hayırlısı ile bebişlerimizi bir kucağımıza inşallah alalımda sonrasına kısmetse bakarızKatılıyorum sana canım, biz de dört gözle doğumdan sonrasını bekliyoruz
cnm bende öyle düşünüyorum 32. haftadan sonra ne olur ne olmaz artık risk almaya gerek yok. inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda sonrasına bakarızBenim eşim çok korkuyor artık sona da yaklaştım o yüzden daha da tedirgin o yüzden uzak duruyor benden
cnm çok geçmiş olsun Allah sanada şifa versinÖzelde gittiğim doktor bayramı inşallah atlatırız diyor her an her şey olabilir, 8 aylık ölü doğumum ve iki tane erken doğumum var.. Yaş riskimde var, ses tellerim felç nefes darlığım var, safra kesemde patlamaya hazır bir bomba var, daha önce ki gebeliğimde ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi olduğu söylenen aseptik nekroz ameliyatı oldum kalça kemiğim eridi, kanımda pıhtılaşma var, yani yok yok bende yaşımda 41 tam deli işi hahahahha
Bebişim beni üzmüyor bende her güne dua ediyorum...
Insallah sag salim alirsin kucana illk bebek mi canimÖzelde gittiğim doktor bayramı inşallah atlatırız diyor her an her şey olabilir, 8 aylık ölü doğumum ve iki tane erken doğumum var.. Yaş riskimde var, ses tellerim felç nefes darlığım var, safra kesemde patlamaya hazır bir bomba var, daha önce ki gebeliğimde ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi olduğu söylenen aseptik nekroz ameliyatı oldum kalça kemiğim eridi, kanımda pıhtılaşma var, yani yok yok bende yaşımda 41 tam deli işi hahahahha
Bebişim beni üzmüyor bende her güne dua ediyorum...
Hapur hupur yiyorum kuzumArkadaslar bu sıcaklarda yumurta yıyebılıyor musunuz ben ne kdr zorlasam da yıyrmıyorum cok da faydalı
yok canım gebe değilim aralıkta düşük yaptım.Maşaallah seninde baya yaklaşmış hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşaallah@MinikPiranha naptin canım muayene oldunmu bebis gösterimi yüzünüciftsariliyumurta canım sen hamilemisin gebe kalamayanlardan hatırlıyorum seni ama yanlismi hatırlıyorum bilemedim
Arkadaslar bu sıcaklarda yumurta yıyebılıyor musunuz ben ne kdr zorlasam da yıyrmıyorum cok da faydalı
Günaydın kızlar, nerdeyse hiç uyuyamadım sıcaklardan, Ne olcak böyle bilmiyorum
Kızlar beren ismi nasıl Kızıma
Slm annisler nasilsiniz sicak havayla bizim burda dun gorduk daha sicagi nefes alamiyorum resmen hastanedeydik yeni ciktik asiri kasilmalarim erken dogum vardi ona kaldik iyiyiz simdik 34 hafta olduk 37 ye kdr bi dayanabilsem bu arada bebegimin kilosu 1 800 zayif bebek dedi dr ben kendim 20 kilo aldim ne yiyebilirim acba dr bol bol dinlen dedi o pek bi mumkun degil iste valizi mi tamamliyorum daha bizden boyle insallah hepiniz iyisinizdir ilk dogum haberi kimden gelcek bakalim
İnşallah Rabbim en kısa zamanda sana verir canım çok isterim isteyen merkeze nasib etsin rabbimyok canım gebe değilim aralıkta düşük yaptım.Maşaallah seninde baya yaklaşmış hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşaallah
Ben atletli olandan aldım bu şekilde kullanışlı dediler ama sutyende alcam ayrı bitaneKızlar emzirme sütyeni alan var mı ben henüz almadım. bi de kaç tane alacağız bilmiyorum. ÇAntamı hazırladım eksiklerimi tamamlıyorum.
Kalıpta sabun yapmaya başladım. Bebeğin doğumunda hediye olarak vericem gelene hem de zaman geçiyor bu sayede. Bi ara keçeye sarmıştım o da çok zevkli film fln izliyorum kitap okuyorumZamanınızı nasıl geciriyorsunuz kizlar bi hobi var mı
Ben aldığım emzirme sütyenini kullanmya başladım 2 tane almıştım. Bir iki ay önce aldığım bile artık sıkıyor bir de bu emzirme sütyenleri ince ya oh rahat ettim :). Doğumdan sonra küçülcekler bunlar dimi böyle kalırsa yandık.Ben atletli olandan aldım bu şekilde kullanışlı dediler ama sutyende alcam ayrı bitane
O kadar aşĞıya inmiş mi o Zaman senin doğum yaklaşmış hazırlıklı ol canımKızlar benim bebiş doğum pozisyonunu almış sanırım, kafası tam rahim ağzının girişinden hissediliyor. Hatta neredeyse vajinamda..
ben de isim bulamadımAllah yarsımcınız olsun üzülüyorum valla ben burada dayanamıyorsam siz orada ne yapıyorsunuz kim bilir:/
Bebiş iyi teyzesi 2200 gr olmuş büyüyor yavaş yavaş :) isme de hala karar veremedik en son ayşe koycam ol olacak
ben hiç bir şey yiyemiyorum zorluyorum sıcaklardan iştahım yokArkadaslar bu sıcaklarda yumurta yıyebılıyor musunuz ben ne kdr zorlasam da yıyrmıyorum cok da faydalı
. Çok az kalmışşşNe 39 mubır hafta da dusersek 32 mi saka mı bu cok az kaldııııı
biz de düşünüyoruz doktorumuza belki güzel bir pastaneden pasta yaptırabiliriz diye aklıma geldi ama çok basit bir fikir başka ne olabilir sizce?Arkadaşlar doktora ve hemşirelere hediye hazırlamayı düşünen var mı ne yapılabilir fikir alışverişi yapsak
Yok canim ya hic oyle bi sey dusunmedim... Doguma hangi dr girecek onu bile bilmiyorum...Arkadaşlar doktora ve hemşirelere hediye hazırlamayı düşünen var mı ne yapılabilir fikir alışverişi yapsak
Meyveden cicekler daha iyi olmaz mi pasta yerine yaz icin daha uygun olur gibi..biz de düşünüyoruz doktorumuza belki güzel bir pastaneden pasta yaptırabiliriz diye aklıma geldi ama çok basit bir fikir başka ne olabilir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?