2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Açıkçası çiçek çikolata tarzı değilde kalıcı bişe olsun diye düşünüyorum benim 3. DoğumuM ilk iki bebeğim erken ve hazırlıksız geldi bunda erkenden hazırlanayım diyorum muhtemelen bu da erken gelecek ne yapsam karar veremedim..

Valla kuculurmu bilmem ama sut dolar bu seferde bence bir süre ayni kalırlar herhalde ben son aya bıraktım sutyen işini atletin de xl aldım zaten bakalım buyukmu kucukmu olacak daha elie gecmedi

İnşallah Zaman'ında sağ salim bebeğini kucağına alırsın bebeğin kilosu genetik biraz ama benim tavsiyem hamur işi yeme ekmek makarna börek pilav yeme onun yerine süt yoğurt kuruyemiş meyve et bakliyat sebze pekmez ve bol su

Kızlar emzirme sütyeni alan var mı ben henüz almadım. bi de kaç tane alacağız bilmiyorum. ÇAntamı hazırladım eksiklerimi tamamlıyorum.
Ben emzirme sütyenindense kendinden sütyneli emzirme atleti aldım bu sıcakta hem atlet hem sütyen olmasın diye 3 tane aldım ,ikisini hastane çantama koymayı düşünüyorum terleriz değişriz diye..

Sağlıkla gelsinler canım, maşallah sana da
Çok sağol canım hepimizinki inşallah.
Arkadaşlar doktora ve hemşirelere hediye hazırlamayı düşünen var mı ne yapılabilir fikir alışverişi yapsak
Doktor tamam da hemşirelerede mi alacağız hediye? Doğuran biziz onlar bize alsın bence.

Ayy nasıl giyiyorsunuz atlet fln yaa bu sıcakta geniş şeyler giyip evde bu aralar hiç bir şey takmadan dolanıyorum, sabah kalkınca ve akşam yatarken duş. Ayrıca camasir astım duş , yemek yaptım duş diyerek gün içinde de en az 4 defà suyun altına atıyorum kendimi yaniyorum

Çok sağol canım hepimizinki inşallah.

Doktor tamam da hemşirelerede mi alacağız hediye? Doğuran biziz onlar bize alsın bence.

Yaa doktor hemşire hastane zaten dünyanın parasini alıyor ne hediyesi

Yaa benim 3. DoğumuM aynı kadro hemşireler doktor hastane personeli o yüzden bi bağ oluştu aramızda ve hepsinden Allah razı olsun çok memnunum o yüzden bişe hazırlamak istedim :))))

Yaa benim 3. DoğumuM aynı kadro hemşireler doktor hastane personeli o yüzden bi bağ oluştu aramızda ve hepsinden Allah razı olsun çok memnunum o yüzden bişe hazırlamak istedim :))))

Ve 2 hamileliğim de riskli bu da öle olacak muhtemelen sıkıntılar başladı yavaş yavaş doktorum sayesinde tabiki Allahın izniyle atlattı k

Doğumdan sonra sütle dolunca daha dolgun ve sert oluyor canım.

Arkadaşlar doktora ve hemşirelere hediye hazırlamayı düşünen var mı ne yapılabilir fikir alışverişi yapsak
Aynı şeyi ben de düşündüm .Doktora cam fanusta çiçek aranjmani yapıyorlar. 150 tl civarında bir arkadasa yaptırmıştık çok hoş oluyor.Öyle bişey mi yaptırsam dedim.
Hastaneye ve eve gelen arkadaşlar için bebegin isminin yazılı olduğu küçük nakışlı havlu (kese içinde) ondan yaptırmayı düşünüyorum hemşirelere de ondan veririm dedim.

Selam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen

Dikkat et canım yaaaa,geçmiş olsun. Göbek artık heryere sürtüp duruyor bende kambur durmaktan sıkıldım,mutfakta tezgaha değmeden iş yapmaya çalışırken belim bükülüyor. Hamilelikten dolayı zaten dengemiz bozuk. uzun süre yattıktan sonra ayağa kalktığımda belime şiddetli bir ağrı giriyor ve kalkar kalmaz dengem kayboluyor düşçek gibi oluyorum. Remsen artık belim vucudumu taşımıyor. Aman haaa dikkat ,çok dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…