2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sagol cnm bnm insallah kurtulacagim pazartesi gunu gercekten zarar veriyorum bebegime bu sekilde insallah cekme islemi de kolayca hallolur bi kere cektirmistim disimi ama cook once hatırlamıyorum zor degildi di mi :)

Canım geçmiş olsun çektir kurtul inşallah şu ağrıdan, kabir azabı gibi ne zordur şimdi o Allah yardımcın olsun

Oh nasallah bebegine saglikli olduktan sonraaaa keyfimize dicek cok sukur ben de haftaya cuma gidecegim beklemedeyimmm... Ozledm prensesimi hemenn..
Çok şükür canım, insanın yüreğine su serpiliyor dr dan gelince..ister istemez olumsuz birşey olup olmadığını merak ediyor. Korkuyor insan..çabucak geçsin de hayırlı haberlerini al inşallah prensesinin

İnşallah kolayca atlatırsın canım. Geçmiş olsun

yesil_ela canım geçmiş olsun, çamaşır sepetini kaldırmana kızdım ben diğeri hepimizin başına gelebilir görünmez kaza yine de artık daha dikkatli olmalıuız emanetlerimiz kıymetli
Yok kuzum sepeti kaldırmıyorum ayağımla sürüklüyorum ittire ittire banyodan mesafe yakın ama bu ara sakarlığım cok

çok güldüm canım..ogluşlar annelerine destek olcaklar desene

Canm cok gecms olsn, agriyla yemek yemeyerek falan bebegine belki de daha cok zarar verecektin bence kendini rahat tut doktorun da izin verdiyse mesele yok hem vucudumuzdaki iltihaplarin benegimize hicc faydasi yok zarari olur yani Allah korusun.. Iltihabi temizleyip tedaviyi yapsinlar. Yalnz disini cektirmek yerine bence kanal tedavisi yaptirabilirdin disin bi sure daha kurtulms olurdu, kanali cok derin bir dolgu gibi dusun sonucta cekerken de uyusturacaklar sanirm, ondan da uyusturuluyor. Tabi sen bilirsn ve doktorun bilir...

Oyle cnm cok az zamanimiz kaldi sagsalim gecer insallah bende magnezyum aliyorum ama faydasi olmuyor buyumuslerdir cnm karnimda hareket ederken cnm cok yaniyor derimi yirtacak gibi valla

Anladm canm, bana faydasi olmuatu bilmiyorm.. Hepimizin bunyesi farkli hic bi seyimiz ayni olmuyor kii
Insallah canm gecer sagsalim de dogururz saglikla
Evet artk hareketler bayaa belirgin ve bazen can yakici ama yine de nasi mutlu ediyorlar insaniii

Tam bir Alp olmus senin oglusunn annecini herkeslere karsi korur valla babasina bileee guzel davranirsa anca anlasirlar hihhh..

Bu sıcakta yürüyüş yapan varmı kızlar

Ben aksam 10-11 gibi yapiyormm, bazen esimle bazen de site icinde kendm yapiyormm..

Tabi canmm serpilmez mi hicc.. Ay insallah insallah 1 hafta daha sabrediciizzz

Kizlar ya ilk defa bugun sicaklandim Gercekten yaz geldi galiba:)

Ay ilk defa sicakladm diyor ayolll benm seklim kaydi burdaaa

Kızlar bayram geldi napıyosunuz tatilde bu arada yolculuğa izin olur mu ki acaba 33 haftalık olcam o hafta tatile ihtiyacımız var çok sıkıldım haftalardır evdeyiz :s Sınavlarda sıktı beni

Cok üzücü ya. kızlar ya bencede bekleyip risk almayın. Benim bu ikinci gebelik. ilkinde bende normal dogum bekliyordum. Sabaha karşı hafif sanciyla uyandm. Tuvalte gittim nişan gelmişti. Hemen gittik hastaneye acilma yok kalp atışlarıni iyi gormuyorlar yemek yemediysen meyve suyuyla biseyler ye gel dediler. Yedim yine sanki iyi degil gibi bi halleri vardi. Buna ragmen gönderdiler beni yarin gel dediler. Cok sacma ya aksama kadar sanciyla bekledm evde. Aksam baska hastaneye gittik. Muayene ettiler sadece2-3cm acilma var. Ama yatisi verdiler. Ebe muayene ederken doktoru çağırdı bakarmisiniz diye. Boyle jelimsi rengini pek hatirlamiyorum birsey gelmisti benden. Doktor hemen amaliyat dedi. Meger kakasini yapmis kerata neyse bende korkmustum cok istememe rağmen normal dogumdan a cilma olmayinca hayirlisi buymus. Yani demem oki kizlar aksam gitmeseydm neler olabileceğini siz düşünün. Beklemek risk demek tedbirli olun. Bende tecrubemi paylasayim istedim kendinize dikkat edin

Eki Görüntüle 1851116

Bizi gördünüzmüüüüü bu göbeğe rağmen 1600 grcık oğlum var. Hayret birşey yaaaaaaa. Ebatımda geniş yani, o kadar küçükte değilim ki,33 haftalığızzz
Maşallah canım olgusunda artık baslar kilo almaya inşallah ama çok kilolu da olmasınlar zaten kız onun bide doğurması var tabi normal olursa zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…