2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben tulbent malzemesi alcam onu susleyecegim kenarlarıni yapcam yoksa günler geçmez :)

Yeni geldim canım eve, nts ye de girdim uzun sürdü biraz işimiz.

2200 gr olmuş minnak kızım, suyu da iyi sorun gözükmüyor dedi doktor.

Ama göremedik yüzünü secde pozisyonundaymış mubarek kızım

Canım nst ye ben de cuma günü gireceğim inşallah, ne kadar sürüyor toplamda?

Böyle cesaretli Hatunlar görünce çok mutlu oluyorum ben ya bende nişanım gelince kanama oldu diye gittim kontrolden sonra eve geldim 48 saat açılmam iyice olana kadar gitmedim .. Artık tam pişince hastane yolunu tuttuk ve gittim doğurdum

Yeni geldim canım eve, nts ye de girdim uzun sürdü biraz işimiz.

2200 gr olmuş minnak kızım, suyu da iyi sorun gözükmüyor dedi doktor.

Ama göremedik yüzünü secde pozisyonundaymış mubarek kızım
Hayırlısıyla kucagına al inşallah Prensesi tAtlım benim :)

Kızlar Nişan Dediğiniz şey nedir gerçekten bilmiyorum Kusuruma bakmayin

kızlar maşallah 1 kere filan iyi yapmışsınız biz 32. haftadan sonra kestik olayı ama böyle ayda yılda bir kez desem eşim beni direk boşar herhalde
Valla Can'ım öyle olmasını ben de hiç istemedim, çünkü eşimle birbirimiZe sadece bu konuda değil her anlamda çok düşkünüzdür. Bu da ilişkiyi besleyen bişey sonuçta ama benim hamilelik sorunlu geçtiği için böyle oldu malesef, sağolsun çok anlayışlı bu konuda Can'ım kocam benim

Yok canım hiç kötü değildi soluma döndüm uzandım 15 dk da 6-7 kere hareket etti pek hareketli değildi ntsde

Ne güzel yaa bende sancı 5dkda 1 e düşünce gitmeyi planlıyorum.

Kızlar Nişan Dediğiniz şey nedir gerçekten bilmiyorum Kusuruma bakmayin
Gebelik sürsince rahim ağzında oluşan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkaç olarak adlandırılır. Bu tıkaç bebeği dış etkenlerden korur, enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür. Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar ve bu mukus tıkaç düşer, buna nişan gelmesi denir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür. Bazı kadınlarda 36. hafta civarında gelebileceği gibi son ana kadar görülmeyebilir de..yani kısaca doğum habercisi ama aynı su gelme olayında ki gibi kininde gelir kiminde doğumla gelir ...

Ne güzel yaa bende sancı 5dkda 1 e düşünce gitmeyi planlıyorum.
En iyisini yaparsın o halde hastane de düzenli sancıyı ve açılmayı beklemek eziyet gibi gelir.. Ben artık evde ya Allah demeye başlayınca annem Hadi yarım akıllı hastaneye gidiyoruz evde doğurma Dedi

Teşekkür ederim cnm

En iyisini yaparsın o halde hastane de düzenli sancıyı ve açılmayı beklemek eziyet gibi gelir.. Ben artık evde ya Allah demeye başlayınca annem Hadi yarım akıllı hastaneye gidiyoruz evde doğurma Dedi
Aynen milletin gelip gidip açıklığı kontrol etmesini, sürekli yok epidural yok suni sancı verelim mi demesini falan istemiyorum. Kızım vücudumun doğal ritmi ile gelsin. Hem ev ortamı çok daha sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…