Allah yarsımcınız olsun üzülüyorum valla ben burada dayanamıyorsam siz orada ne yapıyorsunuz kim bilir:/Ayy cnm eridim bittim cok fena hava sen nasilsin bebis nasil umarim iyisindir ben daha once yazmistim telfonm bozuldu idareten eski telfon kullaniyorum ondada zor yaziyorum iki saat cnm isime karar verdinizmi bu arada
Sormadıysanız doktorlar bu konuda pek bir şey söylemiyor ama riskli bir durum olaydı yasaklardı demek ki bir problem yok o zaman devam
Görürsün canım inşallah 36 yı da 39 u da görürsün sonra sağlıkla hayırla gelir miniğin kucağına. Sorunlarını okudum biraz önce inşallah kolaylıkla atlatırsın tüm dertlerin de doğumla birlikte çıkar gider vücuttanCiğer geliştirici ineden sonra doğuma alalım derse diye korkuyorum... 36 haftayı görsek sağlıcakla
Sen nasılsın? Okuyorum gerçi ama yetişemiyorum bazen
Bi fincan turk kahvesi içtim, bebişime zararı olmaz dimi kızlar...
Gecmis olsun ne cok sikinti cekmissin. Rabbim bu bebegi saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...Özelde gittiğim doktor bayramı inşallah atlatırız diyor her an her şey olabilir, 8 aylık ölü doğumum ve iki tane erken doğumum var.. Yaş riskimde var, ses tellerim felç nefes darlığım var, safra kesemde patlamaya hazır bir bomba var, daha önce ki gebeliğimde ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi olduğu söylenen aseptik nekroz ameliyatı oldum kalça kemiğim eridi, kanımda pıhtılaşma var, yani yok yok bende yaşımda 41 tam deli işi hahahahha
Bebişim beni üzmüyor bende her güne dua ediyorum...
Yok canım ıstedık ama yakladık 2 yıldır ancak nasıp oldu bır tane dustu bır tane de 4. Aya yakın kalbı durdu snr bu oldu. Hep aralarda 6 ay olmaması tabsıye edıldı nasıp boyleymısOlmaz kızzzz. Ben her gün içiyorum. Doktorumda biliyor ve sıkıntı yok diyor. Ayrıca çay içimimde aynı. Buna rağmen kan değerlerimde bir sıkıntı yok. Benim vucut çay ve kahveye alışkın sıkıntı yok. Bazen fazla kaçırmıyım diyede kafeinsiz kahve tüketmeye çalışıyorum.
Bende sütyenimde gördüm ucu izasında hafif hare oluşmuş. Terdir diye düşündüm. Süt olacağı aklıma gelmedi. Hem yokki süt şuan. Ben baktırdım eşime
İlkiyle arası bayağ var aslında normalde düşünebilirdin, senmi istemedin.
Bende yiyemiyorum tiskindim kokusundanArkadaslar bu sıcaklarda yumurta yıyebılıyor musunuz ben ne kdr zorlasam da yıyrmıyorum cok da faydalı
Özelde gittiğim doktor bayramı inşallah atlatırız diyor her an her şey olabilir, 8 aylık ölü doğumum ve iki tane erken doğumum var.. Yaş riskimde var, ses tellerim felç nefes darlığım var, safra kesemde patlamaya hazır bir bomba var, daha önce ki gebeliğimde ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi olduğu söylenen aseptik nekroz ameliyatı oldum kalça kemiğim eridi, kanımda pıhtılaşma var, yani yok yok bende yaşımda 41 tam deli işi hahahahha
Bebişim beni üzmüyor bende her güne dua ediyorum...
benim kızım olsaydı bende beren düşünüyordum. bence güzel isimKızlar beren ismi nasıl Kızıma
artık acele etmeniz lazım amaDaha isim bulamadik
cnm normal doğuma faydalı olması iyiymişte bundan sonra biz yapmayız herhaldeNormal doğuma da yardımcıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?