- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Sagol cnm bnm insallah kurtulacagim pazartesi gunu gercekten zarar veriyorum bebegime bu sekilde insallah cekme islemi de kolayca hallolur bi kere cektirmistim disimi ama cook once hatırlamıyorum zor degildi di mi :)Bende bunu bekliyordum İnan ben çok sevindim adına neden dersen bende ilk antibiyotik uygulandı geçmedi sonra kanal tedavisi yapıldı yine geçmedi en son onca eziyetten sonra çekilmesi lazım denildi ve çekildi o yüzden tatlım en iyi kararı vermişsiniz çektir kurtul böyle bebegede sana da Zarar kıyamam ya bir de kilo vermişsin çok geçmiş olsun
Sen ne zaman yaptirmistin cnm ben kanal tedavisine cesaret edemedim ya cektirecemGeçmiş olun canım bende kanal tedavisi yaptırdım rahatladım
Canım geçmiş olsun çektir kurtul inşallah şu ağrıdan, kabir azabı gibi ne zordur şimdi o Allah yardımcın olsunGüzel arkadaslarim dogru duzgun takip edemiyorum kac gundur malum dis agrisindan bugun en sonunda baska bi doktora gittim kanal tedavisi gerekiomus ya da cektirmek. Ben kanal tedavisini bilmedigim icin girismedim uzun surerse ve aci olursa diye antibiyotik basladik maalesef pazartesi cekicek disimi doktor insallah sag salim bunu da atlatiriz cok panik yapmam insallah dua edin bizim icin dayanmayi cok istedim doguma kadar ama dayanilacak agri degil 3 gündür uyku denen bisey yok yemek bile yiyemiyorum 2 kilo vermisim 4 gunde
Çok şükür canım, insanın yüreğine su serpiliyor dr dan gelince..ister istemez olumsuz birşey olup olmadığını merak ediyor. Korkuyor insan..çabucak geçsin de hayırlı haberlerini al inşallah prensesininOh nasallah bebeginesaglikli olduktan sonraaaa keyfimize dicek cok sukur ben de haftaya cuma gidecegim beklemedeyimmm... Ozledm prensesimi hemenn..
Dr um çektirmendede kanalda da sıkıntı yok demişti. 15. haftamda yaptırmıştım galibaSen ne zaman yaptirmistin cnm ben kanal tedavisine cesaret edemedim ya cektirecem
İnşallah kolayca atlatırsın canım. Geçmiş olsunGüzel arkadaslarim dogru duzgun takip edemiyorum kac gundur malum dis agrisindan bugun en sonunda baska bi doktora gittim kanal tedavisi gerekiomus ya da cektirmek. Ben kanal tedavisini bilmedigim icin girismedim uzun surerse ve aci olursa diye antibiyotik basladik maalesef pazartesi cekicek disimi doktor insallah sag salim bunu da atlatiriz cok panik yapmam insallah dua edin bizim icin dayanmayi cok istedim doguma kadar ama dayanilacak agri degil 3 gündür uyku denen bisey yok yemek bile yiyemiyorum 2 kilo vermisim 4 gunde
Aynen cnm sakarlık dengesizlik diz boyu mutfakta herşeyi döküyorum kimi zamanDikkat etmek lazım vücudun ağırlık merkezi değiştiği için sakarlık ve dengesizlik oluyor inşallah sağ sağalım atlatırız bu son zamanları
Teşekkür ederim canımmmmGeçmiş olsun canim
Yok kuzum sepeti kaldırmıyorum ayağımla sürüklüyorum ittire ittire banyodan mesafe yakın ama bu ara sakarlığım cokyesil_ela canım geçmiş olsun, çamaşır sepetini kaldırmana kızdım ben diğeri hepimizin başına gelebilir görünmez kaza yine de artık daha dikkatli olmalıuız emanetlerimiz kıymetli
Hatta babaya o kadar çok tekme atıyor ve vuruyor ki,şaşırıyoruz. Babamızda diyor herhalde bu çocuk seni kıskanıyor,bana uyuz oluyor,elleme beni diye tekmeliyor beni galiba diyor. Nabıyım anasına güzel davran ki tepmesin çocuk.
Evet içerisinde yararlı bakteri çok ve aynı zamanda daha çok kalsiyum içeriyor.Aslında yoğurt sütten daha faydalıymış
Çok geçmiş olsun canım...Aynen cnm sakarlık dengesizlik diz boyu mutfakta herşeyi döküyorum kimi zaman
Güzel arkadaslarim dogru duzgun takip edemiyorum kac gundur malum dis agrisindan bugun en sonunda baska bi doktora gittim kanal tedavisi gerekiomus ya da cektirmek. Ben kanal tedavisini bilmedigim icin girismedim uzun surerse ve aci olursa diye antibiyotik basladik maalesef pazartesi cekicek disimi doktor insallah sag salim bunu da atlatiriz cok panik yapmam insallah dua edin bizim icin dayanmayi cok istedim doguma kadar ama dayanilacak agri degil 3 gündür uyku denen bisey yok yemek bile yiyemiyorum 2 kilo vermisim 4 gunde
Oyle cnm cok az zamanimiz kaldi sagsalim gecer insallah bende magnezyum aliyorum ama faydasi olmuyor buyumuslerdir cnm karnimda hareket ederken cnm cok yaniyor derimi yirtacak gibi valla
Hatta babaya o kadar çok tekme atıyor ve vuruyor ki,şaşırıyoruz. Babamızda diyor herhalde bu çocuk seni kıskanıyor,bana uyuz oluyor,elleme beni diye tekmeliyor beni galiba diyor. Nabıyım anasına güzel davran ki tepmesin çocuk.
Bu sıcakta yürüyüş yapan varmı kızlar
Çok şükür canım, insanın yüreğine su serpiliyor dr dan gelince..ister istemez olumsuz birşey olup olmadığını merak ediyor. Korkuyor insan..çabucak geçsin de hayırlı haberlerini al inşallah prensesinin
Kizlar ya ilk defa bugun sicaklandim Gercekten yaz geldi galiba:)
Cok üzücü ya. kızlar ya bencede bekleyip risk almayın. Benim bu ikinci gebelik. ilkinde bende normal dogum bekliyordum. Sabaha karşı hafif sanciyla uyandm. Tuvalte gittim nişan gelmişti. Hemen gittik hastaneye acilma yok kalp atışlarıni iyi gormuyorlar yemek yemediysen meyve suyuyla biseyler ye gel dediler. Yedim yine sanki iyi degil gibi bi halleri vardi. Buna ragmen gönderdiler beni yarin gel dediler. Cok sacma ya aksama kadar sanciyla bekledm evde. Aksam baska hastaneye gittik. Muayene ettiler sadece2-3cm acilma var. Ama yatisi verdiler. Ebe muayene ederken doktoru çağırdı bakarmisiniz diye. Boyle jelimsi rengini pek hatirlamiyorum birsey gelmisti benden. Doktor hemen amaliyat dedi. Meger kakasini yapmis kerataSuyum gelirse ben de beklemek istemem. Hatta normal dogum yapmayi cok istiyorum ama saglik durumu el vermezse normal diye diretmeyi düşünmüyorum. Annemin dogumu ile ilgili birsey paylasmak istiyorum (belki milyonda bir rastlanan durumdur, belki dr u duzgun yonlendirmemistir,belki şimdiki teknoloji ilerlediği icin böyle durumlar yasanmiyordur bilemiyorum)
Annem kardeşimin doğumunda suyunun geldiğini fark etmemiş. Herşey normal diye çok önemsememis idrarıni kaçırdığını düşünmüş. Ve dr a gittiklerinde suyu kalmamış kardesim sanırım son anda ters dönmüş. Sezeryan da yapılamamışta artık geç kalınmış. Annem beni çok rahat normal doğurmuş o yüzden son ana kadar beklemiş. Kendi dr u da gelmedi dogumuna başka bi ekip (şansına makat gelişi doğum seminerine katılmışlar bi hafta önce )normal doğum yaptırdı. Mümkün olduğunca az oksijensiz kalmış drlarin gayretiyle. Şu an 12yasinda ama ne zor günler atlattık, bugünümüze şükür. Selebral palsi teşhisi koymuştu dr tedavisini aksatmiyoruz ama kaslarında gelişim geriliği var (geç yürüdü, geç konuştu, yazısı bozuk vs) ama çok şükür elinden geleni yapıyor normal hayatına devam ediyor. Başarılı bir çocuk. Hatta aramızda 15 yaş var elimde büyüdü kereta
Bebislerimiz herşeyden önce sağlıkla ve hayirlisiyla gelsinler inşallah
Maşallah canım olgusunda artık baslar kilo almaya inşallah ama çok kilolu da olmasınlar zaten kız onun bide doğurması var tabi normal olursa zor olurEki Görüntüle 1851116
Bizi gördünüzmüüüüü bu göbeğe rağmen 1600 grcık oğlum var. Hayret birşey yaaaaaaa. Ebatımda geniş yani, o kadar küçükte değilim ki,33 haftalığızzz
Ben varım evde leslie 3 mile videosu ile yürüyorum.Bu sıcakta yürüyüş yapan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?