- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Selam kızlar, 2gun önce 32.hafta raporumu almaya gittim. Geçmiş birikmisti okuduktan sonra yazayım dedim ama gene yetişemiyorumKontrolümuz güzel geçti çok şükür. 46cm 2050 gr olmuşuz. Önde gidiyoruz gene. Ben kilo almamışım bu ay da. Boyumuz uzun olacak dedi dr amcamiz hatta yanagina dayamışti ayağını, yüzümüzü göremedik sığamıyo paşam 3hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah öperiz sizi
Cok gecmis olsun. En kisa zamanda sifa versin rabbim.Güzel arkadaslarim dogru duzgun takip edemiyorum kac gundur malum dis agrisindan bugun en sonunda baska bi doktora gittim kanal tedavisi gerekiomus ya da cektirmek. Ben kanal tedavisini bilmedigim icin girismedim uzun surerse ve aci olursa diye antibiyotik basladik maalesef pazartesi cekicek disimi doktor insallah sag salim bunu da atlatiriz cok panik yapmam insallah dua edin bizim icin dayanmayi cok istedim doguma kadar ama dayanilacak agri degil 3 gündür uyku denen bisey yok yemek bile yiyemiyorum 2 kilo vermisim 4 gunde
Çok ge cmis olsun.Doktorun uygun gördüğü şeyleri yaptırmaktan çekinme. Bazen tedavi edilmediğinde daha kötü sonuçlar oluyor.Güzel arkadaslarim dogru duzgun takip edemiyorum kac gundur malum dis agrisindan bugun en sonunda baska bi doktora gittim kanal tedavisi gerekiomus ya da cektirmek. Ben kanal tedavisini bilmedigim icin girismedim uzun surerse ve aci olursa diye antibiyotik basladik maalesef pazartesi cekicek disimi doktor insallah sag salim bunu da atlatiriz cok panik yapmam insallah dua edin bizim icin dayanmayi cok istedim doguma kadar ama dayanilacak agri degil 3 gündür uyku denen bisey yok yemek bile yiyemiyorum 2 kilo vermisim 4 gunde
Calıştığım yere bugün getirdiler sütyeni kargoyla n11den aldım:)Kızlar emzirme sütyeni alan var mı ben henüz almadım. bi de kaç tane alacağız bilmiyorum. ÇAntamı hazırladım eksiklerimi tamamlıyorum.
Oyle cnm cok az zamanimiz kaldi sagsalim gecer insallah bende magnezyum aliyorum ama faydasi olmuyor buyumuslerdir cnm karnimda hareket ederken cnm cok yaniyor derimi yirtacak gibi vallaAgrilar artiyor canm artk ama normal tabi baya yol aldik cok sukurrben de boyle yatip kalktigimda falan her yerimde nasil bi agrii, gobegimde bi aciii, ayaga kalktigimda asagiya basincc.. Artiyo bunlar artk.. Kutu agrisi bende coktu bi ara magnezyumdan sonra sanirm azaldi biraz.. Ben de haftaya gidicem canm cuma gunu artk baya buyumustur Irmak daa
Daha da büyür mü korkum var benim:/Ben aldığım emzirme sütyenini kullanmya başladım 2 tane almıştım. Bir iki ay önce aldığım bile artık sıkıyor bir de bu emzirme sütyenleri ince ya oh rahat ettim :). Doğumdan sonra küçülcekler bunlar dimi böyle kalırsa yandık.
Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın lütfen sende artık çok dikkatli bu aralar her zamankinden çok daha sakar olcaz Allah bizi ve bebeklerimizi korusunSelam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen
Daha da büyür mü korkum var benim:/Ben aldığım emzirme sütyenini kullanmya başladım 2 tane almıştım. Bir iki ay önce aldığım bile artık sıkıyor bir de bu emzirme sütyenleri ince ya oh rahat ettim :). Doğumdan sonra küçülcekler bunlar dimi böyle kalırsa yandık.
Saol cnm hepimizin allah yardimcisi olsun gercekten cok zor sudan cikmis balik gibi oluyorumAllah yarsımcınız olsun üzülüyorum valla ben burada dayanamıyorsam siz orada ne yapıyorsunuz kim bilir:/
Bebiş iyi teyzesi 2200 gr olmuş büyüyor yavaş yavaş :) isme de hala karar veremedik en son ayşe koycam ol olacak
Bende bunu bekliyordum İnan ben çok sevindim adına neden dersen bende ilk antibiyotik uygulandı geçmedi sonra kanal tedavisi yapıldı yine geçmedi en son onca eziyetten sonra çekilmesi lazım denildi ve çekildi o yüzden tatlım en iyi kararı vermişsiniz çektir kurtul böyle bebegede sana da Zarar kıyamam ya bir de kilo vermişsin çok geçmiş olsunGüzel arkadaslarim dogru duzgun takip edemiyorum kac gundur malum dis agrisindan bugun en sonunda baska bi doktora gittim kanal tedavisi gerekiomus ya da cektirmek. Ben kanal tedavisini bilmedigim icin girismedim uzun surerse ve aci olursa diye antibiyotik basladik maalesef pazartesi cekicek disimi doktor insallah sag salim bunu da atlatiriz cok panik yapmam insallah dua edin bizim icin dayanmayi cok istedim doguma kadar ama dayanilacak agri degil 3 gündür uyku denen bisey yok yemek bile yiyemiyorum 2 kilo vermisim 4 gunde
Sabır küpleri sizicnm normal doğuma faydalı olması iyiymişte bundan sonra biz yapmayız herhalde
Kızzzz aynen öyle yapıyorlar. Derim yırtılcak zannediyorum. İnan göbeğim masaya değiyor o vurdukça,canım acıyor artık. Geçen sabah babası sokulmuş bana ben uyuyuorum tabi hayal meyal hatırlıyorum. Göbeği sevmiş,cocuğu uyandırmış,bizimkide buna bir atmış tekmeler. Vayyy eşşek sıpası diyor. Benim elim acıdı senin canın acımadı mı diyor. oooo Ben alıştım dedim.Oyle cnm cok az zamanimiz kaldi sagsalim gecer insallah bende magnezyum aliyorum ama faydasi olmuyor buyumuslerdir cnm karnimda hareket ederken cnm cok yaniyor derimi yirtacak gibi valla
Aspirini 30. Haftada bıraktık bız ıgneler devammm
hayırlı olsun, güzel günlerde inşaAllah :)Kızlar besigimiz geldi ama nevresimlerini falan sermedm daha idam boyancak dolabı falan gelsin tam olacak insallah
Selam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen
Biz de haftada birle devam ediyoruzBenim bey dinlemiyor koçum benim
Domtor da bişey demedi çok sık değil zaten haftada bir kerecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?