2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Oh nasallah bebegine saglikli olduktan sonraaaa keyfimize dicek cok sukur ben de haftaya cuma gidecegim beklemedeyimmm... Ozledm prensesimi hemenn..

Güzel arkadaslarim dogru duzgun takip edemiyorum kac gundur malum dis agrisindan bugun en sonunda baska bi doktora gittim kanal tedavisi gerekiomus ya da cektirmek. Ben kanal tedavisini bilmedigim icin girismedim uzun surerse ve aci olursa diye antibiyotik basladik maalesef pazartesi cekicek disimi doktor insallah sag salim bunu da atlatiriz cok panik yapmam insallah dua edin bizim icin dayanmayi cok istedim doguma kadar ama dayanilacak agri degil 3 gündür uyku denen bisey yok yemek bile yiyemiyorum 2 kilo vermisim 4 gunde

Cok gecmis olsun. En kisa zamanda sifa versin rabbim.

Çok ge cmis olsun.Doktorun uygun gördüğü şeyleri yaptırmaktan çekinme. Bazen tedavi edilmediğinde daha kötü sonuçlar oluyor.

Oyle cnm cok az zamanimiz kaldi sagsalim gecer insallah bende magnezyum aliyorum ama faydasi olmuyor buyumuslerdir cnm karnimda hareket ederken cnm cok yaniyor derimi yirtacak gibi valla

Daha da büyür mü korkum var benim:/

Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın lütfen sende artık çok dikkatli bu aralar her zamankinden çok daha sakar olcaz Allah bizi ve bebeklerimizi korusun

Daha da büyür mü korkum var benim:/

Dıkkatlı olmalıyız bence de
Ben de hala araba kullanıyorummm
Bu arada bırkac eksık vardı onları almaya gıttım sakın bu haftalara bışey bırakmayın lutfenn cok yoruluyorsunuzz
Cok guzel seyler aldım paylasırımmm

Saol cnm hepimizin allah yardimcisi olsun gercekten cok zor sudan cikmis balik gibi oluyorum hayirlisiyla bulursunuz insallah isimi prensese

Bende bunu bekliyordum İnan ben çok sevindim adına neden dersen bende ilk antibiyotik uygulandı geçmedi sonra kanal tedavisi yapıldı yine geçmedi en son onca eziyetten sonra çekilmesi lazım denildi ve çekildi o yüzden tatlım en iyi kararı vermişsiniz çektir kurtul böyle bebegede sana da Zarar kıyamam ya bir de kilo vermişsin çok geçmiş olsun

Oyle cnm cok az zamanimiz kaldi sagsalim gecer insallah bende magnezyum aliyorum ama faydasi olmuyor buyumuslerdir cnm karnimda hareket ederken cnm cok yaniyor derimi yirtacak gibi valla
Kızzzz aynen öyle yapıyorlar. Derim yırtılcak zannediyorum. İnan göbeğim masaya değiyor o vurdukça,canım acıyor artık. Geçen sabah babası sokulmuş bana ben uyuyuorum tabi hayal meyal hatırlıyorum. Göbeği sevmiş,cocuğu uyandırmış,bizimkide buna bir atmış tekmeler. Vayyy eşşek sıpası diyor. Benim elim acıdı senin canın acımadı mı diyor. oooo Ben alıştım dedim.

KAN SULANDIRICI İĞNE kullanan arkadaşlar, doktorlarınız hep sezaryen mi diyor normal doğum olacak var mı?

Aspirini 30. Haftada bıraktık bız ıgneler devammm

aspirini henüz bırakmadık ama iğneyi doğumdan 10 gün önce bırakacağız dedi dr'um. Endişelendim bende. Erken birakınca sıkıntı olma mı dedim yok dedi ama insan korkuyor..
Kızlar besigimiz geldi ama nevresimlerini falan sermedm daha idam boyancak dolabı falan gelsin tam olacak insallah
hayırlı olsun, güzel günlerde inşaAllah :)

geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine ve miniğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…