2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim ne guzel görünüyor masalalb. Neler koydun içine bende hazirladimda bu kadar çok sey yok sanki :)))

Canim hemen yazayim
Benim icin:

3 adet pijama (annemde almis bende aldim fazla oldu kiramadim koydum hepsini)

1 adet emzirme atleti
1 adet lohusa kulodu
1adet emzirme sutyeni
3 adet disposeble kulot
5 adet depend hasta bezi
3 adet pamuklu kulot
2 adet corap
Gogus kalkani (benim aldigim aent in ki kizlar)
Gogus ucu kremi ( ben lansinoh aldim)
Terlik ve tacim
1 adet yuz havlusu (sut gelmeyince bu havlu ise yariyormus. Sicak su ile islatip goguslerinize kiyuyormussunuz ki sutunuz gelsin diye)
En son makyaj cantami vs koyaagim kuzular
1 adet ince hirkada koydum ne olur ne olmaz diye

Ela hanim icin;

2 takim hastane cikisi (yalniz birinin tum herseyini aldim kizlar digerinin sadee tulumunu aldim)
2 el yapimi susleme takim
2 slopet citcitli body (sicak olursa belki giydiririz dedim ama anem izin vermicek sanki )
3 adet citcitli body
2 adet onluk
2 adet corap
5 adet agiz mendili
1 adet ince muslin bezi
1 adet havlu
2 adet kundak
Alt acma takimi
15 adet bebek bezi
Pisik kremi
Emzik, biberon, kasik, sac fircasi
Uni baby islak mendili (aslinda pamuk kullanicam ama hastanede zor olur kullanimi diye islak mendil kullanalim dedik.)
Eldiven (takimlari ayri ayri posetlerken eldienlerini sapkalari hepsini koydum.Üstlerine e etiket yapistirdim. Takim 1 takim 2 falan diye. Cok drrli toplu oldu tavsiye ederim. Giydirenler sasirmaz en azindan..
Taki yastigimiz, bandaj ve ebek patigimizide koyduk..

Utusu bozulmasin diye en son pijamalari alacagim kizlar.
Bazi seyleri almadim mesela mama ve sut sagma makinesi gibi.. hastane tedarik ediyormus ve gerekirse aliriz dedik..

Sanirim hepsi bu kadar kizlar.. eksik cikarsa eklerim dedim.. sizde soyleyin eksikleri olur mu

Ac tok farkeder mi canim havuc suyu. 9 olmus dedi canım dikkat et su ic bol bol dedi çok mu azalmisa cevap vermedi senin nasıl suan kac demisti
Yok cnm farketmio galiba cunku benimde ac ictigimde oldu tok ictigimde bizim durum baya ciddiydi cnm hatta doktorlar cok olumsuz konusti bana bebegi kaybedecez die benimki 5.5 olmustu ve 5 dogum siniriymis zaten bu dediklerimi yaptim Allahin izniyle bu haftaya kadaar geldik sende bi dene insallah faydasini gorursun suanda da cok ciddi boyutta degilsiniz zaten cok sukur

Aa kafasına göre....cok normal bir işveren olarak ve haklı olarak bunu söylemen..iyi oldu güvenilmezdi zaten var bur hayir ki boyle oldu.insallah daha mantıkli bir bakici bulursun canım.

En üstteki kalpli gibi olan Takı yastığı gibi bişey mi ? N

Harikasın canım.bayılirım derli toplu düzenli hanımlara:)

canım ben ekstradan emzik ve biberon da aldım yanıma ne olur ne olmaz diye.. önceden sterilize etmek gerektiği için onları da ayarladm.. mama falan onlar halledilir de ihtiyaç olursa..

ilk hastane çantamız senden sanırım, hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına inşallah

En üstteki kalpli gibi olan Takı yastığı gibi bişey mi ? N

Evet canm taki yastigi kalp seklinde olan.. bebegin esyalarini da gullu kapitone hurca koydum.

Harikasın canım.bayılirım derli toplu düzenli hanımlara:)

Saol canim.. bende cok severim duzeni

ilk hastane çantamız senden sanırım, hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına inşallah

Amin kuzum.. darisi sizlerin basina insalah

canım ben ekstradan emzik ve biberon da aldım yanıma ne olur ne olmaz diye.. önceden sterilize etmek gerektiği için onları da ayarladm.. mama falan onlar halledilir de ihtiyaç olursa..

Canim bende hemen steril edip posetleyip koydum.. biberon emzik diye yazmistim sanirim

Ayyy benim tarihte aynı bir de benimki sezeryan olduğu için daha erken gelecek ben daha hazırlamadım çantamı kıyafetleri yıkadım yavaş yavaş hazırlayacağım bende

Selam hanımlar , bugün belim koptu kopacak , ya çok tuhaf Ağrı'larım var benim ,erken doğurmaktan çok korkuyorum pfffff
1 ci kızım hafta 37 de doğdu
2 ci kızım. Hafta 36 da doğdu
Bu daha erken gelicek diye ödüm patlıyor
Bari 36 ya yetişseydik

Ay sizler bide bu hazırlıklarıdamı yapıyorsunuz
Yok bizim burda herşeyi hastanede mevcut , pijamasından küloduna kadar , kullanılmamış yeni pakette yani , pedler vesaire , aynısı Bebek içinde var . Evden getirdiğini zaten kabul etmezler genelde .
Biz evden sadece hastane çıkışında bebeğe ve kendimize kıyafet koyarız okadar

2 hafta sonra bayram ? Hem çatı muayenesi son haftalarda diye biliyodum benim ki 37. Haftada yaparız dedi
Iki hafta dediğim bayramdan sonra canım iki buçuk hafta sonra yani ayin 12 i zaten 36+3 olmus oluyorum çatı muayenesin de de catim dar mı değil mi diye bakcak ona göre doğum için karar alcaz

Yaaa benim kiz bi yerinde durmuyo ya daha Gecen hafta dogum pozisyonu alabilmisti bugun yine döndü kesin, tekmeleri asagi asagi atiyo yine
Tekrar doner mi ya Boyle kalirsa

merhaba kızlar,riskli gebelik olduğum için 3 dr. a gidiyorum geçen 2 ay çok yoğun geçti burayı takip edemedim pek.artık doğum hazırlıkları başlamış,çok şükür bu günleri de gördük.ben de aldığım kıyafetleri yıkadım ablasının dolabında yer açtık prensimize,birde oğluma simokin tarzı hastane çıkışı arıyorum istediğim gibi bişey bulamadım.
ben sıcaktan uyuyamıyorum,hatta oturamıyorum bile,sizler de durum Nasıl?

Masallah canim baya ayrıntılı guzel yazmissin:) hayırlı doğumlar olsun insalalh ela kızımızın :) bende hepsini posetlere koydum dediğin gibi rahat oldu eksiklerim var kendime sadece pijama koymusun

Canm evet bende acibademde yapacagim dogumumu ancak genellikle koyuluyor bunlar tum hastanelerde. Kullanmazsak da varsin kalsin hastane zibina kadar bile veriyor yinede insan kendi istedigini giydirmek istiyor.. bu benim tercihim diyim daha yalini videolarda hep goruyorum dogum hikayelerinde cok guzel hastanelerde bile muhakkak bavullari var yanlarinda.. bebekler birkac farkli takim giyiyor hastanenin verdigi ilk giydirdigi takim haricinde.. birde anneye pijama falan yok yani :) hayirlisi olsun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…