2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bndede uzun zamndr var çatı ağrısı canım, bugun resmn cebellştim yatakta. Valla hala doğurmadım canm anlamadım bi turlu

Zor oluyor cati agrisi..
Valla Allah kolaylik versn kolayca kurtarsn canm saglikla

Cok haklisin cnm ne bulursa yicekler zaten hava sicak ben bile hafif seylerle gecistiriyorum yemek icim almiyor bu aralar

Aynen canm valla bize uyacaklr artikinnm

Ben de cokk severmm

Hihi erkekleri alistirmican anam hepsi aynii

hayirli olsun inşAllah bebiş sağlikli gelsin...yaptirmaktan korkmuyorum ama çok utaniyorum yaptiraman erkek dra.doğumda da ozelde olucam galiba ebe oluyor hemşire

teşekkur ederim tatlim bizm dr daha açmadi konuyu bakalim

Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
korkma tatlimmm benim 2ablam da sezeryan oldu en yakin arkadasim da senin gibi durumda sezeryan oldu korkulacak bir şey yok korkma ki bebis de rahat gelsin...hem suan sadece bebeğine kavuşmayi onun kokusunu duyucağini dokunacağini düşün yeter :) tüm korku geçer bebiş doğunca nasil poz verib resim çekicen bublari düşün. sezeryanla senin isin yok dr hall ediyor doğum olsaydi heyecan olsun derdim... rahat ol tatlim bebişin adi ne olucak ? :)

Reactions: ytb
Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Haydaaaaa!

Dualarım seninle tatlım. Aynı durumda olan bir arkadaşım oldu. Sezeryan değilde,onun biraz açılması vardı,suni sancı alarak 12 saate pırt diye normal doğum yaptı. Hiç endişelenme,bebek tehlikede değilse ve sezeryandanda korkuyorsan hemen karar vermeyelim de,umarım kanaman dururrrr.Amin...

Canim allah yardimcin olsun. Nasil bi kanama nisan mi geldi.yoksa previa miydin.inşallah hayirlisiyla normal yaparsin.

Dun gittim canim.. Kafamuz 2 hafta kucukmus :) sin kintrolden sonra hic gelismemis.. Artik haftaya ne olur bilmem.. Ben bekar halimi ozluyom ya siz ozlemiyonuz mu?
Canım ben 5 yıllık evliyim,sen kaç yıllık evlisin. Ben ilk sene sadece bekarlık evimi özledim,bekarlık hallerimi özledim. Ama onun haricinde öyle bir istek gelmedi. Eşimle ciddi tartışmalarımız,problemlerimiz bile oldu hatta ama bir an bile babamın evinde olmayı düşlemedim. Bir kere ben o evden çıkmıştım ve hayatıma kendim yön vermiştim. O dönem benim için bitmişti. Şimdiki olgunluğumun,anımın keyfini çıakrıyorum. Sen şimdi böyle diyorsanibebek olduktan sonrada,bebeğim olmadan önceki halime geri dönmek istiyorum dersin. Buda çok tehlikeli. Zamanın geçtiğini kabullenmek,hayatın değiştiğini kabullenmek ve en önemlisi yaş aldığını kabul etmeni önemle tavsiye ederim. psikolojin biraz olsun rahatlar. Geri zamanda kalmaya devam edersen, bu andan keyif alamassın ve görüyorumki yaşadığın tam anlamıyla o. Ben anlıyorum seni sorunlu bir hamilelik geçiriyor diye düşünüyorsun kendini. Bebeğinle ilgili güzel şeyler düşünp,hissedemiyorsun. ama bu buhran halinden bir an önce çıkman lazım. Sen bu psikolojide kaldıkça evrendeki herşeyide etkiliyorsun. Bilki evren enerji üzerine dönüyor.Güzel enerjiler salalım etrafımıza dünyaya. Ölçümlere bu kadar takılma,sonra bir aksilik olduğuna kendini inandırıyorsun. Pozitif düşün,iyi şeyler hayal et. Bak kontrolünü sorunca söylüyorsun. Paylaş rahatla. Kendine bu kadar yüklenme artık. Zamanı değiştiremessin,geriye hele hiç gidemessin. Ama ileriye gidebilirsin unutma! Bebeğinide senide çok öptüm.

Merhabalar Hanımlar :)

Uzun bir tatilden sonra işe geri dönüş yaptık çok zor adapte olacağımı düşünüyordum ama yoğunluk öyle çoktu ki hiç adapte sorunu yaşamadım.. Şimdiki stresim işleri 25 temmuz'a yetiştirmek zira doktorum daha fazla çalışmama izin vermiyor.
Bayramda eşimin memleketine gittik. Oğlum şelale görmekte ısrar edince biraz dağ bayır tırmanmak zorunda kaldım.. Tabi ardından sancılar başladı.. Şükür ki geçici sancılardı serin kanlı bir şekilde defettik :)

Bugün ayrıca doktor kontrolümüz vardı.. Kızım yüzünü gösterdi bu sefer, tombul yanak sivri dudaklı biz kızçe :) kilomuz 2650 gr. boyumuz 47 cm oldu.. 14 kilo almışım doktorum fren yap kiloda dedi, Böylece hamilelik boyunca ilk ihtarımı yemiş oldum bende :)
Doğum tarihimiz belli oldu 8 yada 9 Ağustos'ta ELA kızımızı hayırlısıyla alıcaz kucağımız inşallah :)

Bizde haberler şimdilik böyle.. Sıcaklarda kendinize dikkat edin öptükkk

Dun gittim canim.. Kafamuz 2 hafta kucukmus :) sin kintrolden sonra hic gelismemis.. Artik haftaya ne olur bilmem.. Ben bekar halimi ozluyom ya siz ozlemiyonuz mu?
bebişin kilosu kaç?
ben doğumdan sonra yüz ustu yatmayi ve yatağa ziplamayi bekliyorum bunlari ozledim ... ama bir yanimda buruk bebişe alişdim yaaa boyle daha rahat koruyorum onu :) ... hem beni hiç uzmedi şükür... bugune kadar çok rahattik..inşAllah doğumda da kolay olur...hepimiz için inşAllah hayirli sağlikli doğumlarimiz olur

Ay aynen ya güzel fikir canım çok sağol birde hazır dediğin ramazan serbeti diye satılanlar var ondan mı bahsediyorsun ona göre alayım bende
Yok Osmanlı şerbeti Ramazan şerbeti biraz daha farklı tadı.piyasada bilinen en iyi lohusa şerbeti bu marka Can'ım ben 2 tane yani 2 litre lohusa şerbeti 1 tane de limonata götürmeyi planlıyorum

Eklentiler

• image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 195
doğumda dr olucak ama o doğurmuycak hemsire ebe olucak...25i yine gidicem dra kesinleşdiririm.çünkü hiç bana çati muayenesi demedi dr
Kız öyle şey olurmu hiç :) tamam belki işin çoğunu ebe yapıyordurda doktorda mutlaka bakacak yani bakmadan olurmu, alternatifin yoksa bu fikre alış bence şöyle düşün onlar o kadar çok görüyorki aslnda 1 tane daha görmeye hiç meraklı değiller ama işleri bu onlar için kol bacak neyse vajinada o..

Korkma canım hayırlısı neyse o olsun, dualarımız seninle

Korkmanı gerektirecek bir durum yok Can'ım bebegin için hangisi gerekliyse onu yapar doktorun sakin ol sezeryan ya da normal farketmez önemli olan sağlıklı sıhhatli yavrunu kucaklaman güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcınız olsun

Allah seni guldursun inşAllah ... ne guldum şimdi )) doğru diyorsun da huyum kurusun... bu sefer gittiğimizde kararlaşdircm drla... çok çekiniyorum be

Bebis 2300 canim.. Fl ve ac de iyi ama kafasi kucuk kalmis kizimin.... Insallah rabbim herkese hayirli digumlar nasip etsin.

Allah yardımcın olsun canım ama sezeryandan korkma oda bir doğum şekli ve ne kadar pozitif girersen doğuma o kadar kolay ve sıkıntısız olur.. Hep iyi düşün iyi olsun.. Bebişlerimizde artık kucağımıza alabilir durumdalar şükür ki küvez vs. derdimiz olmayacak.. Hayırlısı buymuş de ve rahatlamaya çalış.

Bebis 2300 canim.. Fl ve ac de iyi ama kafasi kucuk kalmis kizimin.... Insallah rabbim herkese hayirli digumlar nasip etsin.
bizim bebişin kilosu az 1800.dr normal dedi sen küçüksün o da küçük olur dedi... süt çok içmeye bakiyorum kilo alsin diye )) doğuma kadar 3kilo olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…