2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya canlarım,kimiside sancıyı hiç hissetmiyormuş,bir bakmış ki doğuyor çocuk. Allahım yaaa,herşekilde zor,allah kurtarıcımız olsun. Sağ salim atlatalım inş kuzucuklarım. Bende öyle diyorum ama,dediğin gibi büyük ihtimal panik yapıp,kendimi hastanede bulabilirim.

Günaydın hanimlar güzel resimlerinizle günüm güzelleşti. Hepiniz çok guzelsiniz.
bu hafta başında oğlumu krese başlattım. Sabah kahvaltısı var diye pazartesi kahvaltı yaptırmadan getirdim. Alismasi için hiç birşeye karismadim.kahvaltıyı bende beğenmedim oğlumda hiç birşey yemedi. O yüzden ertesi günler kahvaltı evde yaptırıp getirdim. O yüzden sabah erken kalkıyorum . Aksam üzeri 3.30 gibi çıkıyoruz. Gün boyu o kadar yorucu oluyor ki benim aÇimdan. Şuan bayilcak gibi hissediyorum. Hiiç halim yok . Uykusuzluk sicak ...

Bu arada herkesin dogumu farklı oluyor kimisinin sancısı başlıyor ,açılması oluyor ama suyu gelmiyor kiminin suyu geliyor sancısı gelmiyor türlü türlü şekli var.
Benim hayalim hep suyum gelecek ben evde daha 4-5 saat bekleyecek ve öyle gidecektim hastaneye. Ama ne su ne sanci hiç biri olmadan tıpış tıpış günüm geçince sunı sanci almaya gittim ve suni sanci kabus kabus kabus.
Şuan dogumdan ziyade sancim olmazda suni sanci verirlerse diye korkum
Eger hemen sanci başlayınca yada su hemen geldi diye giderseniz suni sanci ile tanismaniz kacinilmaz.
Su geldikten sonra hemen şor diye sifonu çekmiş gibi içindeki su boşalmıyor. Birden bi su gelir ama daha bebeğin çevresi su dolu oluyor. Min 4-5 saat idare edebilecek su oluyormuş. Min o da. 24 saat fln suruyormus bosalmasi.Suyunuz gelse bile evde beklemek en iyisi. Birde su var bazı hastanelerde sanci odasına hamile yalnız alınıyor.
Veya su gelmez sanci başlar. Sanci nasıl ki denip duruyor. Bi yerden cikacak gibi toplanma ,ittir me vs bunlar sanci değil. Sancıyı söyle düşünebiliriz. Nasıl hareketlerini hissederken benzer hareketler arka arkaya oluyorsa o hareketidir diyorduk. Sanci da o şekilde. Benzer bir ağrı sizi düzenli bir şekilde olmaya başlarsa o zaman beklemeye başlayın. Ama düzenli olacak eşit zaman aralıklı. Bu defa sancılar siklasinca gidersiniz. Sanci başlar başlamaz giderseniz bu sefer eğer suyunuz gelmediyse açılmaya bakacaklar . Açılma varsa ne ala. Yoksa yada yavaş ilerliyorsa suyu patlatirlar sonra suni sanci oldu ki güzel gitti yine şans yoksa sezeryan.
Aynı şekilde su gelse bile yine sezeryana gidebilir doğum.
Anne adayı olduğun andan başlayıp anne oluncada sende olması gereken ilk özellik soğuk kanlilik.
Bu sefer inşallah diyorum hep anlatırken çook istiyorum sancim başlasın , suyum gelsin fln evde bekleyeyim. İlkinde kurduğum doğum anı bu sefer gerçek olsun hatta eşime diyorum sen kontrol edersin acilmami azsa yine gitmem .
Ne uzun yazdım özlemişim sizi

Tabi canm orasi oyle, hayirlisi ne ise o olcak tabi ki ne kadr konusaak bos.. Insallahh sagsalim atlatalm da hepimiz dee bebeklerimize kavusalm daa..

Ne guzel anlatmissin her seyi, evet hic bi seyi kontrol altinda tutamayiz aslnda hayirlisi neyse o olsn insallah hepimiz icinn..

Bu arada kresiniz de hayirli olsn insallah cabucak alisir oglusun daa

Kreşiniz hayırlı olsun,umarım memnun kalırsınız. İnan sıcaklar çok fena,sadece gündüzde değil,gecede nefes darlığı yaşayarak uyanıyorum,panik atak geçircem diye çok korkuyorum. Bu sıcaklar inanılmaz kötü,mümkün olduğunca bizim klimalı ortamda kalmamız gerekiyor. Nem bize yaramıyor.

Of Yaaaaa negüzel yazmışsın canımmm. Ağrı eşiğiylede alakalı sancıyı hisetmeyende oluyor. Peki o sancı geldimi böyle nefesini kesecek şekilde 15-20 sn mi sürüyor. Kimiside Adet sancısı gibi diyor. Ben şuan stresten adet sancımın nasıl olduğunu unuttum,zaten benim o kadarda ağrılı geçmez. Bende doktoruma sormayı planlıyorum,eğer açılma olayı bizim anlayabileceğimiz birşeyse,evde eşime kendimi muayene ettirebilirim. Ona göre de doktorlar kararlaşrırırız ne olacağını. Benim korkum gece tutarsa nabarız diye,ama gündüze kadar beklerim gibi geliyor. Sonra doktorumda hemen muayanesine çağırır kontrol ederiz. Hadi bakalım doğum başlamış,derse de hemen hastanaeye koşarız. Çok şanslıyım ki, evim hastane ve muayene ve ve doktorumun evi birbirine çok yakınlar. Acil dediğimizde herkes yarım saat içinde toplanabilecek. Dediğin çok doğru stres yaşamadan,soğukkanlı bir şekilde bu evreyi de atlatmamız lazım. İnş allahımmmm.

@gamzeli- canm sabunu dun aksam kullanmaya basladm, cok inanarak dua ederek kullanmaya basladm Allah sifasini verir insallahh..

benim de ayaklarımda cok kaşıntı var demir iğnesi ve d vitaminine başladığımdan beri olmaya başladı. kesin birine alerjim var

Kiz bende hic yoktu. Karpuzda yiyorum kirazda ama faydasiz. Buz gibi soguk sular bilmem neler ay biktim resmen ejderha gibi alev cikartcam zannediyorum

aynen benimde öyle su bile daha kötü yapıo.. su an bile cok fenayım..

kızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm

Eki Görüntüle 1849977

Ben de koyaym madeemmm...
Bu da Begum'un annesiii 31+6'da idik burda... Bizim gonek azcuk iri sacima ben de cicekli tac takmistm denize gitmistik oh miss..

ohhh maşallah kızlar hepiniz cokkk güzelsiniz

Allah yardımcın olsun canım

Cnm bebeklerinizin hareketleri nasıl hergün hareket ediyor mu

benim gündüzleri baya haraketli gece de ben uyanınca uyanıyor

Kızlar buda benden en yeni bu fotom var zaten bir türlü çıkamayan karnımla sizde demeyin bebek küçük mü diye çok yoruldum çünkü bu cümleden valla moralim bozuluyor artık

Yok tatlım genelde risk olmadığı sürece doktorlar yasaklamıyorlar bir de normal doğum düşünülüyorsa son haftaya kadar tavsiye bile ediyorlar ben cesaret edemiyorum o ayrı
Bız 7.ayda noktaladık o işi, dr yasak deyınce esım hıc önermedı bıle

Bellı mı doğum tarıhın canımm

Kan sulandırıcı ığne vuranlar me zaman kesecek ıgnenvurmayı bılgınız var mı?

Kantoron ozlu kremi memeye sur derler işe yararmış canım

kızlar ya bişi sorucam burda biri cibinlik falan paylaşmıştı mavi ve pembe başka birisi d aldım ben demişti yastığıyla beraber ama ben bulamadım onları.. cok beğenmiştim. nerden aldınız acaba onları?

Hemoroid memesi dedigin popoda cikansa eger;
Canim sicak suya otur yani dayanabilecegin sicaklikta suya otur. Kremleri var eczanede onlarda cok iyi geliyor.
Eger gecmesse ameliyat ediyolar ama baslangic seninki
Suan sıcak suya oturması kasılmaya yol acmasın allah korusun

Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah.. Benm artk kasinmayan cok az yerm var

Suan sıcak suya oturması kasılmaya yol acmasın allah korusun

Bi de ben enfeksiyon oldugu icn de yapamadim onu zeytinyagi falan yapiyorm su an daha iyi sukur cok azms cabuk cekiyo kendini.. Kayisi yicem bi de duzenli, cok abartmamak kaydi ile hurma da yiyorm bakalm iyiym sukur simdilk o konudan yana..

Hemoroid memesi dedigin popoda cikansa eger;
Canim sicak suya otur yani dayanabilecegin sicaklikta suya otur. Kremleri var eczanede onlarda cok iyi geliyor.
Eger gecmesse ameliyat ediyolar ama baslangic seninki
Hamilelikte sıcak suya oturmak 26. Haftadan sonra suyunu patlatır yani erken dogum sebebidir kesinlikle sıcak suya oturmayın

Gunaydin kizlar..

Dun aksam kabus gibiydi.. cunku mesane tarafinda ara ara sanci hissettim ve cok korktum.. gaz sancisi da olabilir tabi.. annem ebe benim. Farkettik ki cocuk hareket edince sancim oluyor.. ama cok korktummmmm allah korusunn erken dogmasin yavrularimiz zamaninda gelsinler insallah..

İnşallah gösteriverir Prenses Gül Cemal'ini :) ahhh sorma kız bebekleri daha narin daha Nazlı ama erkekler hep Bi tavır hep Bi dik başlı daha ana karnında başlıyorlar .. Bizim isim daha o olmadan hazırdı ya sizin alternatif isimler yok mu akılda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…