Sagol Can'ım.Cok haklısın canım göbek her yere çarpıyor artık dikkat etmek lazım ev işi bitmiyor kiDikkat et canım yaaaa,geçmiş olsun. Göbek artık heryere sürtüp duruyor bende kambur durmaktan sıkıldım,mutfakta tezgaha değmeden iş yapmaya çalışırken belim bükülüyor. Hamilelikten dolayı zaten dengemiz bozuk. uzun süre yattıktan sonra ayağa kalktığımda belime şiddetli bir ağrı giriyor ve kalkar kalmaz dengem kayboluyor düşçek gibi oluyorum. Remsen artık belim vucudumu taşımıyor. Aman haaa dikkat ,çok dikkat.
Çok şükür her gün hissediyorum bazen sakın bazen coşuyor oglusumCnm bebeklerinizin hareketleri nasıl hergün hareket ediyor mu
valla bnde şaşırıyorum canm. Adet sancısı gibi sancımda oluyo. BAkalım salı gunu kontrolum var..O kadar aşĞıya inmiş mi o Zaman senin doğum yaklaşmış hazırlıklı ol canım
ben de isim bulamadım
ben hiç bir şey yiyemiyorum zorluyorum sıcaklardan iştahım yok
. Çok az kalmışşş
Artık son zamanlar,ben bayramdan itibaren işleri anneme devreceğim. Hİç kalkmıcam bile yerimden. Gerçekten şu ara heranlamda yardımcıya ihtiyacım var.işte bitmiyor.Kocam zaten kendine hayrı yok. Mecbur yine annelere kaldık..Sagol Can'ım.Cok haklısın canım göbek her yere çarpıyor artık dikkat etmek lazım ev işi bitmiyor ki
Gecmis olsun. Aynen artik daha dikkatli olmaliyiz. Bende gecen yolda düşmüştüm dizim karnima vurdu baya acımıştı. Eve gelip hareketini duyana kadar rahat edemedm. Cok şükür bisey yok. ama bu son zamanlarimizda daha dikkatli olmaliyizSelam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen
Keşke annem yakın olsa doğuma yakın gelecek şehir dışında.koca dan hayır yok cnm haklısın.Artık son zamanlar,ben bayramdan itibaren işleri anneme devreceğim. Hİç kalkmıcam bile yerimden. Gerçekten şu ara heranlamda yardımcıya ihtiyacım var.işte bitmiyor.Kocam zaten kendine hayrı yok. Mecbur yine annelere kaldık..
Cok gecmiş olsun canım ya acısı bir yana bebeğe bişey oldu mu korkusu paniği bitirtiyor insanıGecmis olsun. Aynen artik daha dikkatli olmaliyiz. Bende gecen yolda düşmüştüm dizim karnima vurdu baya acımıştı. Eve gelip hareketini duyana kadar rahat edemedm. Cok şükür bisey yok. ama bu son zamanlarimizda daha dikkatli olmaliyiz
ay yoksa ilk sen mi olacaksın aramızda forever dan sonra doğuran hadi hayırlısı sağlıklı olsun da evladın :)valla bnde şaşırıyorum canm. Adet sancısı gibi sancımda oluyo. BAkalım salı gunu kontrolum var..
Dikkat et canım çok geçmiş olsun şükür kizin iyiymis şurada az kaldı doğuma gobeklerde çıktı iyice biraz daha dikkat edelimSelam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen
Maşallah begüm bebiş ve annesine
Selam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen
ben en az 37. Haftayı gormk istiodum yaa. Gerçi kritik haftalarda değiliz artık dimiay yoksa ilk sen mi olacaksın aramızda forever dan sonra doğuran hadi hayırlısı sağlıklı olsun da evladın :)
Suyum gelirse ben de beklemek istemem. Hatta normal dogum yapmayi cok istiyorum ama saglik durumu el vermezse normal diye diretmeyi düşünmüyorum. Annemin dogumu ile ilgili birsey paylasmak istiyorum (belki milyonda bir rastlanan durumdur, belki dr u duzgun yonlendirmemistir,belki şimdiki teknoloji ilerlediği icin böyle durumlar yasanmiyordur bilemiyorum)Anladm canm tabi doktorun yonlendiriyorsa problem yok ama ben de @Ftszynp arkadasimiz gibi suyun gelince beklemenin iyi olmayacagini duymustm tabi doktorun bunu diyen sonucta bi bildigi vardir sanirimm...
Aynen canm ben de oyle diye biliyorm, zaten ben bekleyemem. Beklicem diyennymeria-burcu arkadasimiz. Ben de ona soruyordm nasil olcak faln diye.. Yoksa ben sancida da pek bekleyebilcemi sanmiyorm yani ilk ya bi de hic evde kendimi riske atamam..gonderceklerse geri eve gondersinler icimin rahat olmasi lazmm..
Evet kritik haftaları çok şükür atlattık. Bundan sonrasını Allah bilir artık bir şey olursa 40 ta doğursak ta olabilir.ben en az 37. Haftayı gormk istiodum yaa. Gerçi kritik haftalarda değiliz artık dimi
Suyum gelirse ben de beklemek istemem. Hatta normal dogum yapmayi cok istiyorum ama saglik durumu el vermezse normal diye diretmeyi düşünmüyorum. Annemin dogumu ile ilgili birsey paylasmak istiyorum (belki milyonda bir rastlanan durumdur, belki dr u duzgun yonlendirmemistir,belki şimdiki teknoloji ilerlediği icin böyle durumlar yasanmiyordur bilemiyorum)
Annem kardeşimin doğumunda suyunun geldiğini fark etmemiş. Herşey normal diye çok önemsememis idrarıni kaçırdığını düşünmüş. Ve dr a gittiklerinde suyu kalmamış kardesim sanırım son anda ters dönmüş. Sezeryan da yapılamamışta artık geç kalınmış. Annem beni çok rahat normal doğurmuş o yüzden son ana kadar beklemiş. Kendi dr u da gelmedi dogumuna başka bi ekip (şansına makat gelişi doğum seminerine katılmışlar bi hafta önce )normal doğum yaptırdı. Mümkün olduğunca az oksijensiz kalmış drlarin gayretiyle. Şu an 12yasinda ama ne zor günler atlattık, bugünümüze şükür. Selebral palsi teşhisi koymuştu dr tedavisini aksatmiyoruz ama kaslarında gelişim geriliği var (geç yürüdü, geç konuştu, yazısı bozuk vs) ama çok şükür elinden geleni yapıyor normal hayatına devam ediyor. Başarılı bir çocuk. Hatta aramızda 15 yaş var elimde büyüdü kereta
Bebislerimiz herşeyden önce sağlıkla ve hayirlisiyla gelsinler inşallah
Dikkat et canım çok geçmiş olsun şükür kizin iyiymis şurada az kaldı doğuma gobeklerde çıktı iyice biraz daha dikkat edelim
Cok teşekkür ederim kızlar daha dikkatli olmak gerekiyorSagol canm cok tesekkur ederizz
Aman canm cok cok gecms olsn, ama esin hakli neden hemen kaldrmadin esini kii.. Allah koruyo tabi meleklerimizi ama yine de tedbirli temkinli olmakta fayda var canm. Insallah bi daha olmaz boyle bi vaka.. Artk buyudk tabi kocaman oldu gobek is yapmak da zor hoc bi seye zorlamamak lazm.. Kendine ve bebegine dikkat et canm sukur ki bi sey yokms
Dikkat et kendine canim. Artik adimlarimizi bile saglam atmaliyiz. Özene bözene davranalimda..Selam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen
Son 1800 yilin en sicak yazi diyorlarmis..tam da bizim hamileligimize denk geldi..aglamak istiyorumAy canım,senin durumunda zormuş,inş zamanında alırsın bebeğini kucağına.
Herkese günaydınlar bu arada.... Sıcak sıcak çooook sıcak.
Çok iyi almışsın canım yaKızlar zorlu tekstılın urunlerıymış. Tac magazasından alsaydım cok pahallı olacaktı. 3 unu 27 tl ye aldım saka gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?