- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
Ayyy coook tatlıs mi buBizim kapı süsümüz de bu teyzeler nasıl?
Eki Görüntüle 1851267
Aaa..niye oyle yapmis ki?tenezzul edip seninle konusmadan mi gitti?ben anlayamiyorum bu bakicilari ya..Oğlum anasınıfına gıttıgınden yarım gun evde bakıcı vardı dun anahtarı bırakmış not yazmış cekmiş gıtmış napcam şimdı ben bebege o bakacaktı.ustelik 3 aylıkken işe baslamam gerek kaldım mı ortada
Ay inşallah çok teşekkür ederim3 kiloyu doldurur ya bence sıkıntı olmaz,doktorum özellikle çok iri yapılı insanlar değilsiniz,normal insanlarsınız,3 ü doldursa kafi dedi. Hiç sıkıntı etme yani.
Ben hiç gitmedim daha önce ama hep çok güzel diye duydum. Tatile gidemeyen herkesin yerine gezerim benBayağ uzun oldu yazamayalı,iyi hadi hoşgeldin. Bebişinede maşallah. Benim yerimede cundayı gez,offff çok severim cundayı. Ben oralaara kadar gidemem sanıyorum. Çok ağırım çooook.
h.
Ya hiç sormaMasallah kizinaafiyatlar da baya iyiymsss valla dogum da ne pahali bi seyms yav...
Kizlar ben simdiye kadar sadece daf zeytinyagi kullandim bir de 24 ve 28. Hafta arasi biooil kullandim suana kadar catlak yok.Evet canm gayet ciddiyimm.. Ama ben de cok erken baslamisti alt karinda.. 4.Ayda falan, simdilerde ise biraz da ustlerde oldu.. ustelik bebe yagini hamileligimi ogrendigim gunden beri surdm, 3. Aydan sonra hemen kremlere basladm falan ama bana misin demedi masallahhgenerik diye dusunuyorm artk ben ya da cok kilo aldm belki ondan bilemiyorm ama uzulmuyorm artk alistm anlicagin
Canim armut iyi geliyomus sanirim oyle diyodu burda kizlar.Doktor geliyoruz 1500 gram olmusuz teyzeleri 40 cm de boyu :) suyum azalmis azalan arkadaslar neler yaptiniz
Birgun önce liseye gıden kızıyla gelmiş ben işe gıdınce oğlumu kızının yanında bırakıp gıtmiş ben de bır ay snr bebek olcak lutfen bole bır durum olmasın dedım olcaksa da haberım olsun dedım nota yazmış sen kafanda problem yaratıyorsun koca kız ne olcak dıye... Bende mı var problem anlamadımNota ne yazmış gerekçesi ne?
O zaman annesiyle degil kizla anlassaydin. Bir de canim liseye giden bir kiz 3 4 yasindaki bir cocukla ilgilenir sorun olmaz ama bebekle olmaz olamaz yani.. Bebek bakim isi tecrube ister. Bunu dusunememis mi. Bu de canim o baska yer bulmistur. Yoksa biyle pat diye gitmezler ya..Birgun önce liseye gıden kızıyla gelmiş ben işe gıdınce oğlumu kızının yanında bırakıp gıtmiş ben de bır ay snr bebek olcak lutfen bole bır durum olmasın dedım olcaksa da haberım olsun dedım nota yazmış sen kafanda problem yaratıyorsun koca kız ne olcak dıye... Bende mı var problem anlamadım
Ayy benim yerime de gez lütfen.Ben hiç gitmedim daha önce ama hep çok güzel diye duydum. Tatile gidemeyen herkesin yerine gezerim ben
Ya hiç sormahayır ağrıyı çeken, ıkınan, doğuran benim 5000 nedir yani gözümüzü kapatıp vericem artık üstüne birkaç bardak soğuk su içeriz
Yok canım sen doğrusunu yapmışsın. Kızla mi anlaştın sanki bakıcı olarak. O yüzden boşver. Belli ki bana mecbur diye düşünüyor.Birgun önce liseye gıden kızıyla gelmiş ben işe gıdınce oğlumu kızının yanında bırakıp gıtmiş ben de bır ay snr bebek olcak lutfen bole bır durum olmasın dedım olcaksa da haberım olsun dedım nota yazmış sen kafanda problem yaratıyorsun koca kız ne olcak dıye... Bende mı var problem anlamadım
Yok o gunluk işlerını halletmeye gıtmiş oğlum 6 yasında dsırun degıl ama bılgı ver gıdeceksen dedım acıl durum olur gelmemı gerektıren habersız olmaasın dedım bışey demeye gelmıyor onlar anne bız bakıcıyız anasını satayımmmO zaman annesiyle degil kizla anlassaydin. Bir de canim liseye giden bir kiz 3 4 yasindaki bir cocukla ilgilenir sorun olmaz ama bebekle olmaz olamaz yani.. Bebek bakim isi tecrube ister. Bunu dusunememis mi. Bu de canim o baska yer bulmistur. Yoksa biyle pat diye gitmezler ya..
Kesınlıkle gelıp yalvaracak dıye dusunuyor emınımAyy benim yerime de gez lütfen.
Yok canım sen doğrusunu yapmışsın. Kızla mi anlaştın sanki bakıcı olarak. O yüzden boşver. Belli ki bana mecbur diye düşünüyor.
Boşver canim bulursun başka birini. TerbiyesizKesınlıkle gelıp yalvaracak dıye dusunuyor emınım
Ben de 2 gün önce sabah kalktığımda bi baktım göbeğimin alt kısmında 3 4 tane çatlak var. Hakketen herşey bir gecede oluyorYa ciddi misin? Hepsini kullanıp yine de çatlağın mi oldu?of ya. Şu ana kadar yok ama hep 34 35 te oluyor bir gecede.
Valla el aleme minnet etmek ayri dert yakinina minnet etmek etmek ayri dert. Cocugun mu var derdin var derdi annem. Ne kadar hakliymis.Yok o gunluk işlerını halletmeye gıtmiş oğlum 6 yasında dsırun degıl ama bılgı ver gıdeceksen dedım acıl durum olur gelmemı gerektıren habersız olmaasın dedım bışey demeye gelmıyor onlar anne bız bakıcıyız anasını satayımmm
Öyle şey olur mu canım, herkes kendi işini bilir , şimdi ben bankacıyım işim var diye müşteriyi alayım yerime oturtayım, benim işim var deyip yerimi bırak gideyimBirgun önce liseye gıden kızıyla gelmiş ben işe gıdınce oğlumu kızının yanında bırakıp gıtmiş ben de bır ay snr bebek olcak lutfen bole bır durum olmasın dedım olcaksa da haberım olsun dedım nota yazmış sen kafanda problem yaratıyorsun koca kız ne olcak dıye... Bende mı var problem anlamadım
Ben hiç gitmedim daha önce ama hep çok güzel diye duydum. Tatile gidemeyen herkesin yerine gezerim ben
Ya hiç sormahayır ağrıyı çeken, ıkınan, doğuran benim 5000 nedir yani gözümüzü kapatıp vericem artık üstüne birkaç bardak soğuk su içeriz
Normal.sekilde yenecek degil mi ?Canim armut iyi geliyomus sanirim oyle diyodu burda kizlar.
Simdiden olmasi iyi olmus canim ise baslayinca bebekle biraksa daha zor olurdu senin icin. Gonlune gore birini bulursun yakin zamanda insalalhKesınlıkle gelıp yalvaracak dıye dusunuyor emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?