2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maşallah sen de büyüttün minnağı

Doktor konusunda bir fikrim yok canım maalesef, neden değiştirmek istiyorsun diğerini? Umarım gönlüne göre bir doktora denk gelirsin

Canim bu haftakardan sonra iliski yasak degil mi ya? Dogumu falan hizlandiriyor diye biliyorum.

Tatlım ya Bnde tam çıkmışım ha denk gelememişiz ....
Ahhhhh bu kocalar
Buarada günaydın balım sana ve Prensese bugün gitçen mi doktora :)

Canim bu haftakardan sonra iliski yasak degil mi ya? Dogumu falan hizlandiriyor diye biliyorum.
Yok tatlım genelde risk olmadığı sürece doktorlar yasaklamıyorlar bir de normal doğum düşünülüyorsa son haftaya kadar tavsiye bile ediyorlar ben cesaret edemiyorum o ayrı

G
Kızlar gunaydin. Forever dan haber alan var mı sayfasına da hiç paylaşım yapmamış merak ettim
günaydınnnn bu son günlerde Bnde hiç denk gelmedim :/ belki bebiş hastaneden taburcu olmuştur ondan artık vakit bulamıyordur

Tatlım ya Bnde tam çıkmışım ha denk gelememişiz ....
Ahhhhh bu kocalar
Buarada günaydın balım sana ve Prensese bugün gitçen mi doktora :)
Gidicem öğlen 1 de ordayım inşallah:) özledim kuzumu yahu kaç gündür görücem görücem göremiyorum.

Kocalar fenaaa son zamanları iyi değerlendirmek istiyorlar galiba

Size de günaydın teyzoşuu biraz önce uyandı galiba benim minnak gaburgalarıma vurup duruyor

Kızlar gunaydin. Forever dan haber alan var mı sayfasına da hiç paylaşım yapmamış merak ettim
Artık bebeği kendine geldi ve eve çıkardılar bence:) öyle yazmıştı diye hatırlıyorum kendi açtığı konuda gelecek hafta çıkaracağız diye yazmıştı.

İnşallah ikisi de çok iyilerdir yoğunluktan yazamıyordur sarılıp duruyordur masal bebeğe

Maasallah canimm. Geri sayim basladi.. senden 1 hafa sonra da ben dogururum insallah
evet canım çok az kaldım şafak 28 Allah ın izniyle 10 gün sonra işten ayrılıorum geriye kalıyor 18 gün o günleri de bebişimi beklemekle hazırlıklarla geçircem inşaAllah senle aramızda 2 gün var bi haftayı bile bulmayabilir canım

Kurban olurum o vuran ayaklara ellere acıkmış annesi kalk doyur minnoşu :)
Ayyy hadi bakalım güzel haberlerle gel sen gidicen ben heycan yapıyorum

Kurban olurum o vuran ayaklara ellere acıkmış annesi kalk doyur minnoşu :)
Ayyy hadi bakalım güzel haberlerle gel sen gidicen ben heycan yapıyorum
İnşallah canım bugün görücem bu kızı :))

Acıkmamıştır daha ya bir saat sonra yemem laZım 7.30 gibi kan hapımı içtim 2 saat bir şey yememem gerekiyor, sonra hemen yerim hiç aç bırakmaz annesi onuuu :))

Biraz konuştum tekmelemeyi bıraktı annesinin sesini mi dinliyor nedir :)

En çok kilosunu merak esiyorum bu hafta, bana sanki çok ağırlaşmış gibi geliyor da

Valla bu bebişler dinliyor gibi Bi benim ki başına buyruk bayağı Bi efevari ne laftan anlıyor ne sözden bende sabahtan uyandım gece zaten sürekli wc molası Minnoşlarıda daha uyuyor bir buçuk saat sonra kalkarlar :) dua ediyorum sana yüzünü net bir şekilde görebil bugün kızının :)

Ayy sağol kuzum :)) ben hiç ümitli değilim o konudan ama belki duaların kabul olur :))

Seninki paşa ya ondan bu tavırlar hep bir benim kendi fikirlerim bir kişiliğim var havaları

İsim belirlediniz mı minnağa biz hala bulamadık

Günaydın tatlım, suyum geldiğinde falan hemen gitmicem hastaneye,öyle oldumu hastane çok tutmak istemiyormuş,suni sancı falan verip hemen doğurtmaya çalışıyormuş. Doktorumda dışardan olduğu için,o zamanı yönetmek daha kolay olucak,o artık hastaneye gidelim dediğinde gidicez.

bizde söyleme yok cnm yarım saatte bir götürüyorum denk gele artık ya tutarsa :)
kesinlikle çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…