Biz artik asker arkadasi olduk zaten. Ben de tik yok valla. Kocam sarilmak icin yanassa hayirdir? Diyorum... Ben sicaklaiyorum da hic. Hormonlarda sorun var demek ki:)Yok tatlım genelde risk olmadığı sürece doktorlar yasaklamıyorlar bir de normal doğum düşünülüyorsa son haftaya kadar tavsiye bile ediyorlar ben cesaret edemiyorum o ayrı
Bunu bana da sürekli diyorla hamile olduğumdan bu yanaKızlar buda benden en yeni bu fotom var zaten bir türlü çıkamayan karnımlasizde demeyin bebek küçük mü diye çok yoruldum çünkü bu cümleden valla moralim bozuluyor artık
Sarılık bebekte sürekli açlıktan olan bişey sanırım. Sütün gelmezse mama verebilirsin. Yoksa sarılık için şekerli su diye bir şart yok. Gece seninle birlikte aç kaldığı için dünyaya gözünü açtığında karnı aç olarak geliyor. Bu yüzden enerjisi tükeniyor bebeğin. Maksat bebeğin aç kalmaması keramet şekerli suda değil tabiki.Kızlar hastanede yenidogan bebege sekerli su verecekmis annem sarılık olmaması için. Sizce vermeli miyim
Ayyy ağzın bal yesin :) var da niye hiç göstermiyorlar bize innşallah gösterir canım söyleyim serkancığımaMinikPiranha canim bugunku dr dan rica et 3 boyutlu da acsin yuzunu gostersin. Kirmaz seni zanliimca...
Valla bana anil gosteriyordu. Ama ben son 2 aydir normal usg de bile bakmiyorum. Yani cocugu gorsemtanimam:) o kadar cok baska seylere bakiyolar ki yuzune hic bakmiyolar bile:)Ayyy ağzın bal yesin :) var da niye hiç göstermiyorlar bize innşallah gösterir canım söyleyim serkancığıma
Dimi ya kara kara gözüküyor sadece ekranda ben de birşey anlamıyorum baksam bile :) inşallah gösterir ya çok sağol canım, sen daha öncr de söylemiştin ama çıkmış aklımdan :)Valla bana anil gosteriyordu. Ama ben son 2 aydir normal usg de bile bakmiyorum. Yani cocugu gorsemtanimam:) o kadar cok baska seylere bakiyolar ki yuzune hic bakmiyolar bile:)
inşallah canım her gün yıka onunla. hatta sabah akşam yıkasan daha iyi olurgamzeli- canm sabunu dun aksam kullanmaya basladm, cok inanarak dua ederek kullanmaya basladm Allah sifasini verir insallahh..
Aynen bende de öyle canım ben anlamadım ki bebek 5 kilo bile dogsa ne oluyor yani doktorum da diyor kilolu bebek degil hareketli bebek sagliklidir diye bence de öyleBunu bana da sürekli diyorla hamile olduğumdan bu yanaGıcık oluyorum. Diyorum bebeğimin gelişimi çok güzel dr herşey yolunda gittiğini söylüyor diyorum. İç karnım geniş demek ki diyorum. Bi de bana teselli vermeye çalışıyorlar sonradan bilmiş bilmiş : Olsun iç karnın geniştir. Bebek geliştiyse bişey olmaz...
Ya sanki ben dert ediyormuşum gibi. Önce insanın moralini bozup sonra kendi enkazlarını toplamaya çalışıyorlar
Ben memnunum ama sürekli bu çocuk küçük mü doktora gidiyor musun diyorlar yaÇıkmaması iyi çatlamıcaksın işte cnm sevin :) hem niye moralin bozuluyor ki sen büyüdüğünü biliyosun ya yeter
Çok teşekkür ederim canımMaşallah sana ve bebişine tatlım çokkkk güZel görünüyorsun :)
İç karnım genişmiş de,çık işin içinden. Bende iç karın geniş değil,çocuk kiloda az,ama bir göbek var yuvarlayacak beni.Ben memnunum ama sürekli bu çocuk küçük mü doktora gidiyor musun diyorlar ya
Kuzum hayırlısıyla inşallah peşpeşe güzel doğumlarımız olsun.. Sonra gelip anlatalım burada.. Cok heyecanlıyımmm cookevet canım çok az kaldım şafak 28 Allah ın izniyle10 gün sonra işten ayrılıorum geriye kalıyor 18 gün o günleri de bebişimi beklemekle hazırlıklarla geçircem inşaAllah senle aramızda 2 gün var bi haftayı bile bulmayabilir canım
aynen ya ebru şallı nın pilates videosunda 7 aylık hali fln galiba onun d a karnı yok ama kocaman çocuk doğurmuş zayıflıkla şişmanlıkla alakası yok sonuçta vucut yapısı farklı herkesinBunu bana da sürekli diyorla hamile olduğumdan bu yanaGıcık oluyorum. Diyorum bebeğimin gelişimi çok güzel dr herşey yolunda gittiğini söylüyor diyorum. İç karnım geniş demek ki diyorum. Bi de bana teselli vermeye çalışıyorlar sonradan bilmiş bilmiş : Olsun iç karnın geniştir. Bebek geliştiyse bişey olmaz...
Ya sanki ben dert ediyormuşum gibi. Önce insanın moralini bozup sonra kendi enkazlarını toplamaya çalışıyorlar
Sarılık bebekte sürekli açlıktan olan bişey sanırım. Sütün gelmezse mama verebilirsin. Yoksa sarılık için şekerli su diye bir şart yok. Gece seninle birlikte aç kaldığı için dünyaya gözünü açtığında karnı aç olarak geliyor. Bu yüzden enerjisi tükeniyor bebeğin. Maksat bebeğin aç kalmaması keramet şekerli suda değil tabiki.
Aynen annem de dedi :)tutamicam onu galiba :)Biliyor musunsweet-73 bunu benim annem de söyledi. Hatta biz olmaz diyince gizlice veririm dedi sarılık olmasın diye. Eşim de tedirgin oldu vermesin falan diyor bana arada kaldım. Aslında bebek zaten süt olsa sütten ya da mamadan suyu şekeri alıyor eskilerin bulduğu bir çözüm işte.
Biliyor musunsweet-73 bunu benim annem de söyledi. Hatta biz olmaz diyince gizlice veririm dedi sarılık olmasın diye. Eşim de tedirgin oldu vermesin falan diyor bana arada kaldım. Aslında bebek zaten süt olsa sütten ya da mamadan suyu şekeri alıyor eskilerin bulduğu bir çözüm işte.
Aynen annem de dedi :)tutamicam onu galiba :)
Ben verecem canim sekerli su ve normal su Aç kalmasından daha iyidirKızlar benim de kvalidem söyledi bunu, olur mu öyle şey mamalar var mama veririz dedim mamanın içinde ne var bilmiyoruz şekerli su veririz dedi. 70 yaşında kadın üstelemedim bende.
Eşime söyledim annen böyle söylüyor ama vermeyin sen dikkatli ol dedim bir bildiği vardır da söylemiştir dedi ona da bir şey diyemedim.
Napacağuk biz bu şekerli su işini ya, hakkaten süt gelmezse verilmesi gerekiyor mu ki
inşallah hemencecik gelir sütümüz de uğraşmayız böyle şeylere. Bir arkadaşımın eşi doktor onlar vermiş bebeklerine şekerli su bebek de hiç sarılık olmamışBen verecem canim sekerli su ve normal su Aç kalmasından daha iyidir
Ben sadece 1 seferligine verecem şekerli suyu. Pompa da aldım hastanede sütümü de sagacaminşallah hemencecik gelir sütümüz de uğraşmayız böyle şeylere. Bir arkadaşımın eşi doktor onlar vermiş bebeklerine şekerli su bebek de hiç sarılık olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?