- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Maşallah sen de büyüttün minnağıSelam kızceler, zeynep kamil de randevum vardı bugün, kilomuz 1.670 haftamızla uyumlu ve iyi çıktı herşey şükürler olsun... Yolculuk yasak 10 günde 1 kontrole başladık biz... Ciğer geliştirici iğneyi soramadım, bülent hoca biraz kan sulandırıcı yada ciğer geliştirici iğnelere karşı, olumsuz bir şey var mı dedim herşey iyi gözüküyor dedi... Şimdi özel de gittiğim doktoru mu değiştirsem ne yapsam bilemedim... Kadıköyde oturuyorum ve hangi hastane hangi doktr diyorum??? Hepinize selamlar bol öpücükler
Canim bu haftakardan sonra iliski yasak degil mi ya? Dogumu falan hizlandiriyor diye biliyorum.cetrina onlinesın kuzum napıyosun bu saatte
Ben kardeşimi uyandırmak için kocamın duştan çıkmadını bekliyorum bıralarda, deli adam bi rahat bırakmıyor bu halde bile
Ben yazdım sen çıktın :))
Rahat rahat mışıl mışıl uyu bakalım,
Tatlım ya Bnde tam çıkmışım hacetrina onlinesın kuzum napıyosun bu saatte
Ben kardeşimi uyandırmak için kocamın duştan çıkmadını bekliyorum bıralarda, deli adam bi rahat bırakmıyor bu halde bile
Ben yazdım sen çıktın :))
Rahat rahat mışıl mışıl uyu bakalım,
Yok tatlım genelde risk olmadığı sürece doktorlar yasaklamıyorlar bir de normal doğum düşünülüyorsa son haftaya kadar tavsiye bile ediyorlar ben cesaret edemiyorum o ayrıCanim bu haftakardan sonra iliski yasak degil mi ya? Dogumu falan hizlandiriyor diye biliyorum.
günaydınnnn bu son günlerde Bnde hiç denk gelmedim :/ belki bebiş hastaneden taburcu olmuştur ondan artık vakit bulamıyordurKızlar gunaydin. Forever dan haber alan var mı sayfasına da hiç paylaşım yapmamış merak ettim
Bizim doktor daha öyle birşey demedi canım. Belki bugün söylerCanim bu haftakardan sonra iliski yasak degil mi ya? Dogumu falan hizlandiriyor diye biliyorum.
Gidicem öğlen 1 de ordayım inşallah:) özledim kuzumu yahu kaç gündür görücem görücem göremiyorum.Tatlım ya Bnde tam çıkmışım hadenk gelememişiz ....
Ahhhhh bu kocalar
Buarada günaydın balım sana ve Prensese bugün gitçen mi doktora :)
Artık bebeği kendine geldi ve eve çıkardılar bence:) öyle yazmıştı diye hatırlıyorum kendi açtığı konuda gelecek hafta çıkaracağız diye yazmıştı.Kızlar gunaydin. Forever dan haber alan var mı sayfasına da hiç paylaşım yapmamış merak ettim
evet canım çok az kaldım şafak 28 Allah ın izniyleMaasallah canimm. Geri sayim basladi.. senden 1 hafa sonra da ben dogururum insallah
Kurban olurum o vuran ayaklara ellere acıkmış annesi kalk doyur minnoşu :)Gidicem öğlen 1 de ordayım inşallah:) özledim kuzumu yahu kaç gündür görücem görücem göremiyorum.
Kocalar fenaaa son zamanları iyi değerlendirmek istiyorlar galiba
Size de günaydın teyzoşuu biraz önce uyandı galiba benim minnak gaburgalarıma vurup duruyor
İnşallah canım bugün görücem bu kızı :))Kurban olurum o vuran ayaklara ellere acıkmış annesi kalk doyur minnoşu :)
Ayyy hadi bakalım güzel haberlerle gel sen gidicen ben heycan yapıyorum
Valla bu bebişler dinliyor gibi Bi benim ki başına buyruk bayağı Bi efevari ne laftan anlıyor ne sözdenİnşallah canım bugün görücem bu kızı :))
Acıkmamıştır daha ya bir saat sonra yemem laZım 7.30 gibi kan hapımı içtim 2 saat bir şey yememem gerekiyor, sonra hemen yerim hiç aç bırakmaz annesi onuuu :))
Biraz konuştum tekmelemeyi bıraktı annesinin sesini mi dinliyor nedir :)
Ayy sağol kuzum :)) ben hiç ümitli değilim o konudan ama belki duaların kabul olur :))Valla bu bebişler dinliyor gibi Bi benim ki başına buyruk bayağı Bi efevari ne laftan anlıyor ne sözdenbende sabahtan uyandım gece zaten sürekli wc molası Minnoşlarıda daha uyuyor bir buçuk saat sonra kalkarlar :) dua ediyorum sana yüzünü net bir şekilde görebil bugün kızının :)
Günaydın tatlım, suyum geldiğinde falan hemen gitmicem hastaneye,öyle oldumu hastane çok tutmak istemiyormuş,suni sancı falan verip hemen doğurtmaya çalışıyormuş. Doktorumda dışardan olduğu için,o zamanı yönetmek daha kolay olucak,o artık hastaneye gidelim dediğinde gidicez.Sanciyi evde bekleyecegim kismini anlamadm canm?? Ozel bi durum mu var ki ya da nisan ya da su gelmesi durumundan mi bahsediyosun?? Yoksa baska nerde beklicez anlamadm ki ama ben
Ben de denicem bu gece ninni ogrenmistm yeni hatta onu bile solicem, sen simdiden alisirdn masallahh
Bi tarafi sivrilince her zaman kasilma degildir belki ama bana oyle bi taraf sivrilince bi seyler oluyo, ates basiyo, nefesim daraliyo gibi oluyorm falan bu kasilma iste.. Nst ye baglandimda kasilma olmadi hic; ama duzenli olursa mutlaka gel dedi bazen sık olduğunda endişeleniyo insan ama normalmiş çoğu zamn..
Kurban olurum o vuran ayaklara ellere acıkmış annesi kalk doyur minnoşu :)
Ayyy hadi bakalım güzel haberlerle gel sen gidicen ben heycan yapıyorum
bizimde günde 1 tane nazarlık çiş kaçırmamız 1 de inadından kakamız var.
haa buarada rüzgarda günde 10 kere çiş yapıyorsa bunun sadece 2 tanesinde çişim var diye söylüyor yoksa diğerlerini biz anlayıp aa yemek yedi su içti süt içiti hesabı yapıp kendimiz oturtuyoruz lazımlığa yada tuvalete.
ay çok zor işlermiş bunlar ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?