2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim eşim çok korkuyor artık sona da yaklaştım o yüzden daha da tedirgin o yüzden uzak duruyor benden
cnm bende öyle düşünüyorum 32. haftadan sonra ne olur ne olmaz artık risk almaya gerek yok. inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda sonrasına bakarız

cnm çok geçmiş olsun Allah sanada şifa versinAllah sağlıkla sıhhat ile bebişlerimizi kucağımıza almayı inşallah hepimize nasip etsin

Slm annisler nasilsiniz sicak havayla bizim burda dun gorduk daha sicagi nefes alamiyorum resmen hastanedeydik yeni ciktik asiri kasilmalarim erken dogum vardi ona kaldik iyiyiz simdik 34 hafta olduk 37 ye kdr bi dayanabilsem bu arada bebegimin kilosu 1 800 zayif bebek dedi dr ben kendim 20 kilo aldim ne yiyebilirim acba dr bol bol dinlen dedi o pek bi mumkun degil iste valizi mi tamamliyorum daha bizden boyle insallah hepiniz iyisinizdir ilk dogum haberi kimden gelcek bakalim

Insallah sag salim alirsin kucana illk bebek mi canim

SELAM. BEN DE DÜN İDRAR YOLU ENF. ŞÜPHESİ İLE DOKTORA GİTTİM. KÜLTÜR TESTİ YAPTIRDIM. SONUÇ YARIN BELLİ OLACAK. ERKEN DOĞUMU TETİKLEYEBİLYOR MALUM ÖNLEM ALINMAZSA. GİTMİŞKEN ULTRASONA DA BAKILDI KİLO 2280 GR. BOYU 46,2 CM. NST DE ÇEKİLDİ. SORUN YOKTU.BEBEĞİN KALBİ PIT PIT ATIYORDU. :)
SEZERYAN İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM. 5 AĞUSTOS CUMAYA GÜN VERDİ. ANCAK TARİH DAHA DA ERKEN OLABİLİR DEDİ. BEBEĞİN KEYFİNE KALMIŞ

@MinikPiranha naptin canım muayene oldunmu bebis gösterimi yüzünü ciftsariliyumurta canım sen hamilemisin gebe kalamayanlardan hatırlıyorum seni ama yanlismi hatırlıyorum bilemedim
yok canım gebe değilim aralıkta düşük yaptım.Maşaallah seninde baya yaklaşmış hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşaallah

Arkadaslar bu sıcaklarda yumurta yıyebılıyor musunuz ben ne kdr zorlasam da yıyrmıyorum cok da faydalı

Ben ne yapip edip yiyorm canm, yemek lazm sonuctaa

Günaydın kızlar, nerdeyse hiç uyuyamadım sıcaklardan, Ne olcak böyle bilmiyorum

Bu havalar hepimizi fena vurdu, biz de ancak klima ile uyuyabiliyoruz

Kızlar beren ismi nasıl Kızıma

Bence beren ismi cok guzell

Aslinda takvimlere gore pek de zayif bi bebek degil ama dr oyle dedi ise dinlenmek icin elinden geleni yap canm, beslenmen icn de hep soyluyorz dikkat de ediyosundur eminm ama sut, yumurta,peynir,pekmez, ceviz ve muzu hic ihmal etme.. Insallah daha da kilo alir zaten

Kızlar emzirme sütyeni alan var mı ben henüz almadım. bi de kaç tane alacağız bilmiyorum. ÇAntamı hazırladım eksiklerimi tamamlıyorum.

Kızlar emzirme sütyeni alan var mı ben henüz almadım. bi de kaç tane alacağız bilmiyorum. ÇAntamı hazırladım eksiklerimi tamamlıyorum.
Ben atletli olandan aldım bu şekilde kullanışlı dediler ama sutyende alcam ayrı bitane

Eklentiler

• IMG-20160617-WA0017.webp
    11 KB · Görüntüleme: 72
Ben atletli olandan aldım bu şekilde kullanışlı dediler ama sutyende alcam ayrı bitane
Ben aldığım emzirme sütyenini kullanmya başladım 2 tane almıştım. Bir iki ay önce aldığım bile artık sıkıyor bir de bu emzirme sütyenleri ince ya oh rahat ettim :). Doğumdan sonra küçülcekler bunlar dimi böyle kalırsa yandık.

Kızlar benim bebiş doğum pozisyonunu almış sanırım, kafası tam rahim ağzının girişinden hissediliyor. Hatta neredeyse vajinamda..
O kadar aşĞıya inmiş mi o Zaman senin doğum yaklaşmış hazırlıklı ol canım
ben de isim bulamadım
Arkadaslar bu sıcaklarda yumurta yıyebılıyor musunuz ben ne kdr zorlasam da yıyrmıyorum cok da faydalı
ben hiç bir şey yiyemiyorum zorluyorum sıcaklardan iştahım yok
Ne 39 mubır hafta da dusersek 32 mi saka mı bu cok az kaldııııı
. Çok az kalmışşş

Arkadaşlar doktora ve hemşirelere hediye hazırlamayı düşünen var mı ne yapılabilir fikir alışverişi yapsak
biz de düşünüyoruz doktorumuza belki güzel bir pastaneden pasta yaptırabiliriz diye aklıma geldi ama çok basit bir fikir başka ne olabilir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…