her şerde vardır bir hayır, üzülme sakın.. çok daha iyisini bulursun inşallah, o da terbiyesizlik yaptığıyla kalakalır işsiz güçsüzBirgun önce liseye gıden kızıyla gelmiş ben işe gıdınce oğlumu kızının yanında bırakıp gıtmiş ben de bır ay snr bebek olcak lutfen bole bır durum olmasın dedım olcaksa da haberım olsun dedım nota yazmış sen kafanda problem yaratıyorsun koca kız ne olcak dıye... Bende mı var problem anlamadım
tabiki seve seveAyy benim yerime de gez lütfen.
Yok canım sen doğrusunu yapmışsın. Kızla mi anlaştın sanki bakıcı olarak. O yüzden boşver. Belli ki bana mecbur diye düşünüyor.
Havuç suyu ve armut birde bol su arkadaşım biz öyle aşmıştık bu sorunuDoktor geliyoruz 1500 gram olmusuz teyzeleri 40 cm de boyu :) suyum azalmis azalan arkadaslar neler yaptiniz
Aynen canim risk vsrdi ama carsamba kontrolum var diye gitmedim. Zaten bu hafta genel olarak hep rahatsizimAy gene de doktora bi gitseydn keske canm bakardi bi sorun var mi falan, zaten bi ara erken dogum riskin olmustu sanirm.. Ihmal etme canm sen yine de gecms olsnn
Evet canim... Bo kac yerde okumustum.Normal.sekilde yenecek degil mi ?
Insallah oyledir :)Korkutma bizi de yadogum daha kolaydir belki :)
Aynen canim risk vsrdi ama carsamba kontrolum var diye gitmedim. Zaten bu hafta genel olarak hep rahatsizim
2 hafta sonra bayram ? Hem çatı muayenesi son haftalarda diye biliyodum benim ki 37. Haftada yaparız dediHayırlı cumalar annişler doktordan geldik bizde kizimla 2165 gram olmuş boyuda 46 cm iri bi bebek degil dedi doktorum ama sağlıklı dedi iki hafta sonraya randevu verdi çatı muayenesi yapacakmış ona göre doğuma karar verip konuşalım dedi bilgi olsun diye paylasayim sizle dedim :)
Biz senle aynı günüz neye göre 15 i dendi sezaryen mıBu arada günümüz de belli oldu 15 Ağustos. 52 günümüz var
Evet ilki sezaryen olunca doktorlar pek de seçme şansı bırakmıyorlar.Biz senle aynı günüz neye göre 15 i dendi sezaryen mı
Tamam canim tesekkur ederim bizdede işe yarar inşallahHavuç suyu ve armut birde bol su arkadaşım biz öyle aşmıştık bu sorunu
Tamam canim yiyeyim insallah sagolasin işe yarar insallab bendedeEvet canim... Bo kac yerde okumustum.
Caniiiiiim uzmanlik alanim hemen cevaplayayim:) oncelikle bol su yaz zaten havalar sicak 4 ltyi bulsun ictigin su .ikincisi armut ye ucuncusu ve en onemlisi ilk 4 gun sabah aksam sonra gunde bi kez bi bardak taze sikilmis havuc suyu ic ben coook faydasini gordum insallah sende goreceksin. Bu arada cok mu azalmis suyun tam olarak ne dedi doktorun?Doktor geliyoruz 1500 gram olmusuz teyzeleri 40 cm de boyu :) suyum azalmis azalan arkadaslar neler yaptiniz
Aynen arkadaşım , ayaklarım ateş parçası nefes almak da zor Allah yardımcımız olsunBen bugün çok tuhafım ya sürekli midem yakıyor Boğaz'ıma kadar ... Acayip terliyorum oturduğum yerden sırılsıklam oluyorum.. Avuçlarım ayaklarım sanki Ateş parçası duş alıyorum 10 dakika sonra başa sarıyorumdaha iki ayım var
Ac tok farkeder mi canim havuc suyu. 9 olmus dedi canım dikkat et su ic bol bol dedi çok mu azalmisa cevap vermedi senin nasıl suan kac demistiCaniiiiiim uzmanlik alanim hemen cevaplayayim:) oncelikle bol su yaz zaten havalar sicak 4 ltyi bulsun ictigin su .ikincisi armut ye ucuncusu ve en onemlisi ilk 4 gun sabah aksam sonra gunde bi kez bi bardak taze sikilmis havuc suyu ic ben coook faydasini gordum insallah sende goreceksin. Bu arada cok mu azalmis suyun tam olarak ne dedi doktorun?
Canim ne guzel görünüyor masalalb. Neler koydun içine bende hazirladimda bu kadar çok sey yok sanki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?