2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah .. Rahat ol iyi düşün iyi olsun her şey umarım sağlıkla kucagına alırsın mis kokulunu

bizim bebişin kilosu az 1800.dr normal dedi sen küçüksün o da küçük olur dedi... süt çok içmeye bakiyorum kilo alsin diye )) doğuma kadar 3kilo olsun istiyorum
Canim dikkat et sen de yemeklerden sonra yarim saat sola yatmaya calis. Etkisi oluyor.

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dualarimiz seninle...

Canim allah yardimcin olsun. Nasil bi kanama nisan mi geldi.yoksa previa miydin.inşallah hayirlisiyla normal yaparsin.

Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Canım gecmis olsun, hakkında hayırlısı olsun inşallah..Allah seni ve bebeğini sağ salim kurtarsın..habersiz bırakma bizi..

Kızlar hepinize tesekkürler.Serımın bitmesi durumun netleşmesi geceyi bulacak previam vardı ama düzelmişti neden şimdi kanama korktum bebişim çok zayıf 2200 bekliyoruz bakalım haber vericem size

Canim hic korkma hayirlisi olsun insallah.. saglikla dunyaya gelsin bebisin.. belki kanaman durur.. hersey duzelir..

Canım benim çatı muayenem yapıldı ilk hamileliğim 35+2 de yapılmıştı geçen hafta vajinal tuşe yapıyor
Hakkında hayırlısı olsun canım. Çatı muayenen nasıl geçti canım. Jinekolojik muayeneden çok mu farklı rahat olmak yeterli mi. Doktor eliyle mi muayene ediyor canım, canın acıdı mı

Selam canım hışgeldin

İyiyiz biz çok şükür kızçemi büyütüyorum gün sayıyorum onu öpüp koklamak için çok teşekkğtler duaların için :))

İnşallah hepsi sağlıkla kolaylıkla gelirler kuzum, randevuna daha çok varmış güzelce beslen kilosu iyi olsun bebişinin inşallah

He saltanatmuş, iki çamaşır asmak ev süpürmek zor geliyor benimkine

İnşallah canım doğru diyorsun asıl saltanat onları sağlıkla kucağımıza aldığımızda başlayacak

Ben çok yapıyom ya hiç iyi bişey değil kötü alıştırdım eşimi, seninki daha iyi boşver

Ayy Allah yardımcın olsun en hayırlısı neyse o olsun hakkınızda inşllah:)

Hiç korkma sezeryandan ne güzel yavruna kavuşuyorsun sağlıkla inşallah. Kilosu da çok az değil yanılma payları da oluyor makinelerin hem sen gönlünü ferah tut

MinikPiranha seninde azaldı yaş hayirlisiyla al sevda kızını kucağına inşallah darısı biz ağustos ortalarının başına inşallah e
Canım getçekten çok az kaldı :)) 10 gün daha dayanır mı acaba diye düşünüyorum :)) biraz erken gelecek gününü beklemeyecek siye düşünüyoruz ama hayırlısı bakalım :,)

Bebeklerimizin her biri sağlıkla gelsin inşallah. Hiç üzmesinler analarını, akıllı bıdıklar olsunlar hayırlı evlat olsunlar, ömürleri uzuuun kaderleri güzel olsun...

Bir doğsunlar anneleri onları nasıl sevecek göğsüne basa basa aaah ahh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…