2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bu kasılma nasıl bir his hiç anlamadım.

Olduğu zaman mı anlayacağım, ya anlamazsam : )

Bir de karnın bir tarafının sivrilip sertleşmesi kasılma mı, o bebek uzvu mu?
İnternette kasılma diyor buna ama ağrı falan yok.

Benimki şuan gece uykusuna girdi bile. Biz uyuyoruz annişlerrr

Sanciyi evde bekleyecegim kismini anlamadm canm?? Ozel bi durum mu var ki ya da nisan ya da su gelmesi durumundan mi bahsediyosun?? Yoksa baska nerde beklicez anlamadm ki ama ben

Ben de denicem bu gece ninni ogrenmistm yeni hatta onu bile solicem, sen simdiden alisirdn masallahh

Bi tarafi sivrilince her zaman kasilma degildir belki ama bana oyle bi taraf sivrilince bi seyler oluyo, ates basiyo, nefesim daraliyo gibi oluyorm falan bu kasilma iste.. Nst ye baglandimda kasilma olmadi hic; ama duzenli olursa mutlaka gel dedi bazen sık olduğunda endişeleniyo insan ama normalmiş çoğu zamn..

Maşallah canim.kolay doğum olmuş adnki senin.inşaallah biz de kolaycik doguruveruriz.yuruyus falan yapiyir muydun.ve kacinci haftadan itibaren.6cm acilmasi evde çok güzel bisey

Bi rahatsızlık oluyo yani kasılma anında.

O zaman bendeki çocuğun uzvu gerçekten, hiç rahatsızlık yok çünkü.

Tamam canm benm cok sagol hepsini not ediyorm inan ki, sadece hamile olunca ekstra bi sey kullanmadan nasil hallederim derdindeym iste neyse hayirlisi canm insallah hayirlisiyla saglikla doguralm da, bunlar gecici seylerdir umarmm..
Anladim canim Allah sifa versin zordur cekmesi aglatir adami diye biliyorum..
Az kaldi annesi dogur bi mis kokusuyla hersey degisir :)
Bu arada sende diger kizlarda cok sekersinizz gobusler havayaa haydi bakalimmmm
Cnm bebeklerinizin hareketleri nasıl hergün hareket ediyor mu
Benim oglan tembel canim ya hergun ediyoda az az boyle anasi kılıklı
Valla Allah düşürmesin bile dedi kadin canim
Ama dedigin gibi neye denk geliriz napariz belli degil. Rabbim utandirmadan laf ettirtmeden kucagimiza almamizi nasip etsin.
Ekip cok önemli. İnsan gibi bi doktor denk gelirse yasadik.

İnşallah canım
Eşim izin alacabilirse o götürecek bu sefer, eve 1 km falan hastane ama gözümde o kadar büyüyor ki yol sürekli erteliyorum
Tatlım benim haklısın ben artık ekmek almaya üşeniyorum. Eşime ne olur sen al gel diyorum herşey gözümde büyüyor artık

O kasılmanın ve sancının Zaman'ı geldiğinde çok rahat bir şekilde farkına varacaksın inan bana nette falan bakmana bile gerek kalmayacak

Seni okurken kendi doğumum geldi aklıma Can'ım .. Bnde evde sancıların iyice artmasını bekledim en son raddeye gelince gittim acilden giriş yaptım Açıklık 4 cm di doktor gelene kadar 6 cm oldu sonra suyumu aynı seninki gibi kendi patlattı dikerim bu doğumun kolaylıkla olur arkadasım .. Buarada en iyisi evde açılmayı beklemek su gelmediği müddetçe hala vakit oluyor :)

Bi rahatsızlık oluyo yani kasılma anında.

O zaman bendeki çocuğun uzvu gerçekten, hiç rahatsızlık yok çünkü.

Canm yine de doktoruna danis tabi ama her hareketi kasilma degildir tabi, ben bu sekilde anliyorm yani farki..

Ondan eminm canm ya dogunca her seyi unutacaz insallahh.. Sagol tatlim benm gobisler costuu masallahh...

Maşallah sana güzellik :)

Tesekkur ederizzz canmm

Kızlar buda benden en yeni bu fotom var zaten bir türlü çıkamayan karnımla sizde demeyin bebek küçük mü diye çok yoruldum çünkü bu cümleden valla moralim bozuluyor artık
Çıkmaması iyi çatlamıcaksın işte cnm sevin :) hem niye moralin bozuluyor ki sen büyüdüğünü biliyosun ya yeter

Inan ben de anlamadim.demek son aylar risk olusturuyor..insallah doguma kadar idare edebilirsin canim..

Selam kızceler, zeynep kamil de randevum vardı bugün, kilomuz 1.670 haftamızla uyumlu ve iyi çıktı herşey şükürler olsun... Yolculuk yasak 10 günde 1 kontrole başladık biz... Ciğer geliştirici iğneyi soramadım, bülent hoca biraz kan sulandırıcı yada ciğer geliştirici iğnelere karşı, olumsuz bir şey var mı dedim herşey iyi gözüküyor dedi... Şimdi özel de gittiğim doktoru mu değiştirsem ne yapsam bilemedim... Kadıköyde oturuyorum ve hangi hastane hangi doktr diyorum??? Hepinize selamlar bol öpücükler

Slm canm.hangi hastaneden bahsediyorsunuz.Zübeyde mi iyi değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…