2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
her şerde vardır bir hayır, üzülme sakın.. çok daha iyisini bulursun inşallah, o da terbiyesizlik yaptığıyla kalakalır işsiz güçsüz

Ay gene de doktora bi gitseydn keske canm bakardi bi sorun var mi falan, zaten bi ara erken dogum riskin olmustu sanirm.. Ihmal etme canm sen yine de gecms olsnn
Aynen canim risk vsrdi ama carsamba kontrolum var diye gitmedim. Zaten bu hafta genel olarak hep rahatsizim

2 hafta sonra bayram ? Hem çatı muayenesi son haftalarda diye biliyodum benim ki 37. Haftada yaparız dedi

Kızlar hastane bavulumuzu hazırladık bugün.. Çıtçıtlı poşetler harika kolaylık sağladı. Herşeyi ayırdım.. Takım takım veya aynı tip olanları bi yere koyup üstlerini etiketledim annem karıştırmasın orada takımları diye.. Benim iç çamaşırları bezler çoraplar vs.. Onlarıda ayrı ayrı poşetledimm süper oldu.. eksik birşey var mı bilmiyorum ama resimleri paylaşayım olmuş mu bi bakar mısınız kızlar??

Sanliurfa da sanmed hastanesi. Normal muayene ücreti 40 tl. Sigortali isen. İlk sezeryan 550 tl. Tek kişilik oda günlük 100 tl. Fiyatlar nasıl baya uygun deil mi. İnsan ucuz olunca birseyler arıyor altında ama gebeliğim in başından beri aynı doktor ve aynı hastaneye gidiyorum. Gayet iyi. Dogumu da aynı yerde yapacağım evime çok yakın yürüme mesafesi 15 dk araba ile 5 dk.

Doktor geliyoruz 1500 gram olmusuz teyzeleri 40 cm de boyu :) suyum azalmis azalan arkadaslar neler yaptiniz
Caniiiiiim uzmanlik alanim hemen cevaplayayim:) oncelikle bol su yaz zaten havalar sicak 4 ltyi bulsun ictigin su .ikincisi armut ye ucuncusu ve en onemlisi ilk 4 gun sabah aksam sonra gunde bi kez bi bardak taze sikilmis havuc suyu ic ben coook faydasini gordum insallah sende goreceksin. Bu arada cok mu azalmis suyun tam olarak ne dedi doktorun?

Aynen arkadaşım , ayaklarım ateş parçası nefes almak da zor Allah yardımcımız olsun

Ac tok farkeder mi canim havuc suyu. 9 olmus dedi canım dikkat et su ic bol bol dedi çok mu azalmisa cevap vermedi senin nasıl suan kac demisti

Hastane çantasına ne koydunuz hazırlayan arkadaşlar bende bayramdan sonra hazirlicam inşallah çok fala seyler koymayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…