- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Maşallah mı diyeyim ne diyeyim bilemedim haftada birkerecik normal Zaman'larımda olurduBenim bey dinlemiyor koçum benim
Domtor da bişey demedi çok sık değil zaten haftada bir kerecik
Seni takdir ediyorum... Valla supersin.Aslında ben ıstıyorum ama esım bışey olacak dıye korkuyor
Kan sulandirici kullaniyordun degil mi canim sende. Ilk dogumunu normal.i yaptin sezeryan miBenım de o cıvarda olacak nasipse 24 temmuz dogumgunum pazar olmazsa o gun olacaktı
Tarihler belli oluyor ne güzel sayılı günler kaldı benim daha belli değil doktorum 22 veya 23 yapabilirim dedi ama ben bir hafta daha beklemek istiyorum eğer bir sorun olmazsa 28 29 temmuz gibi düşünüyorum durumuma göre benim tarih son hafta belli olur herhalde tabi bebeğim o zamana kadar beklerseBenım de o cıvarda olacak nasipse 24 temmuz dogumgunum pazar olmazsa o gun olacaktı
Sormadıysanız doktorlar bu konuda pek bir şey söylemiyor ama riskli bir durum olaydı yasaklardı demek ki bir problem yok o zaman devamYok sormadım
Hayatım nırmalde ben hıc ıstemezdım ama hırmonlardan sanırum 7. Aydan berı yasak dıye de olabılır edım korktugundan ısrarcı davranamıyırum tabıSeni takdir ediyorum... Valla supersin.
Mecburen sezeryan 33. Haftada apandısıt amelıyatı olmustumm evet ıgne kullanıyorummKan sulandirici kullaniyordun degil mi canim sende. Ilk dogumunu normal.i yaptin sezeryan mi
Gule gule saglikla uyusun kuzucugunKızlar besigimiz geldi ama nevresimlerini falan sermedm daha idam boyancak dolabı falan gelsin tam olacak insallah
Aynen cnm eve kapandik valla tam zamaninda ayrilmissin bencede valla agrilarim artmaya basladi kutumda zorlaniyorum onun disinda sikintim yok ben haftaya gidicem doktora isimi yeni belirledik cnm ırmak olcak allah izin verirse teyzesiResmen eve hapsoldum ben de canm aynen.. Cok fena havalar.. Izne ayrildm sukur tam da vaktinde ayrilmisim napardm bu sicakta hicc bilmiyormama iyiyz yine sukur ufak tefek sorunum var kasintisi enfeksiyonu ama Allah baska dert vermesn..
Sen nasilsn bebisin nasil canm?? Son kontrol ne zamandi nasil gidiyor hamisliksenin kizin asi belli miydi ben hatirlayamadmmm.. ?!
Olmaz kızzzz. Ben her gün içiyorum. Doktorumda biliyor ve sıkıntı yok diyor. Ayrıca çay içimimde aynı. Buna rağmen kan değerlerimde bir sıkıntı yok. Benim vucut çay ve kahveye alışkın sıkıntı yok. Bazen fazla kaçırmıyım diyede kafeinsiz kahve tüketmeye çalışıyorum.Bi fincan turk kahvesi içtim, bebişime zararı olmaz dimi kızlar...
Kizlaaaaar benden süt siziyor heralde yaa tisortumde lekeler var tam gogus ucu hizasinda sizde varmi boyle bisey
Mecburen sezeryan 33. Haftada apandısıt amelıyatı olmustumm evet ıgne kullanıyorumm
Normal canım:)benim yok henüz...Kizlaaaaar benden süt siziyor heralde yaa tisortumde lekeler var tam gogus ucu hizasinda sizde varmi boyle bisey
Özelde gittiğim doktor bayramı inşallah atlatırız diyor her an her şey olabilir, 8 aylık ölü doğumum ve iki tane erken doğumum var.. Yaş riskimde var, ses tellerim felç nefes darlığım var, safra kesemde patlamaya hazır bir bomba var, daha önce ki gebeliğimde ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi olduğu söylenen aseptik nekroz ameliyatı oldum kalça kemiğim eridi, kanımda pıhtılaşma var, yani yok yok bende yaşımda 41 tam deli işi hahahahhaCiğer geliştirici iğneye neden gerek duydun erken doğum riskin mi var özelde nereye gidiyorsun ben Çamlıca Erdem'e gidiyorum
Ciğer geliştirici ineden sonra doğuma alalım derse diye korkuyorum... 36 haftayı görsek sağlıcaklaMaşallah sen de büyüttün minnağı
Doktor konusunda bir fikrim yok canım maalesef, neden değiştirmek istiyorsun diğerini? Umarım gönlüne göre bir doktora denk gelirsin
Ben de iciyorum canım
Arada bende içiyorum canım. Fazla abartilmadigi sürece birsey olmaz bence :)
Olmaz kızzzz. Ben her gün içiyorum. Doktorumda biliyor ve sıkıntı yok diyor. Ayrıca çay içimimde aynı. Buna rağmen kan değerlerimde bir sıkıntı yok. Benim vucut çay ve kahveye alışkın sıkıntı yok. Bazen fazla kaçırmıyım diyede kafeinsiz kahve tüketmeye çalışıyorum.
Bende sütyenimde gördüm ucu izasında hafif hare oluşmuş. Terdir diye düşündüm. Süt olacağı aklıma gelmedi. Hem yokki süt şuan. Ben baktırdım eşime
İlkiyle arası bayağ var aslında normalde düşünebilirdin, senmi istemedin.
Allah yardımcın olsun inşallah bu kadar sıkıntıyı çekmenin karşılığı olarak bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dua edip beklemekten başka çare yok dualarım seninleÖzelde gittiğim doktor bayramı inşallah atlatırız diyor her an her şey olabilir, 8 aylık ölü doğumum ve iki tane erken doğumum var.. Yaş riskimde var, ses tellerim felç nefes darlığım var, safra kesemde patlamaya hazır bir bomba var, daha önce ki gebeliğimde ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi olduğu söylenen aseptik nekroz ameliyatı oldum kalça kemiğim eridi, kanımda pıhtılaşma var, yani yok yok bende yaşımda 41 tam deli işi hahahahha
Bebişim beni üzmüyor bende her güne dua ediyorum...
Zinco yu kullanıp fayda görmeyen kuzenim vardı daha sonra oda biogaia gaz damlasını keşfetti daha önce yazmıştım bende burda onu bulup kullandım .. İstersen bulunduğun yerde eczanelerde bir bak Çünkü kolik bebeklerde bayağı Bi 8 -9 ay arası kullanıyorsun ordan sürekli getirmende sorun olmSınKızlar bugün yengem 1 haftalığına Tr ye uçtu.
Ondan Bebek için sancı giderici Zinco damla istedim
Ama ben bunu daha önce hiç kulanmadım .
Sadece duymuştum Tr de böyle bir damla olduğunu.
Kullananlar oldumu aramızda ? Nasıl kullanılacak ? Faydası oluyormu ?
Benim 2 ci kızım çok sancılıydı buda öyle olabilir ihtimaliyle evde bulundurmak istedim
Valla helal olsun maşallah sana ve kuzuna hayırlısıyla kucağına alÖzelde gittiğim doktor bayramı inşallah atlatırız diyor her an her şey olabilir, 8 aylık ölü doğumum ve iki tane erken doğumum var.. Yaş riskimde var, ses tellerim felç nefes darlığım var, safra kesemde patlamaya hazır bir bomba var, daha önce ki gebeliğimde ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi olduğu söylenen aseptik nekroz ameliyatı oldum kalça kemiğim eridi, kanımda pıhtılaşma var, yani yok yok bende yaşımda 41 tam deli işi hahahahha
Bebişim beni üzmüyor bende her güne dua ediyorum...
Aynen cnm eve kapandik valla tam zamaninda ayrilmissin bencede valla agrilarim artmaya basladi kutumda zorlaniyorum onun disinda sikintim yok ben haftaya gidicem doktora isimi yeni belirledik cnm ırmak olcak allah izin verirse teyzesi
Zinco yu kullanıp fayda görmeyen kuzenim vardı daha sonra oda biogaia gaz damlasını keşfetti daha önce yazmıştım bende burda onu bulup kullandım .. İstersen bulunduğun yerde eczanelerde bir bak Çünkü kolik bebeklerde bayağı Bi 8 -9 ay arası kullanıyorsun ordan sürekli getirmende sorun olmSın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?