2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Insallah canm zamaninda gelsn yavrularimiz...
Su an bi sorun yoktur insallah? Doktora gidebildin mi? Annenin ebe olmasi da cok iyi canm en azndan danisabilirsn kafana takilani hemenn..

Biz artik asker arkadasi olduk zaten. Ben de tik yok valla. Kocam sarilmak icin yanassa hayirdir? Diyorum... Ben sicaklaiyorum da hic. Hormonlarda sorun var demek ki:)
Tamamen hormonlardan bende öyle oluyorum arada ya zaten bazen dünya bile gözüme dar sıkılıyorum ev oturduğum koltuk herşey batıyor arada bana

kızlar bebişler kaçıncı haftada kaç kilo bi deyiverin hele :)
32h 2 günlükken 2130 tosun paşam. doktor ne önde ne arkada dedi olması gerekn gibiymiş. 4 ağustosta da sezerya n günü verdi oh oh :) :)
Hadi gözğnaydın şunun şurasında 4 ağustosa ne kaldı hayırlısyla al kucagına :)

Doktorun acil bir durum olsa 3 hafta sonra gel demezdi canım, içini ferah tut, dua edelim inşallah..bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin...

Bi de ben enfeksiyon oldugu icn de yapamadim onu zeytinyagi falan yapiyorm su an daha iyi sukur cok azms cabuk cekiyo kendini.. Kayisi yicem bi de duzenli, cok abartmamak kaydi ile hurma da yiyorm bakalm iyiym sukur simdilk o konudan yana..
eğer ağrı sızı varsa bir yemek kaşığı zeytinyağının içine 3-4 damla hakiki karanfil yağı damlat, öyle kullan.ağrıyı sızıyı kesiyor.
aynı karışımı bebekler diş çıkarırken de kullandım ben. dişleri rahatsız ettiğinde damaklarına sürerdim, çok işe yaradı kızlarımda.

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin..

Ben kaşıntılardan yıldım arkadaşım bittim.senin durumun çok daha zor.Allahım yardım etsin sana..

Evet ya gecen diyordum ya tek başıma yapayalnız kalacam burda diye ama arkadaşlar söz verdi yalnız bırakmıcaklar beni arada bakacaklar sende söz ver inşallah ilki gibi 39 da gelir
Olsun canim ben zaten hep forumdayim ya:) allahtan bir aksilik olmazsaaa yazarim sana..

Alttan muayene acımıyor canım ama kişiden kişiye değişiyor. Bizim topikte bazı kızlar acıdığını yazmışlardı ama ben acı yaşamadım. Suyumu patlattiklarinda bacaklarımdan sıcacık bişey aktı öyle bi rahatlama geldi ki anlatamam. Yani oda acımıyor

Cnm bebeklerinizin hareketleri nasıl hergün hareket ediyor mu
Benim bebiş beni acillere götürdü kaç kez canım.iki gün hissetmediğim oluyor.en son pzt.gittim.ultrasonu da nst yi de beğendi dr.um bir problem gözükmüyor dedi.hissetmiyorsundur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…