2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben anneme verdirmicem gizlice vermezse tabi . Ama sütüm hemen gelmezse mama veririm çocuğa mecbur ne yapak aç kalmasın yavrucak :)

ben anneme verdirmicem gizlice vermezse tabi . Ama sütüm hemen gelmezse mama veririm çocuğa mecbur ne yapak aç kalmasın yavrucak :)
Benim annem doğumdan sonra gelecek doğumda kvLidem ile eşim olacak yanımda kesin verirler

Napiyim aman versinler başımın etini yerler sarılık olursa mamaya karşıyız ama şekerli su okeyyy

tugbayhan şekertoş herkes birşey diyor dediğin gibi düzgün bir ekibe denk gelirsek çok güzel olur herşey. Allah yardımcımız olsun doğum yapan kafına bağırma diye kızan ebeler bile var
Aynen canim bu isler sans isi bakalim nasil olcak paylasiriz deneyimleri zaten

Ay nasil durcan kiz?? Ne bilim dr su gelince hemen gel diyor, sorun olmaz demi arkadasm?? Gerci doktorunla koordineli olcakmissin da.. Ne bilm ya ben duramam sanirm esim hic duramaz cok panikler

inşallah canım her gün yıka onunla. hatta sabah akşam yıkasan daha iyi olur

Aynen canm sabah aksam suruyorm, gerekirse sadece bacaklarimi yikiyorm kollarimla.. Insallah sifa olur canm sagol

Yani ne biliyim,doktor öyle anlattı,sakin olcaz,stresimiz olmıcak,sancı aralığını sayıcaz falan filan. Kiminin suyu çok erken geliyormuş,kimininki son dakka,burada önemli olan sancıları saymakmış. Gece falan gelirse sancım diye çok korkuyorum. Gece gece de doktoru arıcaz falan amaaann stresli işler. Eşimde dalga geçiyor,evde doğur işte ne güzel,doktorda buraya gelsin Allahımmmmmm yollarda da doğurmıyım yaaaa. Doktor son muayenesinde tahmini söyler zaten,biz hiç stres yaşamıcaz demesinden benim rahatlamam lazım. Kendim onun kollarına bırakcam. Ekstrem bir durum olduğunda onunla görüşçem,

aslında en iyisi sancılar sıklaşana kadar beklemek erken gidersek yapacakları belli vercekler suni sancıyı takcaklar epidurali de bir an önce doğum bitsin diye. Umarım su önceden gelmez su gelmediği sürece sancılar sıklaşana kadar beklemek kolay olur. Suni sancı normal sancılar gibi de değilmiş arada hiç es vermiyormuş hem de bebeği strese sokuyormuş. Aslında ne suni sancı istiyorum ne epidural ama nasıl müdahale etcez ki doktora kendimizi teslim etcez mecbur.
Absürd bi saatte suyum falan gelirse doktoru aramak ayıp olcak diye ben de düşünüyorum ya ama ne yapalım bir kerelik hayati önemli bir şey arıcaz mecbur :)

kelebek.hill Canim sen dr unla bi konus da sutun gelince hemen gitmek zorundasin diyebiliyorum. Ama suyun gelmedi ve sancin var o zaman bekleyebilirsin. Benim kardesimin suyu geldi ama hic sancisi olmadi. Su azalinca bebek icin sikinti oluyor. Ama sutun ve sancin birlikte gelirse en guzeli ve en kolayi dogum oymus ebe arkadasimdan duymustum. Suyla birlikte bebekte kolay cikiyormus.

Anladm canm tabi doktorun yonlendiriyorsa problem yok ama ben de F Ftszynp arkadasimiz gibi suyun gelince beklemenin iyi olmayacagini duymustm tabi doktorun bunu diyen sonucta bi bildigi vardir sanirimm...

Aynen canm ben de oyle diye biliyorm, zaten ben bekleyemem. Beklicem diyen nymeria-burcu arkadasimiz. Ben de ona soruyordm nasil olcak faln diye.. Yoksa ben sancida da pek bekleyebilcemi sanmiyorm yani ilk ya bi de hic evde kendimi riske atamam..gonderceklerse geri eve gondersinler icimin rahat olmasi lazmm..

Canim valla ben de ayni haftadayim benimkinin de kilosu ve boyu ayni dr cok nornal haftasiyla uyumlu dedi. Gerilik kilo ve boya goremi? Yoksa kafa olcumune gore mi?
Haftasına göre boy ve kilo normal bence sanırım kafa ölçümüne göre dedi ama hiç önemli değil diye de ekledi üç hafta sonra çağırdı benim aklıma takılan normal doğum istediğim için kordon dolanması

Anladığım kadarıyla sana suni sancı vermemişler heralde canım. Maşallah ne güzel çok fazla beklemişsin almışsın oğluşunu kucağına Allah bizede hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah Peki canım alttan muayenede acı oluyor mu. Bide suyunu patlattıklarında ne hissettin acıdı mı canım

Canim onu takip eder cocuk hareket ettikce geri de cikabilir kalabilir de sen de bebegin hareketlerine dikkat et azalinca hemen git dra.

Anne karnındayken hiç sıkıntı olmazmış kordon dolanması.o yönde endişem yok zaten ama normal doğuma engel diye biliyorum bakalım bu hareketle çıkarabilir bi kat daha dolaşabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…