2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şu son günlerde çok iştahsızım kızlar, var mı benim gibi olan?

Rahatsızlığı olan arkadaşlara şifa diliyorum. Zamanında ve hayırlı doğumlarımız olur inşaAllah.
Ben varım canım, geç uyanmaya alıştım bu aralar 11 gibi kahvaltı ediyorum gündüz canım hiç bir şey istemiyor bir muz bir dilim karpuz yersem yiyorum iftar saatine kadar aç aç dolanıyorum açlık da hissetmiyorum. Bebeklerimize zarar gelmez inşallah

Arada süt kuruyemiş takviyesi yapın

inşaAllah canım, benim endişem de o.
bugün mesela sahur yaptım eşimle, (sahurda da pek bir şey yiyemedim) 11 gibi küçük bir bardak süt içtim sonra saat 16:30 hala açlık hissi yok, tost yaptım yiyeyim diye bir ısırık alabildim ağzımda büyüdü, midem bulandı. Bıraktım bende. Büyük bir bardak ayran içtim en son o kadar. Canım hiç bir şey istemiyor.

Dikkat etmek lazım vücudun ağırlık merkezi değiştiği için sakarlık ve dengesizlik oluyor inşallah sağ sağalım atlatırız bu son zamanları

Cok sağolun arkadaslar rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun

Canım bebişin sağ salim kucağına alırsın inşallah..Rabbim yüzünü güldürsün

Arada süt kuruyemiş takviyesi yapın
Kuruyemiş yemiyorum ne zamandır fındığı cevizi kırmaya üşendiğimden diğerlerini de ne kadar alırsak hepsini aynı gün yiyor benim kocam
İyi aklıma getirdin kendime bir kaç çeşit kuru yemiş alayım.

Canım ben sütü sabah kahvaltıda içiyorum bir büyük kupa bir de bu aralar sahurda içmeye başladım ama gün içinde hiç canım istemiyor ya

Geçmiş olsun canim

Aslında yoğurt sütten daha faydalıymış

Sen benden de çok aç duruyormuşsun

Kahvaltını en azından güzel yapmaya çalışsan sadece sütle olmaz ki peynir yumurta domates artık ne seviyorsan besleyici ve bol vitaminli bir tabak hazırla kendine zor da olsa ye bebek her türlü bizden beslenir de Allah göstermesin biz yataklara düşeriz bebeğimize bakamayız doğumdan sonra çol dikkat etmemiz gerek kendimize

Cok gecmis olsun. En kisa zamanda sifa versin rabbim.

Çok ge cmis olsun.Doktorun uygun gördüğü şeyleri yaptırmaktan çekinme. Bazen tedavi edilmediğinde daha kötü sonuçlar oluyor.
Sagolun arkadaslar disci oyle dedikten sonra doktorumu aradim cok lazim goruyosa yapsin antibiyotik de kullabilirsin dedi bakalim pazartesiye kadar da cekicem sonra kurtulurum insallah

Evet canım, inşallah gönlümüzdeki gibi olur dogumlarimiz. Nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…