2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ooo senin bebiş 4 kgu gecer benmki pazartesi 2280 di maşallahh

Oy masallah Cinaraa ne guzel de buyums, seninki 4 u gecer gibi bi aya sanki benmki de genelde senle yakin gidiyo haftaya cuma biz de 35. Haftada gidecez bakalm kac olms benm bidikkk... Her sy saglikli guzel cok sevindm canmm
Ay ne kadar az kilo almissinnn supersinnn kiz ben 16 kilo falan aldm 6,5 ne

Bizim kapı süsümüz de bu teyzeler nasıl?
Eki Görüntüle 1851267

Pek guzelmissss

Masallahhh hep guzel haberlerle gelelm insallhhh
Hamile icn plates daha once hic yapmadinsa sanki evde pek mantikli degil yahuu ama onermis de bilemedm en iyisi yurumek ben her gun yurumeye calisiyormm..

İnsanın canı gezmek istiyor ama vücudu buna el vermiyor bende geçen gün dışarı çıktım biraz gezindim eve geldim ikingün kendime gelemedim

Maşallah sana sen hiç kilo almamışsın ki bebeğin de doğum kilosuna gelmiş bir ay daha var 4 kiloyu bile geçebilir tosuncuk olacak maşallah seninki

Bizde bulurken çok zorlandık.Bizimki Hande Nefin olacak.Bize önerilen çok hoş dedigimiz bazı isimleri yazayım: İdil,Deren,Sena ve Cansın.Kız isminde çok secenek var ve insan zorlanıyor
Güzel isimler eşime bi sorayım bakalım ne diyecek bir şey de beğenmiyor teşekkürler canım

sağol canım bundan sonra almamam için dedi sanırım bebiş 4ü bulsa keşke ne de olsa sezeryan olcak

sağol bebişim annesi gibi olcak anneside tontiş doğmuş 5 değil de 4 olsa yeter bize
Masallah kilosuna annesi özellikle ona yarasın dıye cok tukettıgın bışey var mı canım

Korkma cnm normalmis. Banada kafa buyuk dedi dktr. Aynen sennki gibi haftasina göre 2-3hafta ilerdeymis koca kafali oglum benm

cnm erkek ismi seçmek kolaymı ki
Erkek ismi bana daha kolay gelmişti ilk çocuğum erkek karar verirken hiç zorlanmadım aklımdaki ismi eşimde bepenince koyduk YusufKerem oplımun adı ama kız isminde çok zorlandım ortak noktada buluşamıyoruz sanırım

Benm dr 40. Hafta dogmazsa suni sanci dedi, o da olmazsa son ihtimal sezeryann... Yani bekletmicekmis hic gunumun gecmesini ki ben de dusunuyorm da gerilirm sanirm ay noldu iyi mi falan
İnş suni sanciya falan gerek kalmaz cnm. Ugrastirmadan kolaycacik dogurursun. Amadoktorunla irtibatta ol tabi. Onlara emanetiz ne olsa. İnş herkesn hakkinda hayirlisi olsun..

İnş suni sanciya falan gerek kalmaz cnm. Ugrastirmadan kolaycacik dogurursun. Amadoktorunla irtibatta ol tabi. Onlara emanetiz ne olsa. İnş herkesn hakkinda hayirlisi olsun..

Insallah canm tek duamiz o hepimiz icn hayirlisi olsn saglikla guzelce gelsn bebeklerimiz
Oyle tabi doktora emanetiz bu boyle olcak deyince hayir yanlis soyle olmali diyecek bilgimz yokki guvenmemiz lazm

Ayyyyyy bayılacam,çok sıcak.....

A

aynn cnm ya gece gunduz döktüğüm terin haddi hesabı yok. Zaten karnimiz buyumus yatarken pozisyon ayarlayamiyorum .bi yandan bu biyandan sicak uyku simdiden haram oldu. Cok zorlaniyorum cook

Evet canım cok sıcak sıcaktan uyuyamiyorum hic birsey yapamiyorum (

Offf kızlar resmen farıdım ben yaaaa.Gece ayrı gündüz ayrı. Bu gece iftardan sonra biraz sahile mi insem acaba. En azından deniz havası alırız. Eve gittimi çok pestilim çıkıyor,oda sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…