2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aaa..niye oyle yapmis ki?tenezzul edip seninle konusmadan mi gitti?ben anlayamiyorum bu bakicilari ya..

Bayağ uzun oldu yazamayalı,iyi hadi hoşgeldin. Bebişinede maşallah. Benim yerimede cundayı gez,offff çok severim cundayı. Ben oralaara kadar gidemem sanıyorum. Çok ağırım çooook.
h.
Ben hiç gitmedim daha önce ama hep çok güzel diye duydum. Tatile gidemeyen herkesin yerine gezerim ben

Masallah kizinaa fiyatlar da baya iyiymsss valla dogum da ne pahali bi seyms yav...
Ya hiç sorma hayır ağrıyı çeken, ıkınan, doğuran benim 5000 nedir yani gözümüzü kapatıp vericem artık üstüne birkaç bardak soğuk su içeriz

Kizlar ben simdiye kadar sadece daf zeytinyagi kullandim bir de 24 ve 28. Hafta arasi biooil kullandim suana kadar catlak yok. ben goguslerimde olur diye bekliyodum onlar da olmadi. Ama kiloyla ilgisi var catlagin bence ne kadar hizli kilo alirsan bir anda catlak oluyor sanirim. Ben kalcama bacaklarima ce belime de surdum insallah bundan sonra da olmaz olsa da zaten kucuk olur heralde

Nota ne yazmış gerekçesi ne?
Birgun önce liseye gıden kızıyla gelmiş ben işe gıdınce oğlumu kızının yanında bırakıp gıtmiş ben de bır ay snr bebek olcak lutfen bole bır durum olmasın dedım olcaksa da haberım olsun dedım nota yazmış sen kafanda problem yaratıyorsun koca kız ne olcak dıye... Bende mı var problem anlamadım

O zaman annesiyle degil kizla anlassaydin. Bir de canim liseye giden bir kiz 3 4 yasindaki bir cocukla ilgilenir sorun olmaz ama bebekle olmaz olamaz yani.. Bebek bakim isi tecrube ister. Bunu dusunememis mi. Bu de canim o baska yer bulmistur. Yoksa biyle pat diye gitmezler ya..

Ayy benim yerime de gez lütfen.
Yok canım sen doğrusunu yapmışsın. Kızla mi anlaştın sanki bakıcı olarak. O yüzden boşver. Belli ki bana mecbur diye düşünüyor.

Yok o gunluk işlerını halletmeye gıtmiş oğlum 6 yasında dsırun degıl ama bılgı ver gıdeceksen dedım acıl durum olur gelmemı gerektıren habersız olmaasın dedım bışey demeye gelmıyor onlar anne bız bakıcıyız anasını satayımmm

Ya ciddi misin? Hepsini kullanıp yine de çatlağın mi oldu? of ya. Şu ana kadar yok ama hep 34 35 te oluyor bir gecede.
Ben de 2 gün önce sabah kalktığımda bi baktım göbeğimin alt kısmında 3 4 tane çatlak var. Hakketen herşey bir gecede oluyor

Valla el aleme minnet etmek ayri dert yakinina minnet etmek etmek ayri dert. Cocugun mu var derdin var derdi annem. Ne kadar hakliymis.

Öyle şey olur mu canım, herkes kendi işini bilir , şimdi ben bankacıyım işim var diye müşteriyi alayım yerime oturtayım, benim işim var deyip yerimi bırak gideyim bazı insanlar çok komik gerçekten

Sorma valla hadi sezeryan bi derece anliyorm ameliyat yine bile ucuk da fiyatlaarr.. Yapcak bi sey yok canm hepimiz el mecbur vericiizz paraciklari guzelceee

Kizlar gogus ucu kremini sordum bugun doktoruma surebilirmiyim ne kullanayim diye lansinoh en iyisi dedi. Birde ugrasma fazla gogus ucu uyarilmasi kasilmaya sebep olur sancilarini tetikler dedi sizinde aklinizda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…