bunda iyi kan can vardir dedi vermedi kesin bana
Gecen bi teyzeyle konustum afedersin it gibi davraniyolar filan dedi de. O yuzden sordum. Bende zubeyde de dogurucam internette kotu diyende var iyi diyende. Yuzyuze konustuklarim doguranlarda hep son dkka git suyun filan gelsin sancin 2 dkkaya dussun oyle diyorlar. Korkuyorum ama elden gelmiyor baska turlusu napalim :)
Amanda aman sen ilacla besleniyormussun resmen balim ya bunlari ic karnin doyar zaten
Ya canım valla kafa kalmadı seni tabiki hatırlıyorum da doğum tarihlerimizin aynı olduğu aklımdan çıkmış ya k.bakma :) sıcaklardan sanırsam:) nasılsın bebis iyi dimi
Valla buna şükür ya iyiyim bende canım bende eğilip kalkamıyorum pek batıyor ya çok bir sorunum yok aslında bazen kasiklarimdan ayağıma kadar ağrı oluyor en çok o zorluyor beniİyiyim fena değil yani . Şikayetlerim çokta çok yani hepsini yazmıştım. 20 kilo aldım şimdiye kadar . Çatal Ağrı'sından ayakta duramıyorum. Göbek çook aşağılara indi sarkıyor resmen. Gece uyku yok nefes darlığı wc nöbetleri, evimin içinde iki merdiven mutfağa inerken merdiven yatak odası yada wc ye çıkarken yukarı merdiven. Nefes nefese ben.Bunlar dışında nekadar iyi olunursa artık okadar iyiyim .
Sen nasılsın Nasıl gidiyor ?
Benim ki gece sabaha kadar hareket halinde ama gündüzleri sakin canım:)Cnm bebeklerinizin hareketleri nasıl hergün hareket ediyor mu
Canim oturduktan sonra kurulamam gerekiyor bolgeyi. Kremleri de cok iyi geliyor. Bizim sulalede oldugu icin biliyorum :) bide termal taytlar iyi geliyor diye biliyorum aklinda bulunsun :)
Ne kadarin ilacidir onlar kiz ben agzimla istedimde vermedi gicik doktor masallahim var sanirsam etli butlu gordu tabi bunda iyi kan can vardir dedi vermedi kesin bana
Gecen bi teyzeyle konustum afedersin it gibi davraniyolar filan dedi de. O yuzden sordum. Bende zubeyde de dogurucam internette kotu diyende var iyi diyende. Yuzyuze konustuklarim doguranlarda hep son dkka git suyun filan gelsin sancin 2 dkkaya dussun oyle diyorlar. Korkuyorum ama elden gelmiyor baska turlusu napalim :)
Amanda aman sen ilacla besleniyormussun resmen balim ya bunlari ic karnin doyar zaten
Benim ki gece sabaha kadar hareket halinde ama gündüzleri sakin canım:)
Tmmdir cnm cok sagol esime soyleyim de alsin kullanayim her seyden medet umuyorum artik insallah iyi gelirParadontaxı hiç açmadım bile colgate yeterli oldu colgate sensitive pro-relief ismi macunun çalkalama suyu da colgate plax. İnşallah faydası olur. Çokca geçmiş olsun. Fırcanın çok yumuşak olmasına dikkat et ama
Evet, düzenli olarak hareket hissediyorum ben hatta canımı acıtacak kadar hareket hissediyorum. Gündüz daha sakin aksam saatlerinde daha hareketli. Sen de hissediyorsun değil mi? Dün doktorum bana bebeğin hareketlerini sordu. Önemli..Cnm bebeklerinizin hareketleri nasıl hergün hareket ediyor mu
Aynen canım doktorum da dedi nöbetlesceksiniz diye bende bebekligim de öyleymişim annem öyle diyor :)Damlaaa benimki gece sakin gündüz hop hop
Doğunca aynı şekil devam ediyor biliyormuydun.
Belliki Sen geceleri nöbet tutacaksın çok hihih
Ayy benim bebek te erkenden uyuyup erkenden uyanıyor anası kılıklıAynen canım doktorum da dedi nöbetlesceksiniz diye bende bebekligim de öyleymişim annem öyle diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?