- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Şükriye leyla Altuntaş benim doktorum sen de bir daha sor bakalım.. evet hastabakıcılar çekiyormuş para almak için öyle demişlerdi bana ama bakalım ben yazarım sana görüştükten sonra..Aaa ciddi misin? Doktor hastane politikası gibi birşey demişti. Hangi doktor seninki? Haftaya gideceğim. O zaman tekrar sorayım bakalım.
Ben girmesini istiyordum. Sonuçta ayak tarafımda durması gerekmiyor. Başımda yanımda dursun. Neler çektiğimizi görsün :) hem bir iki fotoğraf da çeker.
Bir arkadaşım central hospitalde yaptı doğumunu. Orada doğuma giren hasta bakıcı demiş eşine isterseniz verin telefonunuzu fotoğraf çekeyim. O da vermiş telefonunu. İlk anlarını çekmiş hasta bakıcı. Çıkışta da 30-40 lira bahşiş vermişler.
Başhekimle görüştükten sonra bana da bilgi verebilir misin bakalım ne diyecek merak ettim.
Canim bnm cokk teşekkür ederm içim biraz rahatladı allah herkezin evladını bagislasin inşAlirsin insallahhh cnm endiselenme ole bogumlarini mincirirsin dogunca dabana hep kucuk bu niye boyle diye hesap soruodu doktor valla yiyorum doye aciklama yapiodum kendine yemissin bebege degil diodu sanki ben bilerek yapiomusum gibi vicdanim sizliodu esiminde bi bakisi vardi gorsen sucluymusum elimdeymis gibi yol boyunca dinlenmedin az yedin et yemiosun fln biton yorum yapiodu. Smdi de aferin 3 dogurcan ins dio okuz kocam. Her bebek farkli cnm ne yaparsan yap kendi yapilari neyse ona gore buyuyorlar gelisiyorlar dogumdan once de snr da! Bu arada bahsettigim annenin 36da 3500mus 37de yine ayni cikmis. Belki seninkide oyle olur..
Bizimki sakin ya. Tabi son anda ne olur bilinmez. Çok soğukkanlı babalar bile evde çantayı bulup getiremiyorlarmış :)
Canım benim doktor da Şükriye Leyla :)) Yalnız artık gebelik takibi almıyormuş. Beni biraz zor almıştı.
Sana eşin girsin demiş de bana niye öyle dedi ki anlamadım :/
Yade degisik ve guzel geldi. Ece isimli de dunya tatlisi bir kizkardesim var. Herkesin kardesi iyidir ama bnm ki kucuklugunden beri nesesi tatligi sevimliligi iyi kalpliligiyle meshurdur. Iki isim koyabilirsin bu arada kisa ve uyumlu isimler ustelik
Ece ismini çok severim ben :) tanıdığım tüm eceler hem çok naif hem de akıllı oluyorlar, güzellikleri de cabası :)Kardeş candır :) allah herkesin ailesini sevdiklerini birbirne bağışlasın. Eceler sevimli oluyor demekki. Ben biraz daha direteyim eşime ozmn:) iki isimle ilerde çok mu zorlanır sınavıydı, o, bu derken sonra arkamızdan bize sövmesin :) 7harfli soyadımız bide :)
kelebek.hill ayy gerçekten artık yarın 10 lu günlere düşüyoruz be zaman gelir minnaklar Allah bilir ama artık gelseler de sorun değil büyüdüler tosun gibi oldular maşallah
o kadar yorgunum ki kaç gündür ne bir iş yapabiliyorum ne yemek, bu sıcakta ne yemeği yenir zaten bir saate eşim gelicek bana fikir verseniz
Hayır o değil onda benim de Can'ım çok acıdı hastanede bas bs bağırdım doktor da bu normal doğurama dedi beni sezeryana aldı
Ben nişanı açık kırmızı biliorum ilk dogumumda da öyle kırmızıydı kahverengi ise çatı muayenesinden olmuş olabilir.Eger nişansa bile hemen dogum olmuyor 1 hafta içinde oluyor.Eksigin varsa haxırlıklarını tamamla cnm.Hayırlısıyla kucagına al inşallahKizlarrrr galiba az evvel nisan geldi! Kahverengimsi koyu kivamda sumuksu bi sivi bi tatli kasigi kdr camasirimda gordum! Doktorumu aradim offf yine cok rahat oladabilir olmayadabilir dedi. Takip et bikac saat kendini yada istersen hemen gel dedi. Napsam bilmiyorum. Nisan midir degil midir nisansa da hemen baslar mi dogum ben sancimi evde cekmek istiyorum! Ama hic sanci hissetmiyorum tum gun de ayaktaydim evimde temizlik vardi bnde pek bisi yapmasamda dolandim durdum. Ondan mi acaba?!! Kafamda deli sorularrrr tecrubeli annelerden yardim alabilir miyim??
Ayyy valla cok az kaldi canm.. Allah yardimcimiz olsn insallahhh
Bence en iyi firinda bi seyler oluyo canm, ben firina koyup kaciyorm klimayamesela baharatli patates hem az yagli, balik, kofte hepsi icn en iyisi firinn
Benimde aynı durumda cnm dün çıkarttım sadece ütüsü bozuldugu için tekrar ütüleyip poşetledimKizlar erken dogum riskim olduğu icin hastane cantami erken hazrlamstik 3-4hafta oldu ama hepsi şeffaf seylerin içinde. Sizce tozlanmismidir tekrar yıkamak yada utulemek lazim mi ilerleyen zamanlarda
Ohh mis... Benim aksi gibi buzdolabım bozuldu dünden beri... servis gelcek yapcak inşaAllah bu sıcakta canım da buzlu buzlu şeyler istiyoo off yemeği de dışarda yiyoruzAy çok iyi fikir, kahvLtılık koyim bir de baharatlı patates tamam oldu bitti yeter daha ne olsun Allah olmayanlara da versin.
Kocam beğenmezse de derim nankörlük yapma bunu bulamayanlar var
Maşallahhhh size maşalllahhhhh. büyütmüşsün.
Çok teşekkür ederiz teyzeleri çocuklar büyüyor maşallah hızlarına yetişemiyoruzBen aldmmm, arkadasm kullandi baya memnunsu, ben de o yuzden aldm canm
Oy masallah bebegineeecok iyi kilosu boyu.. Cok tatlis bunlr ama yaaa
Bence 3 isim de cok hos ama anlamlarina gore karar verebilirsinnniZ
Ne guzel aciklamissin canm sagol, bize de yol gostersnbenm duydugum da hemen dogum olmayabiliyorms evet nisandan sonra ama ertesi gun olan da var yani hayirlisi hakkinizda insallahh
bndede uzun zamndr var çatı ağrısı canım, bugun resmn cebellştim yatakta. Valla hala doğurmadım canm anlamadım bi turluCildinde yara ya da sivilce gibi bi durum var da ondan kasiniyorsan bırtım sabunu çokkk iyi geliyor canm..
Benm de uzun süredir var yaa bu ara da arttı, yataktan kalkmak zulüm gibiii :/
Sen daha doğurmadın mı kız :))
Ayy hüç bi şey kalmadı en yakın sizinn, sonra bize geçiyorrr amanınnn..
Benm ayaklarm calsiirken cok fenaydi ama simdi sukur o kadar degil canm.. Ama ben de 38 lerin hic birini giyemiyorm kalici bi odem var tabii :) terlik giyiyorm ben dee..
Kan ilacini icsen iyiydi canm dr bi sey demiyor mu??
Ohhhhh missss :))
Ben de genelde bi iki gece pek uyuyamiyorm ertesi gun artk baygin uyuyormm
Aman hep pozitif ol tatlisss..
Senin su is bi biteydiii.. Az kaldi amaa.. Kasilmalar sklasiyor artk bende de bazen baya cok oluyor ama iyi takip etmek lazm tabi sanci su fapan eslik ederse hemenn doktoraaaa
Ay benm esim de ayni, erkekler bizden heyecanli aslinda :) ben hastaneye eger oyle sanci suyla falan gidersek merak ediyorm nasil olacak el ayagina dolasmasa bari kocacimin :))
Ay çok iyi fikir, kahvLtılık koyim bir de baharatlı patates tamam oldu bitti yeter daha ne olsun Allah olmayanlara da versin.
Kocam beğenmezse de derim nankörlük yapma bunu bulamayanlar var
Kızlar sizde soğuk lohusa şerbeti yapan var mı bebek doğunca kaynanamlar sıcak yapıyormus ama bizde soğuk oluyor gerçi ben yapmasını bilmiyorum ama bilen varsa soğuk olanı bana anlatabilir mi?
Kızlar hazır lohusa şerbetleri satılıyor şişe de ondan alabilirsiniz normal doğum bekleyenler için yapıp hastaneye yetiştirmek mümkün olmayabilirTarifini bilmiyorum canım ama sıcak lohusa şerbeti mi olur yazaten hava sıcak
Ben hazır meyve suyu dağıtıcam
36.haftadan itibaren bakılıyor diye biliyorum ama bazı doktorlar doğum başlayınca bakıyormuş. Benimgeçen hafta yapıldı doktor işaret parmağı ve orta parmağını vajenden içeri sokuyor içeride açarak ölçüm yapıyorbiri bana çati bakilmasi nasil oluyor ne zaman oluyor ve mecburi mi ne icin gerek izah ede bilir mi?benim dr erkek çekiniyorum ondan
Aa şnşallah zor bir şey değildir de hemen yaparlar yaz ayında çok zor olur. Komşularına koysaydın dondurucudakileri, getçi bir günde çözülmüyor heralde ama bilemedim.Ohh mis... Benim aksi gibi buzdolabım bozuldu dünden beri... servis gelcek yapcak inşaAllah bu sıcakta canım da buzlu buzlu şeyler istiyoo off yemeği de dışarda yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?