2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
günaydın annişler dün doktordaydım gayet iyiyiz işe devam sancımız sıfır bi dahaki kontrol taaa 11 temmuz bayram sonrası.. bide bana dioki doktorumuz iyisin şuan amaşu saatten sonra kilo almamaya çalış beyaz ekmek pide tuz hiç olmasın bol su.. su ile yaşicam galiba epi topu 6,5 kilo aldım yani
kilomuz: 3000gr
boyumuz: 50cm
kelebek.hill nasılız teyzesi??

Canım maşallah az kilo almışsın zaten neden öyle dediki. Bebiş 3kilo oldugu için dikkatli ol demiştir belki 4u bulmasın diye

37. hafta bitenede kadar kullanma iznim var şimdilik,zaten artık göbeğim direksiyona değdi değecek. 1 aydan daha fazla kullanamam diye düşünüyorum.

Maşallah sana o ne ttatlı Bi Göbüş:)

Saol canım,kızlar hepinize teşekkür ederim.herkesi alıntılayamadım. Minyon olduğum için göbiş çok çıktı bende,ondan bu kadar duruyor. Hemde birazcık aşağı doğru inmiş gördüm bu sabah.

Aynı bende öyleydim dün,beni anlattın resmen,ayaklarımdan falan alev çıkıyor,çok tuhaf birşey.

Günaydın bu arada kızçelerrrr. Çok uykum var. Cuma yorgunluğu,bugün çok işim var,toplantılarım var. Güzelce bitsin bugün inş. Yarında temizlik var,bende bütün gün ütü yapıcam.Pazarda artık butun gun uyurum.

Ooooooo süpersin yaaaaa,oğluşuda tontiş yaptın maşallah 3 kg. sancında çıkmamış,5 kiloya kadar çıkar mı çıkar yani.Boyuda çok iyi olmuş. Senin doğumuna tam 1 ay var,1 ay'a kadar çocuk ohooooooo bayağ büyümüş olur.

günaydın kızlar. benim kasıklarda ve tam vajina da acayip bir ağrı oluyor yürümekte zorlanıyorum. bir çoğu zaman durarak yürüyorum. böyle olan var mı aranızda
geçen gün bir çılgınlık edip iftara misafir çağırdım çok ayakta durdum sonraki gün bende de kasık ağrısı oldu korktum hatta işten erken gelip dinlendim. Ayrıca bu vajina ağrısı bende de oluyor ya sanki dikine bir iğne batar gibi değil mi? Sanırım bebeğin hareketlerinden olabilir çünkü dikkat ettim bazen bebek hareket ederken gerildiğinde falan oluyor. Ayrıca çok uzun süre yürüyemiyorum benim oğlan kasılıyor .

Canım maşallah az kilo almışsın zaten neden öyle dediki. Bebiş 3kilo oldugu için dikkatli ol demiştir belki 4u bulmasın diye
sağol canım bundan sonra almamam için dedi sanırım bebiş 4ü bulsa keşke ne de olsa sezeryan olcak
sağol bebişim annesi gibi olcak anneside tontiş doğmuş 5 değil de 4 olsa yeter bize

Oyy maaşallah iri bebis geliyor.. kilosuda boyuda onde gidio sanki.. maasallah kuzucuga

Sen de kilo almamissin ne güzel yaa..

Eki Görüntüle 1851116

Bizi gördünüzmüüüüü bu göbeğe rağmen 1600 grcık oğlum var. Hayret birşey yaaaaaaa. Ebatımda geniş yani, o kadar küçükte değilim ki,33 haftalığızzz
cnm maşallah çok iyi görünüyorsun. bebeğin geriden geliyordur. sen kafana takma inşallah sağ salim bebişleimizi kucağımıza alırız.

cnm geçmiş olsun. neyseki sorunsuz atlatmışsın. peki nişanın geldiğinde kaç haftalıktın?

Oyy maaşallah iri bebis geliyor.. kilosuda boyuda onde gidio sanki.. maasallah kuzucuga

Sen de kilo almamissin ne güzel yaa..
sağol canım benim ben normalde kilolu hamile kaldım canım 73 kiloydum şimdi 79.5 canım öyle çıtıpıtı değilim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…