Katılıyorum sana canım, biz de dört gözle doğumdan sonrasını bekliyoruzcnm bizdede yasak değilde artık 32. haftadan sonra yapmasak iyi olur dedik
valla cnm bende artık müsait değilim artık sona yaklaşıyoruz kısmetse sonrasına bakarız
cnm senin eşinde iyi sabır varmışşaka bir yana muhtemelen bebişe birşey olacak diye korktuğundan sana yaklaşmıyordur
cnm tabiki sorunlu hamilelikte olmaması gerekir en iyisini yapmışsın. bebekten daha önemli değil. çok şükür benim eşimde anlayışlıdır fakat ben arayı uzatmayı sevmem haftada 1-2 bence normaldir daha fazlası yada azı kişisel tercih olur
Cnm saol iyi olmaya calisiyorum sicaklar berbat ne gecem belli ne gunduzum ayni senin gibiyim bende esim oruc olunca mecbur is basa dusuyor gecmisi okuyamadim umarim herkesler iyidir sorun yoktur sen nasilsinKizlar ben mutfakta yemek yaparken bi gun bayilacagammmmayyy seklim semalim kaldi, az yemek yapip az klimaya kosuyormm.. Esim de oruc yani ondan yardm da bekleyemiyorm yemek konusunda bayrama kadr boyle artkk umarm buharlasmammm...
Adananur nerelerdesin canm iyi misn valla rekor ikimizin memlekette masallahh
tugbayhan kiz kocacin hala izinde mi gelmedinn??
Hmm orasini bilemedim canim :)Suan sıcak suya oturması kasılmaya yol acmasın allah korusun
Ayy cnm eridim bittim cok fena hava sen nasilsin bebis nasil umarim iyisindir ben daha once yazmistim telfonm bozuldu idareten eski telfon kullaniyorum ondada zor yaziyorum iki saat cnm isime karar verdinizmi bu arada
Katılıyorum sana su içmekten WC den cikilmiyoSu içmekten wc den çıkamıyoruz zaten
Ben de iciyorum canımBi fincan turk kahvesi içtim, bebişime zararı olmaz dimi kızlar...
Arada bende içiyorum canım. Fazla abartilmadigi sürece birsey olmaz bence :)Bi fincan turk kahvesi içtim, bebişime zararı olmaz dimi kızlar...
Cnm saol iyi olmaya calisiyorum sicaklar berbat ne gecem belli ne gunduzum ayni senin gibiyim bende esim oruc olunca mecbur is basa dusuyor gecmisi okuyamadim umarim herkesler iyidir sorun yoktur sen nasilsinkelebek.hill cnm begum nasil izine ayrildin galiba
Bence çookk tatlı bir hamile olmuşsun,çok güzelsin canım maşallah
Ayy ben de öyleyim sarılsa bile ittiresim geliyoo
Suyun gelmesinden sonra evde saatlerce beklemek yanlış kızlar..Su patlamazsa 5 dkkayaya da 3 dkkaya bir düşene kadar bekleyebiliriz
Aynen benim de oldu gece.Allahım diyorum sancımı bu,sonra bebiş kafasını oynattıkça olduğunu farkettim rahatladım.
Çook sıcak havalarda terleyen bebeklere susuz kalmaması açısından su verilebiliyor.Özellikle mama ile beslenen çocuklara veriliyor su.Bizde ağustos annişleriyiz günde 30 cc kadar su verebiliriz tabii doktor kontrolunde
canım maşallah sana ve bebeğine çok güzelsiniz :)
Aslında ben ıstıyorum ama esım bışey olacak dıye korkuyorBiz artik asker arkadasi olduk zaten. Ben de tik yok valla. Kocam sarilmak icin yanassa hayirdir? Diyorum... Ben sicaklaiyorum da hic. Hormonlarda sorun var demek ki:)
Aspirini 30. Haftada bıraktık bız ıgneler devammmDoğumdan 24 saat önce dedi bizim doktorumuz arkadaşım ,aspirin de 34.haftada bırakılıcakmış
Benım de o cıvarda olacak nasipse 24 temmuz dogumgunum pazar olmazsa o gun olacaktıevet canım 20 temmuz nasipse
Benim eşim çok korkuyor artık sona da yaklaştım o yüzden daha da tedirgin o yüzden uzak duruyor bendencnm bizdede yasak değilde artık 32. haftadan sonra yapmasak iyi olur dedik
valla cnm bende artık müsait değilim artık sona yaklaşıyoruz kısmetse sonrasına bakarız
cnm senin eşinde iyi sabır varmışşaka bir yana muhtemelen bebişe birşey olacak diye korktuğundan sana yaklaşmıyordur
cnm tabiki sorunlu hamilelikte olmaması gerekir en iyisini yapmışsın. bebekten daha önemli değil. çok şükür benim eşimde anlayışlıdır fakat ben arayı uzatmayı sevmem haftada 1-2 bence normaldir daha fazlası yada azı kişisel tercih olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?