2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şükriye leyla Altuntaş benim doktorum sen de bir daha sor bakalım.. evet hastabakıcılar çekiyormuş para almak için öyle demişlerdi bana ama bakalım ben yazarım sana görüştükten sonra..

Canim bnm cokk teşekkür ederm içim biraz rahatladı allah herkezin evladını bagislasin inş

allah allah cok garip ben de anlamadım bir daha sor bakalım ne dicek..
evet beni de almamışlardı da isim ve soyisim benzerliğinden yanlışlıkla aldılar sonra da bırakmadı

Yade degisik ve guzel geldi. Ece isimli de dunya tatlisi bir kizkardesim var. Herkesin kardesi iyidir ama bnm ki kucuklugunden beri nesesi tatligi sevimliligi iyi kalpliligiyle meshurdur. Iki isim koyabilirsin bu arada kisa ve uyumlu isimler ustelik

Kardeş candır :) allah herkesin ailesini sevdiklerini birbirne bağışlasın. Eceler sevimli oluyor demekki. Ben biraz daha direteyim eşime ozmn:) iki isimle ilerde çok mu zorlanır sınavıydı, o, bu derken sonra arkamızdan bize sövmesin :) 7harfli soyadımız bide :)

Ece ismini çok severim ben :) tanıdığım tüm eceler hem çok naif hem de akıllı oluyorlar, güzellikleri de cabası :)

kelebek.hill ayy gerçekten artık yarın 10 lu günlere düşüyoruz be zaman gelir minnaklar Allah bilir ama artık gelseler de sorun değil büyüdüler tosun gibi oldular maşallah

Ayyy valla cok az kaldi canm.. Allah yardimcimiz olsn insallahhh

o kadar yorgunum ki kaç gündür ne bir iş yapabiliyorum ne yemek, bu sıcakta ne yemeği yenir zaten bir saate eşim gelicek bana fikir verseniz

Bence en iyi firinda bi seyler oluyo canm, ben firina koyup kaciyorm klimaya mesela baharatli patates hem az yagli, balik, kofte hepsi icn en iyisi firinn

Hayır o değil onda benim de Can'ım çok acıdı hastanede bas bs bağırdım doktor da bu normal doğurama dedi beni sezeryana aldı

Bana bide iki gün üst üste açılma varmı diye baktı. Resmen ağlıcaktım canım çok acıdı. Banada demesin normal doğuramaz diye

Ben nişanı açık kırmızı biliorum ilk dogumumda da öyle kırmızıydı kahverengi ise çatı muayenesinden olmuş olabilir.Eger nişansa bile hemen dogum olmuyor 1 hafta içinde oluyor.Eksigin varsa haxırlıklarını tamamla cnm.Hayırlısıyla kucagına al inşallah

Ayyy valla cok az kaldi canm.. Allah yardimcimiz olsn insallahhh

Bence en iyi firinda bi seyler oluyo canm, ben firina koyup kaciyorm klimaya mesela baharatli patates hem az yagli, balik, kofte hepsi icn en iyisi firinn

Ay çok iyi fikir, kahvLtılık koyim bir de baharatlı patates tamam oldu bitti yeter daha ne olsun Allah olmayanlara da versin.

Kocam beğenmezse de derim nankörlük yapma bunu bulamayanlar var

Kizlar erken dogum riskim olduğu icin hastane cantami erken hazrlamstik 3-4hafta oldu ama hepsi şeffaf seylerin içinde. Sizce tozlanmismidir tekrar yıkamak yada utulemek lazim mi ilerleyen zamanlarda
Benimde aynı durumda cnm dün çıkarttım sadece ütüsü bozuldugu için tekrar ütüleyip poşetledim

Ay çok iyi fikir, kahvLtılık koyim bir de baharatlı patates tamam oldu bitti yeter daha ne olsun Allah olmayanlara da versin.

Ohh mis... Benim aksi gibi buzdolabım bozuldu dünden beri... servis gelcek yapcak inşaAllah bu sıcakta canım da buzlu buzlu şeyler istiyoo off yemeği de dışarda yiyoruz

Maşallahhhh size maşalllahhhhh. büyütmüşsün.

Çok teşekkür ederiz teyzeleri çocuklar büyüyor maşallah hızlarına yetişemiyoruz

bndede uzun zamndr var çatı ağrısı canım, bugun resmn cebellştim yatakta. Valla hala doğurmadım canm anlamadım bi turlu

Ay su an secme luksleri yok bence sekermmm hem ne varms ki kotu bi sey mi mis gibi yemekk hic yapmayip nazlananlar oluyor ayol, hatta hamile degilken bile yapmayanlar oluyor. Bence kiymetimiz bilinsinnn

Kızlar sizde soğuk lohusa şerbeti yapan var mı bebek doğunca kaynanamlar sıcak yapıyormus ama bizde soğuk oluyor gerçi ben yapmasını bilmiyorum ama bilen varsa soğuk olanı bana anlatabilir mi?

Tarifini bilmiyorum canım ama sıcak lohusa şerbeti mi olur ya zaten hava sıcak

Ben hazır meyve suyu dağıtıcam
Kızlar hazır lohusa şerbetleri satılıyor şişe de ondan alabilirsiniz normal doğum bekleyenler için yapıp hastaneye yetiştirmek mümkün olmayabilir

biri bana çati bakilmasi nasil oluyor ne zaman oluyor ve mecburi mi ne icin gerek izah ede bilir mi? benim dr erkek çekiniyorum ondan
36.haftadan itibaren bakılıyor diye biliyorum ama bazı doktorlar doğum başlayınca bakıyormuş. Benimgeçen hafta yapıldı doktor işaret parmağı ve orta parmağını vajenden içeri sokuyor içeride açarak ölçüm yapıyor

Ohh mis... Benim aksi gibi buzdolabım bozuldu dünden beri... servis gelcek yapcak inşaAllah bu sıcakta canım da buzlu buzlu şeyler istiyoo off yemeği de dışarda yiyoruz
Aa şnşallah zor bir şey değildir de hemen yaparlar yaz ayında çok zor olur. Komşularına koysaydın dondurucudakileri, getçi bir günde çözülmüyor heralde ama bilemedim.

Canın ne istiyorsa ye fırsattan istifade, benim kocam hiç dışardan yemeyi sevmiyor en son ne zaman ne yedim hatırlamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…