- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Gunaydin kizlar..
Dun aksam kabus gibiydi.. cunku mesane tarafinda ara ara sanci hissettim ve cok korktum.. gaz sancisi da olabilir tabi.. annem ebe benim. Farkettik ki cocuk hareket edince sancim oluyor.. ama cok korktummmmm allah korusunn erken dogmasin yavrularimiz zamaninda gelsinler insallah..
Tamamen hormonlardan bende öyle oluyorum arada ya zaten bazen dünya bile gözüme dar sıkılıyorum ev oturduğum koltuk herşey batıyor arada banaBiz artik asker arkadasi olduk zaten. Ben de tik yok valla. Kocam sarilmak icin yanassa hayirdir? Diyorum... Ben sicaklaiyorum da hic. Hormonlarda sorun var demek ki:)
Evet ya gecen diyordum ya tek başıma yapayalnız kalacam burda diye ama arkadaşlar söz verdi yalnız bırakmıcaklar beni arada bakacaklar sende söz ver
Hadi gözğnaydın şunun şurasında 4 ağustosa ne kaldı hayırlısyla al kucagına :)kızlar bebişler kaçıncı haftada kaç kilo bi deyiverin hele :)
32h 2 günlükken 2130 tosun paşam. doktor ne önde ne arkada dedi olması gerekn gibiymiş. 4 ağustosta da sezerya n günü verdioh oh :) :)
Boşver cnm sende 5 aylığım falan de :)Ben memnunum ama sürekli bu çocuk küçük mü doktora gidiyor musun diyorlar ya
Doktorun acil bir durum olsa 3 hafta sonra gel demezdi canım, içini ferah tut, dua edelim inşallah..bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin...Kızlar moralim çok bozuk kan vermiştim troidim 0.54 çıkmış sağlık ocağı kontrol altına alır dedi doktorun doktorumuz aradım oda 3 hafta sonra gel çok düşük değil dedi ama troid düşüklüğü zeka geriligine yol açarmış offf ya sınırın bozuldu dua edin sağlıklı olsun benim meleğim
eğer ağrı sızı varsa bir yemek kaşığı zeytinyağının içine 3-4 damla hakiki karanfil yağı damlat, öyle kullan.ağrıyı sızıyı kesiyor.Bi de ben enfeksiyon oldugu icn de yapamadim onuzeytinyagi falan yapiyorm su an daha iyi sukur cok azms cabuk cekiyo kendini.. Kayisi yicem bi de duzenli, cok abartmamak kaydi ile hurma da yiyorm bakalm iyiym sukur simdilk o konudan yana..
Insallah canm zamaninda gelsn yavrularimiz...
Su an bi sorun yoktur insallah? Doktora gidebildin mi? Annenin ebe olmasi da cok iyi canm en azndan danisabilirsn kafana takilani hemenn..
bakalım nereye nasip olacak bizim kuzu :)Ay kuşum sorma valla önce istanbulda mi doğum olsa diye düşündük ama özüne dönsün adanada olsun dedik :)işin şakası öyle denk gelecek ayrıntıları özelden anlatırım
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin..Mrb güzel hamişler aranızda hidronefroz (böbrek büyümesi ) tanısı konulup tedavi olan vaar mı acaba ne çektim böbrekten şimdi birde taş çıktı sancıdan kıvranıyorum tavsiyeleri olan var mıdır acaba ?
Ohh maşallah (^-^)Temmuz anneleri dogurmaya başlamış kızlar :)
Ben kaşıntılardan yıldım arkadaşım bittim.senin durumun çok daha zor.Allahım yardım etsin sana..Hayirli gunler guzel arkadaslarim ben bu cocugu doguramadan bu dis agrisi beni oldurcek heraldeaksam yine agla agla harap oldum doktora gittim hic bisey yapamam son ayinda dedi bi antibiyotik bi parol yazdi gönderdi antibiyotigi icmedim parol aldim cok az hafifletti sadece hala da agrio napacam bilmiyorum denemedigim sey kalmadi iki ay daha nasil dayanacam bilmiyorum
Olsun canim ben zaten hep forumdayim ya:) allahtan bir aksilik olmazsaaa yazarim sana..Evet ya gecen diyordum ya tek başıma yapayalnız kalacam burda diye ama arkadaşlar söz verdi yalnız bırakmıcaklar beni arada bakacaklar sende söz verinşallah ilki gibi 39 da gelir
bebeğe su verilmez ki tatlım.dr.una danış olur muAma su verecem galiba kızlar kaynatılıp ılitilmis su sonuçta bebek yaz bebeği terler ve su kaybı olur su verilmesi lazım bence haksiz miyim
Bence çookk tatlı bir hamile olmuşsun,çok güzelsin canım maşallahkızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
o da bebek,plesenta ve sudur zaten canım:)Ebru Şallı bile 7 kilo almış doğumda kızlar düşünün yani :)
maşallah sana canım.benim karnım gibi sivri seninki de...:)Eki Görüntüle 1850011
Kızlar31+0 dan merhaba, benim Göbişim önden gidiyor baya, daha ne kadar büyür bilmiyorumerken doğum tehlikem vardı ama bugünleri gördük çok şükür , Allah hepimize Zaman'ında doğum versin inş
Alttan muayene acımıyor canım ama kişiden kişiye değişiyor. Bizim topikte bazı kızlar acıdığını yazmışlardı ama ben acı yaşamadım. Suyumu patlattiklarinda bacaklarımdan sıcacık bişey aktı öyle bi rahatlama geldi ki anlatamam. Yani oda acımıyorAnladığım kadarıyla sana suni sancı vermemişler heralde canım. Maşallah ne güzel çok fazla beklemişsin almışsın oğluşunu kucağınaAllah bizede hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah Peki canım alttan muayenede acı oluyor mu. Bide suyunu patlattıklarında ne hissettin acıdı mı canım
Benim bebiş beni acillere götürdü kaç kez canım.iki gün hissetmediğim oluyor.en son pzt.gittim.ultrasonu da nst yi de beğendi dr.um bir problem gözükmüyor dedi.hissetmiyorsundur dedi.Cnm bebeklerinizin hareketleri nasıl hergün hareket ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?