Canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşallah .. Rahat ol iyi düşün iyi olsun her şey umarım sağlıkla kucagına alırsın mis kokulunuKızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Canim dikkat et sen de yemeklerden sonra yarim saat sola yatmaya calis. Etkisi oluyor.bizim bebişin kilosu az 1800.dr normal dedi sen küçüksün o da küçük olur dedi... süt çok içmeye bakiyorum kilo alsin diye )) doğuma kadar 3kilo olsun istiyorum
korkma tatlimmm benim 2ablam da sezeryan oldu en yakin arkadasim da senin gibi durumda sezeryan oldu korkulacak bir şey yok korkma ki bebis de rahat gelsin...hem suan sadece bebeğine kavuşmayi onun kokusunu duyucağini dokunacağini düşün yeter :) tüm korku geçer bebiş doğunca nasil poz verib resim çekicen bublari düşün. sezeryanla senin isin yok dr hall ediyordoğum olsaydi heyecan olsun derdim... rahat ol tatlim bebişin adi ne olucak ? :)
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dualarimiz seninle...
Haydaaaaa!
Dualarım seninle tatlım. Aynı durumda olan bir arkadaşım oldu. Sezeryan değilde,onun biraz açılması vardı,suni sancı alarak 12 saate pırt diye normal doğum yaptı. Hiç endişelenme,bebek tehlikede değilse ve sezeryandanda korkuyorsan hemen karar vermeyelim de,umarım kanaman dururrrr.Amin...
Canim allah yardimcin olsun. Nasil bi kanama nisan mi geldi.yoksa previa miydin.inşallah hayirlisiyla normal yaparsin.
Korkmanı gerektirecek bir durum yok Can'ım bebegin için hangisi gerekliyse onu yapar doktorun sakin ol sezeryan ya da normal farketmez önemli olan sağlıklı sıhhatli yavrunu kucaklaman güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcın olsun canım ama sezeryandan korkma oda bir doğum şekli ve ne kadar pozitif girersen doğuma o kadar kolay ve sıkıntısız olur.. Hep iyi düşün iyi olsun.. Bebişlerimizde artık kucağımıza alabilir durumdalar şükür ki küvez vs. derdimiz olmayacak.. Hayırlısı buymuş de ve rahatlamaya çalış.
Canım gecmis olsun, hakkında hayırlısı olsun inşallah..Allah seni ve bebeğini sağ salim kurtarsın..habersiz bırakma bizi..Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Kızlar hepinize tesekkürler.Serımın bitmesi durumun netleşmesi geceyi bulacak previam vardı ama düzelmişti neden şimdi kanama korktum bebişim çok zayıf 2200 bekliyoruz bakalım haber vericem size
Ayy korkma yaa hayirlisiyla inşallah doğumun olur canım bebisini opersin koklarsin sağlıklı bur şekilde gelsin bebisKızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Canım benim çatı muayenem yapıldı ilk hamileliğim 35+2 de yapılmıştı geçen hafta vajinal tuşe yapıyor
Hakkında hayırlısı olsun canım. Çatı muayenen nasıl geçti canım. Jinekolojik muayeneden çok mu farklı rahat olmak yeterli mi. Doktor eliyle mi muayene ediyor canım, canın acıdı mıBu arada dun cati muaynem ve ilk nst cekimim yapildi. Cati darligindan korkuyordum. Bence denemelisin cok da kotu degil rahimde yumusamada baslamis dedi. Nst iyi cikti sanci yok bebis iyi. Gecen hafta 2500gr ile zayif dedigi minnak kizim 1haftada 2927 gr ile toparlamis kendini. Gayet iyi dedi. 3200 fln dogar ideal dedi. Bgn de kahverengi akinti olayi! Cok heycanliyimmm hem biraz panikkkk!
Selam canım hışgeldinHerkese mrblar çoktandır giremiyordum nete. İnşallah herkes iyidir. Herkse sağlıklı güzel ve sorunsuz bir doğum diliyorum. okudum forumu ama çok sayfa var be hepsini okuyamadım :)
Slm cnm inşşallah iyisindir. Senin maşallah çok az kalmış gerçekten son 10 güne giriyorsun :) İnşallah sorunsuz ve sağlıklı bir doğum gerçekleşir. Benim daha var bayağı ya :) 23 temmuzda kontrol var bakalım doktor ne der. inşallah 15 ağustosa filan kalırım :)
He saltanatmuş, iki çamaşır asmak ev süpürmek zor geliyor benimkine
Bu saltanatmiymis... Benim icin 9 ay eziyettisaltanat kizim saglikla dogunca baslayacak. Bugun kocama evdeyim iki tane tisortunu utuleyim dedim. Adam sok oldu... Hayirdir dedi... Ben nasil bi insanim ya yemek falan da cok sik yapmam. Esim daha cok yapar sagolsun. Ama ben de ondan hicbir sey istemem. Oyle gecinip gidiyoruz. İki iyi ev arkadasiyiz kizlar ben zaten normal degildim hamilelik beni daha da anormal yapti tasimi tAragimi toplayip babamin evine gidip eski halim olasim var depresyon mu bu acep?
Benim daha coookk var koskoca 1 ayim varrr ağustos ortası gibi olacak inşallah erken gelmezse sipamKizlar saka maka sancilar dogumlar falan basladi... 15 20 gune herkes bebegiyle ugrasiyor olur... Ne ilginc nerden nereye...
Hepsi aynı değil ben gördümZor oluyor cati agrisi..
Valla Allah kolaylik versn kolayca kurtarsn canm saglikla
Aynen canm valla bize uyacaklr artikinnm
Ben de cokk severmm
Hihi erkekleri alistirmican anam hepsi aynii
Ayy Allah yardımcın olsun en hayırlısı neyse o olsun hakkınızda inşllah:)Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Canım getçekten çok az kaldı :)) 10 gün daha dayanır mı acaba diye düşünüyorum :)) biraz erken gelecek gününü beklemeyecek siye düşünüyoruz ama hayırlısı bakalım :,)MinikPiranha seninde azaldı yaş hayirlisiyla al sevda kızını kucağına inşallah darısı biz ağustos ortalarının başına inşallah e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?