Cok haklisin cnm ne bulursa yicekler zaten hava sicak ben bile hafif seylerle gecistiriyorum yemek icim almiyor bu aralarAy su an secme luksleri yok bence sekermmmhem ne varms ki kotu bi sey mi mis gibi yemekk hic yapmayip nazlananlar oluyor ayol, hatta hamile degilken bile yapmayanlar oluyor. Bence kiymetimiz bilinsinnn
Mis gibi bişey ben bayılırım :))Ay su an secme luksleri yok bence sekermmmhem ne varms ki kotu bi sey mi mis gibi yemekk hic yapmayip nazlananlar oluyor ayol, hatta hamile degilken bile yapmayanlar oluyor. Bence kiymetimiz bilinsinnn
Selam kızlar
Sanırım benim Bebek bugünlerde iyice aşağıya indi , çünkü göğüsümün altı biraz boşaldı ve 2 gündür daha rahat nefes alıp verebiliyorum çok şükür :)
Dun aksam gorur gormez aradim. Nisan oladabilir olmayadabilir dedi. Sancin yoksa istersen bi bekle takip et kendini dedi yada gel ebe hanim muayne eder duruma gore bana hbr verir 1 saate de ben gelirim dedi. En olmadi sabaha grsrz dedi. Ama bnde o akinti disinda baska bi akinti yok sanci yok hareket azalmasi yok. Beklemek en mantiklisi geldi. Aramadim da bidaha... nisan olsa bile uzun surebiliomus cnm. Bosuna hem kendimi yorup hem herkesi ayaga kaldirmak istemedim. Iyide yapmisim normal normal takiliyorum evde
Ya bende aynı seyi düşündüm aslında hazır mı alsam diyeKızlar hazır lohusa şerbetleri satılıyor şişe de ondan alabilirsiniz normal doğum bekleyenler için yapıp hastaneye yetiştirmek mümkün olmayabilir
Ya bende ilk kez duydum açıkçası 2 hafta önce görümcem dogum yapti orda ictim daha dogrusu icemedim acayip acı ve sıcak damak zevkime aykırı tamamenTarifini bilmiyorum canım ama sıcak lohusa şerbeti mi olur yazaten hava sıcak
Ben hazır meyve suyu dağıtıcam
Slm cnm inşşallah iyisindir. Senin maşallah çok az kalmış gerçekten son 10 güne giriyorsun :) İnşallah sorunsuz ve sağlıklı bir doğum gerçekleşir. Benim daha var bayağı ya :) 23 temmuzda kontrol var bakalım doktor ne der. inşallah 15 ağustosa filan kalırım :)@kelebek.hill ayy gerçekten artık yarın 10 lu günlere düşüyoruz be zaman gelir minnaklar Allah bilir ama artık gelseler de sorun değil büyüdüler tosun gibi oldular maşallah
Hazır al canım şimdi yapsan olacak mı tutacak mı tutmayacak mı kac gün bekleyecek gerek yok hazırı var mis gibi zaten lohusa şerbeti herkesin sevdiği bir şey degil bir de ben limonata da ikram edeceğim özellikle beyler lohusa şerbeti sevmeyebilirler sıcakta da iyi gider limonataYa bende aynı seyi düşündüm aslında hazır mı alsam diye
Aynen az kaldi az kurtuluyorumCildinde yara ya da sivilce gibi bi durum var da ondan kasiniyorsan bırtım sabunu çokkk iyi geliyor canm..
Benm de uzun süredir var yaa bu ara da arttı, yataktan kalkmak zulüm gibiii :/
Sen daha doğurmadın mı kız :))
Ayy hüç bi şey kalmadı en yakın sizinn, sonra bize geçiyorrr amanınnn..
Benm ayaklarm calsiirken cok fenaydi ama simdi sukur o kadar degil canm.. Ama ben de 38 lerin hic birini giyemiyorm kalici bi odem var tabii :) terlik giyiyorm ben dee..
Kan ilacini icsen iyiydi canm dr bi sey demiyor mu??
Ohhhhh missss :))
Ben de genelde bi iki gece pek uyuyamiyorm ertesi gun artk baygin uyuyormm
Aman hep pozitif ol tatlisss..
Senin su is bi biteydiii.. Az kaldi amaa.. Kasilmalar sklasiyor artk bende de bazen baya cok oluyor ama iyi takip etmek lazm tabi sanci su fapan eslik ederse hemenn doktoraaaa
Ay benm esim de ayni, erkekler bizden heyecanli aslinda :) ben hastaneye eger oyle sanci suyla falan gidersek merak ediyorm nasil olacak el ayagina dolasmasa bari kocacimin :))
Ay aynen ya güzel fikir canım çok sağol birde hazır dediğin ramazan serbeti diye satılanlar var ondan mı bahsediyorsun ona göre alayım bendeHazır al canım şimdi yapsan olacak mı tutacak mı tutmayacak mı kac gün bekleyecek gerek yok hazırı var mis gibi zaten lohusa şerbeti herkesin sevdiği bir şey degil bir de ben limonata da ikram edeceğim özellikle beyler lohusa şerbeti sevmeyebilirler sıcakta da iyi gider limonata
normal doğumda ebe oluyor hemsire oluyor.dr da oluyor ama o doğurtmuyor.burda da kadin dr yok çok aradim zatenPeki doğumunda olacak olan doktor erkek değil mi yani aynı doktor mu girecek eğer çatı muayenesi için erkek olması sorunsa muhakkak kadın doktor bulmalısın sonuçta doğum anında açılmaya bağlı olarak bakıyorlar sürekli alttan
evet doğru isimlerinize uygun ayarlayalim :) bizim dr da hiç çati muayenesi demedi burda gördüm dün ondan merak ettim ben de.bakalim bizim dr ne zaman diyicekCanım artık kararınızı verin az kaldı doğuma. Ben Sevda koyacağım, bir arkadaşım azra koydu kızına onun da anlamı çok güzel.
Betül, ece, nihan, müge, meelek de güzel isimler. Sizin isimlerinize uygun birşeyler bakın işte :))
Bu arada benim gittiğim hastanede (gata) çatı muayenesi yapmıyorlar galiba, yapsalardı da çekinmezdim doktor sonuçta
Hiç dinleme öyle derse ben de doğururdum tabi ama doktor beni korkuttu sen kararlı ve cesur ol normal daha iyiBana bide iki gün üst üste açılma varmı diye baktı. Resmen ağlıcaktım canım çok acıdı. Banada demesin normal doğuramaz diye
Geliyor geliyor,bu hafta sonu sen doğuruyorsun bak gör
İyi o zaman,kendini dinle mutlaka,en ufak bir değişiklik olursa artık anlarsın. Bizide haberdar et. Çok merak ediyoruz...
Bu saltanatmiymis... Benim icin 9 ay eziyettiMis gibi bişey ben bayılırım :))
Aaah ahh her şeyi yaptığım halde eşim bana diyor ki artık son günlerin saltanatın bitiyor. Göstericem ben ona saltanatı, hep istediğim şeyleri bir bahaneyle unutturdu bana, şu son günlerde isticem herşeyi gitsin alsın yapsın baba oluyor kolay değil.
Canım bende de mide ekşimesi mide bulantısı ve baş dönmesi var.Nasılsın merak ettim seni dün de yazmamışsın. Hiç yazmadığın olmazdı? Geldi mi yoksa bebek?
Bugün 37. haftayı doldurduk. Benim doktorum da sancı önleyici ilacı kesti. Dün yine NST de ilaç içmiş olduğum halde 100, 60, 40 sancılarım vardı. Şu an karnım belim bacakalrım falan ağırıyor çok rahatsız edecek şekilde değil ama adet öncesinde olduğu gibi. Senin de böyle miydi ağrıların? Bu sancılı durumlardan sıkıldım ben de artık bebek gelsin istiyorum bir an önce nasılsa 37 yi de doldurduk.
inşAllah hayirli doğumlar nasip eder Allahim...kadin dr devlette var oraya da hiç gitmedim.gerçi drum daha ki bana oyle bir şey demedi.korktuğum için değil erkek olduğu için çekiniyorum yoksa muayeneden korkmam.doğuma da ebe oluyor kadin hemşireler bakar o yüzden drum bakmasin :)Aksamlar canım bayan dr bulma imkanın yok mu. Bir an önce bulmalısın eğer normal doğum istiyorsan öncesinde bakmasa bile doğumda mecbur bakacak. Benim dr um erkek 10 gün kadar önce kasılmalarım artınca kendi dr um yoktu bayan bi dr a göründüm aynı hastanede. Açılmam var mı diye baktı, çok kısa sürdü. Kendini ne kadar kasarsan o kadar zorlanırsin. Forumda bizden once dogum yapan anneler (mayis, haziran anneleri falan) korkulacak birsey olmadigini söylüyorlardı. Normal doğumda bebek mecbur ordan çıkacak ebe dr falan hepsi görecek illa ki. Benim kendi dr um da haftaya cuma çatı muayenesi yapacak. İnşallah sağlıklı bir şekilde normal doğum yapabilirim.. ama çok stres oluyorsan hem senin hem bebeğin sağlığı için sezeryani düşün derim. Önemli olan senin kararın. Çoğumuz normal istiyoruz ama tek seçenek değil. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
inşAllah hayirli doğumlar nasip eder Allahim...kadin dr devlette var oraya da hiç gitmedim.gerçi drum daha ki bana oyle bir şey demedi.korktuğum için değil erkek olduğu için çekiniyorum yoksa muayeneden korkmam.doğuma da ebe oluyor kadin hemşireler bakar o yüzden drum bakmasin :)Aksamlar canım bayan dr bulma imkanın yok mu. Bir an önce bulmalısın eğer normal doğum istiyorsan öncesinde bakmasa bile doğumda mecbur bakacak. Benim dr um erkek 10 gün kadar önce kasılmalarım artınca kendi dr um yoktu bayan bi dr a göründüm aynı hastanede. Açılmam var mı diye baktı, çok kısa sürdü. Kendini ne kadar kasarsan o kadar zorlanırsin. Forumda bizden once dogum yapan anneler (mayis, haziran anneleri falan) korkulacak birsey olmadigini söylüyorlardı. Normal doğumda bebek mecbur ordan çıkacak ebe dr falan hepsi görecek illa ki. Benim kendi dr um da haftaya cuma çatı muayenesi yapacak. İnşallah sağlıklı bir şekilde normal doğum yapabilirim.. ama çok stres oluyorsan hem senin hem bebeğin sağlığı için sezeryani düşün derim. Önemli olan senin kararın. Çoğumuz normal istiyoruz ama tek seçenek değil. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bu saltanatmiymis... Benim icin 9 ay eziyettisaltanat kizim saglikla dogunca baslayacak. Bugun kocama evdeyim iki tane tisortunu utuleyim dedim. Adam sok oldu... Hayirdir dedi... Ben nasil bi insanim ya yemek falan da cok sik yapmam. Esim daha cok yapar sagolsun. Ama ben de ondan hicbir sey istemem. Oyle gecinip gidiyoruz. İki iyi ev arkadasiyiz kizlar ben zaten normal degildim hamilelik beni daha da anormal yapti tasimi tAragimi toplayip babamin evine gidip eski halim olasim var depresyon mu bu acep?
nşAllah hayirli doğumlar nasip eder Allahim...kadin dr devlette var oraya da hiç gitmedim.gerçi drum daha ki bana oyle bir şey demedi.korktuğum için değil erkek olduğu için çekiniyorum yoksa muayeneden korkmam.doğuma da ebe oluyor kadin hemşireler bakar o yüzden drum bakmasin :)Aksamlar canım bayan dr bulma imkanın yok mu. Bir an önce bulmalısın eğer normal doğum istiyorsan öncesinde bakmasa bile doğumda mecbur bakacak. Benim dr um erkek 10 gün kadar önce kasılmalarım artınca kendi dr um yoktu bayan bi dr a göründüm aynı hastanede. Açılmam var mı diye baktı, çok kısa sürdü. Kendini ne kadar kasarsan o kadar zorlanırsin. Forumda bizden once dogum yapan anneler (mayis, haziran anneleri falan) korkulacak birsey olmadigini söylüyorlardı. Normal doğumda bebek mecbur ordan çıkacak ebe dr falan hepsi görecek illa ki. Benim kendi dr um da haftaya cuma çatı muayenesi yapacak. İnşallah sağlıklı bir şekilde normal doğum yapabilirim.. ama çok stres oluyorsan hem senin hem bebeğin sağlığı için sezeryani düşün derim. Önemli olan senin kararın. Çoğumuz normal istiyoruz ama tek seçenek değil. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
doğumda dr olucak ama o doğurmuycak hemsire ebe olucak...25i yine gidicem dra kesinleşdiririm.çünkü hiç bana çati muayenesi demedi driyide normal istiyosan her halükarda görecekki, doğum sırasında bütün meşguliyeti orası olacak hattabu kadar çekiniyorsan bir an önce bayan bir doktor bul kendine, çok az kaldı çünkü..
ayy benimde son 3 günüm, yihhuuu
daha önce doğum yapmadım ama epidural normale prenses doğum diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?