2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
sağol canım benim ben normalde kilolu hamile kaldım canım 73 kiloydum şimdi 79.5 canım öyle çıtıpıtı değilim maalesef

Kuzum olsun maasallah ama almamissin sen yinede.. hayalim oydu benimde ama maalesef gercekler farkli oldu.. bayagi kilo aldim daha alirim gibi geliyor.. bebis kilo alsjn diye yedim de yedim hic sakinmadimmm ki

Benimde haftaya sakli gunu randevum var cok merak ediyorum kilo aldimi diye.. 2000 i gecmisti cunku 32. Haftada... insallah 2500 falan olmustur kuzucukk..

Reactions: ytb
Kizlar slm, benim bebisin kafa 2-3 hafta onden gidiyor. Boyle olan var mi aranizda. 31+0kontrolumuzde bebisimin bpd degeri 8.65cm cikti. Bu degere gore 34+0 gorunuyor. 2 hafta onceki olcumde de 2 hafta ondeydi. Doktor bi sikinti yok iri bir bebek olacak dedi ama insan endiselenio yinede. Bacak boyu da 1.5 hafta onde ama kafa nie bole aldi basini gidio. Beyin Ic yapilari cok guzel merk etme dedi ama ediyorum. Sizlerin nasil olcumler?

Aman aman aman da aman maşallah annemize de kızimiza da...
Teşekkür ederiiiz

Maşallah çok tatlisiniz
Sağoluun sağoluuun

MinikPiranha ayy masallah size cnm anne kiz supersiniz
Teşekkürler tatlıımm:))

Maşallah senin kilon çok azmış ya 64 ne öyle benim gibi 70 i zorlaman lazım
veriliyor veriliyor korkma arkadaşımın daha 40 ı çıkmadı 12 kilo vermiş bile sen de verirsin inşallah

64 mü imrendim valla fıstık :) sana da Prensesimizede maşallah :)
teşekkür ederiz teyzesiii

AHAHAHA süper canım ya. Malesef yok ama olsun çok isterdim. Ah bu apartmanlar.

Maşallah size canım.

Ne de güzel isim koymuşlar köpüşe diyorum kendi kendime
Sağol tatlım :)

bende de oluyor cnm doktora da sordum da dinlen dedi. biraz iş yapsam iyice yerimden doğrulamaz hale geliyorum.

Aynen canim igne batar gibi bu ara hergun oluyor ondan korktum. Yerimden kalkamiyorum resmen. Sabredecez yapacak bir sey yok

Maşallah Sübhânallah çok severim tombiş bebeği :)

Kızlar kontrolden geldim 31+2 yiz bugün 1780 gr 42 cm olmuşuz bi kaç gün önden gidiyormuşuz onun dışında herseyi çok güzel Demir ilacını 1 e düştük yürüyüş önerdi perine masajına başlayabilirsin dedi ve hamileler için olan pilates videoları izleyip yapmamı önerdi bide lierac kullanıyodum extra olarak bebek Yağı ve badem Yağı kullan dedi banyodan sonra bi sonraki kontrol bayramdan sonra nst yede o zaman giricekmişim bizden bu kadar :)

Yok cnm endişelenme bence,kafa ile boy aynı haftalara yakın gidiyorsa sıkıntı yok. Bende pazartesi günü göründüm.

Benimde kafa ile boy orantılı çıkıyor,diğerleri hep 2 hafta geride. Yani aslında normal gelişime göre,önde gidiyor diye düşünülebilir.7
Normalde aşağıdaki ga reglye göre olduğunda 32+1 olması lazım.En baştan beri 1 hafta egri olduğu için,1 hafta geriden sisteme girerek ölçülere bakıyoruz. Baş ve boy buna göre 4 gün önde,regliye göre 3 gün geride. Çok karışık benimde kafam karışıyor. Heleki kilo 2 hafta geriden geliyor. Birde şeker kontrolü yapıyoruz,şekerimiz var zannediyorduk. Hiç bebeğe kof gitmemiş.

Aşağıda rakamlarla bir karşılaştır istersen. Sıkıntı yok diye düşün bence.

sabah sabah guzel haberlerle uyanmak ne iyi inşllh hep boyle iyi haberler alır ve veririz birbirimize

Maşallah canım, inşallah hep böyle sorunsuz gider :)

Perine masajına Başlayan arkadaslar var mı nasıl yapıyosunuz teorik olarak biliyorum gerçi ama olsun en rahat nasıl oluyo ayakta Yaparım gibi yatarak pek rahat olmaz diye düşündüm tavsiye vericek olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…