2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ye canım ye yeterki yediklerin sağlıklı şeyler olsun kesin olmuştur canım benimki iki haftada 700 gr artmıştı senin de hayli hayli artmıştır şimdi bekle ki salı gelsin dimi

Maşallah Sübhânallah çok severim tombiş bebeği :)
sağol kuzum bende çok severimm

anatkh018 maşallah maşallah aman nazar değmesin kilosu çok iyi :)) iyi ki sezeryan olacaksın zorlNırdın maazallah.
amin canım çok sağol dimi ya doğuramazdım

Perine masajına Başlayan arkadaslar var mı nasıl yapıyosunuz teorik olarak biliyorum gerçi ama olsun en rahat nasıl oluyo ayakta Yaparım gibi yatarak pek rahat olmaz diye düşündüm tavsiye vericek olan ?
Perine masajı için çok erken daha. 35ten sonra başlayacak bir de bir ayağını sandalye üstüne çıkarıp ayakta yapmalısın. Önden yetişemezsen arkadan da dolaşabilirsin.

ooo senin bebiş 4 kgu gecer benmki pazartesi 2280 di maşallahh
inşaAllah canım tontiş olsun ele avuca gelsin minnoşum sağlıklı bi şekilde inşaAllah senin de iyi aslında kuzenimin eşi doğum yaptı 2 gün önce 2300gr doğdu kızları gayette sağlıklı maşaAllah
sağol teyzesii4ü bulsa ne mutlu bize beni taa 11 temmuza çağırdı keşke bende hafftaya gitsem araya bayram girince baya bi zaman beklicez bebişle görüşmek için çok şükür sıkıntı gözükmüyor şuanlık artık doğumda belli olacak başka bi sıkıntı varsa dedi bebeim nerden baksam benim zaten 25 kiilo fazlam var ki şuan 79.5 kiloyum yanii az mıı?? 73 le hamile kalırsan böyle olur tabii
Maşallah sana sen hiç kilo almamışsın ki bebeğin de doğum kilosuna gelmiş bir ay daha var 4 kiloyu bile geçebilir tosuncuk olacak maşallah seninki
iyi ki de almamışım canım topaç gibi yuvarlanırım yoksa işe falan da gelemezdim üstüne bide laf yerdim doktordan
Masallah kilosuna annesi özellikle ona yarasın dıye cok tukettıgın bışey var mı canım
ben mevye çok tüketiyorum canım bence o işe yarıo kiraz, karpuz,muz,erik kışında portakal falan çok tükettim kahvaltım da muhakkak kaşar yerim sevmesemde bi iki dilim zorlarım süt çok içerim soğuk olarak hem mide yanmama iyi geliyor, yoğurt hergün bi kase tüketirim böyle canım abur cubur yemeyi çok severdim tiksindim hamilelikte iyiki de öyle olmuş

Kilo konusuna girmicem canmmm bosver baya iyisin oyle soylimm..

4 kiloyu bulur gibi gorunuyor canm, insallahh saglikla gelir hayirlisiylaa

Tabi araya bayram girince ertelenms oldu randevun.. Ben 1 temmuzda gidicem sonrasinda 10 gunde 1 demisti.. 1 hafta var dahaaa

öyle diosan öyleyimdir tatlım çok mersi ikimizdee öyle doğururuz o zman iki tosunccuk bayramda burda değilim ama bişey olursa kesin gel hastaneye dedi doktor ama ben hiç bi yere gitmicekmişim az kalsın diyecektim siz nie gidiosunuz ki sustum boşluğuma geldi bi an ya banada 2 haftada bir dedi ama tutmadı neyse bekleriz bayram falan girince geçer zaman ne de olsa

selamlar güzel anneler
uzun zamandır yazamadım, taşınma telaşı, ev yerleştirme telaşı derken aktı gitti günler.. arada takip etmeye çalıştım, tabi güzel muhabbete yetişmek mümkün değil
dün kontrolümüz vardı bizimde. Melis kızım 1800 gr, 42cm olmuş, haftasıyla uyumlu gidiyormuş, doğum pozisyonunu almış, normal doğum için şimdilik engel yok dedi, inşallah olmasında
artık ilişki yasak dedi, bayramda tatile gitmeye izin çıktı bi cunda yapıp gelicez kısmetse
doğum fiyatını sorduk, bursadayım ben, pembe maviye gidiyorum. normal-sezeryan farketmiyomuş, 2 gece kalış, her türlü işlem dahil 5300 başından beri takip olduğumuz için 4500, doktor indirimiyle 3900 oluyomuş. Tahmin ettiğim rakamlardı ama yinede bi umut işte daha ucuz olurmu diye beklemiştim.. napalım artık kırk kere doğurmıycaz ya
hasta olanlara, bebişle ilgili sıkıntısı olanlara acil şifalar diliyorum
herkesleri öptümmm

Masallah cnm bebisinede sanada sagsalim kucagina alirsin insallah

Oğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada

O Nasıl bir şey not yazıp ayrılmak bu bakıcılar hiç düşünmüyor be yapar nr eder diye en azından önceden haber verir insan sen hangi şehirdeydin canım

Boyle insanlar da var ya allahim ne diyim.. İnsanca konusmak varken not yazmak nedir allah askina.

Ay ne kadar ayıp ya..Allahım işini denk getirsin inşallah..

kızlarr merhaba,
hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz memnun olan fayda gören var mı? kızmızı kırmızı oldum bir çaresi var mıdır yaa?

Ne kadar ayıp ya ! Önceden haber verse ya böyle oluyo mu !

Merhaba arkadaşlar bizim de bugun kontrolümuz vardı. 31+3 bebeğimiz haftasıyla uyumlu. Fakat 1580 gr 42 Cm dedi.Kilosu biraz az mı dedim.Yok çok normal dedi doktorum.Sağlığı yerinde rakamlara takılma dedi.8 kg almışım ben ama bebeğim biraz zayıf olucak galiba.Oğlum da 37 +2 de 3 kg doğmuştu.Sanirim hep kendim Kilo alıyorum

Hayırlı cumalar annişler doktordan geldik bizde kizimla 2165 gram olmuş boyuda 46 cm iri bi bebek degil dedi doktorum ama sağlıklı dedi iki hafta sonraya randevu verdi çatı muayenesi yapacakmış ona göre doğuma karar verip konuşalım dedi bilgi olsun diye paylasayim sizle dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…