2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de panik biriyim ben de o panikle neyle giderim allah bilir:)

Sagol canim yazarim. Bu arada senin durumun nasil kasintin vardı nasil oldu

Valla iyi diyelm iyi olsn ya.. En basta cikan yerler biraz biraz soldu gibi ya da ben oyle gormek istiyorm, kasinti durumuna alistm sanirm. Bazen kriz gibi geliyo harr hurt kasimak istiyorm baktm elimi alamiyorm hemenn dusa daliyormm... Oyle ister napalm kabullendm artkk senin sorunu da cevaplamis oldm anatkh018 senin nerde oldu kasinti?? Aman ins pupp degildirr..

Doktoru bi benimsiyo insan napacan, eve getiresimiz var yani

Dogru canm tabi evde olmak daha iyi artk zaman daraliyor, bi haftacin kaldi gecer giderrr insallah hemencikk 2 saat olsa bile dogurcak olsal yetisilir aslnda dogum o kadr kolay bi sey olsa keske ama nerdeeee sadece panik yapariz yani gerek yokk..

Hadi bakalm guzel haberlerle gel insallah canm ay millet de laf soylemeye yer ariyor yani gariplerrr...

Ne giysek de doguma gecerken nasisa onluk giyciiz.. O yuzden pijama degil de rahat bi yazlik pantolon tisort ya da bi elbise dusunuyorm ben de.. Kolay bi yerde bulunsn hemen takip cikabileyim..

Avrupa yakasındayım ama bende gayet sallandım Allah muhafaza

Ben bi elbise ayirdim canim.. giderken donerken onu giyecegim..

Bizde de bugun badana var.sabah 8.30 da başladık. Depremi falan hiç hissetmedim Gebze 'den .Ben ki durduğum yerde deprem mi oluyor diyen sanki sürekli sallaniyomus gibi hisseden biriyim
Badana sonrası temizlik ramazan diye temizlik ciler de gelmiyorlarmis.iş başa düştü.

Kolay gelsin ,yorma kendini çok fazla

biz de bu hafta sonu yapacağız inşallah. kolay gelsin.

Ha
hayırlarla gelsinler inş

Canım bebişlerin kuvöze konulmadı değil mi?kaç kilo doğdular?bende dayanılmaz el ve ayak kaşıntıları var,felaket derecede ödemden dolayı oluyormuş.uyumuyorum günlerdir.erken alınmaya kadar gidebilir o yüzden soruyorum tatlım.moralini iyi tut canım demekki senin bebeler aceleciymiş.bu vakitlice olur inşallah.

Canım günaydın.

İnşallah oralara kadar varmaz da geçiverir şu kaşımtılarınız bir mucize olur inşallah.

Arkadaşım 33. Haftada doğum yaptı bebek 2 hafta önden gidiyordu ama 35 gibiydi yani sadece 2 gece küvözde kaldı sonra eve çıktılar. Hiç bir sorunu da yok çok şükür

sağol kuzum.ağlıyorum artık kaşıntıdan.bir leğene su koyuyorum içine koyuyorum ayaklarımı,3 gibi güç bela uyuyorum 6 gibi zın zın şeklinde karıncalana karıncalana vuruyor kaşıntı uyanıyorum,Allaha yalvarıyorum ağlıyorum sabahın körlerinde o noktadayım.buz ,hap,krem hiçbirşey fayda etmiyor.37.haftaya kadar çalışabilir raporunu pzt.değiştirticem dr.uma dayanamıyorum çünkü.
kaşıntılar doğumla birlikte gidermiş okuduğum hep bu

Kızlar bebeklerinizin kıyafetleri için deterjan alacaksanız brn deterjan+yumuşatıcıyı civil bebekten 44 tl ye aldım, aldıklarımın aynısı toker bebede kampanyada ikisi bir arada 29 tl fikir olsun size de.

Bir de ıslak mendil olarak uni baby yenidoğan pamuk havlu aldım. Bez olarak molfix düşünüyoruz prima kısır yapıyormuş diye duydum içim rahat etmedi almayacağım galiba prima.

Kendime 3 tane emzirme süyteni aldım iki tanesi 75c biri 85b 85 olanı şu an dolduramıyorum ama süt dolunca memeler şişiyormuş ya ona güvendim geri vermedim.

Ayy Rabbim hafifletsin inşallah bitanem eminim çok zordur benim sadece karnım kaşınıyor ondan bile çok rahatsız oluyorum.

Denize girsen iyi gelmez mi acaba ? Ama seninkisi içten gelen bir kaşıntı hiç bir şey gelmiyor aklıma Allah büyük senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse o olsun inşallah. Artık 33. Haftadasın şükür. bebeğinin kilosu, gelişimi nasıldı?

Erken alınma ihtimaline karşı çok güzel beslen miniğin kilo alsın canım.

Aynen öyle her kafadan ses çıkıyor . Dr herşey yolunda haftası ıle uyumlu dedi açılmam yokmuş sancı görünmedi bizimki annede kalmaya karar vermiş kılosu 1380 gr mış keyifli görünüyordu şükür şimdilik atlattık hepimizin bebeşi zamanında sağlıkla gelsin inş ben hastaneye giderken ince bir elbise aldım wakiki den üstünde yok gibi giy cıkar kolay sezeeyan bizimki ama şimdiden doğum cabası var diye onu giyerim dediö şimdi siz konuşunca

Ayy kızlar ben de bi an önce hastane çantamı hazırlamak istiyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var hala. Bir yıldır tezimi makaleye çevirmek gerek ama bi türlü enerjimi toplayıp başına geçemedim öğretmen olduğum için okul işlerinden de fırsat bulamadım. Bebiş gelmeden halletmem lazim artik diye başına geçtim sonunda baya ilerledim çok şükür bu hafta onu halledip çanta hazırlıklarımızi yapcam. Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme baslicam erken dogumlari duydukça insan tedirgin oluyor

deniz rahatlatıyor canım gerçekten.deniz kenarına konuşlanmam lazım kaşıntı azdıkça gireyim:)
bebek en son 1.900 gr.dı canım pzt.günü...etinden yumurtasına yiyorum canım.un,şeker,tuz yasak ödemden dolayı.52 kiloydum hamile kaldığımda en son 75 i gördüm tartıda...iyi hatırlattın su içeyim:)

Ah canm seni oyle iyi anliyorm ki.. Bazi geceler agladm kasintidan.. Su anda tuttu yine dusa girecem. Yani gercekten bana da dr dogumdan sonra gecer dedi, gercekten sabir diliyorm Allah'tan sadece. Kasimaktan kanatiyorm artk iatedigim kadar kasimamaya calisaym o kadr kolay olmuyor ama dayanmamiz lazm canm bu yuzden cocugu erken almasinlar bence, saglikla dogsun bebislerimiz..

Oh iyi bari canm sevindm guzel haberlerine, annecigi ile beklesn dogumu yavrun insallah aynen ben de oyle bi elbise dusunuyorm canm.. Bulup alim de bi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…