2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok canim ankaradayim ama ben sicagi oek severim.. İlk defa bugun terledin. İsindigimi hissettim.. Hormonlarda dorun var benim galiba :)
Senin hormonlar ters çalışıyor herhalde gerçi Ankara'da sıcak ama İstanbul hem sıcak hem nemli ter basıyor insanı burada

Allah korumuş bebeğini cnm peki sezeryani mi tavsiye edersin

Ben temposunu kendime uyduruyorum canım. Mesela ayağımı çok yükseğe çıkarmıyorum. Dönüşler falan daha yavaş gibi.

Oy oy pek seker yaa

Anldm canm kendi tercihin tabi ki kanal tedavisi onur boyu kurtarcak denemez belki ama disi bi sure daha goturuyor, ben kucuk yasta dustum cok uzun seneler dis tedavisi gordm, bikac disimi kaybetmek zounda kaldm o yuzden disler benm icn cok cok kiymetli kolay kolay cektirmem her yolu denermm

Ben temposunu kendime uyduruyorum canım. Mesela ayağımı çok yükseğe çıkarmıyorum. Dönüşler falan daha yavaş gibi.

Anladm canm, ben de dusundm aynisini cunku eskiden millerceeeee yururdm leslie ile ama nasil yapcam diye dusundm hizli gelir dedm vazgectm ondan merak ettmm

Allah korumuş bebeğini cnm peki sezeryani mi tavsiye edersin
Yok cnm olurmu tabi normal dogum tavsiyem ama sanci ,su vesaire gelince evde beklenmemeli. Böyle sonuclar olabilir diye. Bu gibi sıkıntı larida ancak kontrol altinda olursak anlayabiliriz. İnş hepimizin hakkında hayirlisi olsun..

Yok cnm olurmu tabi normal dogum tavsiyem ama sanci ,su vesaire gelince evde beklenmemeli. Böyle sonuclar olabilir diye. Bu gibi sıkıntı larida ancak kontrol altinda olursak anlayabiliriz. İnş hepimizin hakkında hayirlisi olsun..
Amin cnm inşallah

Reactions: ytb
Canım doktorun kar zarar dengesini gözetip ona göre vermiştir muhakkak. Hamilelikte ameliyat olmak zorunda kalanlar bile var Allah göstermesin.

Pazartesi kurtul inşallah canım, ağrısısz stressiz olur çekimin inşallah

Kızlar bayram geldi napıyosunuz tatilde bu arada yolculuğa izin olur mu ki acaba 33 haftalık olcam o hafta tatile ihtiyacımız var çok sıkıldım haftalardır evdeyiz :s Sınavlarda sıktı beni

Arada kaynadı mesajın, bend şimdi gördüm. Bayramda şehir dışına çıkamassam bile illa şehir içinde birşeyler yaparım. Ben duramam çünkü yerimde. Doktora sorucam daha konuşmadık. Ama hafiften hissettirdi. Artık sıcak sanada eziyet. İşe giderken zırlandığını görürsem bozdurucam raporu deyip duruyor. Ama dediğide doğru. Hem sıcak hem ağırlık kolay dğil. Arabaya oturmak arabadan inmek bile çok zor benim için artık. Eve geldimi beyinen zaten pertim çıkıyo. Birde ağırlık, yemek bile yapamadan olduğum yere tığılıp kalıyorum. Ama bi o kadarda gezmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…