- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ya canlarım,kimiside sancıyı hiç hissetmiyormuş,bir bakmış ki doğuyor çocuk. Allahım yaaa,herşekilde zor,allah kurtarıcımız olsun. Sağ salim atlatalım inş kuzucuklarım. Bende öyle diyorum ama,dediğin gibi büyük ihtimal panik yapıp,kendimi hastanede bulabilirim.Anladm canm tabi doktorun yonlendiriyorsa problem yok ama ben de @Ftszynp arkadasimiz gibi suyun gelince beklemenin iyi olmayacagini duymustm tabi doktorun bunu diyen sonucta bi bildigi vardir sanirimm...
Aynen canm ben de oyle diye biliyorm, zaten ben bekleyemem. Beklicem diyennymeria-burcu arkadasimiz. Ben de ona soruyordm nasil olcak faln diye.. Yoksa ben sancida da pek bekleyebilcemi sanmiyorm yani ilk ya bi de hic evde kendimi riske atamam..gonderceklerse geri eve gondersinler icimin rahat olmasi lazmm..
Ya canlarım,kimiside sancıyı hiç hissetmiyormuş,bir bakmış ki doğuyor çocuk. Allahım yaaa,herşekilde zor,allah kurtarıcımız olsun. Sağ salim atlatalım inş kuzucuklarım. Bende öyle diyorum ama,dediğin gibi büyük ihtimal panik yapıp,kendimi hastanede bulabilirim.
Günaydın hanimlar güzel resimlerinizle günüm güzelleşti. Hepiniz çok guzelsiniz.
bu hafta başında oğlumu krese başlattım. Sabah kahvaltısı var diye pazartesi kahvaltı yaptırmadan getirdim. Alismasi için hiç birşeye karismadim.kahvaltıyı bende beğenmedim oğlumda hiç birşey yemedi. O yüzden ertesi günler kahvaltı evde yaptırıp getirdim. O yüzden sabah erken kalkıyorum . Aksam üzeri 3.30 gibi çıkıyoruz. Gün boyu o kadar yorucu oluyor ki benim aÇimdan. Şuan bayilcak gibi hissediyorum. Hiiç halim yok . Uykusuzluk sicak ...
Bu arada herkesin dogumu farklı oluyor kimisinin sancısı başlıyor ,açılması oluyor ama suyu gelmiyor kiminin suyu geliyor sancısı gelmiyor türlü türlü şekli var.
Benim hayalim hep suyum gelecek ben evde daha 4-5 saat bekleyecek ve öyle gidecektim hastaneye. Ama ne su ne sanci hiç biri olmadan tıpış tıpış günüm geçince sunı sanci almaya gittim ve suni sanci kabus kabus kabus.
Şuan dogumdan ziyade sancim olmazda suni sanci verirlerse diye korkum
Eger hemen sanci başlayınca yada su hemen geldi diye giderseniz suni sanci ile tanismaniz kacinilmaz.
Su geldikten sonra hemen şor diye sifonu çekmiş gibi içindeki su boşalmıyor. Birden bi su gelir ama daha bebeğin çevresi su dolu oluyor. Min 4-5 saat idare edebilecek su oluyormuş. Min o da. 24 saat fln suruyormus bosalmasi.Suyunuz gelse bile evde beklemek en iyisi. Birde su var bazı hastanelerde sanci odasına hamile yalnız alınıyor.
Veya su gelmez sanci başlar. Sanci nasıl ki denip duruyor. Bi yerden cikacak gibi toplanma ,ittir me vs bunlar sanci değil. Sancıyı söyle düşünebiliriz. Nasıl hareketlerini hissederken benzer hareketler arka arkaya oluyorsa o hareketidir diyorduk. Sanci da o şekilde. Benzer bir ağrı sizi düzenli bir şekilde olmaya başlarsa o zaman beklemeye başlayın. Ama düzenli olacak eşit zaman aralıklı. Bu defa sancılar siklasinca gidersiniz. Sanci başlar başlamaz giderseniz bu sefer eğer suyunuz gelmediyse açılmaya bakacaklar . Açılma varsa ne ala. Yoksa yada yavaş ilerliyorsa suyu patlatirlar sonra suni sanci oldu ki güzel gitti yine şans yoksa sezeryan.
Aynı şekilde su gelse bile yine sezeryana gidebilir doğum.
Anne adayı olduğun andan başlayıp anne oluncada sende olması gereken ilk özellik soğuk kanlilik.
Bu sefer inşallah diyorum hep anlatırken çook istiyorum sancim başlasın , suyum gelsin fln evde bekleyeyim. İlkinde kurduğum doğum anı bu sefer gerçek olsun hatta eşime diyorum sen kontrol edersin acilmami azsa yine gitmem .
Ne uzun yazdım özlemişim sizi
Günaydın hanimlar güzel resimlerinizle günüm güzelleşti. Hepiniz çok guzelsiniz.
bu hafta başında oğlumu krese başlattım. Sabah kahvaltısı var diye pazartesi kahvaltı yaptırmadan getirdim. Alismasi için hiç birşeye karismadim.kahvaltıyı bende beğenmedim oğlumda hiç birşey yemedi. O yüzden ertesi günler kahvaltı evde yaptırıp getirdim. O yüzden sabah erken kalkıyorum . Aksam üzeri 3.30 gibi çıkıyoruz. Gün boyu o kadar yorucu oluyor ki benim aÇimdan. Şuan bayilcak gibi hissediyorum. Hiiç halim yok . Uykusuzluk sicak ...
Bu arada herkesin dogumu farklı oluyor kimisinin sancısı başlıyor ,açılması oluyor ama suyu gelmiyor kiminin suyu geliyor sancısı gelmiyor türlü türlü şekli var.
Benim hayalim hep suyum gelecek ben evde daha 4-5 saat bekleyecek ve öyle gidecektim hastaneye. Ama ne su ne sanci hiç biri olmadan tıpış tıpış günüm geçince sunı sanci almaya gittim ve suni sanci kabus kabus kabus.
Şuan dogumdan ziyade sancim olmazda suni sanci verirlerse diye korkum
Eger hemen sanci başlayınca yada su hemen geldi diye giderseniz suni sanci ile tanismaniz kacinilmaz.
Su geldikten sonra hemen şor diye sifonu çekmiş gibi içindeki su boşalmıyor. Birden bi su gelir ama daha bebeğin çevresi su dolu oluyor. Min 4-5 saat idare edebilecek su oluyormuş. Min o da. 24 saat fln suruyormus bosalmasi.Suyunuz gelse bile evde beklemek en iyisi. Birde su var bazı hastanelerde sanci odasına hamile yalnız alınıyor.
Veya su gelmez sanci başlar. Sanci nasıl ki denip duruyor. Bi yerden cikacak gibi toplanma ,ittir me vs bunlar sanci değil. Sancıyı söyle düşünebiliriz. Nasıl hareketlerini hissederken benzer hareketler arka arkaya oluyorsa o hareketidir diyorduk. Sanci da o şekilde. Benzer bir ağrı sizi düzenli bir şekilde olmaya başlarsa o zaman beklemeye başlayın. Ama düzenli olacak eşit zaman aralıklı. Bu defa sancılar siklasinca gidersiniz. Sanci başlar başlamaz giderseniz bu sefer eğer suyunuz gelmediyse açılmaya bakacaklar . Açılma varsa ne ala. Yoksa yada yavaş ilerliyorsa suyu patlatirlar sonra suni sanci oldu ki güzel gitti yine şans yoksa sezeryan.
Aynı şekilde su gelse bile yine sezeryana gidebilir doğum.
Anne adayı olduğun andan başlayıp anne oluncada sende olması gereken ilk özellik soğuk kanlilik.
Bu sefer inşallah diyorum hep anlatırken çook istiyorum sancim başlasın , suyum gelsin fln evde bekleyeyim. İlkinde kurduğum doğum anı bu sefer gerçek olsun hatta eşime diyorum sen kontrol edersin acilmami azsa yine gitmem .
Ne uzun yazdım özlemişim sizi
@gamzeli- canm sabunu dun aksam kullanmaya basladm, cok inanarak dua ederek kullanmaya basladm Allah sifasini verir insallahh..
Kiz bende hic yoktu. Karpuzda yiyorum kirazda ama faydasiz. Buz gibi soguk sular bilmem neler ay biktim resmen ejderha gibi alev cikartcam zannediyorum
kızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
Eki Görüntüle 1850011
Kızlar31+0 dan merhaba, benim Göbişim önden gidiyor baya, daha ne kadar büyür bilmiyorumerken doğum tehlikem vardı ama bugünleri gördük çok şükür , Allah hepimize Zaman'ında doğum versin inş
Eki Görüntüle 1850012
32. Hafta Neva'nın annesi.
Bu da bizden
Ben de koyaym madeemmm...
Bu da Begum'un annesiii31+6'da idik burda... Bizim gonek azcuk iri sacima ben de cicekli tac takmistm denize gitmistik oh miss..
İyiyim fena değil yani . Şikayetlerim çokta çok yani hepsini yazmıştım. 20 kilo aldım şimdiye kadar . Çatal Ağrı'sından ayakta duramıyorum. Göbek çook aşağılara indi sarkıyor resmen. Gece uyku yok nefes darlığı wc nöbetleri, evimin içinde iki merdiven mutfağa inerken merdiven yatak odası yada wc ye çıkarken yukarı merdiven. Nefes nefese ben.Bunlar dışında nekadar iyi olunursa artık okadar iyiyim .
Sen nasılsın Nasıl gidiyor ?
Cnm bebeklerinizin hareketleri nasıl hergün hareket ediyor mu
Kızlar buda benden en yeni bu fotom var zaten bir türlü çıkamayan karnımlasizde demeyin bebek küçük mü diye çok yoruldum çünkü bu cümleden valla moralim bozuluyor artık
Bız 7.ayda noktaladık o işi, dr yasak deyınce esım hıc önermedı bıleYok tatlım genelde risk olmadığı sürece doktorlar yasaklamıyorlar bir de normal doğum düşünülüyorsa son haftaya kadar tavsiye bile ediyorlar ben cesaret edemiyorum o ayrı
Bellı mı doğum tarıhın canımmevet canım çok az kaldım şafak 28 Allah ın izniyle10 gün sonra işten ayrılıorum geriye kalıyor 18 gün o günleri de bebişimi beklemekle hazırlıklarla geçircem inşaAllah senle aramızda 2 gün var bi haftayı bile bulmayabilir canım
Kantoron ozlu kremi memeye sur derler işe yararmış canımKizlarrr bi sey danismaliyim size yaaa son zamanlarda noluyo banaaa nazar degdiii...
Hemoroid memesi baslamiss yeni.. Dogal bi cozum bilen var miiiarrk moralim bozuluyo her yerim ariza vermeye basladii, Allahim hayirlisiyla bi dogurayimm insallahh
Suan sıcak suya oturması kasılmaya yol acmasın allah korusunHemoroid memesi dedigin popoda cikansa eger;
Canim sicak suya otur yani dayanabilecegin sicaklikta suya otur. Kremleri var eczanede onlarda cok iyi geliyor.
Eger gecmesse ameliyat ediyolarama baslangic seninki
benim de ayaklarımda cok kaşıntı vardemir iğnesi ve d vitaminine başladığımdan beri olmaya başladı. kesin birine alerjim var
aynen benimde öyle su bile daha kötü yapıo.. su an bile cok fenayım..
ohhh maşallah kızlar hepiniz cokkk güzelsiniz
Allah yardımcın olsun canım
benim gündüzleri baya haraketli gece de ben uyanınca uyanıyor
Suan sıcak suya oturması kasılmaya yol acmasın allah korusun
Aysena tasarımkızlar ya bişi sorucam burda biri cibinlik falan paylaşmıştı mavi ve pembe başka birisi d aldım ben demişti yastığıyla beraber ama ben bulamadım onları.. cok beğenmiştim. nerden aldınız acaba onları?
Hamilelikte sıcak suya oturmak 26. Haftadan sonra suyunu patlatır yani erken dogum sebebidir kesinlikle sıcak suya oturmayınHemoroid memesi dedigin popoda cikansa eger;
Canim sicak suya otur yani dayanabilecegin sicaklikta suya otur. Kremleri var eczanede onlarda cok iyi geliyor.
Eger gecmesse ameliyat ediyolarama baslangic seninki
Doğumdan 24 saat önce dedi bizim doktorumuz arkadaşım ,aspirin de 34.haftada bırakılıcakmışKan sulandırıcı ığne vuranlar me zaman kesecek ıgnenvurmayı bılgınız var mı?
evet canım 20 temmuz nasipseBellı mı doğum tarıhın canımm
İnşallah gösteriverir Prenses Gül Cemal'ini :) ahhh sorma kız bebekleri daha narin daha Nazlı ama erkekler hep Bi tavır hep Bi dik başlıAyy sağol kuzum :)) ben hiç ümitli değilim o konudan ama belki duaların kabul olur :))
Seninki paşa ya ondan bu tavırlar hep bir benim kendi fikirlerim bir kişiliğim var havaları
İsim belirlediniz mı minnağa biz hala bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?