Sancın devam ediyor mu canım?Allah korusun erken doğum riskinden dolayı salıyı beklemesen mi?sabah sabah guzel haberlerle uyanmak ne iyiinşllh hep boyle iyi haberler alır ve veririz birbirimize
Canim ne guzel görünüyor masalalb. Neler koydun içine bende hazirladimda bu kadar çok sey yok sanki :)))
Yok cnm farketmio galiba cunku benimde ac ictigimde oldu tok ictigimde bizim durum baya ciddiydi cnm hatta doktorlar cok olumsuz konusti bana bebegi kaybedecez die benimki 5.5 olmustu ve 5 dogum siniriymis zaten bu dediklerimi yaptim Allahin izniyle bu haftaya kadaar geldik sende bi dene insallah faydasini gorursun suanda da cok ciddi boyutta degilsiniz zaten cok sukurAc tok farkeder mi canim havuc suyu. 9 olmus dedi canım dikkat et su ic bol bol dedi çok mu azalmisa cevap vermedi senin nasıl suan kac demisti
Aa kafasına göre....cok normal bir işveren olarak ve haklı olarak bunu söylemen..iyi oldu güvenilmezdi zaten var bur hayir ki boyle oldu.insallah daha mantıkli bir bakici bulursun canım.Birgun önce liseye gıden kızıyla gelmiş ben işe gıdınce oğlumu kızının yanında bırakıp gıtmiş ben de bır ay snr bebek olcak lutfen bole bır durum olmasın dedım olcaksa da haberım olsun dedım nota yazmış sen kafanda problem yaratıyorsun koca kız ne olcak dıye... Bende mı var problem anlamadım
En üstteki kalpli gibi olan Takı yastığı gibi bişey mi ? NKızlar hastane bavulumuzu hazırladık bugün.. Çıtçıtlı poşetler harika kolaylık sağladı. Herşeyi ayırdım.. Takım takım veya aynı tip olanları bi yere koyup üstlerini etiketledim annem karıştırmasın orada takımları diye.. Benim iç çamaşırları bezler çoraplar vs.. Onlarıda ayrı ayrı poşetledimm süper oldu.. eksik birşey var mı bilmiyorum ama resimleri paylaşayım olmuş mu bi bakar mısınız kızlar??Eki Görüntüle 1851554
Harikasın canım.bayılirım derli toplu düzenli hanımlara:)Kızlar hastane bavulumuzu hazırladık bugün.. Çıtçıtlı poşetler harika kolaylık sağladı. Herşeyi ayırdım.. Takım takım veya aynı tip olanları bi yere koyup üstlerini etiketledim annem karıştırmasın orada takımları diye.. Benim iç çamaşırları bezler çoraplar vs.. Onlarıda ayrı ayrı poşetledimm süper oldu.. eksik birşey var mı bilmiyorum ama resimleri paylaşayım olmuş mu bi bakar mısınız kızlar??Eki Görüntüle 1851554
oyle şiddetli sancım yok da canım bebeğin başını tam genital bolgemde hissediyorum. O tuhafıma gitti. İnşllh bi skıntı olmz salıya kadar.Sancın devam ediyor mu canım?Allah korusun erken doğum riskinden dolayı salıyı beklemesen mi?
Maşallah canımDoktor geliyoruz 1500 gram olmusuz teyzeleri 40 cm de boyu :) suyum azalmis azalan arkadaslar neler yaptiniz
Canim hemen yazayim
Benim icin:
3 adet pijama (annemde almis bende aldim fazla oldu kiramadim koydum hepsini)
1 adet emzirme atleti
1 adet lohusa kulodu
1adet emzirme sutyeni
3 adet disposeble kulot
5 adet depend hasta bezi
3 adet pamuklu kulot
2 adet corap
Gogus kalkani (benim aldigim aent in ki kizlar)
Gogus ucu kremi ( ben lansinoh aldim)
Terlik ve tacim
1 adet yuz havlusu (sut gelmeyince bu havlu ise yariyormus. Sicak su ile islatip goguslerinize kiyuyormussunuz ki sutunuz gelsin diye)
En son makyaj cantami vs koyaagim kuzular
1 adet ince hirkada koydum ne olur ne olmaz diye
Ela hanim icin;
2 takim hastane cikisi (yalniz birinin tum herseyini aldim kizlar digerinin sadee tulumunu aldim)
2 el yapimi susleme takim
2 slopet citcitli body (sicak olursa belki giydiririz dedim ama anem izin vermicek sanki)
3 adet citcitli body
2 adet onluk
2 adet corap
5 adet agiz mendili
1 adet ince muslin bezi
1 adet havlu
2 adet kundak
Alt acma takimi
15 adet bebek bezi
Pisik kremi
Emzik, biberon, kasik, sac fircasi
Uni baby islak mendili (aslinda pamuk kullanicam ama hastanede zor olur kullanimi diye islak mendil kullanalim dedik.)
Eldiven (takimlari ayri ayri posetlerken eldienlerini sapkalari hepsini koydum.Üstlerine e etiket yapistirdim. Takim 1 takim 2 falan diye. Cok drrli toplu oldu tavsiye ederim. Giydirenler sasirmaz en azindan..
Taki yastigimiz, bandaj ve ebek patigimizide koyduk..
Utusu bozulmasin diye en son pijamalari alacagim kizlar.
Bazi seyleri almadim mesela mama ve sut sagma makinesi gibi.. hastane tedarik ediyormus ve gerekirse aliriz dedik..
Sanirim hepsi bu kadar kizlar.. eksik cikarsa eklerim dedim.. sizde soyleyin eksikleri olur mu
ilk hastane çantamız senden sanırım, hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına inşallahKızlar hastane bavulumuzu hazırladık bugün.. Çıtçıtlı poşetler harika kolaylık sağladı. Herşeyi ayırdım.. Takım takım veya aynı tip olanları bi yere koyup üstlerini etiketledim annem karıştırmasın orada takımları diye.. Benim iç çamaşırları bezler çoraplar vs.. Onlarıda ayrı ayrı poşetledimm süper oldu.. eksik birşey var mı bilmiyorum ama resimleri paylaşayım olmuş mu bi bakar mısınız kızlar??Eki Görüntüle 1851554
En üstteki kalpli gibi olan Takı yastığı gibi bişey mi ? N
Harikasın canım.bayılirım derli toplu düzenli hanımlara:)
ilk hastane çantamız senden sanırım, hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına inşallah
canım ben ekstradan emzik ve biberon da aldım yanıma ne olur ne olmaz diye.. önceden sterilize etmek gerektiği için onları da ayarladm.. mama falan onlar halledilir de ihtiyaç olursa..
Ayyy benim tarihte aynı bir de benimki sezeryan olduğu için daha erken gelecek ben daha hazırlamadım çantamı kıyafetleri yıkadım yavaş yavaş hazırlayacağım bendeKızlar hastane bavulumuzu hazırladık bugün.. Çıtçıtlı poşetler harika kolaylık sağladı. Herşeyi ayırdım.. Takım takım veya aynı tip olanları bi yere koyup üstlerini etiketledim annem karıştırmasın orada takımları diye.. Benim iç çamaşırları bezler çoraplar vs.. Onlarıda ayrı ayrı poşetledimm süper oldu.. eksik birşey var mı bilmiyorum ama resimleri paylaşayım olmuş mu bi bakar mısınız kızlar??Eki Görüntüle 1851554
Canim hemen yazayim
Benim icin:
1 adet emzirme atleti
1 adet lohusa kulodu
1adet emzirme sutyeni
3 adet disposeble kulot
5 adet depend hasta bezi
3 adet pamuklu kulot
2 adet corap
Terlik ve tacim
1 adet yuz havlusu (sut gelmeyince bu havlu ise yariyormus. Sicak su ile islatip goguslerinize kiyuyormussunuz ki sutunuz gelsin diye)
Ela hanim icin;
2 takim hastane cikisi (yalniz birinin tum herseyini aldim kizlar digerinin sadee tulumunu aldim)
2 slopet citcitli body (sicak olursa belki giydiririz dedim ama anem izin vermicek sanki)
3 adet citcitli body
2 adet onluk
2 adet corap
5 adet agiz mendili
1 adet ince muslin bezi
1 adet havlu
2 adet kundak
Alt acma takimi
15 adet bebek bezi
Pisik kremi
Uni baby islak mendili (aslinda pamuk kullanicam ama hastanede zor olur kullanimi diye islak mendil kullanalim dedik.)
Eldiven (takimlari ayri ayri posetlerken eldienlerini sapkalari hepsini koydum.Üstlerine e etiket yapistirdim. Takim 1 takim 2 falan diye. Cok drrli toplu oldu tavsiye ederim. Giydirenler sasirmaz en azindan..
Bazi seyleri almadim mesela mama ve sut sagma makinesi gibi.. hastane tedarik ediyormus ve gerekirse aliriz dedik..
Sanirim hepsi bu kadar kizlar.. eksik cikarsa eklerim dedim.. sizde soyleyin eksikleri olur mu
Iki hafta dediğim bayramdan sonra canım iki buçuk hafta sonra yani ayin 12 i zaten 36+3 olmus oluyorum çatı muayenesin de de catim dar mı değil mi diye bakcak ona göre doğum için karar alcaz2 hafta sonra bayram ? Hem çatı muayenesi son haftalarda diye biliyodum benim ki 37. Haftada yaparız dedi
Masallah canim baya ayrıntılı guzel yazmissin:) hayırlı doğumlar olsun insalalh ela kızımızın :) bende hepsini posetlere koydum dediğin gibi rahat oldu eksiklerim var kendime sadece pijama koymusunCanim hemen yazayim
Benim icin:
1 adet emzirme atleti
1 adet lohusa kulodu
1adet emzirme sutyeni
3 adet disposeble kulot
5 adet depend hasta bezi
3 adet pamuklu kulot
2 adet corap
Terlik ve tacim
Ela hanim icin;
3 adet citcitli body
2 adet onluk
2 adet corap
5 adet agiz mendili
1 adet ince muslin bezi
1 adet havlu
2 adet kundak
Alt acma takimi
15 adet bebek bezi
Pisik kremi
Ay sizler bide bu hazırlıklarıdamı yapıyorsunuz
Yok bizim burda herşeyi hastanede mevcut , pijamasından küloduna kadar , kullanılmamış yeni pakette yani , pedler vesaire , aynısı Bebek içinde var . Evden getirdiğini zaten kabul etmezler genelde .
Biz evden sadece hastane çıkışında bebeğe ve kendimize kıyafet koyarız okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?