Evet canim sınır da değil şükür ama daha duserse diye endiseleniyorum. Senin çıktı mi onlari uyguladiktan sonra ? Tavsiyelerine uyacagim tesekkur ederimYok cnm farketmio galiba cunku benimde ac ictigimde oldu tok ictigimde bizim durum baya ciddiydi cnm hatta doktorlar cok olumsuz konusti bana bebegi kaybedecez die benimki 5.5 olmustu ve 5 dogum siniriymis zaten bu dediklerimi yaptim Allahin izniyle bu haftaya kadaar geldik sende bi dene insallah faydasini gorursun suanda da cok ciddi boyutta degilsiniz zaten cok sukur
Masallah canim baya ayrıntılı guzel yazmissin:) hayırlı doğumlar olsun insalalh ela kızımızın :) bende hepsini posetlere koydum dediğin gibi rahat oldu eksiklerim var kendime sadece pijama koymusun
Ayyy benim tarihte aynı bir de benimki sezeryan olduğu için daha erken gelecek ben daha hazırlamadım çantamı kıyafetleri yıkadım yavaş yavaş hazırlayacağım bende
Ohh nr güzelAy sizler bide bu hazırlıklarıdamı yapıyorsunuz
Yok bizim burda herşeyi hastanede mevcut , pijamasından küloduna kadar , kullanılmamış yeni pakette yani , pedler vesaire , aynısı Bebek içinde var . Evden getirdiğini zaten kabul etmezler genelde .
Biz evden sadece hastane çıkışında bebeğe ve kendimize kıyafet koyarız okadar
Canım smokin tarzı kıyafetleri butikbebe diye bi sitede görmüştüm ama hastane çıkışı seti olarak dikkatimi çekmedi. Ben de zibin takım falan aldım ama hastane çıkışı almadım dahamerhaba kızlar,riskli gebelik olduğum için 3 dr. a gidiyorum geçen 2 ay çok yoğun geçti burayı takip edemedim pek.artık doğum hazırlıkları başlamış,çok şükür bu günleri de gördük.ben de aldığım kıyafetleri yıkadım ablasının dolabında yer açtık prensimize,birde oğluma simokin tarzı hastane çıkışı arıyorum istediğim gibi bişey bulamadım.
ben sıcaktan uyuyamıyorum,hatta oturamıyorum bile,sizler de durum Nasıl?
Sagol canim yazarim. Bu arada senin durumun nasil kasintin vardı nasil olduAnladm canm, bi problem olmasn da.. Gerci olsa sanirm sanci devam ederdimuayeneden sonra yaz canm merak ettm.. Bol istirahat et canm.
Şanlıurfa'da fiyatlar hep böyle zaten.OSM de doğurmuştumi oglumu 2011 de 350 tl ...Bursada arkadaşlarım 3000 e sezaryen olmuşlardı o dönemde.Sanliurfa da sanmed hastanesi. Normal muayene ücreti 40 tl. Sigortali isen. İlk sezeryan 550 tl. Tek kişilik oda günlük 100 tl. Fiyatlar nasıl baya uygun deil mi. İnsan ucuz olunca birseyler arıyor altında ama gebeliğim in başından beri aynı doktor ve aynı hastaneye gidiyorum. Gayet iyi. Dogumu da aynı yerde yapacağım evime çok yakın yürüme mesafesi 15 dk araba ile 5 dk.
Masallah cnm bebisinede sanada sagsalim kucagina alirsin insallah
zaten zor tuttum ne yapıom ben die kendime güldüm sonra sanki benimm o doktor nasıl bi sahiplenmeyseInsallh canmm
Hahaha ben gitmiyosam sen nereye gidiyon deseydinbayram girince araya karisti tabi ama Allah'in izniyle bi sorun olmaz zaten beklersn doktorunu insallah..
günaydın canım bende avrupa yakasında çalışıorum herkes hissetmiş bbi ben hissetmedim zaten şantiye olduğu için zaten sallanıoz her dakkaGünaydın kızlar bugün bizdtemizlik var
Bende ütüleri yapıcsm, çok ütü birikmiş.
7 den beri ayaktayım. 8.40 geçede deprem oldu bu arada. Küt diye sallandık. İstanbulda. Merkez yalova yazmışlar 4.5 ama anadolu yakası biziö ondan hissettim demekki.
Cnm hatsne çıkışların çantan çok tatlı olmuş, artık yaklaşıyoruz doğuma hakkımızda hayırlısı inş
günaydın sen millete bakma canım öyle olsa ben hep özledim yavrumu yaniHerkeze günaydın bizim de bugun kontrol gününüz benim aceleci oğlum nasılmış bakalım özledim göreyim diyorum Herkez özledim deme çağırıyorsun çocuğu diyor ne alem insanlar hastaneden taburcu oldukdan sonra kontrolde dr yatışda yanlış ölçüm almışlar dedi şimdi boy kilo gerçek olanı görelim hergün rüyamda kuzum sarılıp duruyoruz korkudan herşeyi yıladım ütüledim yatağını kurdum ne olur ne olmaz diye bir kaç eksiği var onlarıda tamamladım mı beklemek kalacak zamanı yaklaşanlar adına heyecanlanıyorum acaba o telaş heyecan içinde yazabilecekmisiniz bize neler olduğunu
Aaa demek doğru hissetmişimm canım ben de önemsemedim bebiş sallıyo sanıyorum deprem olmuş cidden... Allahım korusunnGünaydın kızlar bugün bizdtemizlik var
7 den beri ayaktayım. 8.40 geçede deprem oldu bu arada. Küt diye sallandık. İstanbulda. Merkez yalova yazmışlar 4.5 ama anadolu yakası biziö ondan hissettim demekki.
Cnm hatsne çıkışların çantan çok tatlı olmuş, artık yaklaşıyoruz doğuma hakkımızda hayırlısı inş
Onun için eşortman takımı aldım koydum kenara canım. Ben kapalıyım üstü tunik şeklinde uzun olan takımlardan...Kolayca bulucağın bi yere koyarsın hemen onu giyersin... Benim sezeryan olcağı için böyle hazırlıkları düşünüyorum ama ilk doğumumda gece sancılanınca o heyecanla annemin pijamalarıyla giymiştimmmGunaydin kizlar... Cogunuz cantalari hazirlamis ben daha cogu seyini yikayip utulemedim bile:) bu haftadan sonra yaparim artik. Eve kadin gelecek temizlige. ondan once kizimin dolabini halledeyim bari. Burda hastane icin hazirlanan cantalara baktim. Bi gece icin o kadar esya bana cok geldi sanki. Ben az esya getirip ihtiyac olursa esim gelir evden alir diye dusunuyorum..
Bi de kizlar diyelim ki dogum sancimiz evde basladi hastaneye gidecegiz. Ne giyip gidecegiz. Gecelik mi pijama mi normal kiyafet mi? Valla ben bunu dusunuyorum? Cikarken giyeriz de bir seyler. Giderken giyecegimiz sikinti sanki.
Ben giyip çıkarması kolay bir parça elbise giyeceğim canım.Gunaydin kizlar... Cogunuz cantalari hazirlamis ben daha cogu seyini yikayip utulemedim bile:) bu haftadan sonra yaparim artik. Eve kadin gelecek temizlige. ondan once kizimin dolabini halledeyim bari. Burda hastane icin hazirlanan cantalara baktim. Bi gece icin o kadar esya bana cok geldi sanki. Ben az esya getirip ihtiyac olursa esim gelir evden alir diye dusunuyorum..
Bi de kizlar diyelim ki dogum sancimiz evde basladi hastaneye gidecegiz. Ne giyip gidecegiz. Gecelik mi pijama mi normal kiyafet mi? Valla ben bunu dusunuyorum? Cikarken giyeriz de bir seyler. Giderken giyecegimiz sikinti sanki.
Canim o doğum enerjisi olabilir. Lütfen dinlen.Aaa demek doğru hissetmişimm canım ben de önemsemedim bebiş sallıyo sanıyorum deprem olmuş cidden... Allahım korusunn
Bu arada günaydınn ve kolay gelsinn... Biz kv de de kaldık bu gece enerji geldi toz falan alıyorum manyakmıyım neyim kadıncağız istemez öyle şeyler halbuki... ev de olsa yapmamm
Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin.Günaydın kızlar bugün bizdtemizlik var
Evet olabilir hem cocuk acele eder gecelik giymeye vaktimiz olmazsa da elbiseyle de dogabilir:)Ben giyip çıkarması kolay bir parça elbise giyeceğim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?