2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen milletin gelip gidip açıklığı kontrol etmesini, sürekli yok epidural yok suni sancı verelim mi demesini falan istemiyorum. Kızım vücudumun doğal ritmi ile gelsin. Hem ev ortamı çok daha sakin.
Aynen aynen kız ben o halde gidip bir de acilden giriş yapıp sıramı bekledim düşün :) en son hemşire aldığı tahlil sonucunu getirip doğuruyorsun niye sıra bekliyorsun doğru yukarı Dedi

Aynen aynen kız ben o halde gidip bir de acilden giriş yapıp sıramı bekledim düşün :) en son hemşire aldığı tahlil sonucunu getirip doğuruyorsun niye sıra bekliyorsun doğru yukarı Dedi
ay süper ya tam hayalimdeki doğum şekli ne güzel suni sancı olaylarına falan girmemişsin doğal doğurmuşsun. Epizyo açtılar mı peki Allahın emri gibi hiç beklemeden açıyolar hastanede diye duydum.

Buarada La Lune öyle deme kız ben epidural yaptım epidural bir mucize :) gerçi yarın saat sonra kapattılar bnden habersiz

Helal olsun sakinliğine. Hep böyle misin doğumda mı geldi bu hal?

ay süper ya tam hayalimdeki doğum şekli ne güzel suni sancı olaylarına falan girmemişsin doğal doğurmuşsun. Epizyo açtılar mı peki Allahın emri gibi hiç beklemeden açıyolar hastanede diye duydum.
Yaptılar Can'ım epizyo dediğin eğer kesiyse bence yaptılar çünkü doğumdan sonra doktor dikişleri atarken saydım en son 4 ü atıyordu sonra odaya eşimle Bebeği geçirdiler saymayı bıraktım :) ama bundan hiç korkma çok kısa bir sürede toparlanıyorsun her şey eskiye dönüyor :)

Helal olsun sakinliğine. Hep böyle misin doğumda mı geldi bu hal?
Doğumda geldi Can'ım ben acayip tez canlıydım kimse başta annem bile inanmadı ..sanırım o an bir güç geliyor son hatırladığım anneme dönüp manevi dünyam açıldı Allah la aramdaki bağ güçlendi bana bir güç geldi dedim :) güle ağlaya doğurdum dilerim senin doğumun da çok daha kolay olur

şöyle bir detaylı yazsan mı acaba doğum hikayeni ıkınma kısmı ne kadar sürdü mesela kısa mı? Bir arkadaşım 4 saat ıkınmış. Onu duyunca şoka girmiştim.

Sağol canım umarım öyle olur.
Tecrübeli annelerle konuşmak iyi geliyor.

Ama ne zaman ve ne kadar verildiği çok önemli canım doğumu uzatabiliyor da. Senin son evrede olduğu için ok.
Bende kesme nedenleri kusmam oldu Can'ım ya verdiler 15 dakka sonra hemşireyi çağırdım başım dönüyor dedim sanırım biraz ters tepmiş çıkarmaya başladım o yüzden haberim olmadan kapatmışlar ..eşimde bnmle doğuma girdi ona da çaktırma bırak açık sansın psikolojik olarak rahat olur demişler ben doğumdan çıkınca itiraf etti saolsun :)

Ikınma hissi gelmeden hemen önce de kusma olabiliyormuş. Ina may ın kitabında okumuştum kadınlar kusunca ebeler seviniyor az kaldı bebek gelecek diye geçiş evresi diye anlatıyordu.

O kadarcık sayılmaz çatır çatır doğurmuşsun işte.

Ikınma hissi gelmeden hemen önce de kusma olabiliyormuş. Ina may ın kitabında okumuştum kadınlar kusunca ebeler seviniyor az kaldı bebek gelecek diye geçiş evresi diye anlatıyordu.
Evet çok iyi birşeymiş doğumda kusma. Bende böyle okudum. Vücut tüm kısımları boşaltıp bebeğin çıkmasına yardımcı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…