- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
ooo senin bebiş 4 kgu gecer benmki pazartesi 2280 di maşallahhgünaydın annişler dün doktordaydım gayet iyiyiz işe devam sancımız sıfır bi dahaki kontrol taaa 11 temmuz bayram sonrası.. bide bana dioki doktorumuz iyisin şuan amaşu saatten sonra kilo almamaya çalış beyaz ekmek pide tuz hiç olmasın bol su.. su ile yaşicam galibaepi topu 6,5 kilo aldım yani
kilomuz: 3000gr
boyumuz: 50cm
kelebek.hill nasılız teyzesi??
günaydın annişler dün doktordaydım gayet iyiyiz işe devam sancımız sıfır bi dahaki kontrol taaa 11 temmuz bayram sonrası.. bide bana dioki doktorumuz iyisin şuan amaşu saatten sonra kilo almamaya çalış beyaz ekmek pide tuz hiç olmasın bol su.. su ile yaşicam galibaepi topu 6,5 kilo aldım yani
Bizim kapı süsümüz de bu teyzeler nasıl?
Eki Görüntüle 1851267
Kızlar kontrolden geldim 31+2 yiz bugün 1780 gr 42 cm olmuşuz bi kaç gün önden gidiyormuşuz onun dışında herseyi çok güzel Demir ilacını 1 e düştük yürüyüş önerdi perine masajına başlayabilirsin dedi ve hamileler için olan pilates videoları izleyip yapmamı önerdi bide lierac kullanıyodum extra olarak bebek Yağı ve badem Yağı kullan dedi banyodan sonra bi sonraki kontrol bayramdan sonra nst yede o zaman giricekmişim bizden bu kadar :)
İnsanın canı gezmek istiyor ama vücudu buna el vermiyor bende geçen gün dışarı çıktım biraz gezindim eve geldim ikingün kendime gelemedimArada kaynadı mesajın, bend şimdi gördüm. Bayramda şehir dışına çıkamassam bile illa şehir içinde birşeyler yaparım. Ben duramam çünkü yerimde. Doktora sorucam daha konuşmadık. Ama hafiften hissettirdi. Artık sıcak sanada eziyet. İşe giderken zırlandığını görürsem bozdurucam raporu deyip duruyor. Ama dediğide doğru. Hem sıcak hem ağırlık kolay dğil. Arabaya oturmak arabadan inmek bile çok zor benim için artık. Eve geldimi beyinen zaten pertim çıkıyo. Birde ağırlık, yemek bile yapamadan olduğum yere tığılıp kalıyorum. Ama bi o kadarda gezmek istiyorum.
Maşallah sana sen hiç kilo almamışsın ki bebeğin de doğum kilosuna gelmiş bir ay daha var 4 kiloyu bile geçebilir tosuncuk olacak maşallah seninkigünaydın annişler dün doktordaydım gayet iyiyiz işe devam sancımız sıfır bi dahaki kontrol taaa 11 temmuz bayram sonrası.. bide bana dioki doktorumuz iyisin şuan amaşu saatten sonra kilo almamaya çalış beyaz ekmek pide tuz hiç olmasın bol su.. su ile yaşicam galibaepi topu 6,5 kilo aldım yani
ben de gezmek istiyorumİnsanın canı gezmek istiyor ama vücudu buna el vermiyor bende geçen gün dışarı çıktım biraz gezindim eve geldim ikingün kendime gelemedim
40 haftayı geçmişti cnm epeyce rötarlı geldi bizim oğlan.cnm geçmiş olsun. neyseki sorunsuz atlatmışsın. peki nişanın geldiğinde kaç haftalıktın?
40 haftayı geçmişti cnm epeyce rötarlı geldi bizim oğlan.
Güzel isimler eşime bi sorayım bakalım ne diyecek bir şey de beğenmiyor teşekkürler canımBizde bulurken çok zorlandık.Bizimki Hande Nefin olacak.Bize önerilen çok hoş dedigimiz bazı isimleri yazayım: İdil,Deren,Sena ve Cansın.Kız isminde çok secenek var ve insan zorlanıyor
Masallah kilosuna annesi özellikle ona yarasın dıye cok tukettıgın bışey var mı canımsağol canımbundan sonra almamam için dedi sanırım bebiş 4ü bulsa keşke ne de olsa sezeryan olcak
sağol bebişim annesi gibi olcak anneside tontiş doğmuş5 değil de 4 olsa yeter bize
Korkma cnm normalmis. Banada kafa buyuk dedi dktr. Aynen sennki gibi haftasina göre 2-3hafta ilerdeymisKizlar slm, benim bebisin kafa 2-3 hafta onden gidiyor. Boyle olan var mi aranizda. 31+0kontrolumuzde bebisimin bpd degeri 8.65cm cikti. Bu degere gore 34+0 gorunuyor. 2 hafta onceki olcumde de 2 hafta ondeydi. Doktor bi sikinti yok iri bir bebek olacak dedi ama insan endiselenio yinede. Bacak boyu da 1.5 hafta onde ama kafa nie bole aldi basini gidio. Beyin Ic yapilari cok guzel merk etme dedi ama ediyorum. Sizlerin nasil olcumler?
Erkek ismi bana daha kolay gelmişti ilk çocuğum erkek karar verirken hiç zorlanmadım aklımdaki ismi eşimde bepenince koyduk YusufKerem oplımun adı ama kız isminde çok zorlandım ortak noktada buluşamıyoruz sanırımcnm erkek ismi seçmek kolaymı ki
İnş suni sanciya falan gerek kalmaz cnm. Ugrastirmadan kolaycacik dogurursun. Amadoktorunla irtibatta ol tabi. Onlara emanetiz ne olsa. İnş herkesn hakkinda hayirlisi olsun..Benm dr 40. Hafta dogmazsa suni sanci dedi, o da olmazsa son ihtimal sezeryann... Yani bekletmicekmis hic gunumun gecmesini ki ben de dusunuyorm da gerilirm sanirm ay noldu iyi mi falan
İnş suni sanciya falan gerek kalmaz cnm. Ugrastirmadan kolaycacik dogurursun. Amadoktorunla irtibatta ol tabi. Onlara emanetiz ne olsa. İnş herkesn hakkinda hayirlisi olsun..
aynn cnm ya gece gunduz döktüğüm terin haddi hesabı yok. Zaten karnimiz buyumus yatarken pozisyon ayarlayamiyorum .bi yandan bu biyandan sicak uyku simdiden haram oldu. Cok zorlaniyorum cookAyyyyyy bayılacam,çok sıcak.....
Evet canım cok sıcak sıcaktan uyuyamiyorum hic birsey yapamiyorumAyyyyyy bayılacam,çok sıcak.....
Ayyyyyy bayılacam,çok sıcak.....
A
aynn cnm ya gece gunduz döktüğüm terin haddi hesabı yok. Zaten karnimiz buyumus yatarken pozisyon ayarlayamiyorum .bi yandan bu biyandan sicak uyku simdiden haram oldu. Cok zorlaniyorum cook
Evet canım cok sıcak sıcaktan uyuyamiyorum hic birsey yapamiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?