cnm erkek ismi seçmek kolaymı kiKızlar herkes bebişinin ismini netleştirmiş sanırım ben Arya ismini düşünüyorum ama kesin değil yani hala kararsızım önerilere açığım kız ismi seçmek çok zormuş ya yardım bekliyorum sizden
Bizim kapı süsümüz de bu teyzeler nasıl?
Eki Görüntüle 1851267
Teşekkür ederiz canım eminönüne gittiğimizde almıştım sadece 50 tl :). Üzerine hemen orada isim de yazdılar.sade şık tam benim sevdiğim gibi güle güle kullanın cnm. nerden aldın ?
Ben bıgün erken kalktım hastaneye gitmem gerekti kan vermek için aç gittiğim için de çıkışta çok sağlıksız şeyler yedimBende oyleyim hic istahim yok bende gec kalkiyorum 11 12 gibi zorla bebegim icin yiyorum arada midem kalkiyor
sağol canım benimben normalde kilolu hamile kaldım canım 73 kiloydum şimdi 79.5 canım öyle çıtıpıtı değilim maalesef
Teşekkür ederiiizAman aman aman da aman maşallah annemize de kızimiza da...
Sağoluun sağoluuunMaşallah çok tatlisiniz
Teşekkürler tatlıımm:))
Maşallah senin kilon çok azmış ya 64 ne öyle benim gibi 70 i zorlaman lazım
teşekkür ederiz teyzesiii64 mü imrendim valla fıstık :) sana da Prensesimizede maşallah :)
AHAHAHA süper canım ya. Malesef yok ama olsun çok isterdim. Ah bu apartmanlar.
Maşallah size canım.
bende de oluyor cnm doktora da sordum da dinlen dedi. biraz iş yapsam iyice yerimden doğrulamaz hale geliyorum.
Aynen canim igne batar gibi bu ara hergun oluyor ondan korktum. Yerimden kalkamiyorum resmen. Sabredecez yapacak bir sey yokgeçen gün bir çılgınlık edip iftara misafir çağırdım çok ayakta durdum sonraki gün bende de kasık ağrısı oldu korktum hatta işten erken gelip dinlendim. Ayrıca bu vajina ağrısı bende de oluyor ya sanki dikine bir iğne batar gibi değil mi? Sanırım bebeğin hareketlerinden olabilir çünkü dikkat ettim bazen bebek hareket ederken gerildiğinde falan oluyor. Ayrıca çok uzun süre yürüyemiyorum benim oğlan kasılıyor.
Karnın çok güzel peki çatladın mı cnm ?
Teşekkür ederiz tatlıımOy pek guzelsinz masallahsenin de guze cikms gobiss
Maşallah Sübhânallah çok severim tombiş bebeği :)günaydın annişler dün doktordaydım gayet iyiyiz işe devam sancımız sıfır bi dahaki kontrol taaa 11 temmuz bayram sonrası.. bide bana dioki doktorumuz iyisin şuan amaşu saatten sonra kilo almamaya çalış beyaz ekmek pide tuz hiç olmasın bol su.. su ile yaşicam galibaepi topu 6,5 kilo aldım yani
kilomuz: 3000gr
boyumuz: 50cm
@kelebek.hill nasılız teyzesi??
Kizlar slm, benim bebisin kafa 2-3 hafta onden gidiyor. Boyle olan var mi aranizda. 31+0kontrolumuzde bebisimin bpd degeri 8.65cm cikti. Bu degere gore 34+0 gorunuyor. 2 hafta onceki olcumde de 2 hafta ondeydi. Doktor bi sikinti yok iri bir bebek olacak dedi ama insan endiselenio yinede. Bacak boyu da 1.5 hafta onde ama kafa nie bole aldi basini gidio. Beyin Ic yapilari cok guzel merk etme dedi ama ediyorum. Sizlerin nasil olcumler?
sabah sabah guzel haberlerle uyanmak ne iyiKızlar kontrolden geldim 31+2 yiz bugün 1780 gr 42 cm olmuşuz bi kaç gün önden gidiyormuşuz onun dışında herseyi çok güzel Demir ilacını 1 e düştük yürüyüş önerdi perine masajına başlayabilirsin dedi ve hamileler için olan pilates videoları izleyip yapmamı önerdi bide lierac kullanıyodum extra olarak bebek Yağı ve badem Yağı kullan dedi banyodan sonra bi sonraki kontrol bayramdan sonra nst yede o zaman giricekmişim bizden bu kadar :)
Maşallah canım, inşallah hep böyle sorunsuz gider :)Kızlar kontrolden geldim 31+2 yiz bugün 1780 gr 42 cm olmuşuz bi kaç gün önden gidiyormuşuz onun dışında herseyi çok güzel Demir ilacını 1 e düştük yürüyüş önerdi perine masajına başlayabilirsin dedi ve hamileler için olan pilates videoları izleyip yapmamı önerdi bide lierac kullanıyodum extra olarak bebek Yağı ve badem Yağı kullan dedi banyodan sonra bi sonraki kontrol bayramdan sonra nst yede o zaman giricekmişim bizden bu kadar :)
Inş cnm bide rahat rahat doğumlarımızı yapsak ne güzel olursabah sabah guzel haberlerle uyanmak ne iyiinşllh hep boyle iyi haberler alır ve veririz birbirimize
Inş cnm artık Doğumlar başlasada bebeklerden konuşsak siz önde olanlar inş bize güzel tecrübelerinizi aktarırsınızMaşallah canım, inşallah hep böyle sorunsuz gider :)
Inş cnm artık Doğumlar başlasada bebeklerden konuşsak siz önde olanlar inş bize güzel tecrübelerinizi aktarırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?