- 17 Ekim 2010
- 406
- 641
- 103
İlk hamileliğimde 3 kutu lierac +aktardan aldiğim karışım yağ (kakao kayısı falan tam hatırlamıyorum 5 çeşit yağ vardı. )kullanmıştım. Biraz göğüslerin çatladı ama karnımda hiç olmadı.kızlarr merhaba,
hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz memnun olan fayda gören var mı? kızmızı kırmızı oldum bir çaresi var mıdır yaa?
selamlar güzel anneler
uzun zamandır yazamadım, taşınma telaşı, ev yerleştirme telaşı derken aktı gitti günler.. arada takip etmeye çalıştım, tabi güzel muhabbete yetişmek mümkün değil
dün kontrolümüz vardı bizimde. Melis kızım 1800 gr, 42cm olmuş, haftasıyla uyumlu gidiyormuş, doğum pozisyonunu almış, normal doğum için şimdilik engel yok dedi, inşallah olmasında
artık ilişki yasak dedi, bayramda tatile gitmeye izin çıktıbi cunda yapıp gelicez kısmetse
doğum fiyatını sorduk, bursadayım ben, pembe maviye gidiyorum. normal-sezeryan farketmiyomuş, 2 gece kalış, her türlü işlem dahil 5300başından beri takip olduğumuz için 4500, doktor indirimiyle 3900 oluyomuş. Tahmin ettiğim rakamlardı ama yinede bi umut işte daha ucuz olurmu diye beklemiştim.. napalım artık kırk kere doğurmıycaz ya
hasta olanlara, bebişle ilgili sıkıntısı olanlara acil şifalar diliyorum
herkesleri öptümmm
Oğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada
Merhaba arkadaşlar bizim de bugun kontrolümuz vardı. 31+3 bebeğimiz haftasıyla uyumlu. Fakat 1580 gr 42 Cm dedi.Kilosu biraz az mı dedim.Yok çok normal dedi doktorum.Sağlığı yerinde rakamlara takılma dedi.8 kg almışım ben ama bebeğim biraz zayıf olucak galiba.Oğlum da 37 +2 de 3 kg doğmuştu.Sanirim hep kendim Kilo alıyorum
Sizede maşallahhh,büyütmüşsünüz çocuğuuuu. Bak kilo az göbek yok diyorduk ama,bebek tosun gibi olmuş işte. Maşallah maşallah.Hayırlı cumalar annişler doktordan geldik bizde kizimla 2165 gram olmuş boyuda 46 cm iri bi bebek degil dedi doktorum ama sağlıklı dedi iki hafta sonraya randevu verdi çatı muayenesi yapacakmış ona göre doğuma karar verip konuşalım dedi bilgi olsun diye paylasayim sizle dedim :)
öyle diosan öyleyimdir tatlım çok mersiikimizdee öyle doğururuz o zman iki tosunccuk bayramda burda değilim ama bişey olursa kesin gel hastaneye dedi doktor ama ben hiç bi yere gitmicekmişim az kalsın diyecektim siz nie gidiosunuz ki sustum boşluğuma geldi bi an ya banada 2 haftada bir dedi ama tutmadı neyse bekleriz bayram falan girince geçer zaman ne de olsa
selamlar güzel anneler
uzun zamandır yazamadım, taşınma telaşı, ev yerleştirme telaşı derken aktı gitti günler.. arada takip etmeye çalıştım, tabi güzel muhabbete yetişmek mümkün değil
dün kontrolümüz vardı bizimde. Melis kızım 1800 gr, 42cm olmuş, haftasıyla uyumlu gidiyormuş, doğum pozisyonunu almış, normal doğum için şimdilik engel yok dedi, inşallah olmasında
artık ilişki yasak dedi, bayramda tatile gitmeye izin çıktıbi cunda yapıp gelicez kısmetse
doğum fiyatını sorduk, bursadayım ben, pembe maviye gidiyorum. normal-sezeryan farketmiyomuş, 2 gece kalış, her türlü işlem dahil 5300başından beri takip olduğumuz için 4500, doktor indirimiyle 3900 oluyomuş. Tahmin ettiğim rakamlardı ama yinede bi umut işte daha ucuz olurmu diye beklemiştim.. napalım artık kırk kere doğurmıycaz ya
hasta olanlara, bebişle ilgili sıkıntısı olanlara acil şifalar diliyorum
herkesleri öptümmm
Oğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada
kızlarr merhaba,
hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz memnun olan fayda gören var mı? kızmızı kırmızı oldum bir çaresi var mıdır yaa?
Kızlar yaniyoooruummmmm, ölüyorummmmmm, bitiyorummmmmkol kalkmıyor hergun dus almaktan sıkıldımmmmm artık Allah hepimizin yardımcısı olsun
3 kiloyu doldurur ya bence sıkıntı olmaz,doktorum özellikle çok iri yapılı insanlar değilsiniz,normal insanlarsınız,3 ü doldursa kafi dedi. Hiç sıkıntı etme yani.nymeria-burcu Teşekkür ederiz canım inşallah doğana kadar 3 kiloyu geçer de içim tam rahat eder doktor küçük dedikçe babası bana tın tın ediyorda :)
Korkutma bizi de yaKizlar is yerinde sag tarafima bi agri girdi inanilmaz siddetliydi. Hemen gittim dinlenme odasina uzandim. Yarim saatten fazla surdu. O sira esimi aramistim zaten. Geldi aldi beni is yerinden. Doktora da gitmedim. Galiba yalanci dogum kasilmasiydi. Felaketti doğum nasil olacak bilmiyorum korktum valla
haklısın canım valla. Bugün daha iyiyim şükür, zorladım da yedim bir şeyler. Dün anca iftarda yemek görebildi yavrucuğumSen benden de çok aç duruyormuşsun
Kahvaltını en azından güzel yapmaya çalışsan sadece sütle olmaz ki peynir yumurta domates artık ne seviyorsan besleyici ve bol vitaminli bir tabak hazırla kendine zor da olsa ye bebek her türlü bizden beslenir de Allah göstermesin biz yataklara düşeriz bebeğimize bakamayız doğumdan sonra çol dikkat etmemiz gerek kendimize
Kizlar is yerinde sag tarafima bi agri girdi inanilmaz siddetliydi. Hemen gittim dinlenme odasina uzandim. Yarim saatten fazla surdu. O sira esimi aramistim zaten. Geldi aldi beni is yerinden. Doktora da gitmedim. Galiba yalanci dogum kasilmasiydi. Felaketti doğum nasil olacak bilmiyorum korktum valla
Üzülme arkadaşım, bakıcının yaptığı çok yanlış, inşaAllah karşına daha iyisi çıkar, hakkınızda hayırlısı olsun.Oğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada
Hayırlı olsun :)Bu arada günümüz de belli oldu 15 Ağustos. 52 günümüz var
Ya ciddi misin? Hepsini kullanıp yine de çatlağın mi oldu?Insallh canmm
Hahaha ben gitmiyosam sen nereye gidiyon deseydinbayram girince araya karisti tabi ama Allah'in izniyle bi sorun olmaz zaten beklersn doktorunu insallah..
Masallah kizinaafiyatlar da baya iyiymsss valla dogum da ne pahali bi seyms yav...
Not yazmak nedir ya neden konusamamis ki yani ne garip insanlar pat diye yuzustu birakip gitmis. Insallah daha iyi bakicilar bulursn canm...
Ben mustela lierac zeytinyagi bebeyagi baya surdm ettm ama catladm, demekki caresi yok salla dedm en son
Canim gecmisi okuyorum. Gecmiş olsun dikkatli olSelam kızlar dün gece uyku tutmadı kısa programa çamaşır attım bitti çamaşır asayım derken dengem kayboldu metal çamaşırlığın üstüne düştüm karnımın üstüne cok korktum canım da yandı.sesimi çıkarmadım hemen yattım uzandım.sabah eşim cok kızdı niye uyandırmadın Nasıl risk alırsın bana söyleseydin asardım Dedi direk doktora gittik kızım iyiymiş şükür aman kızlar dikkat edin lütfen minik minik adımlarla gününüzü geçirin lütfen
O zaman Bebişim ize kavuşuyor olmanın verdiği hisle pırt diye dogururuz inşallahKizlar is yerinde sag tarafima bi agri girdi inanilmaz siddetliydi. Hemen gittim dinlenme odasina uzandim. Yarim saatten fazla surdu. O sira esimi aramistim zaten. Geldi aldi beni is yerinden. Doktora da gitmedim. Galiba yalanci dogum kasilmasiydi. Felaketti doğum nasil olacak bilmiyorum korktum valla
Yaaaaa evet ya ölüyorum sicaktannnnnSon 1800 yilin en sicak yazi diyorlarmis..tam da bizim hamileligimize denk geldi..aglamak istiyorum
Ya ciddi misin? Hepsini kullanıp yine de çatlağın mi oldu?of ya. Şu ana kadar yok ama hep 34 35 te oluyor bir gecede.
Gecen hafta dokto rapor vermişti yazlığa gittim, simdi yine rapor verdi ama dinlenicem evde Bayram'a kadar.. Eğer kendimi iyi hissedersem arkadaşlar yazlıklarına davet etmişti Oray'a gidicez insallah.. Bu sıcaklarda evde de durulmuyorKızlar bayram geldi napıyosunuz tatilde bu arada yolculuğa izin olur mu ki acaba 33 haftalık olcam o hafta tatile ihtiyacımız var çok sıkıldım haftalardır evdeyiz :s Sınavlarda sıktı beni
Canimm cokk tatlıs karnın benim de göbeğim Kocaman bebis 1500 gramEki Görüntüle 1851116
Bizi gördünüzmüüüüü bu göbeğe rağmen 1600 grcık oğlum var. Hayret birşey yaaaaaaa. Ebatımda geniş yani, o kadar küçükte değilim ki,33 haftalığızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?