Önce suyun gelmesi kötü bir durum degil suyu geldikten sonra 36 saat içinde bebek sorunsuz dogabilir.Benim ilk bebegimde akşam 22:00'da suyum geldi sancıyı evde çektim sabah saat 07:40'da oglum dünyaya geldi.Previa'm olmasına ragmen koşturarak doktora gitmedim paniklemedim.Sakin olun normal dogım adı üstünde kanama yoksa sorun yoktur
Forever07 kızın nasıl oldu son durumun nedir 11 gündür hiç bir şey yazmamışsın merak ettim.
Evet aynen cnm Haziran anneleri topigini aradabir okuyorum malesefki çogu sancım var yok açılmam var yok suyum geldi diye hastaneye koştular saatler süren suni sancı sonrası çogunlukla sezeryana döndüler.Su ya da sancı gelince doktoru arayın evde beklemek istiyorum diyip durumu anlatın riskli bir durum görmüyorsa çagırmaz zaten sancınız 10dk'da 1'e düşünce tabii hastane yakınsa o zaman gidilir eger uzaksa çok daha önce yola çıkılmalı çünkü herkesin sancı ilerlemesi farklı olabilir.Dua edelim inanalım normal dogum yapabilirizinşallah biz de suyumuz gelirse telaş yapmadan durabiliriz evde. Aslında bu bebeğimizin iyiliği için birazda değil mi :).
kızlar maşallah 1 kere filan iyi yapmışsınızBenim en başından beri 1 kere oldu desem
İnşallah gösteriverir Prenses Gül Cemal'ini :) ahhh sorma kız bebekleri daha narin daha Nazlı ama erkekler hep Bi tavır hep Bi dik başlıdaha ana
göstermedi valla :) secdeye gitmiş benim kızım mubarek günlerde mubarek şeyler yapıyor:))İnşallah gösteriverir Prenses Gül Cemal'ini :) ahhh sorma kız bebekleri daha narin daha Nazlı ama erkekler hep Bi tavır hep Bi dik başlıdaha ana karnında başlıyorlar .. Bizim isim daha o olmadan hazırdı ya sizin alternatif isimler yok mu akılda
Aah ah hiç yok hiç baştan bir tuana dedik onu da kimse beğenmedi, sahne ismi gibi dedi hatta buradan bir arkadaşvazgeçtik bizde
Yeni geldim canım eve, nts ye de girdim uzun sürdü biraz işimiz.MinikPiranha naptin canım muayene oldunmu bebis gösterimi yüzünü @ciftsariliyumurta canım sen hamilemisin gebe kalamayanlardan hatırlıyorum seni ama yanlismi hatırlıyorum bilemedim
Aaaa doktor bize yine yasaklamadı cinselliğikızlar maşallah 1 kere filan iyi yapmışsınızbiz 32. haftadan sonra kestik olayı ama böyle ayda yılda bir kez desem eşim beni direk boşar herhalde
Maşallah bu forumun anneleri hep fit herhaldekızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
bu sıcakta değil yürüyüş kapının dışına adımımı atamam sen benden bir ay sonrasın belki yaparsın yürüyüşü de ben fena kendimi zor taşıyorumYürüyüş yapacam ama gözüm kestirmiyir çok sicakkkk
maşallah Can'ım karnın çok büyük değil normal yanı benim sekiz bitti karnım çokEki Görüntüle 1850011
Kızlar31+0 dan merhaba, benim Göbişim önden gidiyor baya, daha ne kadar büyür bilmiyorumerken doğum tehlikem vardı ama bugünleri gördük çok şükür , Allah hepimize Zaman'ında doğum versin inş
maşallah Can'ım çok tatlısınız göbüşünlEki Görüntüle 1850012
32. Hafta Neva'nın annesi.
ben de su vereceğim su vermenin bir sakıncası yön bence anne sütüAma su verecem galiba kızlar kaynatılıp ılitilmis su sonuçta bebek yaz bebeği terler ve su kaybı olur su verilmesi lazım bence haksiz miyim
ne güzel doktor sana senaryolar yazıp psikolojini bozmuyor zaten bir sorun varsa yapacak bir şey yokmuş anladığım ihtimaller üzerine düşünüp üzülmeye gerek yok inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınSagol canim bugun kontrole gittim bebegim haftasiyla uyumluydu kilo da iyiydi. yedim yattim bu hafta valla. Kan akiminda bi sorun var ama dr um israrla sen bosver bunu kafana takma diyor. Tam cevap vermiyor. Yarim agiz konusyor. Dogumca birlikte girecegiz diyor. Sen zaten gayet bilinclisin her seye hazirliklisin dedi. Valla beni uzmeyen bir dr buldum:)
biz de 32 den beri tık yok zaten fiziksel olarakta hiç müsait değilimAaaa doktor bize yine yasaklamadı cinselliği
canım maşallah sana ve bebeğine çok güzelsiniz :)kızlar.. 33+5 deyiz.. 14.50 kilo aldım ve hayatımdaki en yüksek kilodayım... ama çook mutluyummmm
Eki Görüntüle 1849977
Bende fiziksel olarak hiiiç müsait değilim,ama bizim bey anlayışsız birazbiz de 32 den beri tık yok zaten fiziksel olarakta hiç müsait değilim
ayy biz anayız her türlü dayanırız da Allah kocalara sabır versinbenimki şimdiden uyku hesabı yapıyo [/QUOTE. Bence eşlerde uykusuzluğa alışmalı ben karnını doyurup sonra ona eşime bırakmayı düşünüyorum tabi düşünüyorum sadece gerçekte Nasıl olur bilemem hayaller ve hayatlar misali
Bende tam tersi eşime yaklaşıyorum deniyorum bazen ne yapacak diye beni kovalıyor resmen hiç yanaştırmıyor kendine ben halimden memnunu uğraşma benle diyor bozma beni diyorBende fiziksel olarak hiiiç müsait değilim,ama bizim bey anlayışsız birazDoktorda yasaklamıyor bir türlü,oda ona güveniyor,işte ne güzel normal doğurursan gel diyor Kaçarımız yok maalesef.
Maşallah, kız mı öteki bebişin, bana hep erkek mi yoksa yanlışlık olmasın diyorlar
Kızlar sizde de kaşıntı oluyormu ?? Doktorum normal gebelik kesintisi olabilir demisti. Cuma günü randevum var yine soracağım ama sizlerde durum nasıl???
Selamlar hepinize kızlar, iyisinizdir umarım, goodby sağol canım iyi olma yolunda gayretli birşekilde ilerliyoruz inşallah
32. Haftadayız, bugün 55. Günümüz
Göz ve beyin muayeneleri devam ediyor
Şuan için büyük Bi sıkıntımız yok çok şükür bin şükür
Bağırsaklar biraz zorluyor gaz açısından, biraz da kansızlık var
Allah beterinden esirgesin bunlar Zaman'la kilo aldıkça geçicek daha iyi olacak Allah'ın izni ile inşallah
Allah'a emanet olun
Yeni geldim canım eve, nts ye de girdim uzun sürdü biraz işimiz.
2200 gr olmuş minnak kızım, suyu da iyi sorun gözükmüyor dedi doktor.
Ama göremedik yüzünü secde pozisyonundaymış mubarek kızım
Ciğer geliştirici iğneye neden gerek duydun erken doğum riskin mi var özelde nereye gidiyorsun ben Çamlıca Erdem'e gidiyorumSelam kızceler, zeynep kamil de randevum vardı bugün, kilomuz 1.670 haftamızla uyumlu ve iyi çıktı herşey şükürler olsun... Yolculuk yasak 10 günde 1 kontrole başladık biz... Ciğer geliştirici iğneyi soramadım, bülent hoca biraz kan sulandırıcı yada ciğer geliştirici iğnelere karşı, olumsuz bir şey var mı dedim herşey iyi gözüküyor dedi... Şimdi özel de gittiğim doktoru mu değiştirsem ne yapsam bilemedim... Kadıköyde oturuyorum ve hangi hastane hangi doktr diyorum??? Hepinize selamlar bol öpücükler
Bilenler hiç çocuk küçük mü diye sormazlar çünkü göbek işi vücut yapısıyla alakalı bir de eğer ilk çocuksa göbek son aylarda birden büyüyor öyle de olabilir dizinBunu bana da sürekli diyorla hamile olduğumdan bu yanaGıcık oluyorum. Diyorum bebeğimin gelişimi çok güzel dr herşey yolunda gittiğini söylüyor diyorum. İç karnım geniş demek ki diyorum. Bi de bana teselli vermeye çalışıyorlar sonradan bilmiş bilmiş : Olsun iç karnın geniştir. Bebek geliştiyse bişey olmaz...
Ya sanki ben dert ediyormuşum gibi. Önce insanın moralini bozup sonra kendi enkazlarını toplamaya çalışıyorlar
Bende tam tersi eşime yaklaşıyorum deniyorum bazen ne yapacak diye beni kovalıyor resmen hiç yanaştırmıyor kendine ben halimden memnunu uğraşma benle diyor bozma beni diyor
Masallah minikkizina benimkide hep sırt ustu yatiyo edepsiz mi olacak neYeni geldim canım eve, nts ye de girdim uzun sürdü biraz işimiz.
2200 gr olmuş minnak kızım, suyu da iyi sorun gözükmüyor dedi doktor.
Ama göremedik yüzünü secde pozisyonundaymış mubarek kızım
Sordunuz mu doktoraAaaa doktor bize yine yasaklamadı cinselliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?