2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Top gibi sivri maşallah erkek karnı gibi.ama cok güzel görünüyorsun .aynı haftadayız senınle benim karnım cok yayvan
ya Can'ım çok kişi öyle diyo biliyormusun valla cinsiyeti hiç önemli değil ama herşey pembiş pembiş bize sürpriz yaparsa ne yaparız bilmiyorum

Hepiniz çok tatlısınızzzz
Ne güzel ya kız bebek anneleri cidden yayılmış benimm karnımm top gibi ve çok öne doğru gören erkek sanıyor sürpriz olmaz umarımmm bütn hazırlıklar bitti
Canım benim bebek te kız ama karnım top gibi, rahatsız oluyorum yatarken falan. Sanki yayvan olsaymış daha tahat edecekmişim gibime geliyor bana da gören erkek diyor ama doktor kaç kere kız dedi :))

Sürpriz yaparlarsa da bebişler düşünsün artık giyerler çiçekli hastane çıkışlarını kandırıkçılar

Kuzum bebisin iyi olsunda gerisi hic onemli degil.. benim bi arkadasim acayip catladi heryeri yol yol olmustu.. ki kremler yaglar neler n3ler kullandi.. ama dogumdan sonra cok duzeldi.. bayagi toparladi goruntu itibariyle.. inan faha toparlanacak

evet canım sezeryan 20 temmuz nasipse yani bugün itibariyle tam 30 gün var

Maasallah canimm. Geri sayim basladi.. senden 1 hafa sonra da ben dogururum insallah

Günaydın annisler kızımın odasını hayal pembesine boyamak istiyorum ama kararsizim başka renk seçeneği olan varmı sizce güzelmiş bu renk

Ben bebek pembesine boyadim canim.. cok tatli oldu.. nasil hosuma gitti anlatamammm.. ayni renkten mi bahsediyoruz acaba? Marshall di bizim boya.

Maaşallah canimmm oglusuna..

Bende bugün kontrolden geldim 31+6dayım çalışabilir raporumu aldım 42 cm kilosu 1750 dedi 6 gün geriden geliyor ama önemli değil dedi bide kordon boynuna dolanmış umarım doğuma kadar çıkar

Bizdede kordon problemi var canim.. suslu kizim boynuna takmis kolye gibi ama dr 4 sefer dolanan kordonlar gordum ben dedi.. dogum esnasinda onem arz edio suan sorun yok dedi.. sezeryan olacagim ben zaten.. hatta sezeryanda hic sorun teskil etmio dedi bilgin olsun
kiz maasallah sana ne hamaratsin.. ellerine sağlık bebisine yarasin
bu arada şafak 69. Bu 69 gün sorunsuz geçsin dünyalar benim olur. Allahım ne olur oğlumu bana bağışla ve senin büyük kudretine rahmetine sığınıyorum bebişimin sıvı miktarı dursun ne olur.

Rabbim yardim etsin kuzumm insallah sivi miktariniz artsinn

Oyyyyy maaşallah maasalah cok tatlisiniz
Harika görünüyorsun manzara sen bebiş her şey süper maşallah :)
saol kuzummm allah razi olsunn mutlu oluyorummmm
Aaa burda da varmış bir fıstık :))

Maşallah canım bizim sayfanın hamişleri pek bir tatlı gözüküyor:))

Tesekkurler canimmm..
Cok güzel görünüyorsun maşallah

Saol tatlimmm sizede maasallahh

Masallahhh 41 kere

Saol canimmm sizede 41 kere maaşallah

Oyyyy ne sevimlisiñizz.. maaşallah maaşallah

Ben de koyaym madeemmm...
Bu da Begum'un annesiii 31+6'da idik burda... Bizim gonek azcuk iri sacima ben de cicekli tac takmistm denize gitmistik oh miss..

Ahhh allahim gobusunu sevsinler maaşallah. . Bende sicaktan kayniyorum resmen ne ozendimmm size

Ay benimki de aksamları ve gece cosuyor. Napsak ki ( şimdidedem uyku eğitiminr mi başlasak :)
Canım ben normalde çok uyurum öldürseler gece uyanmazdim ama şimdi hamilelikten de olsa gerek geceleri sürekli uyanıyorum hatta böyle devam etse de ben de alissam diyorum valla :) zorlanmam hem işimiz zor :)

Ben de koyaym madeemmm...
Bu da Begum'un annesiii 31+6'da idik burda... Bizim gonek azcuk iri sacima ben de cicekli tac takmistm denize gitmistik oh miss..
Maşallah Begüm e ve sana Can'ım, valla fotoda öyle çıkmışım ben de hamile olmadan önce bi göbek yoktu belim incecikti, şimdi hepsinden bol bol var maşallah

Bende bugün kontrolden geldim 31+6dayım çalışabilir raporumu aldım 42 cm kilosu 1750 dedi 6 gün geriden geliyor ama önemli değil dedi bide kordon boynuna dolanmış umarım doğuma kadar çıkar
Canim valla ben de ayni haftadayim benimkinin de kilosu ve boyu ayni dr cok nornal haftasiyla uyumlu dedi. Gerilik kilo ve boya goremi? Yoksa kafa olcumune gore mi?

Estağfurullah canım ben sorubsorun diye yazdım zaten. Canim benim suyum gelmedi. Afedersin o gün gündüz eşimle yakinlastik biraz. Sonra duşa girdim. Eşim ise gitti. Ablam geldi o sırada. Ama benim yavaştan karnım kasılıyordu. Bebek alt tarafıma baskı yapıyordu. Ben normal sandım ama ablam doğum başlamış olabilir dedi. Acile gittik alttan muayene ettiler 6 cm açıklığım olmuş. Zaten 4 cm açıklığım vardı. İlerlemiş iyice. Ben doğumhaneye indirdiler saat akşam 7 buçuk idi. 9 da doktor suyumu kendi patlattı. 11de oğlumu kucagıma aldım. Eğer suyun gelirse sakin bekleme hemen git bebek susuz kalmasın. Ama sancin gelirse iyice sıklaşmasını bekle. Yoksa suni sancı veriyorlar. Evde sancı çekmek daha mantıklı. Kanama olursada hemen git

Valla ericez sicaktan canm yaaa sagol tatlimm

Maşallah Begüm e ve sana Can'ım, valla fotoda öyle çıkmışım ben de hamile olmadan önce bi göbek yoktu belim incecikti, şimdi hepsinden bol bol var maşallah

Sagol canmm, e o kadar da olmasi lzm canm dert edilcek bi sey yokkk

Canım ben normalde çok uyurum öldürseler gece uyanmazdim ama şimdi hamilelikten de olsa gerek geceleri sürekli uyanıyorum hatta böyle devam etse de ben de alissam diyorum valla :) zorlanmam hem işimiz zor :)
ayy biz anayız her türlü dayanırız da Allah kocalara sabır versin benimki şimdiden uyku hesabı yapıyo

Bende sancıyı evde beklyeceğim. Doktorla irtibatta olucaz, kızlar bebişleri gece münkün oldugunca uyutun, konuşun laf dinlesinler. Gündüz istediklerigibi oynasınlar. Ama naynnn gece uyku zamanı diye konuşun mutlakaaa,bakgörcksşniz basıl derin uykuya yatıyo hemennnnn

Bende hissediyorum cnm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…