2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım Buurdada hiç bir şekilde yazmıyorlar vermiyorlar en son gittik kendimiz eczanede bulup aldı yoksa doktorlar oğlum kriz geçirerek ağlamasına bile yazmadı ...o damla nie iyi biliyor Musun 10 günden sonra kakasına iki güne bir muhakkak yapıyor çünkü gazla beraber kabızlık çektikleri çok oluyor .. Günde sadece bir kere 3 damla şeklinde veriliyordu .. Tamamen hiç bir şey komiği geçirmiyor ama az da olsa o minik bebeğe yardım ediyor tatlım

Ayy cnm eridim bittim cok fena hava sen nasilsin bebis nasil umarim iyisindir ben daha once yazmistim telfonm bozuldu idareten eski telfon kullaniyorum ondada zor yaziyorum iki saat cnm isime karar verdinizmi bu arada
Allah yarsımcınız olsun üzülüyorum valla ben burada dayanamıyorsam siz orada ne yapıyorsunuz kim bilir:/

Bebiş iyi teyzesi 2200 gr olmuş büyüyor yavaş yavaş :) isme de hala karar veremedik en son ayşe koycam ol olacak

Ciğer geliştirici ineden sonra doğuma alalım derse diye korkuyorum... 36 haftayı görsek sağlıcakla
Sen nasılsın? Okuyorum gerçi ama yetişemiyorum bazen
Görürsün canım inşallah 36 yı da 39 u da görürsün sonra sağlıkla hayırla gelir miniğin kucağına. Sorunlarını okudum biraz önce inşallah kolaylıkla atlatırsın tüm dertlerin de doğumla birlikte çıkar gider vücuttan

Biz iyiyiy çok şükür bugün kontrol vardı her şey normal :)

Bi fincan turk kahvesi içtim, bebişime zararı olmaz dimi kızlar...

Demirim düşük olduğu halde küçük bir fincan kahve içebilirsin demişti doktor.
Tabii tiryaki ben kahveden tiksindim o ayrı.

Kızlar cinsellik konuşulmuş, doktor yasaklamadığı sürece ne sıkıntı olacak ki?
Benimki sormadan haftada 1(belki 2 demistir, hatırlayamadım) öneriyorum, doğumu kolaylaştırıyor dedi.
Sadece ilk 14 hafta önermiyorum demişti.

Gecmis olsun ne cok sikinti cekmissin. Rabbim bu bebegi saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...

Yok canım ıstedık ama yakladık 2 yıldır ancak nasıp oldu bır tane dustu bır tane de 4. Aya yakın kalbı durdu snr bu oldu. Hep aralarda 6 ay olmaması tabsıye edıldı nasıp boyleymıs

Arkadaslar bu sıcaklarda yumurta yıyebılıyor musunuz ben ne kdr zorlasam da yıyrmıyorum cok da faydalı

Ay canım,senin durumunda zormuş,inş zamanında alırsın bebeğini kucağına.

Herkese günaydınlar bu arada.... Sıcak sıcak çooook sıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…