2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benım de o cıvarda olacak nasipse 24 temmuz dogumgunum pazar olmazsa o gun olacaktı
Tarihler belli oluyor ne güzel sayılı günler kaldı benim daha belli değil doktorum 22 veya 23 yapabilirim dedi ama ben bir hafta daha beklemek istiyorum eğer bir sorun olmazsa 28 29 temmuz gibi düşünüyorum durumuma göre benim tarih son hafta belli olur herhalde tabi bebeğim o zamana kadar beklerse

Aynen cnm eve kapandik valla tam zamaninda ayrilmissin bencede valla agrilarim artmaya basladi kutumda zorlaniyorum onun disinda sikintim yok ben haftaya gidicem doktora isimi yeni belirledik cnm ırmak olcak allah izin verirse teyzesi

Bi fincan turk kahvesi içtim, bebişime zararı olmaz dimi kızlar...
Olmaz kızzzz. Ben her gün içiyorum. Doktorumda biliyor ve sıkıntı yok diyor. Ayrıca çay içimimde aynı. Buna rağmen kan değerlerimde bir sıkıntı yok. Benim vucut çay ve kahveye alışkın sıkıntı yok. Bazen fazla kaçırmıyım diyede kafeinsiz kahve tüketmeye çalışıyorum.

Kizlaaaaar benden süt siziyor heralde yaa tisortumde lekeler var tam gogus ucu hizasinda sizde varmi boyle bisey

Bende sütyenimde gördüm ucu izasında hafif hare oluşmuş. Terdir diye düşündüm. Süt olacağı aklıma gelmedi. Hem yokki süt şuan. Ben baktırdım eşime

Mecburen sezeryan 33. Haftada apandısıt amelıyatı olmustumm evet ıgne kullanıyorumm

İlkiyle arası bayağ var aslında normalde düşünebilirdin, senmi istemedin.

Ciğer geliştirici iğneye neden gerek duydun erken doğum riskin mi var özelde nereye gidiyorsun ben Çamlıca Erdem'e gidiyorum
Özelde gittiğim doktor bayramı inşallah atlatırız diyor her an her şey olabilir, 8 aylık ölü doğumum ve iki tane erken doğumum var.. Yaş riskimde var, ses tellerim felç nefes darlığım var, safra kesemde patlamaya hazır bir bomba var, daha önce ki gebeliğimde ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi olduğu söylenen aseptik nekroz ameliyatı oldum kalça kemiğim eridi, kanımda pıhtılaşma var, yani yok yok bende yaşımda 41 tam deli işi hahahahha
Bebişim beni üzmüyor bende her güne dua ediyorum...

Maşallah sen de büyüttün minnağı

Doktor konusunda bir fikrim yok canım maalesef, neden değiştirmek istiyorsun diğerini? Umarım gönlüne göre bir doktora denk gelirsin
Ciğer geliştirici ineden sonra doğuma alalım derse diye korkuyorum... 36 haftayı görsek sağlıcakla
Sen nasılsın? Okuyorum gerçi ama yetişemiyorum bazen

Kızlar bugün yengem 1 haftalığına Tr ye uçtu.
Ondan Bebek için sancı giderici Zinco damla istedim
Ama ben bunu daha önce hiç kulanmadım .
Sadece duymuştum Tr de böyle bir damla olduğunu.
Kullananlar oldumu aramızda ? Nasıl kullanılacak ? Faydası oluyormu ?
Benim 2 ci kızım çok sancılıydı buda öyle olabilir ihtimaliyle evde bulundurmak istedim

Ben de iciyorum canım

Arada bende içiyorum canım. Fazla abartilmadigi sürece birsey olmaz bence :)

ben normalde tiryakiydim, hergun mutlaka buyuk fincanda içerdim, şimdi elimden geldiğince azalttım.. 2-3 haftada bi içiyorum

Allah yardımcın olsun inşallah bu kadar sıkıntıyı çekmenin karşılığı olarak bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dua edip beklemekten başka çare yok dualarım seninle

Zinco yu kullanıp fayda görmeyen kuzenim vardı daha sonra oda biogaia gaz damlasını keşfetti daha önce yazmıştım bende burda onu bulup kullandım .. İstersen bulunduğun yerde eczanelerde bir bak Çünkü kolik bebeklerde bayağı Bi 8 -9 ay arası kullanıyorsun ordan sürekli getirmende sorun olmSın

Valla helal olsun maşallah sana ve kuzuna hayırlısıyla kucağına al

Aynen cnm eve kapandik valla tam zamaninda ayrilmissin bencede valla agrilarim artmaya basladi kutumda zorlaniyorum onun disinda sikintim yok ben haftaya gidicem doktora isimi yeni belirledik cnm ırmak olcak allah izin verirse teyzesi

Agrilar artiyor canm artk ama normal tabi baya yol aldik cok sukurr ben de boyle yatip kalktigimda falan her yerimde nasil bi agrii, gobegimde bi aciii, ayaga kalktigimda asagiya basincc.. Artiyo bunlar artk.. Kutu agrisi bende coktu bi ara magnezyumdan sonra sanirm azaldi biraz.. Ben de haftaya gidicem canm cuma gunu artk baya buyumustur Irmak daa

Burda kesinlikle hiç birşey verilmiyor Can'ım malesef
Adı : biogaia mı şimdi , onu isteteyim ozaman ben
Sen memnun kaldıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…