2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok tatlım genelde risk olmadığı sürece doktorlar yasaklamıyorlar bir de normal doğum düşünülüyorsa son haftaya kadar tavsiye bile ediyorlar ben cesaret edemiyorum o ayrı
Biz artik asker arkadasi olduk zaten. Ben de tik yok valla. Kocam sarilmak icin yanassa hayirdir? Diyorum... Ben sicaklaiyorum da hic. Hormonlarda sorun var demek ki:)

Kızlar buda benden en yeni bu fotom var zaten bir türlü çıkamayan karnımla sizde demeyin bebek küçük mü diye çok yoruldum çünkü bu cümleden valla moralim bozuluyor artık
Bunu bana da sürekli diyorla hamile olduğumdan bu yana Gıcık oluyorum. Diyorum bebeğimin gelişimi çok güzel dr herşey yolunda gittiğini söylüyor diyorum. İç karnım geniş demek ki diyorum. Bi de bana teselli vermeye çalışıyorlar sonradan bilmiş bilmiş : Olsun iç karnın geniştir. Bebek geliştiyse bişey olmaz...
Ya sanki ben dert ediyormuşum gibi. Önce insanın moralini bozup sonra kendi enkazlarını toplamaya çalışıyorlar

Kızlar hastanede yenidogan bebege sekerli su verecekmis annem sarılık olmaması için. Sizce vermeli miyim
Sarılık bebekte sürekli açlıktan olan bişey sanırım. Sütün gelmezse mama verebilirsin. Yoksa sarılık için şekerli su diye bir şart yok. Gece seninle birlikte aç kaldığı için dünyaya gözünü açtığında karnı aç olarak geliyor. Bu yüzden enerjisi tükeniyor bebeğin. Maksat bebeğin aç kalmaması keramet şekerli suda değil tabiki.

Ayyy ağzın bal yesin :) var da niye hiç göstermiyorlar bize innşallah gösterir canım söyleyim serkancığıma
Valla bana anil gosteriyordu. Ama ben son 2 aydir normal usg de bile bakmiyorum. Yani cocugu gorsemtanimam:) o kadar cok baska seylere bakiyolar ki yuzune hic bakmiyolar bile:)

Valla bana anil gosteriyordu. Ama ben son 2 aydir normal usg de bile bakmiyorum. Yani cocugu gorsemtanimam:) o kadar cok baska seylere bakiyolar ki yuzune hic bakmiyolar bile:)
Dimi ya kara kara gözüküyor sadece ekranda ben de birşey anlamıyorum baksam bile :) inşallah gösterir ya çok sağol canım, sen daha öncr de söylemiştin ama çıkmış aklımdan :)

Günaydın hanımlar yazdıklarınızı okuyorum ama pek yazamıyorum Cumartesi 2.sınavım var resmen gerginim ya :) bi atlatsam da bebişle alakalı şeylerle ilgilensem haftaya bide evim tadilata giriyo bi ton işim var Sınavdan sonra evi toplıcz eşimle bende anneme gidicem bi hafta kalıcam inş :) diş ağrısı çeken arkadasa geçmiş olsun diliyorum ne demektir çok iyi bilirim inş bi an önce kurtulur agrıdan büyüyen bebişleride gıdısından öpüyorum Karnı top gibi olan hamileleride tebrik ediyorum hele az kilo alanlara hayranım cuma günü kontrolüm var Dr yine kiloma laf etcek diye korka korka gidiyorum ya :) kim bilir kaç kilo oldum

Aynen bende de öyle canım ben anlamadım ki bebek 5 kilo bile dogsa ne oluyor yani doktorum da diyor kilolu bebek degil hareketli bebek sagliklidir diye bence de öyle

Kuzum hayırlısıyla inşallah peşpeşe güzel doğumlarımız olsun.. Sonra gelip anlatalım burada.. Cok heyecanlıyımmm cook

aynen ya ebru şallı nın pilates videosunda 7 aylık hali fln galiba onun d a karnı yok ama kocaman çocuk doğurmuş zayıflıkla şişmanlıkla alakası yok sonuçta vucut yapısı farklı herkesin

Biliyor musun sweet-73 bunu benim annem de söyledi. Hatta biz olmaz diyince gizlice veririm dedi sarılık olmasın diye. Eşim de tedirgin oldu vermesin falan diyor bana arada kaldım. Aslında bebek zaten süt olsa sütten ya da mamadan suyu şekeri alıyor eskilerin bulduğu bir çözüm işte.

Aynen annem de dedi :)tutamicam onu galiba :)

Aynen annem de dedi :)tutamicam onu galiba :)

Kızlar benim de kvalidem söyledi bunu, olur mu öyle şey mamalar var mama veririz dedim mamanın içinde ne var bilmiyoruz şekerli su veririz dedi. 70 yaşında kadın üstelemedim bende.

Eşime söyledim annen böyle söylüyor ama vermeyin sen dikkatli ol dedim bir bildiği vardır da söylemiştir dedi ona da bir şey diyemedim.

Napacağuk biz bu şekerli su işini ya, hakkaten süt gelmezse verilmesi gerekiyor mu ki

Ben verecem canim sekerli su ve normal su Aç kalmasından daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…