2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sagol Can'ım.Cok haklısın canım göbek her yere çarpıyor artık dikkat etmek lazım ev işi bitmiyor ki

valla bnde şaşırıyorum canm. Adet sancısı gibi sancımda oluyo. BAkalım salı gunu kontrolum var..

Sagol Can'ım.Cok haklısın canım göbek her yere çarpıyor artık dikkat etmek lazım ev işi bitmiyor ki
Artık son zamanlar,ben bayramdan itibaren işleri anneme devreceğim. Hİç kalkmıcam bile yerimden. Gerçekten şu ara heranlamda yardımcıya ihtiyacım var.işte bitmiyor.Kocam zaten kendine hayrı yok. Mecbur yine annelere kaldık..

Gecmis olsun. Aynen artik daha dikkatli olmaliyiz. Bende gecen yolda düşmüştüm dizim karnima vurdu baya acımıştı. Eve gelip hareketini duyana kadar rahat edemedm. Cok şükür bisey yok. ama bu son zamanlarimizda daha dikkatli olmaliyiz

Keşke annem yakın olsa doğuma yakın gelecek şehir dışında.koca dan hayır yok cnm haklısın.

Cok gecmiş olsun canım ya acısı bir yana bebeğe bişey oldu mu korkusu paniği bitirtiyor insanı

Reactions: ytb
Dikkat et canım çok geçmiş olsun şükür kizin iyiymis şurada az kaldı doğuma gobeklerde çıktı iyice biraz daha dikkat edelim

Maşallah begüm bebiş ve annesine

Sagol canm cok tesekkur ederizz

Aman canm cok cok gecms olsn, ama esin hakli neden hemen kaldrmadin esini kii.. Allah koruyo tabi meleklerimizi ama yine de tedbirli temkinli olmakta fayda var canm. Insallah bi daha olmaz boyle bi vaka.. Artk buyudk tabi kocaman oldu gobek is yapmak da zor hoc bi seye zorlamamak lazm.. Kendine ve bebegine dikkat et canm sukur ki bi sey yokms

Suyum gelirse ben de beklemek istemem. Hatta normal dogum yapmayi cok istiyorum ama saglik durumu el vermezse normal diye diretmeyi düşünmüyorum. Annemin dogumu ile ilgili birsey paylasmak istiyorum (belki milyonda bir rastlanan durumdur, belki dr u duzgun yonlendirmemistir,belki şimdiki teknoloji ilerlediği icin böyle durumlar yasanmiyordur bilemiyorum)
Annem kardeşimin doğumunda suyunun geldiğini fark etmemiş. Herşey normal diye çok önemsememis idrarıni kaçırdığını düşünmüş. Ve dr a gittiklerinde suyu kalmamış kardesim sanırım son anda ters dönmüş. Sezeryan da yapılamamışta artık geç kalınmış. Annem beni çok rahat normal doğurmuş o yüzden son ana kadar beklemiş. Kendi dr u da gelmedi dogumuna başka bi ekip (şansına makat gelişi doğum seminerine katılmışlar bi hafta önce )normal doğum yaptırdı. Mümkün olduğunca az oksijensiz kalmış drlarin gayretiyle. Şu an 12yasinda ama ne zor günler atlattık, bugünümüze şükür. Selebral palsi teşhisi koymuştu dr tedavisini aksatmiyoruz ama kaslarında gelişim geriliği var (geç yürüdü, geç konuştu, yazısı bozuk vs) ama çok şükür elinden geleni yapıyor normal hayatına devam ediyor. Başarılı bir çocuk. Hatta aramızda 15 yaş var elimde büyüdü kereta
Bebislerimiz herşeyden önce sağlıkla ve hayirlisiyla gelsinler inşallah

ben en az 37. Haftayı gormk istiodum yaa. Gerçi kritik haftalarda değiliz artık dimi
Evet kritik haftaları çok şükür atlattık. Bundan sonrasını Allah bilir artık bir şey olursa 40 ta doğursak ta olabilir.
Biraz önce 37. haftada sunum yapacağımı öğrendim umarım o tarihe kadar doğurmam .

Ay neler yasamissiniz oyle ama sukur ki iyiyms kardesin gercekten diretmemek lazm bence de, normal dogum istemek farkli gereksiz inat farkli.. Yani ben her asamayi doktorla beraber atlatmak isterm kendimi strese sokmayi dusunmuyorm.. Sonucta tecrubesizim de zatn ki annen tecrubeli olmasina ragmen neler yasamis.. O yuzden bilmedigim seyler hakkinda inatci olmucam. Bebegim icin hayirlisi neyse o olsn insallah, hepimiz icn de.. Yani su geldi sanci geldi hastaneye gidicem gerisi ebelerin, doktorun meslegi ve vicdanina kaliyor.. Isterse suni sanci versn isterse sezeryan yapsn yavrum saglikla dogsun yeter ki.. Tabi ki hepimiz normal sanci ile normal dogumu tercih ederiz ama o da Allah'a kalms...

Dikkat et canım çok geçmiş olsun şükür kizin iyiymis şurada az kaldı doğuma gobeklerde çıktı iyice biraz daha dikkat edelim

Cok teşekkür ederim kızlar daha dikkatli olmak gerekiyor

Dikkat et kendine canim. Artik adimlarimizi bile saglam atmaliyiz. Özene bözene davranalimda..
Zaten ben paytak paytak yurumeye basladim ayaklarim sicaktan şiş.. Hic inmiyor devamli buzlu suda.. Dengemizi alamiyoruz o yuzden adimlarimiz saglam olmali :)

Selam kızlar, 2gun önce 32.hafta raporumu almaya gittim. Geçmiş birikmisti okuduktan sonra yazayım dedim ama gene yetişemiyorum Kontrolümuz güzel geçti çok şükür. 46cm 2050 gr olmuşuz. Önde gidiyoruz gene. Ben kilo almamışım bu ay da. Boyumuz uzun olacak dedi dr amcamiz hatta yanagina dayamışti ayağını, yüzümüzü göremedik sığamıyo paşam 3hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah öperiz sizi

Kızlar bu arada doğum çantası hazırlama konusunu araştırırken kk da bir kişi bebeğin eşyalarını kilitli poşetlere koyun demiş.Hemsireler büyük poşetten çıkarırken küçük parçaları yere dusurebiliyorlarmış. Ben de posetciden aldım kilitli poşet ayrı ayrı posetledim ilk giysilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…