AMİN HERKESİN BEBEĞİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYA YA GELİR İNŞALLAHoh oh sağlıkla sıhhatle kucağına alman dileğiyle :)
Bende sancıyı evde beklyeceğim. Doktorla irtibatta olucaz, kızlar bebişleri gece münkün oldugunca uyutun, konuşun laf dinlesinler. Gündüz istediklerigibi oynasınlar. Ama naynnn gece uyku zamanı diye konuşun mutlakaaa,bakgörcksşniz basıl derin uykuya yatıyo hemennnnn
Benimki şuan gece uykusuna girdi bile. Biz uyuyoruz annişlerrr
Kızlar bu kasılma nasıl bir his hiç anlamadım.
Olduğu zaman mı anlayacağım, ya anlamazsam : )
Bir de karnın bir tarafının sivrilip sertleşmesi kasılma mı, o bebek uzvu mu?
İnternette kasılma diyor buna ama ağrı falan yok.
Estağfurullah canım ben sorubsorun diye yazdım zaten. Canim benim suyum gelmedi. Afedersin o gün gündüz eşimle yakinlastik biraz. Sonra duşa girdim. Eşim ise gitti. Ablam geldi o sırada. Ama benim yavaştan karnım kasılıyordu. Bebek alt tarafıma baskı yapıyordu. Ben normal sandım ama ablam doğum başlamış olabilir dedi. Acile gittik alttan muayene ettiler 6 cm açıklığım olmuş. Zaten 4 cm açıklığım vardı. İlerlemiş iyice. Ben doğumhaneye indirdiler saat akşam 7 buçuk idi. 9 da doktor suyumu kendi patlattı. 11de oğlumu kucagıma aldım. Eğer suyun gelirse sakin bekleme hemen git bebek susuz kalmasın. Ama sancin gelirse iyice sıklaşmasını bekle. Yoksa suni sancı veriyorlar. Evde sancı çekmek daha mantıklı. Kanama olursada hemen git
Bi tarafi sivrilince her zaman kasilma degildir belki ama bana oyle bi taraf sivrilince bi seyler oluyo, ates basiyo, nefesim daraliyo gibi oluyorm falan bu kasilma iste.. Nst ye baglandimda kasilma olmadi hic; ama duzenli olursa mutlaka gel dedi bazen sık olduğunda endişeleniyo insan ama normalmiş çoğu zamn..
Anladim canim Allah sifa versin zordur cekmesi aglatir adami diye biliyorum..Tamam canm benm cok sagol hepsini not ediyorm inan ki, sadece hamile olunca ekstra bi sey kullanmadan nasil hallederim derdindeym isteneyse hayirlisi canm insallah hayirlisiyla saglikla doguralm da, bunlar gecici seylerdir umarmm..
Benim oglan tembel canim ya hergun ediyoda az az boyle anasi kılıklıCnm bebeklerinizin hareketleri nasıl hergün hareket ediyor mu
Valla Allah düşürmesin bile dedi kadin canimYaaa niye öyle demiş ki teyze
Arkadaşıö doğum yaptı bir ay oluuor o çok memnun kalmıştı. Şans işi sanırım iyi bir ekibe gelirsek sabırlı bir ekibe güzel olır.
Ben de sancımı evde çekmeyi düşünenlerdenim. 5 dk da bire düşene kadar evde durmak istiyorum erken gidip de kesilmekten korkuyorum çünkü
Tatlım benim haklısın ben artık ekmek almaya üşeniyorum. Eşime ne olur sen al gel diyorum herşey gözümde büyüyor artıkİnşallah canım
Eşim izin alacabilirse o götürecek bu sefer, eve 1 km falan hastane ama gözümde o kadar büyüyor ki yol sürekli erteliyorum
Maşallah sana güzellik :)Ben de koyaym madeemmm...
Bu da Begum'un annesiii31+6'da idik burda... Bizim gonek azcuk iri sacima ben de cicekli tac takmistm denize gitmistik oh miss..
Maşallah sana ve bebişine tatlım çokkkk güZel görünüyorsun :)Kızlar buda benden en yeni bu fotom var zaten bir türlü çıkamayan karnımlasizde demeyin bebek küçük mü diye çok yoruldum çünkü bu cümleden valla moralim bozuluyor artık
Valla bu ağustos anneleri pek Bi tatlı maşallah sana da tatlı anne :)Bu da bizden
O kasılmanın ve sancının Zaman'ı geldiğinde çok rahat bir şekilde farkına varacaksın inan bana nette falan bakmana bile gerek kalmayacakKızlar bu kasılma nasıl bir his hiç anlamadım.
Olduğu zaman mı anlayacağım, ya anlamazsam : )
Bir de karnın bir tarafının sivrilip sertleşmesi kasılma mı, o bebek uzvu mu?
İnternette kasılma diyor buna ama ağrı falan yok.
Seni okurken kendi doğumum geldi aklıma Can'ım .. Bnde evde sancıların iyice artmasını bekledim en son raddeye gelince gittim acilden giriş yaptım Açıklık 4 cm di doktor gelene kadar 6 cm oldu sonra suyumu aynı seninki gibi kendi patlattıEstağfurullah canım ben sorubsorun diye yazdım zaten. Canim benim suyum gelmedi. Afedersin o gün gündüz eşimle yakinlastik biraz. Sonra duşa girdim. Eşim ise gitti. Ablam geldi o sırada. Ama benim yavaştan karnım kasılıyordu. Bebek alt tarafıma baskı yapıyordu. Ben normal sandım ama ablam doğum başlamış olabilir dedi. Acile gittik alttan muayene ettiler 6 cm açıklığım olmuş. Zaten 4 cm açıklığım vardı. İlerlemiş iyice. Ben doğumhaneye indirdiler saat akşam 7 buçuk idi. 9 da doktor suyumu kendi patlattı. 11de oğlumu kucagıma aldım. Eğer suyun gelirse sakin bekleme hemen git bebek susuz kalmasın. Ama sancin gelirse iyice sıklaşmasını bekle. Yoksa suni sancı veriyorlar. Evde sancı çekmek daha mantıklı. Kanama olursada hemen git
Bi rahatsızlık oluyo yani kasılma anında.
O zaman bendeki çocuğun uzvu gerçekten, hiç rahatsızlık yok çünkü.
Anladim canim Allah sifa versin zordur cekmesi aglatir adami diye biliyorum..
Az kaldi annesi dogur bi mis kokusuyla hersey degisir :)
Bu arada sende diger kizlarda cok sekersinizz gobusler havayaa haydi bakalimmmm
Benim oglan tembel canim ya hergun ediyoda az az boyle anasi kılıklı
Valla Allah düşürmesin bile dedi kadin canim
Ama dedigin gibi neye denk geliriz napariz belli degil. Rabbim utandirmadan laf ettirtmeden kucagimiza almamizi nasip etsin.
Ekip cok önemli. İnsan gibi bi doktor denk gelirse yasadik.
Maşallah sana güzellik :)
Çıkmaması iyi çatlamıcaksın işte cnm sevin :) hem niye moralin bozuluyor ki sen büyüdüğünü biliyosun ya yeterKızlar buda benden en yeni bu fotom var zaten bir türlü çıkamayan karnımlasizde demeyin bebek küçük mü diye çok yoruldum çünkü bu cümleden valla moralim bozuluyor artık
Inan ben de anlamadim.demek son aylar risk olusturuyor..insallah doguma kadar idare edebilirsin canim..cnm özel muayenesi olan bi doktor buldum onu da aradım o da aynı şeyi söyledi bişey yapamam dedi ya niye yapamıolar anlayamadım ki böyle agrı cekerek doğru dürüst bişey yemeyerek bebegime daha çok zarar veriyomuşum gib gelio
Slm canm.hangi hastaneden bahsediyorsunuz.Zübeyde mi iyi değilmiş.Anladim canim Allah sifa versin zordur cekmesi aglatir adami diye biliyorum..
Az kaldi annesi dogur bi mis kokusuyla hersey degisir :)
Bu arada sende diger kizlarda cok sekersinizz gobusler havayaa haydi bakalimmmm
Benim oglan tembel canim ya hergun ediyoda az az boyle anasi kılıklı
Valla Allah düşürmesin bile dedi kadin canim
Ama dedigin gibi neye denk geliriz napariz belli degil. Rabbim utandirmadan laf ettirtmeden kucagimiza almamizi nasip etsin.
Ekip cok önemli. İnsan gibi bi doktor denk gelirse yasadik.
Gatayı diyor canım ankara gata. Ama ben hep iyi şeyler dıydum, inşallah iyi doktorlara sabırlı ekiplere denk geliriz de burada güzel doğum hikayemizi paylaşırızSlm canm.hangi hastaneden bahsediyorsunuz.Zübeyde mi iyi değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?