2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Katılıyorum sana canım, biz de dört gözle doğumdan sonrasını bekliyoruz

Bugün biraz alışverişe çıktım
Kızımın yorganını, yedek çarşaflarını , şampuanını ,kremlerini , 1 paket alt değiştirme bezini de alarak son eksiklerimizde böylece bitti , nokta.
Acaba hastane çantasını nezaman hazırlasak
Malum ben bide erken doğuranlardanım :)

Cnm saol iyi olmaya calisiyorum sicaklar berbat ne gecem belli ne gunduzum ayni senin gibiyim bende esim oruc olunca mecbur is basa dusuyor gecmisi okuyamadim umarim herkesler iyidir sorun yoktur sen nasilsin kelebek.hill cnm begum nasil izine ayrildin galiba

Ayy cnm eridim bittim cok fena hava sen nasilsin bebis nasil umarim iyisindir ben daha once yazmistim telfonm bozuldu idareten eski telfon kullaniyorum ondada zor yaziyorum iki saat cnm isime karar verdinizmi bu arada

Yalnız Epidurali pek onermiyorlar doktorlar ama siz nerde denk geldiniz hemen Epidural yapmak isteyen doktora ilginç. Epidural ikinmaya engel olduğu için ikinci yada üçüncü dogumlarda fln tavsiye ediyorlar.hani ilk doğumdan bir tecrübe olmuştur ne zaman nasıl ikinmacagini bildiği için anne adayının. Zaten o anda o kadar ikinma isteği geliyor ki başındaki ebe hemşire flnda yönlendiriyor. Şimdi tut şimdi ikin gibi

Kızlar bu anne yanı besiklerden kullanan var mi daha once. Gece kayıp cocuk yatağa gelmez mi o takıldı aklıma siz ne diyorsunuz?

Resmen eve hapsoldum ben de canm aynen.. Cok fena havalar.. Izne ayrildm sukur tam da vaktinde ayrilmisim napardm bu sicakta hicc bilmiyorm ama iyiyz yine sukur ufak tefek sorunum var kasintisi enfeksiyonu ama Allah baska dert vermesn..

Sen nasilsn bebisin nasil canm?? Son kontrol ne zamandi nasil gidiyor hamislik senin kizin asi belli miydi ben hatirlayamadmmm.. ?!

Bence çookk tatlı bir hamile olmuşsun,çok güzelsin canım maşallah

Kuzum allah razi olsun.. hepiniz cok tatli hamislersiniz..

Canm normal artik sancilarimiz olabilir.. dikkat edip takip etmeliyiz..

Benim eşim çok korkuyor artık sona da yaklaştım o yüzden daha da tedirgin o yüzden uzak duruyor benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…