Ben de önce Beren ismini düşünüyordum benim eşim pek beğenmedi ben anlamını beğeniyorum Beren isminin anlAmı önemli benceKızlar beren ismi nasıl Kızıma
Valla kuculurmu bilmem ama sut dolar bu seferde bence bir süre ayni kalırlar herhalde ben son aya bıraktım sutyen işini atletin de xl aldım zaten bakalım buyukmu kucukmu olacak daha elie gecmediBen aldığım emzirme sütyenini kullanmya başladım 2 tane almıştım. Bir iki ay önce aldığım bile artık sıkıyor bir de bu emzirme sütyenleri ince ya oh rahat ettim :). Doğumdan sonra küçülcekler bunlar dimi böyle kalırsa yandık.
İnşallah Zaman'ında sağ salim bebeğini kucağına alırsın bebeğin kilosu genetik biraz ama benim tavsiyem hamur işi yeme ekmek makarna börek pilav yeme onun yerine süt yoğurt kuruyemiş meyve et bakliyat sebze pekmez ve bol suSlm annisler nasilsiniz sicak havayla bizim burda dun gorduk daha sicagi nefes alamiyorum resmen hastanedeydik yeni ciktik asiri kasilmalarim erken dogum vardi ona kaldik iyiyiz simdik 34 hafta olduk 37 ye kdr bi dayanabilsem bu arada bebegimin kilosu 1 800 zayif bebek dedi dr ben kendim 20 kilo aldim ne yiyebilirim acba dr bol bol dinlen dedi o pek bi mumkun degil iste valizi mi tamamliyorum daha bizden boyle insallah hepiniz iyisinizdir ilk dogum haberi kimden gelcek bakalim
Maşallah canım ne güzel göbek öyle o, top yutmussun gibiEki Görüntüle 1850011
Kızlar31+0 dan merhaba, benim Göbişim önden gidiyor baya, daha ne kadar büyür bilmiyorumerken doğum tehlikem vardı ama bugünleri gördük çok şükür , Allah hepimize Zaman'ında doğum versin inş
Ben emzirme sütyenindense kendinden sütyneli emzirme atleti aldım bu sıcakta hem atlet hem sütyen olmasın diye 3 tane aldım ,ikisini hastane çantama koymayı düşünüyorum terleriz değişriz diye..Kızlar emzirme sütyeni alan var mı ben henüz almadım. bi de kaç tane alacağız bilmiyorum. ÇAntamı hazırladım eksiklerimi tamamlıyorum.
Bu da bizden
Maşallah begüm bebiş ve annesineBen de koyaym madeemmm...
Bu da Begum'un annesiii31+6'da idik burda... Bizim gonek azcuk iri sacima ben de cicekli tac takmistm denize gitmistik oh miss..
Çok sağol canım hepimizinki inşallah.Sağlıkla gelsinler canım, maşallah sana da
Doktor tamam da hemşirelerede mi alacağız hediye? Doğuran biziz onlar bize alsın bence.Arkadaşlar doktora ve hemşirelere hediye hazırlamayı düşünen var mı ne yapılabilir fikir alışverişi yapsak
Çok sağol canım hepimizinki inşallah.
Doktor tamam da hemşirelerede mi alacağız hediye? Doğuran biziz onlar bize alsın bence.
Yaa doktor hemşire hastane zaten dünyanın parasini alıyor ne hediyesi
Yaa benim 3. DoğumuM aynı kadro hemşireler doktor hastane personeli o yüzden bi bağ oluştu aramızda ve hepsinden Allah razı olsun çok memnunum o yüzden bişe hazırlamak istedim :))))
Doğumdan sonra sütle dolunca daha dolgun ve sert oluyor canım.Ben aldığım emzirme sütyenini kullanmya başladım 2 tane almıştım. Bir iki ay önce aldığım bile artık sıkıyor bir de bu emzirme sütyenleri ince ya oh rahat ettim :). Doğumdan sonra küçülcekler bunlar dimi böyle kalırsa yandık.
Aynı şeyi ben de düşündüm .Doktora cam fanusta çiçek aranjmani yapıyorlar. 150 tl civarında bir arkadasa yaptırmıştık çok hoş oluyor.Öyle bişey mi yaptırsam dedim.Arkadaşlar doktora ve hemşirelere hediye hazırlamayı düşünen var mı ne yapılabilir fikir alışverişi yapsak
Dikkat et canım yaaaa,geçmiş olsun. Göbek artık heryere sürtüp duruyor bende kambur durmaktan sıkıldım,mutfakta tezgaha değmeden iş yapmaya çalışırken belim bükülüyor. Hamilelikten dolayı zaten dengemiz bozuk. uzun süre yattıktan sonra ayağa kalktığımda belime şiddetli bir ağrı giriyor ve kalkar kalmaz dengem kayboluyor düşçek gibi oluyorum. Remsen artık belim vucudumu taşımıyor. Aman haaa dikkat ,çok dikkat.Selam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?