2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende oyleyim hic istahim yok bende gec kalkiyorum 11 12 gibi zorla bebegim icin yiyorum arada midem kalkiyor

Sagol cnm bnm insallah kurtulacagim pazartesi gunu gercekten zarar veriyorum bebegime bu sekilde insallah cekme islemi de kolayca hallolur bi kere cektirmistim disimi ama cook once hatırlamıyorum zor degildi di mi :)
Yok Can'ım iğneyi vuruldun mu ohhh rahatsın hiç korkma kurtulacaksın bu ağrıdan uykusuz gecelerden en önemlisi de bebeğinde sende besleneceksin inşallah kolaycacık çeker biter .. Zaten bir kaç saniye bile değil hopppp bitti gitti yapacak :)

Bende biraz gezmek hava almak istiyorum yarın Dr kontrolüm var sorucam Dr a araba falan kullanıyorum hala problem olur mu diye çok şükür henüz kendimi o kadar ağır hissetmiyorum karnımda çok rahatsız etmiyo bi ay daha götürürüm bu şekilde son ay nolur bilmem

Herkes yatmış anlaşılan normalde benimde uykum saatimdir aslında ama saolsun eşim kalbimi kırıp sonra da Güzelce gitti uyudu Kadınları anlamak zor derler ya şu erkekleri anlamak zor asıl nasıl bu kadar Öküz olabiliyolar biri bana açıklasın ya gerçi dert değil burnundan getiricem ben Bugünleri intikam soğuk yenir sabırlıyım :)

Sagolun arkadaslar disci oyle dedikten sonra doktorumu aradim cok lazim goruyosa yapsin antibiyotik de kullabilirsin dedi bakalim pazartesiye kadar da cekicem sonra kurtulurum insallah
Gecmis olsun canim inan ben de sevindim..kolay mi haftalarca dis agrisi cekmek..ben 5 aylikken dolgu yaptirmistim.doktorum uyusturucu ilaclarin bir zarari yok,hamileler ilk 3 ay ve son 3 ay tedavi sirasinda cok stres yapip bebege birsey olur diye tedavi onermiyoruz demisti.sen yeter ki sakin kal, hicbirsey olmaz Allahin izniyle..bizi de haberdar et..

Bizden korkulur
Ayyyy erkekler her zaman aynı takma kafana konuşunca düşünmeden konuştukları için bizleri kırıyorlar .. Oysa beyin var kullan azcık biraz anlayışlı ol kalp kırma

Ben bugün çok tuhafım ya sürekli midem yakıyor Boğaz'ıma kadar ... Acayip terliyorum oturduğum yerden sırılsıklam oluyorum.. Avuçlarım ayaklarım sanki Ateş parçası duş alıyorum 10 dakika sonra başa sarıyorum daha iki ayım var

Aynen daha iki ay var.
Mide yanması için maden suyu ic canım
Bir de salçalı yemek yapma. Domatesli olanlar yakmıyor.

Bizde bulurken çok zorlandık.Bizimki Hande Nefin olacak.Bize önerilen çok hoş dedigimiz bazı isimleri yazayım: İdil,Deren,Sena ve Cansın.Kız isminde çok secenek var ve insan zorlanıyor

Ah bu kocalarr ahhh... Zaten yeterince yukumuz var bi de kalbimize neden yuk bindiriyosunuz kiii hic anlamiyormmm dedigin gibi anlamak da zorr.. Ama takmicaz mumkun mertebe napacan canmm... Intikam soguk yenir tabi ki sen keyfine bak gunu gelince halledersn kocayi

Canm aset dongusunde falan misin?? Resmen farkediyorm ben vucudumda bu gunleri.. Cok ilginc bi sy ama vucudun alistigi bi duzen iste, surekli boyle olcani sanmiyorm. Agir bi sey mi yedin? Miden neden oyle oldu kii.. Ballai tarcinli sut ic olmaZsa canm ama yudum yudum ic birden dikme e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…