Bende oyleyim hic istahim yok bende gec kalkiyorum 11 12 gibi zorla bebegim icin yiyorum arada midem kalkiyorSen benden de çok aç duruyormuşsun
Kahvaltını en azından güzel yapmaya çalışsan sadece sütle olmaz ki peynir yumurta domates artık ne seviyorsan besleyici ve bol vitaminli bir tabak hazırla kendine zor da olsa ye bebek her türlü bizden beslenir de Allah göstermesin biz yataklara düşeriz bebeğimize bakamayız doğumdan sonra çol dikkat etmemiz gerek kendimize
Aman aman aman da aman maşallah annemize de kızimiza da...Eki Görüntüle 1851161 Ablalar teyzeler bu da kızımla ben :)
34+1 ben 64 kızçem 2200 :))
Maşallah çok tatlisinizEki Görüntüle 1851161 Ablalar teyzeler bu da kızımla ben :)
Yok Can'ım iğneyi vuruldun mu ohhh rahatsın hiç korkma kurtulacaksın bu ağrıdan uykusuz gecelerden en önemlisi de bebeğinde sende besleneceksin inşallah kolaycacık çeker biter .. Zaten bir kaç saniye bile değil hopppp bitti gitti yapacak :)Sagol cnm bnm insallah kurtulacagim pazartesi gunu gercekten zarar veriyorum bebegime bu sekilde insallah cekme islemi de kolayca hallolur bi kere cektirmistim disimi ama cook once hatırlamıyorum zor degildi di mi :)
Ne yuruyusu arkadasim ben evden bile cikamiyorumBu sıcakta yürüyüş yapan varmı kızlar
Bende biraz gezmek hava almak istiyorum yarın Dr kontrolüm var sorucam Dr a araba falan kullanıyorum hala problem olur mu diye çok şükür henüz kendimi o kadar ağır hissetmiyorum karnımda çok rahatsız etmiyo bi ay daha götürürüm bu şekilde son ay nolur bilmemArada kaynadı mesajın, bend şimdi gördüm. Bayramda şehir dışına çıkamassam bile illa şehir içinde birşeyler yaparım. Ben duramam çünkü yerimde. Doktora sorucam daha konuşmadık. Ama hafiften hissettirdi. Artık sıcak sanada eziyet. İşe giderken zırlandığını görürsem bozdurucam raporu deyip duruyor. Ama dediğide doğru. Hem sıcak hem ağırlık kolay dğil. Arabaya oturmak arabadan inmek bile çok zor benim için artık. Eve geldimi beyinen zaten pertim çıkıyo. Birde ağırlık, yemek bile yapamadan olduğum yere tığılıp kalıyorum. Ama bi o kadarda gezmek istiyorum.
Maşallah sana o ne ttatlı Bi Göbüş:)Eki Görüntüle 1851116
Bizi gördünüzmüüüüü bu göbeğe rağmen 1600 grcık oğlum var. Hayret birşey yaaaaaaa. Ebatımda geniş yani, o kadar küçükte değilim ki,33 haftalığızzz
Gecmis olsun canim inan ben de sevindim..kolay mi haftalarca dis agrisi cekmek..ben 5 aylikken dolgu yaptirmistim.doktorum uyusturucu ilaclarin bir zarari yok,hamileler ilk 3 ay ve son 3 ay tedavi sirasinda cok stres yapip bebege birsey olur diye tedavi onermiyoruz demisti.sen yeter ki sakin kal, hicbirsey olmaz Allahin izniyle..bizi de haberdar et..Sagolun arkadaslar disci oyle dedikten sonra doktorumu aradim cok lazim goruyosa yapsin antibiyotik de kullabilirsin dedi bakalim pazartesiye kadar da cekicem sonra kurtulurum insallah
Hayırlısıyla gelsin inşallah çok güzelEki Görüntüle 1851118 Eki Görüntüle 1851119 Guzel annışler ıstedıgım gıbı ıçıme sınen kapı susunu yaptırdım bakalım teyzeler begenecek mi
Maşallah senin kilon çok azmış ya 64 ne öyle benim gibi 70 i zorlaman lazımEki Görüntüle 1851161 Ablalar teyzeler bu da kızımla ben :)
64 mü imrendim valla fıstık :) sana da Prensesimizede maşallah :)Eki Görüntüle 1851161 Ablalar teyzeler bu da kızımla ben :)
Bizden korkulurHerkes yatmış anlaşılan normalde benimde uykum saatimdir aslında ama saolsun eşim kalbimi kırıp sonra da Güzelce gitti uyudu Kadınları anlamak zor derler ya şu erkekleri anlamak zor asıl nasıl bu kadar Öküz olabiliyolar biri bana açıklasın ya gerçi dert değil burnundan getiricem ben Bugünleri intikam soğuk yenir sabırlıyım :)
Maşallah size canım.Eki Görüntüle 1851161 Ablalar teyzeler bu da kızımla ben :)
Aynen daha iki ay var.Ben bugün çok tuhafım ya sürekli midem yakıyor Boğaz'ıma kadar ... Acayip terliyorum oturduğum yerden sırılsıklam oluyorum.. Avuçlarım ayaklarım sanki Ateş parçası duş alıyorum 10 dakika sonra başa sarıyorumdaha iki ayım var
Bizde bulurken çok zorlandık.Bizimki Hande Nefin olacak.Bize önerilen çok hoş dedigimiz bazı isimleri yazayım: İdil,Deren,Sena ve Cansın.Kız isminde çok secenek var ve insan zorlanıyorKızlar herkes bebişinin ismini netleştirmiş sanırım ben Arya ismini düşünüyorum ama kesin değil yani hala kararsızım önerilere açığım kız ismi seçmek çok zormuş ya yardım bekliyorum sizden
Herkes yatmış anlaşılan normalde benimde uykum saatimdir aslında ama saolsun eşim kalbimi kırıp sonra da Güzelce gitti uyudu Kadınları anlamak zor derler ya şu erkekleri anlamak zor asıl nasıl bu kadar Öküz olabiliyolar biri bana açıklasın ya gerçi dert değil burnundan getiricem ben Bugünleri intikam soğuk yenir sabırlıyım :)
Ben bugün çok tuhafım ya sürekli midem yakıyor Boğaz'ıma kadar ... Acayip terliyorum oturduğum yerden sırılsıklam oluyorum.. Avuçlarım ayaklarım sanki Ateş parçası duş alıyorum 10 dakika sonra başa sarıyorumdaha iki ayım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?