Ya ben istediğimden değil bu sıcakta mümkünse uzağında olsun biraz upraşin diyorum eşimle ama çizgisini bozmadı istikrarlıOda iyiymiş,bende hamişliğin başından beri tık yokO yüzden bizimki sancılı geçti, kaçan kovalanır diye mi oluyor böyle acaba?
Yeni geldim canım eve, nts ye de girdim uzun sürdü biraz işimiz.
2200 gr olmuş minnak kızım, suyu da iyi sorun gözükmüyor dedi doktor.
Ama göremedik yüzünü secde pozisyonundaymış mubarek kızım
Böyle cesaretli Hatunlar görünce çok mutlu oluyorum ben yaÖnce suyun gelmesi kötü bir durum degil suyu geldikten sonra 36 saat içinde bebek sorunsuz dogabilir.Benim ilk bebegimde akşam 22:00'da suyum geldi sancıyı evde çektim sabah saat 07:40'da oglum dünyaya geldi.Previa'm olmasına ragmen koşturarak doktora gitmedim paniklemedim.Sakin olun normal dogım adı üstünde kanama yoksa sorun yoktur
Hayırlısıyla kucagına al inşallah Prensesi tAtlım benim :)Yeni geldim canım eve, nts ye de girdim uzun sürdü biraz işimiz.
2200 gr olmuş minnak kızım, suyu da iyi sorun gözükmüyor dedi doktor.
Ama göremedik yüzünü secde pozisyonundaymış mubarek kızım
Eyvah eyvah, bu kontrolümde tekrar soracağım cinsiyetini bebişinerkek canım.11.haftada gösterdi pipiyi sıpa
Benim bey dinlemiyor koçum benimbiz de 32 den beri tık yok zaten fiziksel olarakta hiç müsait değilim
Haftada bir kerecik az mı?Benim bey dinlemiyor koçum benim
Domtor da bişey demedi çok sık değil zaten haftada bir kerecik
Valla Can'ım öyle olmasını ben de hiç istemedim, çünkü eşimle birbirimiZe sadece bu konuda değil her anlamda çok düşkünüzdür. Bu da ilişkiyi besleyen bişey sonuçta ama benim hamilelik sorunlu geçtiği için böyle oldu malesef, sağolsun çok anlayışlı bu konuda Can'ım kocam benimkızlar maşallah 1 kere filan iyi yapmışsınızbiz 32. haftadan sonra kestik olayı ama böyle ayda yılda bir kez desem eşim beni direk boşar herhalde
Yok canım hiç kötü değildi soluma döndüm uzandım 15 dk da 6-7 kere hareket etti pek hareketli değildi ntsdeBenm gobus de sivri gibi canm, ya o is oyle belli olmuyor bence hicc.. Gerci bana gore cok sivri gobegim ama goren kiz mi diyo o da ilginc gerci tutturma payi %50 ya millet sansini deniyo bence
Gule gule kullanin cicilerinizi cok sekerler ve inanilmaz uygun almissinn
Kasintinin en berbatini ben yasiyorm sanirm.. Benmki pupp gerci durduk bi kasinti degil, cildiyeye gittm tamamen gebelige bagli dedi, dogurunca gecicekms insallah.. Ust Bacaklarmda basladi ilk kabarcik kabarcik kirmizi ama boyle bi kasinma yokkkalt bacaga kollara da yayildi biraz biraz.. Losyon falan da hic ise yaramiyorrr.. Neyse ki bebegimin sagligina hic zarari yokms.. Tek tesellimm.
Masallah canm insallah daha da guzel haberlerle gelceksin. Cok sukur ki hep iyiye gidiyosunz
Ufak problemleriniz de hemencik hallolur umarm..
Ne guzel buyuyor minnaklar masallahnst de gicik bi sey ama dimiii bebis baya hareket etti mi nst de??
Ne güzel yaa bende sancı 5dkda 1 e düşünce gitmeyi planlıyorum.Böyle cesaretli Hatunlar görünce çok mutlu oluyorum ben yabende nişanım gelince kanama oldu diye gittim kontrolden sonra eve geldim 48 saat açılmam iyice olana kadar gitmedim .. Artık tam pişince hastane yolunu tuttuk ve gittim doğurdum
Gebelik sürsince rahim ağzında oluşan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkaç olarak adlandırılır. Bu tıkaç bebeği dış etkenlerden korur, enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür. Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar ve bu mukus tıkaç düşer, buna nişan gelmesi denir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür. Bazı kadınlarda 36. hafta civarında gelebileceği gibi son ana kadar görülmeyebilir de..yani kısaca doğum habercisi ama aynı su gelme olayında ki gibi kininde gelir kiminde doğumla gelir ...Kızlar Nişan Dediğiniz şey nedir gerçekten bilmiyorum Kusuruma bakmayin
Napçakları belli olmuyor bu kızların benimki de 12. Haftadan gösterivermişti hemen kukuyu şimdi saklanıyor:))Masallah minikkizina benimkide hep sırt ustu yatiyo edepsiz mi olacak neben edepsiz degilimdir amma bu kız ne var ne yok gosteriyor
Yok sormadımSordunuz mu doktora
En iyisini yaparsın o halde hastane de düzenli sancıyı ve açılmayı beklemek eziyet gibi gelir.. Ben artık evde ya Allah demeye başlayınca annem Hadi yarım akıllı hastaneye gidiyoruz evde doğurma DediNe güzel yaa bende sancı 5dkda 1 e düşünce gitmeyi planlıyorum.
Benim bey dinlemiyor koçum benim
Domtor da bişey demedi çok sık değil zaten haftada bir kerecik
Teşekkür ederim cnmGebelik sürsince rahim ağzında oluşan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkaç olarak adlandırılır. Bu tıkaç bebeği dış etkenlerden korur, enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür. Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar ve bu mukus tıkaç düşer, buna nişan gelmesi denir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür. Bazı kadınlarda 36. hafta civarında gelebileceği gibi son ana kadar görülmeyebilir de..yani kısaca doğum habercisi ama aynı su gelme olayında ki gibi kininde gelir kiminde doğumla gelir ...
Aynen milletin gelip gidip açıklığı kontrol etmesini, sürekli yok epidural yok suni sancı verelim mi demesini falan istemiyorum. Kızım vücudumun doğal ritmi ile gelsin. Hem ev ortamı çok daha sakin.En iyisini yaparsın o halde hastane de düzenli sancıyı ve açılmayı beklemek eziyet gibi gelir.. Ben artık evde ya Allah demeye başlayınca annem Hadi yarım akıllı hastaneye gidiyoruz evde doğurma Dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?