2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar bebişler kaçıncı haftada kaç kilo bi deyiverin hele :)
32h 2 günlükken 2130 tosun paşam. doktor ne önde ne arkada dedi olması gerekn gibiymiş. 4 ağustosta da sezerya n günü verdi oh oh :) :)
pzt.32.haftamın son günü 1.900 dü canım..

Biz artik asker arkadasi olduk zaten. Ben de tik yok valla. Kocam sarilmak icin yanassa hayirdir? Diyorum... Ben sicaklaiyorum da hic. Hormonlarda sorun var demek ki:)

Ayy ben de öyleyim sarılsa bile ittiresim geliyoo

Suyun gelmesinden sonra evde saatlerce beklemek yanlış kızlar..Su patlamazsa 5 dkkayaya da 3 dkkaya bir düşene kadar bekleyebiliriz
Aynen benim de oldu gece.Allahım diyorum sancımı bu,sonra bebiş kafasını oynattıkça olduğunu farkettim rahatladım.
bebeğe su verilmez ki tatlım.dr.una danış olur mu

Çook sıcak havalarda terleyen bebeklere susuz kalmaması açısından su verilebiliyor.Özellikle mama ile beslenen çocuklara veriliyor su.Bizde ağustos annişleriyiz günde 30 cc kadar su verebiliriz tabii doktor kontrolunde

Simdilik yok sukur, ama not alaym ihtiyacim olursa mutlaka denerm..tesekkurler

Canm gitmedim cunku gecti. Takip edecegiz bakalim ona göre hareket edicez

Anldm canm, belki de gaz sancisidir evet.. Takip edersin zaten

İnşallah alışır. Alismazsada kis geçince düşünüyorum bebek gelmeden başlasin istedim. Ama psikoloji pek normal değil. Bir haftadır birsey söylesem ki çok dikkatli konuşmaya çalışırım. Karşılık olarak "sen beni sevmiyor musun" . Nasıl başladı bu ne ara oldu anlamadım. Şuan sınıf içi uyum vs de sıkıntı yok. Sadece ben kapı dışından ayrılamiyorum çıkıp kontrol ediyor vs ...

nymeria-burcu cum doğumun ne şekilde başlayacağı süpriz. Ama şunu hiç unutma yarım saat içinde doğumun olup bitmez. O yüzden suyun gelirse , sancin başlarsa yada nişan olayida var ; nişan gelip bir hafta sonra doğurdum diyen var . Zaten böyle durumlarda doktorun ile hemen haberlesirsiniz. Çook çabuk bir doğum olsa bile 3 -5 saat sürüyor.

Haberlerde okudum . Sibirya da bir kadın ava çıktığında doğum yapmış. Yalnız başına. (Eşi yanındaymış ama profesyonel bir destek yok yalnızlıktan kastım ) Doğurduğunda kan kokusuna ayılar gelmiş ateş yakmislar fln bebekte annede gayet iyiymiş.vücudumuz zaten gayet güzel programlanmış. Nasıl belLı aydan sonra yok yalancı sanci başlıyor vs sürekli saat gibi zamanı geldiğinde hepsi tıkır tıkır kendiliğinden olacak
Hamilelikte nasıl min stres deniyorsa doğum vaktidé aynısı geçerli .

Kızlar sizde de kaşıntı oluyormu ?? Doktorum normal gebelik kesintisi olabilir demisti. Cuma günü randevum var yine soracağım ama sizlerde durum nasıl???

Kızlar sizde de kaşıntı oluyormu ?? Doktorum normal gebelik kesintisi olabilir demisti. Cuma günü randevum var yine soracağım ama sizlerde durum nasıl???
Çoğumuzda var o lanet kaşıntı malesef doğumdan sonraya kadar da pek geçmiyor

Önce suyun gelmesi kötü bir durum degil suyu geldikten sonra 36 saat içinde bebek sorunsuz dogabilir.Benim ilk bebegimde akşam 22:00'da suyum geldi sancıyı evde çektim sabah saat 07:40'da oglum dünyaya geldi.Previa'm olmasına ragmen koşturarak doktora gitmedim paniklemedim.Sakin olun normal dogım adı üstünde kanama yoksa sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…