- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Gitseniz kamp kursanız bayram tatilinde deniz kenarına , çadırdan çıkar denize girersin hemen :) kilosu iyiymiş canım maşallah en azından bayram sonuna kadar bekleyebilseniz 2300 2500 olur diye düşünüyorum. O zaman da ya hiç kalmaz küvözde ya da birkaç günde çıkartırlar hemen.deniz rahatlatıyor canım gerçekten.deniz kenarına konuşlanmam lazım kaşıntı azdıkça gireyim:)
bebek en son 1.900 gr.dı canım pzt.günü...etinden yumurtasına yiyorum canım.un,şeker,tuz yasak ödemden dolayı.52 kiloydum hamile kaldığımda en son 75 i gördüm tartıda...iyi hatırlattın su içeyim:)
ahhhh benim adam özelde hizmet sektöründe acımasız işvereni yöneticileri....yanıma birini bulsam ahhh kaçarım valla..dayanacağım canım bebişim de dayanacak inşallah..güzel haberlerimizi vereceğiz hepimiz:)Gitseniz kamp kursanız bayram tatilinde deniz kenarına , çadırdan çıkar denize girersin hemen :) kilosu iyiymiş canım maşallah en azından bayram sonuna kadar bekleyebilseniz 2300 2500 olur diye düşünüyorum. O zaman da ya hiç kalmaz küvözde ya da birkaç günde çıkartırlar hemen.
Sağlığın yerinde olsun da verilir inşallah kilolar, arkadaşımın daha 40 ı çıkmadı 12 kilo verdi bile
Bayramda bile mi izin yok eşine istanbula çok yakın yerlerde de var böyle kamp alanları ağvayı araştırmanı öneririm, ama dediğin gibi özeller insanı yiyip bitiriyor annem ayağını yaktı üzerine basamıyor işyerinden ne zaman geleceksin diyorlar vicdansızlar.ahhhh benim adam özelde hizmet sektöründe acımasız işvereni yöneticileri....yanıma birini bulsam ahhh kaçarım valla..dayanacağım canım bebişim de dayanacak inşallah..güzel haberlerimizi vereceğiz hepimiz:)
12 kilo hemen gitmiş demek ki ödem canım çoğu ki ben de kamyonla var ödem,kaşıntıların sebebi de o zaten....dr.u korkutan bu şişmem...
kelebek.hill canım Allah sana da şifa ve sabır versin.vaktinde gelsin hepimizin bebekleri inşallah sağlıkla...
kelebek.hill canım Allah sana da şifa ve sabır versin.vaktinde gelsin hepimizin bebekleri inşallah sağlıkla...
teşekkür ederim canım,şimdi baktım bende göremedimCanım smokin tarzı kıyafetleri butikbebe diye bi sitede görmüştüm ama hastane çıkışı seti olarak dikkatimi çekmedi. Ben de zibin takım falan aldım ama hastane çıkışı almadım daha
insanların tatil günleri onların yoğun iş günleri canım:)hafta sonu ve bayramda tatili olmayan işlerden.hoş benim de öyle ben de turizm sektöründeyim yıllardır.sonradan veteriner tek.olmama rağmen bırakamadım da:)anneciğine geçmiş olsun canım.Bayramda bile mi izin yok eşine istanbula çok yakın yerlerde de var böyle kamp alanları ağvayı araştırmanı öneririm, ama dediğin gibi özeller insanı yiyip bitiriyor annem ayağını yaktı üzerine basamıyor işyerinden ne zaman geleceksin diyorlar vicdansızlar.
Allah güç kuvvet versin, anne karnındaki her gün çok değerli bebek için ama dayanamayacak olursan da kar zarar dengesini gözeterek bir karar verir doktorun. Evet canım arkadaşımınki de hep ödemdi, sen de çok rahat verirsin emzirirken inşallah
bir arkadaşıma da 38+3 olarak gün verildi canım.38den sonra veriliyor normal..Kizlar ben 38+2 de dogurcam.. sizce erken mi?? Sinavim var diye sinavdan 3 gun once dogurcam ama.. iyi mi eediyorum kotu mu bilemedim. Kafama cok takiliyor
Acaba sınavdan sonrayı bekleyemez misin bence şimdi hemen karar verme sınav haftası durumuna bak Ağrı'n sızın yoksa sınavdan sonra yapabilirsin 38+ 2 de erken değil 38 Den sonra alıyorlar ama 3 günlük lohusa iken sınava girmen zor olur hemde Bebek ne kadar kalsa o kadar iyi olurKizlar ben 38+2 de dogurcam.. sizce erken mi?? Sinavim var diye sinavdan 3 gun once dogurcam ama.. iyi mi eediyorum kotu mu bilemedim. Kafama cok takiliyor
preelampksi şüphesiyle devamlı takipteyim kendimi canım.karaciğer enzimleri,mikro albümin vs.devamlı baktırıyorum.ama bir şüphem daha var gebelik kolestazında karaciğer enzimleri normal çıkabilir mi?safra tuzu testi de yaptırmalı mı muhakkak?pzt.ilk işim bunları sormak dr.a...tansiyonum da iyi canım...Canım karaciğer değerlerine bakıldı mı yoksa hemen ödemden mi dendi bu arada tansiyonun ne alemde.bende bu kaşıntılar yuzunden 2 bebeğimide 37. Haftada doğurdum karaciğerle alakalı olabilir
daha önceden hem de iki kez olması huzursuzlaştırmıyor mu seni canım?böyle kaşıntılarla başlayıp sonradan mı değerler altüst olup karaciğer kafayı yiyor acaba?ama bende feci şişlik var,ayaklarım bacaklarım acınacak haldeyim...sende var mı ödem?Kolestaz cnm ve direkt enzimler yükselio.zannetmiyorum yükselmeme gibi bişe olacağını.bu aralar kaşıntıdan uyuyamiyorum bende ama değerlerim de gayet normal.sıcaklar ve terdendir die düşünüp kendimi rahatlatıyorum
Acaba sınavdan sonrayı bekleyemez misin bence şimdi hemen karar verme sınav haftası durumuna bak Ağrı'n sızın yoksa sınavdan sonra yapabilirsin 38+ 2 de erken değil 38 Den sonra alıyorlar ama 3 günlük lohusa iken sınava girmen zor olur hemde Bebek ne kadar kalsa o kadar iyi olur
bir arkadaşıma da 38+3 olarak gün verildi canım.38den sonra veriliyor normal..
Arkadaşlar polis eşi olup tayini çıkan var mı aranızda
Sende kesinlikle problem yok canim..boyle birsey yapacaksa da senden izin almasi lazim..benim de evde kadinim var gercekten idare etmesi cok zor..bazen diyorum ki galiba ben beceremiyorum ..Birgun önce liseye gıden kızıyla gelmiş ben işe gıdınce oğlumu kızının yanında bırakıp gıtmiş ben de bır ay snr bebek olcak lutfen bole bır durum olmasın dedım olcaksa da haberım olsun dedım nota yazmış sen kafanda problem yaratıyorsun koca kız ne olcak dıye... Bende mı var problem anlamadım
37. Hafta sana son haftalar gibi gelmiyo mu arkadasim..dogurdun dogurcan artik daha neyi beklicek doktor2 hafta sonra bayram ? Hem çatı muayenesi son haftalarda diye biliyodum benim ki 37. Haftada yaparız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?