2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Paylastign icn sagol canm, ben de dogmadan kakami yapmisim annem hep anlatir. Ilk sancisi gelms babam uzaktaymis babam eve gelesiye annemin sanci gitms onlar da evde kalmis sonra gece bi bastirmis sanci kosa kosa hastane mosmor dogmusum Allah korusunnn

Ben varım evde leslie 3 mile videosu ile yürüyorum.

Leslie su an cok tempolu gelmiyor mu canm??

Eki Görüntüle 1851118 Eki Görüntüle 1851119 Guzel annışler ıstedıgım gıbı ıçıme sınen kapı susunu yaptırdım bakalım teyzeler begenecek mi

Oy pek tatli olmsss

Eki Görüntüle 1851116

Bizi gördünüzmüüüüü bu göbeğe rağmen 1600 grcık oğlum var. Hayret birşey yaaaaaaa. Ebatımda geniş yani, o kadar küçükte değilim ki,33 haftalığızzz
Aaa aynı ben cnm 33. Haftaya bugün girdim karnım aynı seninkinden ve bebişin kilosu 1620 gr boyu 40 cm yemiyormusun dedi doktor yoo çok dikkat ediyorum dedim ne olacak bende bilmiyorum

Kızlar herkes bebişinin ismini netleştirmiş sanırım ben Arya ismini düşünüyorum ama kesin değil yani hala kararsızım önerilere açığım kız ismi seçmek çok zormuş ya yardım bekliyorum sizden

Canım geçmiş olsun çektir kurtul inşallah şu ağrıdan, kabir azabı gibi ne zordur şimdi o Allah yardımcın olsun
Sorma cnm ya ne cekiorum valla bisey yiyemiorum vicdan azani cekiom bebk beslenemio diye 2 kilo vermişim bi kac gunde insallah kurtulacagim pazartesi ama cok huzursuzum antibiyotik kullaniorum diye ben ki cok agrilar cektim bi agri kesici bile icmedim buguns kadar

Canimmm arya cok tatli bi isim bence..

İlk defa bu gün mü iyiymiş neredesin sen Bolu da felan mı yaşıyorsun. Yanıyorum ben kaç gündür biraz evi toparlayayım desem kan ter içinde kalıyorum full klima açık bizde çekilir gibi değil valla
Yok canim ankaradayim ama ben sicagi oek severim.. İlk defa bugun terledin. İsindigimi hissettim.. Hormonlarda dorun var benim galiba :)

Her hamilelik farklı canım, herşeyden önemlisi senin ve bebişin sağlığı maşallah size
çok saol cnmcım öyle tabi ben şaka takılıyorum.

Aaa aynı ben cnm 33. Haftaya bugün girdim karnım aynı seninkinden ve bebişin kilosu 1620 gr boyu 40 cm yemiyormusun dedi doktor yoo çok dikkat ediyorum dedim ne olacak bende bilmiyorum

Bizimkide pazartesi günü 1660 gr 42 cmdi. Doktorumuz sıkıntı görmedi sadece zayıf bir bebiş olcak çok iri olmıcak dedi o kadar.

kelebek.hill cnm bilemedim ya kanal tedavisini zor ve uzun suren bisey biliodum ben cektirelim dedim doktora o da antibiyotik baslatti once iltihap temizlensin diye bi de kanal tedavisinden sonra da o disini cektiren arkadaslar var cektirim kurtulayim dedim gıcık aldim görmek istemiyorum artik onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…