İnşallah hemencecik gelir sütümüzinşallah hemencecik gelir sütümüz de uğraşmayız böyle şeylere. Bir arkadaşımın eşi doktor onlar vermiş bebeklerine şekerli su bebek de hiç sarılık olmamış
ben anneme verdirmicem gizlice vermezse tabiKızlar benim de kvalidem söyledi bunu, olur mu öyle şey mamalar var mama veririz dedim mamanın içinde ne var bilmiyoruz şekerli su veririz dedi. 70 yaşında kadın üstelemedim bende.
Eşime söyledim annen böyle söylüyor ama vermeyin sen dikkatli ol dedim bir bildiği vardır da söylemiştir dedi ona da bir şey diyemedim.
Napacağuk biz bu şekerli su işini ya, hakkaten süt gelmezse verilmesi gerekiyor mu ki
Ayyy inşallah hiç birine gerek kalmaz. Ben normal doğumda hemen geliyor süt diye biliyorsum ama öyle değilmiş bir iki günü bulabilirmiş sütün gelmesiBen sadece 1 seferligine verecem şekerli suyu. Pompa da aldım hastanede sütümü de sagacam
Görümcem in de öyle senin gibi canimİç karnım genişmiş de,çık işin içinden. Bende iç karın geniş değil,çocuk kiloda az,ama bir göbek var yuvarlayacak beni.
Benim annem doğumdan sonra gelecek doğumda kvLidem ile eşim olacak yanımda kesin verirlerben anneme verdirmicem gizlice vermezse tabi. Ama sütüm hemen gelmezse mama veririm çocuğa mecbur ne yapak aç kalmasın yavrucak :)
Gata canim ama her kafadan bir ses cikiyor pekte inanmamak lazim. Zubeyde hanimdan da yaka silken cok varSlm canm.hangi hastaneden bahsediyorsunuz.Zübeyde mi iyi değilmiş.
Aynen canim bu isler sans isi bakalim nasil olcak paylasiriz deneyimleri zatentugbayhan şekertoş herkes birşey diyor dediğin gibi düzgün bir ekibe denk gelirsek çok güzel olur herşey. Allah yardımcımız olsun doğum yapan kafına bağırma diye kızan ebeler bile var
Günaydın tatlım, suyum geldiğinde falan hemen gitmicem hastaneye,öyle oldumu hastane çok tutmak istemiyormuş,suni sancı falan verip hemen doğurtmaya çalışıyormuş. Doktorumda dışardan olduğu için,o zamanı yönetmek daha kolay olucak,o artık hastaneye gidelim dediğinde gidicez.
inşallah canım her gün yıka onunla. hatta sabah akşam yıkasan daha iyi olur
bende bende çok heyecanlıyım+korku da başladı tuhaf bi şekildeKuzum hayırlısıyla inşallah peşpeşe güzel doğumlarımız olsun.. Sonra gelip anlatalım burada.. Cok heyecanlıyımmm cook
Yani ne biliyim,doktor öyle anlattı,sakin olcaz,stresimiz olmıcak,sancı aralığını sayıcaz falan filan. Kiminin suyu çok erken geliyormuş,kimininki son dakka,burada önemli olan sancıları saymakmış. Gece falan gelirse sancım diye çok korkuyorum. Gece gece de doktoru arıcaz falan amaaann stresli işler. Eşimde dalga geçiyor,evde doğur işte ne güzel,doktorda buraya gelsinAy nasil durcan kiz?? Ne bilim dr su gelince hemen gel diyor, sorun olmaz demi arkadasm?? Gerci doktorunla koordineli olcakmissin da.. Ne bilm ya ben duramam sanirm esim hic duramaz cok panikler
Aynen canm sabah aksam suruyorm, gerekirse sadece bacaklarimi yikiyorm kollarimla.. Insallah sifa olur canm sagol
İnşallah hemencecik gelir sütümüzAyyy inşallah hiç birine gerek kalmaz. Ben normal doğumda hemen geliyor süt diye biliyorsum ama öyle değilmiş bir iki günü bulabilirmiş sütün gelmesi
aslında en iyisi sancılar sıklaşana kadar beklemek erken gidersek yapacakları belli vercekler suni sancıyı takcaklar epidurali de bir an önce doğum bitsin diye. Umarım su önceden gelmez su gelmediği sürece sancılar sıklaşana kadar beklemek kolay olur. Suni sancı normal sancılar gibi de değilmiş arada hiç es vermiyormuş hem de bebeği strese sokuyormuş. Aslında ne suni sancı istiyorum ne epidural ama nasıl müdahale etcez ki doktora kendimizi teslim etcez mecbur.Yani ne biliyim,doktor öyle anlattı,sakin olcaz,stresimiz olmıcak,sancı aralığını sayıcaz falan filan. Kiminin suyu çok erken geliyormuş,kimininki son dakka,burada önemli olan sancıları saymakmış. Gece falan gelirse sancım diye çok korkuyorum. Gece gece de doktoru arıcaz falan amaaann stresli işler. Eşimde dalga geçiyor,evde doğur işte ne güzel,doktorda buraya gelsinAllahımmmmmm yollarda da doğurmıyım yaaaa. Doktor son muayenesinde tahmini söyler zaten,biz hiç stres yaşamıcaz demesinden benim rahatlamam lazım. Kendim onun kollarına bırakcam. Ekstrem bir durum olduğunda onunla görüşçem,
Yani ne biliyim,doktor öyle anlattı,sakin olcaz,stresimiz olmıcak,sancı aralığını sayıcaz falan filan. Kiminin suyu çok erken geliyormuş,kimininki son dakka,burada önemli olan sancıları saymakmış. Gece falan gelirse sancım diye çok korkuyorum. Gece gece de doktoru arıcaz falan amaaann stresli işler. Eşimde dalga geçiyor,evde doğur işte ne güzel,doktorda buraya gelsinAllahımmmmmm yollarda da doğurmıyım yaaaa. Doktor son muayenesinde tahmini söyler zaten,biz hiç stres yaşamıcaz demesinden benim rahatlamam lazım. Kendim onun kollarına bırakcam. Ekstrem bir durum olduğunda onunla görüşçem,
kelebek.hill Canim sen dr unla bi konus da sutun gelince hemen gitmek zorundasin diyebiliyorum. Ama suyun gelmedi ve sancin var o zaman bekleyebilirsin. Benim kardesimin suyu geldi ama hic sancisi olmadi. Su azalinca bebek icin sikinti oluyor. Ama sutun ve sancin birlikte gelirse en guzeli ve en kolayi dogum oymus ebe arkadasimdan duymustum. Suyla birlikte bebekte kolay cikiyormus.
Haftasına göre boy ve kilo normal bence sanırım kafa ölçümüne göre dedi ama hiç önemli değil diye de ekledi üç hafta sonra çağırdı benim aklıma takılan normal doğum istediğim için kordon dolanmasıCanim valla ben de ayni haftadayim benimkinin de kilosu ve boyu ayni dr cok nornal haftasiyla uyumlu dedi. Gerilik kilo ve boya goremi? Yoksa kafa olcumune gore mi?
Canım hamileligimin başından beri okula gidip geliyordum yürüyerek. Bence o etkili olduMaşallah canim.kolay doğum olmuş adnki senin.inşaallah biz de kolaycik doguruveruriz.yuruyus falan yapiyir muydun.ve kacinci haftadan itibaren.6cm acilmasi evde çok güzel bisey
Anladığım kadarıyla sana suni sancı vermemişler heralde canım. Maşallah ne güzel çok fazla beklemişsin almışsın oğluşunu kucağınaEstağfurullah canım ben sorubsorun diye yazdım zaten. Canim benim suyum gelmedi. Afedersin o gün gündüz eşimle yakinlastik biraz. Sonra duşa girdim. Eşim ise gitti. Ablam geldi o sırada. Ama benim yavaştan karnım kasılıyordu. Bebek alt tarafıma baskı yapıyordu. Ben normal sandım ama ablam doğum başlamış olabilir dedi. Acile gittik alttan muayene ettiler 6 cm açıklığım olmuş. Zaten 4 cm açıklığım vardı. İlerlemiş iyice. Ben doğumhaneye indirdiler saat akşam 7 buçuk idi. 9 da doktor suyumu kendi patlattı. 11de oğlumu kucagıma aldım. Eğer suyun gelirse sakin bekleme hemen git bebek susuz kalmasın. Ama sancin gelirse iyice sıklaşmasını bekle. Yoksa suni sancı veriyorlar. Evde sancı çekmek daha mantıklı. Kanama olursada hemen git
Canim onu takip eder cocuk hareket ettikce geri de cikabilir kalabilir de sen de bebegin hareketlerine dikkat et azalinca hemen git dra.Haftasına göre boy ve kilo normal bence sanırım kafa ölçümüne göre dedi ama hiç önemli değil diye de ekledi üç hafta sonra çağırdı benim aklıma takılan normal doğum istediğim için kordon dolanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?