- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
bndede uzun zamndr var çatı ağrısı canım, bugun resmn cebellştim yatakta. Valla hala doğurmadım canm anlamadım bi turlu
Cok haklisin cnm ne bulursa yicekler zaten hava sicak ben bile hafif seylerle gecistiriyorum yemek icim almiyor bu aralar
Mis gibi bişey ben bayılırım :))
Aaah ahh her şeyi yaptığım halde eşim bana diyor ki artık son günlerin saltanatın bitiyor. Göstericem ben ona saltanatı, hep istediğim şeyleri bir bahaneyle unutturdu bana, şu son günlerde isticem herşeyi gitsin alsın yapsın baba oluyor kolay değil.
hayirli olsun inşAllah bebiş sağlikli gelsin...yaptirmaktan korkmuyorum ama çok utaniyorum yaptiraman erkek dra.doğumda da ozelde olucam galiba ebe oluyor hemşireValla catala yarirdi biz muhabbet ediyorduk ole parmaklarini soktu sonra bayagi derine zorlayarak girdi bence diger parmaklar belki el girdi. Ben boyle seylerden rahatszi olmuyorm o doktor ben hastayim profesyonel bakiorum. Erkek doktora ilkkez alttan muayne oldu hemde cati muaynesi ama aci olmadi kisa surdu irkiliosun tabi ama sikintili birsey degil. Normal istiyorsan yaptir. Normal dogumu kolaylastirio baslatio hizlandirio diye okudum bicok yerdebnm de zaten ertesi gun nisan geldi. Bekliyorum bakalim...
teşekkur ederim tatlim bizm dr daha açmadi konuyu bakalim36.haftadan itibaren bakılıyor diye biliyorum ama bazı doktorlar doğum başlayınca bakıyormuş. Benimgeçen hafta yapıldı doktor işaret parmağı ve orta parmağını vajenden içeri sokuyor içeride açarak ölçüm yapıyor
korkma tatlimmm benim 2ablam da sezeryan oldu en yakin arkadasim da senin gibi durumda sezeryan oldu korkulacak bir şey yok korkma ki bebis de rahat gelsin...hem suan sadece bebeğine kavuşmayi onun kokusunu duyucağini dokunacağini düşün yeter :) tüm korku geçer bebiş doğunca nasil poz verib resim çekicen bublari düşün. sezeryanla senin isin yok dr hall ediyorKızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Dun gittim canim.. Kafamuz 2 hafta kucukmus :) sin kintrolden sonra hic gelismemis.. Artik haftaya ne olur bilmem.. Ben bekar halimi ozluyom ya siz ozlemiyonuz mu?Noluyo kuşum yaaaaaa,depresif hale geldin iyice,biraz iyi olmaya bak,bu haftaki kontrolün ne zaman bu arada?
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dualarimiz seninle...Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Haydaaaaa!Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Canım ben 5 yıllık evliyim,sen kaç yıllık evlisin. Ben ilk sene sadece bekarlık evimi özledim,bekarlık hallerimi özledim. Ama onun haricinde öyle bir istek gelmedi. Eşimle ciddi tartışmalarımız,problemlerimiz bile oldu hatta ama bir an bile babamın evinde olmayı düşlemedim. Bir kere ben o evden çıkmıştım ve hayatıma kendim yön vermiştim. O dönem benim için bitmişti. Şimdiki olgunluğumun,anımın keyfini çıakrıyorum. Sen şimdi böyle diyorsanibebek olduktan sonrada,bebeğim olmadan önceki halime geri dönmek istiyorum dersin. Buda çok tehlikeli. Zamanın geçtiğini kabullenmek,hayatın değiştiğini kabullenmek ve en önemlisi yaş aldığını kabul etmeni önemle tavsiye ederim. psikolojin biraz olsun rahatlar. Geri zamanda kalmaya devam edersen, bu andan keyif alamassın ve görüyorumki yaşadığın tam anlamıyla o. Ben anlıyorum seni sorunlu bir hamilelik geçiriyor diye düşünüyorsun kendini. Bebeğinle ilgili güzel şeyler düşünp,hissedemiyorsun. ama bu buhran halinden bir an önce çıkman lazım. Sen bu psikolojide kaldıkça evrendeki herşeyide etkiliyorsun. Bilki evren enerji üzerine dönüyor.Güzel enerjiler salalım etrafımıza dünyaya. Ölçümlere bu kadar takılma,sonra bir aksilik olduğuna kendini inandırıyorsun. Pozitif düşün,iyi şeyler hayal et. Bak kontrolünü sorunca söylüyorsun. Paylaş rahatla. Kendine bu kadar yüklenme artık. Zamanı değiştiremessin,geriye hele hiç gidemessin. Ama ileriye gidebilirsin unutma! Bebeğinide senide çok öptüm.Dun gittim canim.. Kafamuz 2 hafta kucukmus :) sin kintrolden sonra hic gelismemis.. Artik haftaya ne olur bilmem.. Ben bekar halimi ozluyom ya siz ozlemiyonuz mu?
bebişin kilosu kaç?Dun gittim canim.. Kafamuz 2 hafta kucukmus :) sin kintrolden sonra hic gelismemis.. Artik haftaya ne olur bilmem.. Ben bekar halimi ozluyom ya siz ozlemiyonuz mu?
Yok Osmanlı şerbeti Ramazan şerbeti biraz daha farklı tadı.piyasada bilinen en iyi lohusa şerbeti bu marka Can'ım ben 2 tane yani 2 litre lohusa şerbeti 1 tane de limonata götürmeyi planlıyorumAy aynen ya güzel fikir canım çok sağol birde hazır dediğin ramazan serbeti diye satılanlar var ondan mı bahsediyorsun ona göre alayım bende
Kız öyle şey olurmu hiç :) tamam belki işin çoğunu ebe yapıyordurda doktorda mutlaka bakacak yani bakmadan olurmu, alternatifin yoksa bu fikre alış bencedoğumda dr olucak ama o doğurmuycak hemsire ebe olucak...25i yine gidicem dra kesinleşdiririm.çünkü hiç bana çati muayenesi demedi dr
Korkma canım hayırlısı neyse o olsun, dualarımız seninleKızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Korkmanı gerektirecek bir durum yok Can'ım bebegin için hangisi gerekliyse onu yapar doktorun sakin ol sezeryan ya da normal farketmez önemli olan sağlıklı sıhhatli yavrunu kucaklaman güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcınız olsunKızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Kız öyle şey olurmu hiç :) tamam belki işin çoğunu ebe yapıyordurda doktorda mutlaka bakacak yani bakmadan olurmu, alternatifin yoksa bu fikre alış benceşöyle düşün onlar o kadar çok görüyorki aslnda 1 tane daha görmeye hiç meraklı değiller ama işleri bu onlar için kol bacak neyse vajinada o..
Korkma canım hayırlısı neyse o olsun, dualarımız seninle
Bebis 2300 canim.. Fl ve ac de iyi ama kafasi kucuk kalmis kizimin.... Insallah rabbim herkese hayirli digumlar nasip etsin.bebişin kilosu kaç?
ben doğumdan sonra yüz ustu yatmayi ve yatağa ziplamayi bekliyorumbunlari ozledim ... ama bir yanimda buruk bebişe alişdim yaaa boyle daha rahat koruyorum onu :) ... hem beni hiç uzmedi şükür... bugune kadar çok rahattik..inşAllah doğumda da kolay olur...hepimiz için inşAllah hayirli sağlikli doğumlarimiz olur
Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
bizim bebişin kilosu az 1800.dr normal dedi sen küçüksün o da küçük olur dedi... süt çok içmeye bakiyorum kilo alsin diye )) doğuma kadar 3kilo olsun istiyorumBebis 2300 canim.. Fl ve ac de iyi ama kafasi kucuk kalmis kizimin.... Insallah rabbim herkese hayirli digumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?