Ben hayatımda ilk defa dün sırılsıklam olmuş pijama değiştirdim. Terden oluyorum. Bu nedir ya.Ayyyyyy bayılacam,çok sıcak.....
ye canım ye yeterki yediklerin sağlıklı şeyler olsunKuzum olsun maasallah ama almamissin sen yinede.. hayalim oydu benimde ama maalesef gercekler farkli oldu.. bayagi kilo aldim daha alirim gibi geliyor.. bebis kilo alsjn diye yedim de yedim hic sakinmadimmm ki
Benimde haftaya sakli gunu randevum var cok merak ediyorum kilo aldimi diye.. 2000 i gecmisti cunku 32. Haftada... insallah 2500 falan olmustur kuzucukk..
Maşallah Sübhânallah çok severim tombiş bebeği :)
anatkh018 maşallah maşallah aman nazar değmesin kilosu çok iyi :)) iyi ki sezeryan olacaksın zorlNırdın maazallah.
Perine masajı için çok erken daha. 35ten sonra başlayacak bir de bir ayağını sandalye üstüne çıkarıp ayakta yapmalısın. Önden yetişemezsen arkadan da dolaşabilirsin.Perine masajına Başlayan arkadaslar var mı nasıl yapıyosunuz teorik olarak biliyorum gerçi ama olsun en rahat nasıl oluyo ayakta Yaparım gibi yatarak pek rahat olmaz diye düşündüm tavsiye vericek olan ?
ooo senin bebiş 4 kgu gecer benmki pazartesi 2280 di maşallahh
sağol teyzesiiOy masallah Cinaraane guzel de buyums, seninki 4 u gecer gibi bi aya sanki benmki de genelde senle yakin gidiyo haftaya cuma biz de 35. Haftada gidecez bakalm kac olms benm bidikkk... Her sy saglikli guzel cok sevindm canmm
Ay ne kadar az kilo almissinnn supersinnn kiz ben 16 kilo falan aldm 6,5 ne
iyi ki de almamışım canım topaç gibi yuvarlanırım yoksa işe falan da gelemezdim üstüne bide laf yerdim doktordanMaşallah sana sen hiç kilo almamışsın ki bebeğin de doğum kilosuna gelmiş bir ay daha var 4 kiloyu bile geçebilir tosuncuk olacak maşallah seninki
ben mevye çok tüketiyorum canım bence o işe yarıo kiraz, karpuz,muz,erik kışında portakal falan çok tükettim kahvaltım da muhakkak kaşar yerim sevmesemde bi iki dilim zorlarım süt çok içerim soğuk olarak hem mide yanmama iyi geliyor, yoğurt hergün bi kase tüketirim böyle canım abur cubur yemeyi çok severdim tiksindim hamilelikte iyiki de öyle olmuşMasallah kilosuna annesi özellikle ona yarasın dıye cok tukettıgın bışey var mı canım
inşaAllah canım tontiş olsun ele avuca gelsin minnoşum sağlıklı bi şekilde inşaAllah senin de iyi aslında kuzenimin eşi doğum yaptı 2 gün önce 2300gr doğdu kızları gayette sağlıklı maşaAllah
sağol teyzesii4ü bulsa ne mutlu bize beni taa 11 temmuza çağırdı keşke bende hafftaya gitsem araya bayram girince baya bi zaman beklicez bebişle görüşmek için çok şükür sıkıntı gözükmüyor şuanlık artık doğumda belli olacak başka bi sıkıntı varsa dedi bebeim nerden baksam benim zaten 25 kiilo fazlam var ki şuan 79.5 kiloyum yanii az mıı?? 73 le hamile kalırsan böyle olur tabii
iyi ki de almamışım canım topaç gibi yuvarlanırım yoksa işe falan da gelemezdim üstüne bide laf yerdim doktordan
ben mevye çok tüketiyorum canım bence o işe yarıo kiraz, karpuz,muz,erik kışında portakal falan çok tükettim kahvaltım da muhakkak kaşar yerim sevmesemde bi iki dilim zorlarım süt çok içerim soğuk olarak hem mide yanmama iyi geliyor, yoğurt hergün bi kase tüketirim böyle canım abur cubur yemeyi çok severdim tiksindim hamilelikte iyiki de öyle olmuş
öyle diosan öyleyimdir tatlım çok mersiKilo konusuna girmicem canmmm bosverbaya iyisin oyle soylimm..
4 kiloyu bulur gibi gorunuyor canm, insallahh saglikla gelir hayirlisiylaa
Tabi araya bayram girince ertelenms oldu randevun.. Ben 1 temmuzda gidicem sonrasinda 10 gunde 1 demisti.. 1 hafta var dahaaa
Masallah cnm bebisinede sanada sagsalim kucagina alirsin insallahöyle diosan öyleyimdir tatlım çok mersiikimizdee öyle doğururuz o zman iki tosunccuk bayramda burda değilim ama bişey olursa kesin gel hastaneye dedi doktor ama ben hiç bi yere gitmicekmişim az kalsın diyecektim siz nie gidiosunuz ki sustum boşluğuma geldi bi an ya banada 2 haftada bir dedi ama tutmadı neyse bekleriz bayram falan girince geçer zaman ne de olsa
Benim ev püfür püfür esiyo her tarafı actimm evden cikmiyomAyyyyyy bayılacam,çok sıcak.....
O Nasıl bir şey not yazıp ayrılmak bu bakıcılar hiç düşünmüyor be yapar nr eder diye en azından önceden haber verir insan sen hangi şehirdeydin canımOğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada
Futursuz bunlar yemınle manisadayım bennO Nasıl bir şey not yazıp ayrılmak bu bakıcılar hiç düşünmüyor be yapar nr eder diye en azından önceden haber verir insan sen hangi şehirdeydin canım
Boyle insanlar da var ya allahim ne diyim.. İnsanca konusmak varken not yazmak nedir allah askina.Oğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada
Ay ne kadar ayıp ya..Allahım işini denk getirsin inşallah..Oğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada
Nota ne yazmış gerekçesi ne?Oğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada
Ne kadar ayıp ya ! Önceden haber verse ya böyle oluyo mu !Oğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?