2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlarr merhaba,
hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz memnun olan fayda gören var mı? kızmızı kırmızı oldum bir çaresi var mıdır yaa?
İlk hamileliğimde 3 kutu lierac +aktardan aldiğim karışım yağ (kakao kayısı falan tam hatırlamıyorum 5 çeşit yağ vardı. )kullanmıştım. Biraz göğüslerin çatladı ama karnımda hiç olmadı.
Bunda mustelanin yağını aldım. 7 aydır bitiremedim (üsengeclikten surmedigim için )yine çatlamadim daha çok şükür.

Bayağ uzun oldu yazamayalı,iyi hadi hoşgeldin. Bebişinede maşallah. Benim yerimede cundayı gez,offff çok severim cundayı. Ben oralaara kadar gidemem sanıyorum. Çok ağırım çooook.

Onun son hal ve davranışlarından böyle birşey çıkacağı zaten belliydi. Üzme kendini,belki hayırlısı böyledir,önünde daha 4 ayın var,mutlaka kısmetin karşına çıkar inş.

Maşallah sanada bebişinideee, yok yok az değil,benimkide seninkiyle paralel gidiyor. Kof kilo olmadığı sürece,zayıflıklarına birşey demiyorlar. Önemli olan kontrollerde gelişmiş görünüyorsa sıkıntı yok.

Sizede maşallahhh,büyütmüşsünüz çocuğuuuu. Bak kilo az göbek yok diyorduk ama,bebek tosun gibi olmuş işte. Maşallah maşallah.

nymeria-burcu Teşekkür ederiz canım inşallah doğana kadar 3 kiloyu geçer de içim tam rahat eder doktor küçük dedikçe babası bana tın tın ediyorda :)

Insallh canmm
Hahaha ben gitmiyosam sen nereye gidiyon deseydin bayram girince araya karisti tabi ama Allah'in izniyle bi sorun olmaz zaten beklersn doktorunu insallah..

Masallah kizinaa fiyatlar da baya iyiymsss valla dogum da ne pahali bi seyms yav...

Not yazmak nedir ya neden konusamamis ki yani ne garip insanlar pat diye yuzustu birakip gitmis. Insallah daha iyi bakicilar bulursn canm...

kızlarr merhaba,
hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz memnun olan fayda gören var mı? kızmızı kırmızı oldum bir çaresi var mıdır yaa?

Ben mustela lierac zeytinyagi bebeyagi baya surdm ettm ama catladm, demekki caresi yok salla dedm en son

Kızlar yaniyoooruummmmm, ölüyorummmmmm, bitiyorummmmm kol kalkmıyor hergun dus almaktan sıkıldımmmmm artık Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canm amin zor gunler ama gecince cok guzel olcak her sey insallah, sakin ol kendine dert edip durma canm buz gibi bi soda ic hadi sen

nymeria-burcu Teşekkür ederiz canım inşallah doğana kadar 3 kiloyu geçer de içim tam rahat eder doktor küçük dedikçe babası bana tın tın ediyorda :)
3 kiloyu doldurur ya bence sıkıntı olmaz,doktorum özellikle çok iri yapılı insanlar değilsiniz,normal insanlarsınız,3 ü doldursa kafi dedi. Hiç sıkıntı etme yani.

Kizlar is yerinde sag tarafima bi agri girdi inanilmaz siddetliydi. Hemen gittim dinlenme odasina uzandim. Yarim saatten fazla surdu. O sira esimi aramistim zaten. Geldi aldi beni is yerinden. Doktora da gitmedim. Galiba yalanci dogum kasilmasiydi. Felaketti doğum nasil olacak bilmiyorum korktum valla

Korkutma bizi de ya dogum daha kolaydir belki :)

haklısın canım valla. Bugün daha iyiyim şükür, zorladım da yedim bir şeyler. Dün anca iftarda yemek görebildi yavrucuğum

Ay gene de doktora bi gitseydn keske canm bakardi bi sorun var mi falan, zaten bi ara erken dogum riskin olmustu sanirm.. Ihmal etme canm sen yine de gecms olsnn

Üzülme arkadaşım, bakıcının yaptığı çok yanlış, inşaAllah karşına daha iyisi çıkar, hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu arada günümüz de belli oldu 15 Ağustos. 52 günümüz var
Hayırlı olsun :)
bizimde 16 ağustos inşaAllah. Belki daha erken de olabilir dedi ama dr'muz hayırlısı bakalım.

Ya ciddi misin? Hepsini kullanıp yine de çatlağın mi oldu? of ya. Şu ana kadar yok ama hep 34 35 te oluyor bir gecede.

Canim gecmisi okuyorum. Gecmiş olsun dikkatli ol

O zaman Bebişim ize kavuşuyor olmanın verdiği hisle pırt diye dogururuz inşallah

Ya ciddi misin? Hepsini kullanıp yine de çatlağın mi oldu? of ya. Şu ana kadar yok ama hep 34 35 te oluyor bir gecede.

Evet canm gayet ciddiyimm.. Ama ben de cok erken baslamisti alt karinda.. 4.Ayda falan, simdilerde ise biraz da ustlerde oldu.. ustelik bebe yagini hamileligimi ogrendigim gunden beri surdm, 3. Aydan sonra hemen kremlere basladm falan ama bana misin demedi masallahh generik diye dusunuyorm artk ben ya da cok kilo aldm belki ondan bilemiyorm ama uzulmuyorm artk alistm anlicagin

Kızlar bayram geldi napıyosunuz tatilde bu arada yolculuğa izin olur mu ki acaba 33 haftalık olcam o hafta tatile ihtiyacımız var çok sıkıldım haftalardır evdeyiz :s Sınavlarda sıktı beni
Gecen hafta dokto rapor vermişti yazlığa gittim, simdi yine rapor verdi ama dinlenicem evde Bayram'a kadar.. Eğer kendimi iyi hissedersem arkadaşlar yazlıklarına davet etmişti Oray'a gidicez insallah.. Bu sıcaklarda evde de durulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…