- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Hayırlısıyla kucagına al inşallah Prensesi tAtlım benim :)
Maşallah bebişineYeni geldim canım eve, nts ye de girdim uzun sürdü biraz işimiz.
2200 gr olmuş minnak kızım, suyu da iyi sorun gözükmüyor dedi doktor.
Ama göremedik yüzünü secde pozisyonundaymış mubarek kızım
Ama normal zamanda fenaydık biz bizi baz almayınHaftada bir kerecik az mı?,ben çok yoruluyorum o zaman.
Aaa normal doğuma faydası mı varmış bunu hemen eşime yetiştirmeliyimBen sormadım doktora biz de birkaç günde bir tıngırdıyoruz.
Normal doğuma faydası var ya ondan yani.
Aynen aynen kız ben o halde gidip bir de acilden giriş yapıp sıramı bekledim düşün :) en son hemşire aldığı tahlil sonucunu getirip doğuruyorsun niye sıra bekliyorsun doğru yukarı DediAynen milletin gelip gidip açıklığı kontrol etmesini, sürekli yok epidural yok suni sancı verelim mi demesini falan istemiyorum. Kızım vücudumun doğal ritmi ile gelsin. Hem ev ortamı çok daha sakin.
Teşekkür ederiiiz :)Maşallah bebişine
Evet canım öyleymiş.Aaa normal doğuma faydası mı varmış bunu hemen eşime yetiştirmeliyim
Ama yok yok iftardan sonra söyleyeyim
ay süper ya tam hayalimdeki doğum şekli ne güzel suni sancı olaylarına falan girmemişsin doğal doğurmuşsun. Epizyo açtılar mı peki Allahın emri gibi hiç beklemeden açıyolar hastanede diye duydum.Aynen aynen kız ben o halde gidip bir de acilden giriş yapıp sıramı bekledim düşün :) en son hemşire aldığı tahlil sonucunu getirip doğuruyorsun niye sıra bekliyorsun doğru yukarı Dedi
Helal olsun sakinliğine. Hep böyle misin doğumda mı geldi bu hal?Aynen aynen kız ben o halde gidip bir de acilden giriş yapıp sıramı bekledim düşün :) en son hemşire aldığı tahlil sonucunu getirip doğuruyorsun niye sıra bekliyorsun doğru yukarı Dedi
Ama ne zaman ve ne kadar verildiği çok önemli canım doğumu uzatabiliyor da. Senin son evrede olduğu için ok.BuaradaLa Lune öyle deme kız ben epidural yaptım epidural bir mucize :) gerçi yarın saat sonra kapattılar bnden habersiz
Yaptılar Can'ım epizyo dediğin eğer kesiyse bence yaptılar çünkü doğumdan sonra doktor dikişleri atarken saydım en son 4 ü atıyordu sonra odaya eşimle Bebeği geçirdiler saymayı bıraktım :) ama bundan hiç korkma çok kısa bir sürede toparlanıyorsun her şey eskiye dönüyor :)ay süper ya tam hayalimdeki doğum şekli ne güzel suni sancı olaylarına falan girmemişsin doğal doğurmuşsun. Epizyo açtılar mı peki Allahın emri gibi hiç beklemeden açıyolar hastanede diye duydum.
Doğumda geldi Can'ım ben acayip tez canlıydım kimse başta annem bile inanmadı ..sanırım o an bir güç geliyor son hatırladığım anneme dönüp manevi dünyam açıldı Allah la aramdaki bağ güçlendi bana bir güç geldi dedim :) güle ağlaya doğurdumHelal olsun sakinliğine. Hep böyle misin doğumda mı geldi bu hal?
şöyle bir detaylı yazsan mı acaba doğum hikayeni ıkınma kısmı ne kadar sürdü mesela kısa mı? Bir arkadaşım 4 saat ıkınmış. Onu duyunca şoka girmiştim.Doğumda geldi Can'ım ben acayip tez canlıydım kimse başta annem bile inanmadı ..sanırım o an bir güç geliyor son hatırladığım anneme dönüp manevi dünyam açıldı Allah la aramdaki bağ güçlendi bana bir güç geldi dedim :) güle ağlaya doğurdumdilerim senin doğumun da çok daha kolay olur
Sağol canım umarım öyle olur.Doğumda geldi Can'ım ben acayip tez canlıydım kimse başta annem bile inanmadı ..sanırım o an bir güç geliyor son hatırladığım anneme dönüp manevi dünyam açıldı Allah la aramdaki bağ güçlendi bana bir güç geldi dedim :) güle ağlaya doğurdumdilerim senin doğumun da çok daha kolay olur
Bende kesme nedenleri kusmam oldu Can'ım ya verdiler 15 dakka sonra hemşireyi çağırdım başım dönüyor dedim sanırım biraz ters tepmiş çıkarmaya başladım o yüzden haberim olmadan kapatmışlar ..eşimde bnmle doğuma girdi ona da çaktırma bırak açık sansın psikolojik olarak rahat olur demişler ben doğumdan çıkınca itiraf etti saolsun :)Ama ne zaman ve ne kadar verildiği çok önemli canım doğumu uzatabiliyor da. Senin son evrede olduğu için ok.
Ikınma hissi gelmeden hemen önce de kusma olabiliyormuş. Ina may ın kitabında okumuştum kadınlar kusunca ebeler seviniyor az kaldı bebek gelecek diye geçiş evresi diye anlatıyordu.Bende kesme nedenleri kusmam oldu Can'ım ya verdiler 15 dakka sonra hemşireyi çağırdım başım dönüyor dedim sanırım biraz ters tepmiş çıkarmaya başladım o yüzden haberim olmadan kapatmışlar ..eşimde bnmle doğuma girdi ona da çaktırma bırak açık sansın psikolojik olarak rahat olur demişler ben doğumdan çıkınca itiraf etti saolsun :)
O kadarcık sayılmaz çatır çatır doğurmuşsun işte.Bende kesme nedenleri kusmam oldu Can'ım ya verdiler 15 dakka sonra hemşireyi çağırdım başım dönüyor dedim sanırım biraz ters tepmiş çıkarmaya başladım o yüzden haberim olmadan kapatmışlar ..eşimde bnmle doğuma girdi ona da çaktırma bırak açık sansın psikolojik olarak rahat olur demişler ben doğumdan çıkınca itiraf etti saolsun :)
Evet çok iyi birşeymiş doğumda kusma. Bende böyle okudum. Vücut tüm kısımları boşaltıp bebeğin çıkmasına yardımcı oluyormuş.Ikınma hissi gelmeden hemen önce de kusma olabiliyormuş. Ina may ın kitabında okumuştum kadınlar kusunca ebeler seviniyor az kaldı bebek gelecek diye geçiş evresi diye anlatıyordu.
zaten bu devirde biz istemiyoruz desek kar eder mi? İstemesek te bazı şeyleri yapacaklar suni sancı epizyo epidural gibi. Ama en azından bu şartlar altında bile normal doğurabilirsek ne mutlu bize.O kadarcık sayılmaz çatır çatır doğurmuşsun işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?