2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay su an secme luksleri yok bence sekermmm hem ne varms ki kotu bi sey mi mis gibi yemekk hic yapmayip nazlananlar oluyor ayol, hatta hamile degilken bile yapmayanlar oluyor. Bence kiymetimiz bilinsinnn
Cok haklisin cnm ne bulursa yicekler zaten hava sicak ben bile hafif seylerle gecistiriyorum yemek icim almiyor bu aralar

Ay su an secme luksleri yok bence sekermmm hem ne varms ki kotu bi sey mi mis gibi yemekk hic yapmayip nazlananlar oluyor ayol, hatta hamile degilken bile yapmayanlar oluyor. Bence kiymetimiz bilinsinnn
Mis gibi bişey ben bayılırım :))

Aaah ahh her şeyi yaptığım halde eşim bana diyor ki artık son günlerin saltanatın bitiyor. Göstericem ben ona saltanatı, hep istediğim şeyleri bir bahaneyle unutturdu bana, şu son günlerde isticem herşeyi gitsin alsın yapsın baba oluyor kolay değil.

Selam kızlar
Sanırım benim Bebek bugünlerde iyice aşağıya indi , çünkü göğüsümün altı biraz boşaldı ve 2 gündür daha rahat nefes alıp verebiliyorum çok şükür :)

Geliyor geliyor,bu hafta sonu sen doğuruyorsun bak gör

İyi o zaman,kendini dinle mutlaka,en ufak bir değişiklik olursa artık anlarsın. Bizide haberdar et. Çok merak ediyoruz...

Tarifini bilmiyorum canım ama sıcak lohusa şerbeti mi olur ya zaten hava sıcak

Ben hazır meyve suyu dağıtıcam
Ya bende ilk kez duydum açıkçası 2 hafta önce görümcem dogum yapti orda ictim daha dogrusu icemedim acayip acı ve sıcak damak zevkime aykırı tamamen

Herkese mrblar çoktandır giremiyordum nete. İnşallah herkes iyidir. Herkse sağlıklı güzel ve sorunsuz bir doğum diliyorum. okudum forumu ama çok sayfa var be hepsini okuyamadım :)

@kelebek.hill ayy gerçekten artık yarın 10 lu günlere düşüyoruz be zaman gelir minnaklar Allah bilir ama artık gelseler de sorun değil büyüdüler tosun gibi oldular maşallah
Slm cnm inşşallah iyisindir. Senin maşallah çok az kalmış gerçekten son 10 güne giriyorsun :) İnşallah sorunsuz ve sağlıklı bir doğum gerçekleşir. Benim daha var bayağı ya :) 23 temmuzda kontrol var bakalım doktor ne der. inşallah 15 ağustosa filan kalırım :)

Ya bende aynı seyi düşündüm aslında hazır mı alsam diye
Hazır al canım şimdi yapsan olacak mı tutacak mı tutmayacak mı kac gün bekleyecek gerek yok hazırı var mis gibi zaten lohusa şerbeti herkesin sevdiği bir şey degil bir de ben limonata da ikram edeceğim özellikle beyler lohusa şerbeti sevmeyebilirler sıcakta da iyi gider limonata

Aynen az kaldi az kurtuluyorum

Ay aynen ya güzel fikir canım çok sağol birde hazır dediğin ramazan serbeti diye satılanlar var ondan mı bahsediyorsun ona göre alayım bende

normal doğumda ebe oluyor hemsire oluyor.dr da oluyor ama o doğurtmuyor.burda da kadin dr yok çok aradim zaten

evet doğru isimlerinize uygun ayarlayalim :) bizim dr da hiç çati muayenesi demedi burda gördüm dün ondan merak ettim ben de.bakalim bizim dr ne zaman diyicek

Bu saltanatmiymis... Benim icin 9 ay eziyetti saltanat kizim saglikla dogunca baslayacak. Bugun kocama evdeyim iki tane tisortunu utuleyim dedim. Adam sok oldu... Hayirdir dedi... Ben nasil bi insanim ya yemek falan da cok sik yapmam. Esim daha cok yapar sagolsun. Ama ben de ondan hicbir sey istemem. Oyle gecinip gidiyoruz. İki iyi ev arkadasiyiz kizlar ben zaten normal degildim hamilelik beni daha da anormal yapti tasimi tAragimi toplayip babamin evine gidip eski halim olasim var depresyon mu bu acep?

Canım bende de mide ekşimesi mide bulantısı ve baş dönmesi var. tansiyonum bu aralar biraz düşük gidiyo. Dediğin gibi adet dönemindeki gibi hafif karın ağrılarım var benimde. Bunlar erken doğum belirtisi mi acaba kıslar. Yada vücut kendini mi hazırlıyor.

inşAllah hayirli doğumlar nasip eder Allahim...kadin dr devlette var oraya da hiç gitmedim.gerçi drum daha ki bana oyle bir şey demedi.korktuğum için değil erkek olduğu için çekiniyorum yoksa muayeneden korkmam.doğuma da ebe oluyor kadin hemşireler bakar o yüzden drum bakmasin :)

inşAllah hayirli doğumlar nasip eder Allahim...kadin dr devlette var oraya da hiç gitmedim.gerçi drum daha ki bana oyle bir şey demedi.korktuğum için değil erkek olduğu için çekiniyorum yoksa muayeneden korkmam.doğuma da ebe oluyor kadin hemşireler bakar o yüzden drum bakmasin :)

Noluyo kuşum yaaaaaa,depresif hale geldin iyice,biraz iyi olmaya bak,bu haftaki kontrolün ne zaman bu arada?

nşAllah hayirli doğumlar nasip eder Allahim...kadin dr devlette var oraya da hiç gitmedim.gerçi drum daha ki bana oyle bir şey demedi.korktuğum için değil erkek olduğu için çekiniyorum yoksa muayeneden korkmam.doğuma da ebe oluyor kadin hemşireler bakar o yüzden drum bakmasin :)

doğumda dr olucak ama o doğurmuycak hemsire ebe olucak...25i yine gidicem dra kesinleşdiririm.çünkü hiç bana çati muayenesi demedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…