- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Senin hormonlar ters çalışıyor herhalde gerçi Ankara'da sıcak ama İstanbul hem sıcak hem nemli ter basıyor insanı buradaYok canim ankaradayim ama ben sicagi oek severim.. İlk defa bugun terledin. İsindigimi hissettim.. Hormonlarda dorun var benim galiba :)
Allah korumuş bebeğini cnm peki sezeryani mi tavsiye edersinCok üzücü ya. kızlar ya bencede bekleyip risk almayın. Benim bu ikinci gebelik. ilkinde bende normal dogum bekliyordum. Sabaha karşı hafif sanciyla uyandm. Tuvalte gittim nişan gelmişti. Hemen gittik hastaneye acilma yok kalp atışlarıni iyi gormuyorlar yemek yemediysen meyve suyuyla biseyler ye gel dediler. Yedim yine sanki iyi degil gibi bi halleri vardi. Buna ragmen gönderdiler beni yarin gel dediler. Cok sacma ya aksama kadar sanciyla bekledm evde. Aksam baska hastaneye gittik. Muayene ettiler sadece2-3cm acilma var. Ama yatisi verdiler. Ebe muayene ederken doktoru çağırdı bakarmisiniz diye. Boyle jelimsi rengini pek hatirlamiyorum birsey gelmisti benden. Doktor hemen amaliyat dedi. Meger kakasini yapmis kerataneyse bende korkmustum cok istememe rağmen normal dogumdan a cilma olmayinca hayirlisi buymus. Yani demem oki kizlar aksam gitmeseydm neler olabileceğini siz düşünün. Beklemek risk demek tedbirli olun. Bende tecrubemi paylasayim istedim kendinize dikkat edin
çok teşekkür ederim tatlım ya başka alternatif çıkmazsa arya olacak hetalde kocam tutturdu aslı Züleyha olsun diye o yüzden hangi ismi söylesem beğenmiyor benim de karar vermemi zorlaştırıyorCanimmm arya cok tatli bi isim bence..
Ben temposunu kendime uyduruyorum canım. Mesela ayağımı çok yükseğe çıkarmıyorum. Dönüşler falan daha yavaş gibi.Paylastign icn sagol canm, ben de dogmadan kakami yapmisimannem hep anlatir. Ilk sancisi gelms babam uzaktaymis babam eve gelesiye annemin sanci gitms onlar da evde kalmis sonra gece bi bastirmis sanci kosa kosa hastane mosmor dogmusum Allah korusunnn
Leslie su an cok tempolu gelmiyor mu canm??
Oy pek tatli olmsss
kelebek.hill cnm bilemedim ya kanal tedavisini zor ve uzun suren bisey biliodum ben cektirelim dedim doktora o da antibiyotik baslatti once iltihap temizlensin diye bi de kanal tedavisinden sonra da o disini cektiren arkadaslar var cektirim kurtulayim dedim gıcık aldim görmek istemiyorum artik onu :)
Ben temposunu kendime uyduruyorum canım. Mesela ayağımı çok yükseğe çıkarmıyorum. Dönüşler falan daha yavaş gibi.
saol kuzummOy oy pek seker yaa
Yok cnm olurmu tabi normal dogum tavsiyem ama sanci ,su vesaire gelince evde beklenmemeli. Böyle sonuclar olabilir diye. Bu gibi sıkıntı larida ancak kontrol altinda olursak anlayabiliriz. İnş hepimizin hakkında hayirlisi olsun..Allah korumuş bebeğini cnm peki sezeryani mi tavsiye edersin
Amin cnm inşallahYok cnm olurmu tabi normal dogum tavsiyem ama sanci ,su vesaire gelince evde beklenmemeli. Böyle sonuclar olabilir diye. Bu gibi sıkıntı larida ancak kontrol altinda olursak anlayabiliriz. İnş hepimizin hakkında hayirlisi olsun..
Coookk guzelll... Ne sansli kizlariniz var masallah...
Oh sonunda sen de ısındınKizlar ya ilk defa bugun sicaklandim Gercekten yaz geldi galiba:)
Canım doktorun kar zarar dengesini gözetip ona göre vermiştir muhakkak. Hamilelikte ameliyat olmak zorunda kalanlar bile var Allah göstermesin.Sorma cnm ya ne cekiorum valla bisey yiyemiorum vicdan azani cekiom bebk beslenemio diye 2 kilo vermişim bi kac gunde insallah kurtulacagim pazartesi ama cok huzursuzum antibiyotik kullaniorum diyeben ki cok agrilar cektim bi agri kesici bile icmedim buguns kadar
Coookk guzelll... Ne sansli kizlariniz var masallah...
Eki Görüntüle 1851161 Ablalar teyzeler bu da kızımla ben :)
34+1 ben 64 kızçem 2200 :))
Heheh top gibi benim göbeğim :)Dimi canim cok sanslilar grcekten.. saol kuzumm :)
Ayyy maasallah cok sekersinizzz.. gobuse bakk cok seker..
Teşekkür ederim canm.. oyle gobusleri cok seviyorum ben.. benimde öyle top gibi duruo :))Heheh top gibi benim göbeğim :)
Sizin ciciler de çok şıkmış güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Karnın çok güzel peki çatladın mı cnm ?Eki Görüntüle 1851161 Ablalar teyzeler bu da kızımla ben :)
Kızlar bayram geldi napıyosunuz tatilde bu arada yolculuğa izin olur mu ki acaba 33 haftalık olcam o hafta tatile ihtiyacımız var çok sıkıldım haftalardır evdeyiz :s Sınavlarda sıktı beni
Eki Görüntüle 1851161 Ablalar teyzeler bu da kızımla ben :)
Amanin maşallah :)alır daha kilo annesi...Eki Görüntüle 1851116
Bizi gördünüzmüüüüü bu göbeğe rağmen 1600 grcık oğlum var. Hayret birşey yaaaaaaa. Ebatımda geniş yani, o kadar küçükte değilim ki,33 haftalığızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?