hmm güzel fikirmiş :)Ben varım evde leslie 3 mile videosu ile yürüyorum.
Masallah sana cok tatlı gorunuyorsun annesıEki Görüntüle 1851116
Bizi gördünüzmüüüüü bu göbeğe rağmen 1600 grcık oğlum var. Hayret birşey yaaaaaaa. Ebatımda geniş yani, o kadar küçükte değilim ki,33 haftalığızzz
Her hamilelik farklı canım, herşeyden önemlisi senin ve bebişin sağlığıEki Görüntüle 1851116
Bizi gördünüzmüüüüü bu göbeğe rağmen 1600 grcık oğlum var. Hayret birşey yaaaaaaa. Ebatımda geniş yani, o kadar küçükte değilim ki,33 haftalığızzz
Cok üzücü ya. kızlar ya bencede bekleyip risk almayın. Benim bu ikinci gebelik. ilkinde bende normal dogum bekliyordum. Sabaha karşı hafif sanciyla uyandm. Tuvalte gittim nişan gelmişti. Hemen gittik hastaneye acilma yok kalp atışlarıni iyi gormuyorlar yemek yemediysen meyve suyuyla biseyler ye gel dediler. Yedim yine sanki iyi degil gibi bi halleri vardi. Buna ragmen gönderdiler beni yarin gel dediler. Cok sacma ya aksama kadar sanciyla bekledm evde. Aksam baska hastaneye gittik. Muayene ettiler sadece2-3cm acilma var. Ama yatisi verdiler. Ebe muayene ederken doktoru çağırdı bakarmisiniz diye. Boyle jelimsi rengini pek hatirlamiyorum birsey gelmisti benden. Doktor hemen amaliyat dedi. Meger kakasini yapmis kerataneyse bende korkmustum cok istememe rağmen normal dogumdan a cilma olmayinca hayirlisi buymus. Yani demem oki kizlar aksam gitmeseydm neler olabileceğini siz düşünün. Beklemek risk demek tedbirli olun. Bende tecrubemi paylasayim istedim kendinize dikkat edin
Ben varım evde leslie 3 mile videosu ile yürüyorum.
Eki Görüntüle 1851118 Eki Görüntüle 1851119 Guzel annışler ıstedıgım gıbı ıçıme sınen kapı susunu yaptırdım bakalım teyzeler begenecek mi
Aaa aynı ben cnm 33. Haftaya bugün girdim karnım aynı seninkinden ve bebişin kilosu 1620 gr boyu 40 cm yemiyormusun dedi doktor yoo çok dikkat ediyorum dedim ne olacak bende bilmiyorumEki Görüntüle 1851116
İlk defa bu gün mü iyiymiş neredesin sen Bolu da felan mı yaşıyorsun. Yanıyorum ben kaç gündür biraz evi toparlayayım desem kan ter içinde kalıyorum full klima açık bizde çekilir gibi değil vallaKizlar ya ilk defa bugun sicaklandim Gercekten yaz geldi galiba:)
Paylastign icn sagol canm, ben de dogmadan kakami yapmisimannem hep anlatir. Ilk sancisi gelms babam uzaktaymis babam eve gelesiye annemin sanci gitms onlar da evde kalmis sonra gece bi bastirmis sanci kosa kosa hastane mosmor dogmusum Allah korusunnn
İste bu yüzden risk alinmamali bence Allah korumuş senide cnm
Leslie su an cok tempolu gelmiyor mu canm??
Oy pek tatli olmsss
Eki Görüntüle 1851118 Eki Görüntüle 1851119 Guzel annışler ıstedıgım gıbı ıçıme sınen kapı susunu yaptırdım bakalım teyzeler begenecek mi
Çok güzel ela da gelse görse güzellikEki Görüntüle 1851118 Eki Görüntüle 1851119 Guzel annışler ıstedıgım gıbı ıçıme sınen kapı susunu yaptırdım bakalım teyzeler begenecek mi
Çok tatlı olmuş canım, bende çok beğendimmmm.Eki Görüntüle 1851118 Eki Görüntüle 1851119 Guzel annışler ıstedıgım gıbı ıçıme sınen kapı susunu yaptırdım bakalım teyzeler begenecek mi
Sorma cnm ya ne cekiorum valla bisey yiyemiorum vicdan azani cekiom bebk beslenemio diye 2 kilo vermişim bi kac gunde insallah kurtulacagim pazartesi ama cok huzursuzum antibiyotik kullaniorum diyeCanım geçmiş olsun çektir kurtul inşallah şu ağrıdan, kabir azabı gibi ne zordur şimdi o Allah yardımcın olsun
Cok guzrl canim cok begendim. Gosgeldin ela bebek...Eki Görüntüle 1851118 Eki Görüntüle 1851119 Guzel annışler ıstedıgım gıbı ıçıme sınen kapı susunu yaptırdım bakalım teyzeler begenecek mi
Kızlar herkes bebişinin ismini netleştirmiş sanırım ben Arya ismini düşünüyorum ama kesin değil yani hala kararsızım önerilere açığım kız ismi seçmek çok zormuş ya yardım bekliyorum sizden
Yok canim ankaradayim ama ben sicagi oek severim.. İlk defa bugun terledin. İsindigimi hissettim.. Hormonlarda dorun var benim galiba :)İlk defa bu gün mü iyiymiş neredesin sen Bolu da felan mı yaşıyorsun. Yanıyorum ben kaç gündür biraz evi toparlayayım desem kan ter içinde kalıyorum full klima açık bizde çekilir gibi değil valla
Anladim cnm sen en musait zamanda yaptirmissin 3 6 ay arasi dis tedavisi icin en uygun zamanmisDr um çektirmendede kanalda da sıkıntı yok demişti. 15. haftamda yaptırmıştım galiba
Insallah cnm bnm sagolİnşallah kolayca atlatırsın canım. Geçmiş olsun
çok saol cnmcım öyle tabi ben şaka takılıyorum.Her hamilelik farklı canım, herşeyden önemlisi senin ve bebişin sağlığımaşallah size
Aaa aynı ben cnm 33. Haftaya bugün girdim karnım aynı seninkinden ve bebişin kilosu 1620 gr boyu 40 cm yemiyormusun dedi doktor yoo çok dikkat ediyorum dedim ne olacak bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?