Tesekkur ederızzzCok guzrl canim cok begendim. Gosgeldin ela bebek...
aa ne güzel olurdu valla söylesen doktoruna gelmez mi gerçi + para ister onun içinBenım de o cıvarda olacak nasipse 24 temmuz dogumgunum pazar olmazsa o gun olacaktı
Canım maşallah az kilo almışsın zaten neden öyle dediki. Bebiş 3kilo oldugu için dikkatli ol demiştir belki 4u bulmasın diyegünaydın annişler dün doktordaydım gayet iyiyiz işe devam sancımız sıfır bi dahaki kontrol taaa 11 temmuz bayram sonrası.. bide bana dioki doktorumuz iyisin şuan amaşu saatten sonra kilo almamaya çalış beyaz ekmek pide tuz hiç olmasın bol su.. su ile yaşicam galibaepi topu 6,5 kilo aldım yani
kilomuz: 3000gr
boyumuz: 50cm
kelebek.hill nasılız teyzesi??
37. hafta bitenede kadar kullanma iznim var şimdilik,zaten artık göbeğim direksiyona değdi değecek. 1 aydan daha fazla kullanamam diye düşünüyorum.Bende biraz gezmek hava almak istiyorum yarın Dr kontrolüm var sorucam Dr a araba falan kullanıyorum hala problem olur mu diye çok şükür henüz kendimi o kadar ağır hissetmiyorum karnımda çok rahatsız etmiyo bi ay daha götürürüm bu şekilde son ay nolur bilmem
Maşallah sana o ne ttatlı Bi Göbüş:)
Aynı bende öyleydim dün,beni anlattın resmen,ayaklarımdan falan alev çıkıyor,çok tuhaf birşey.Ben bugün çok tuhafım ya sürekli midem yakıyor Boğaz'ıma kadar ... Acayip terliyorum oturduğum yerden sırılsıklam oluyorum.. Avuçlarım ayaklarım sanki Ateş parçası duş alıyorum 10 dakika sonra başa sarıyorumdaha iki ayım var
günaydın annişler dün doktordaydım gayet iyiyiz işe devam sancımız sıfır bi dahaki kontrol taaa 11 temmuz bayram sonrası.. bide bana dioki doktorumuz iyisin şuan amaşu saatten sonra kilo almamaya çalış beyaz ekmek pide tuz hiç olmasın bol su.. su ile yaşicam galibaepi topu 6,5 kilo aldım yani
İsimlerı aynı suslerı de aynı gıbı sızınkı de cok guzel annesiCok b3gendim canm benimkinede okadar cok b3nziyorkiii ve kizimin ismide ela aden..
günaydın kızlar. benim kasıklarda ve tam vajina da acayip bir ağrı oluyor yürümekte zorlanıyorum. bir çoğu zaman durarak yürüyorum. böyle olan var mı aranızda
öyle cnm sabrın sonu selamettirSabır küpleri sizi
geçen gün bir çılgınlık edip iftara misafir çağırdım çok ayakta durdum sonraki gün bende de kasık ağrısı oldu korktum hatta işten erken gelip dinlendim. Ayrıca bu vajina ağrısı bende de oluyor ya sanki dikine bir iğne batar gibi değil mi? Sanırım bebeğin hareketlerinden olabilir çünkü dikkat ettim bazen bebek hareket ederken gerildiğinde falan oluyor. Ayrıca çok uzun süre yürüyemiyorum benim oğlan kasılıyorgünaydın kızlar. benim kasıklarda ve tam vajina da acayip bir ağrı oluyor yürümekte zorlanıyorum. bir çoğu zaman durarak yürüyorum. böyle olan var mı aranızda
maşallah cnm nedeyim bu sıcaklarda bu göbüşlerle helal olsunBiz de haftada birle devam ediyoruz
sağol canımCanım maşallah az kilo almışsın zaten neden öyle dediki. Bebiş 3kilo oldugu için dikkatli ol demiştir belki 4u bulmasın diye
sağol bebişim annesi gibi olcak anneside tontiş doğmuşOoooooo süpersin yaaaaa,oğluşuda tontiş yaptın maşallah 3 kg. sancında çıkmamış,5 kiloya kadar çıkar mı çıkar yani.Boyuda çok iyi olmuş. Senin doğumuna tam 1 ay var,1 ay'a kadar çocuk ohooooooo bayağ büyümüş olur.
günaydın annişler dün doktordaydım gayet iyiyiz işe devam sancımız sıfır bi dahaki kontrol taaa 11 temmuz bayram sonrası.. bide bana dioki doktorumuz iyisin şuan amaşu saatten sonra kilo almamaya çalış beyaz ekmek pide tuz hiç olmasın bol su.. su ile yaşicam galibaepi topu 6,5 kilo aldım yani
cnm maşallah çok iyi görünüyorsun. bebeğin geriden geliyordur. sen kafana takma inşallah sağ salim bebişleimizi kucağımıza alırız.Eki Görüntüle 1851116
Bizi gördünüzmüüüüü bu göbeğe rağmen 1600 grcık oğlum var. Hayret birşey yaaaaaaa. Ebatımda geniş yani, o kadar küçükte değilim ki,33 haftalığızzz
cnm geçmiş olsun. neyseki sorunsuz atlatmışsın. peki nişanın geldiğinde kaç haftalıktın?Cok üzücü ya. kızlar ya bencede bekleyip risk almayın. Benim bu ikinci gebelik. ilkinde bende normal dogum bekliyordum. Sabaha karşı hafif sanciyla uyandm. Tuvalte gittim nişan gelmişti. Hemen gittik hastaneye acilma yok kalp atışlarıni iyi gormuyorlar yemek yemediysen meyve suyuyla biseyler ye gel dediler. Yedim yine sanki iyi degil gibi bi halleri vardi. Buna ragmen gönderdiler beni yarin gel dediler. Cok sacma ya aksama kadar sanciyla bekledm evde. Aksam baska hastaneye gittik. Muayene ettiler sadece2-3cm acilma var. Ama yatisi verdiler. Ebe muayene ederken doktoru çağırdı bakarmisiniz diye. Boyle jelimsi rengini pek hatirlamiyorum birsey gelmisti benden. Doktor hemen amaliyat dedi. Meger kakasini yapmis kerataneyse bende korkmustum cok istememe rağmen normal dogumdan a cilma olmayinca hayirlisi buymus. Yani demem oki kizlar aksam gitmeseydm neler olabileceğini siz düşünün. Beklemek risk demek tedbirli olun. Bende tecrubemi paylasayim istedim kendinize dikkat edin
sağol canım benimOyy maaşallah iri bebis geliyor.. kilosuda boyuda onde gidio sanki.. maasallah kuzucuga
Sen de kilo almamissin ne güzel yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?