- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Biz de haftada birle devam ediyoruz
owww, riskli bi durumEvet kritik haftaları çok şükür atlattık. Bundan sonrasını Allah bilir artık bir şey olursa 40 ta doğursak ta olabilir.
Biraz önce 37. haftada sunum yapacağımı öğrendim umarım o tarihe kadar doğurmam.
Ben varım canım, geç uyanmaya alıştım bu aralar 11 gibi kahvaltı ediyorum gündüz canım hiç bir şey istemiyor bir muz bir dilim karpuz yersem yiyorum iftar saatine kadar aç aç dolanıyorum açlık da hissetmiyorum. Bebeklerimize zarar gelmez inşallahŞu son günlerde çok iştahsızım kızlar, var mı benim gibi olan?
Rahatsızlığı olan arkadaşlara şifa diliyorum. Zamanında ve hayırlı doğumlarımız olur inşaAllah.
Arada süt kuruyemiş takviyesi yapınBen varım canım, geç uyanmaya alıştım bu aralar 11 gibi kahvaltı ediyorum gündüz canım hiç bir şey istemiyor bir muz bir dilim karpuz yersem yiyorum iftar saatine kadar aç aç dolanıyorum açlık da hissetmiyorum. Bebeklerimize zarar gelmez inşallah
Dikkat et o zaman fazla hareket etme dinlen canımvalla bnde şaşırıyorum canm. Adet sancısı gibi sancımda oluyo. BAkalım salı gunu kontrolum var..
inşaAllah canım, benim endişem de o.Ben varım canım, geç uyanmaya alıştım bu aralar 11 gibi kahvaltı ediyorum gündüz canım hiç bir şey istemiyor bir muz bir dilim karpuz yersem yiyorum iftar saatine kadar aç aç dolanıyorum açlık da hissetmiyorum. Bebeklerimize zarar gelmez inşallah
Dikkat etmek lazım vücudun ağırlık merkezi değiştiği için sakarlık ve dengesizlik oluyor inşallah sağ sağalım atlatırız bu son zamanlarıSelam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen
Dikkat et kendine canim. Artik adimlarimizi bile saglam atmaliyiz. Özene bözene davranalimda..
Zaten ben paytak paytak yurumeye basladim ayaklarim sicaktan şiş.. Hic inmiyor devamli buzlu suda.. Dengemizi alamiyoruz o yuzden adimlarimiz saglam olmali :)
Cok sağolun arkadaslar rabbim bizi ve bebeklerimizi korusunKAN SULANDIRICI İĞNE kullanan arkadaşlar, doktorlarınız hep sezaryen mi diyor normal doğum olacak var mı?
aspirini henüz bırakmadık ama iğneyi doğumdan 10 gün önce bırakacağız dedi dr'um. Endişelendim bende. Erken birakınca sıkıntı olma mı dedim yok dedi ama insan korkuyor..
hayırlı olsun, güzel günlerde inşaAllah :)
geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine ve miniğine.
Canım bebişin sağ salim kucağına alırsın inşallah..Rabbim yüzünü güldürsünÖzelde gittiğim doktor bayramı inşallah atlatırız diyor her an her şey olabilir, 8 aylık ölü doğumum ve iki tane erken doğumum var.. Yaş riskimde var, ses tellerim felç nefes darlığım var, safra kesemde patlamaya hazır bir bomba var, daha önce ki gebeliğimde ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi olduğu söylenen aseptik nekroz ameliyatı oldum kalça kemiğim eridi, kanımda pıhtılaşma var, yani yok yok bende yaşımda 41 tam deli işi hahahahha
Bebişim beni üzmüyor bende her güne dua ediyorum...
Ben yiyemiyorum artıkArkadaslar bu sıcaklarda yumurta yıyebılıyor musunuz ben ne kdr zorlasam da yıyrmıyorum cok da faydalı
Ben de bazen zorlayarak yiyorum bazen kötü gelmiyor.Ben yiyemiyorum artıkceviz yemeye çalışıyorum..
Kuruyemiş yemiyorum ne zamandır fındığı cevizi kırmaya üşendiğimden diğerlerini de ne kadar alırsak hepsini aynı gün yiyor benim kocamArada süt kuruyemiş takviyesi yapın
Geçmiş olsun canimSelam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen
Aslında yoğurt sütten daha faydalıymışKuruyemiş yemiyorum ne zamandır fındığı cevizi kırmaya üşendiğimden diğerlerini de ne kadar alırsak hepsini aynı gün yiyor benim kocam
İyi aklıma getirdin kendime bir kaç çeşit kuru yemiş alayım.
Canım ben sütü sabah kahvaltıda içiyorum bir büyük kupa bir de bu aralar sahurda içmeye başladım ama gün içinde hiç canım istemiyor ya
Sen benden de çok aç duruyormuşsuninşaAllah canım, benim endişem de o.
bugün mesela sahur yaptım eşimle, (sahurda da pek bir şey yiyemedim) 11 gibi küçük bir bardak süt içtim sonra saat 16:30 hala açlık hissi yok, tost yaptım yiyeyim diye bir ısırık alabildim ağzımda büyüdü, midem bulandı. Bıraktım bende. Büyük bir bardak ayran içtim en son o kadar. Canım hiç bir şey istemiyor.
Bak yoğurda ekmek doğrayıp yemeye bayılırım. Şimdi yapsam mı ki kendime bir tabakAslında yoğurt sütten daha faydalıymış
Cok gecmis olsun. En kisa zamanda sifa versin rabbim.
Sagolun arkadaslar disci oyle dedikten sonra doktorumu aradim cok lazim goruyosa yapsin antibiyotik de kullabilirsin dedi bakalim pazartesiye kadar da cekicem sonra kurtulurum insallahÇok ge cmis olsun.Doktorun uygun gördüğü şeyleri yaptırmaktan çekinme. Bazen tedavi edilmediğinde daha kötü sonuçlar oluyor.
Evet canım, inşallah gönlümüzdeki gibi olur dogumlarimiz. Nasip artıkAy neler yasamissiniz oyle ama sukur ki iyiyms kardesingercekten diretmemek lazm bence de, normal dogum istemek farkli gereksiz inat farkli.. Yani ben her asamayi doktorla beraber atlatmak isterm kendimi strese sokmayi dusunmuyorm.. Sonucta tecrubesizim de zatn ki annen tecrubeli olmasina ragmen neler yasamis.. O yuzden bilmedigim seyler hakkinda inatci olmucam. Bebegim icin hayirlisi neyse o olsn insallah, hepimiz icn de.. Yani su geldi sanci geldi hastaneye gidicem gerisi ebelerin, doktorun meslegi ve vicdanina kaliyor.. Isterse suni sanci versn isterse sezeryan yapsn yavrum saglikla dogsun yeter ki.. Tabi ki hepimiz normal sanci ile normal dogumu tercih ederiz ama o da Allah'a kalms...
Yap tabi. Afiyet olsun sana da kuzucuğadaBak yoğurda ekmek doğrayıp yemeye bayılırım. Şimdi yapsam mı ki kendime bir tabak
Geçmiş olun canım bende kanal tedavisi yaptırdım rahatladımSagolun arkadaslar disci oyle dedikten sonra doktorumu aradim cok lazim goruyosa yapsin antibiyotik de kullabilirsin dedi bakalim pazartesiye kadar da cekicem sonra kurtulurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?