- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
Normal doğumda zaten hastanede çok az kalinmiyor mu, evde yaparlar bence şerbeti..Kızlar hazır lohusa şerbetleri satılıyor şişe de ondan alabilirsiniz normal doğum bekleyenler için yapıp hastaneye yetiştirmek mümkün olmayabilir
Maşallah Can'ım. Şükür bugünlere. Çok ama çok sevindim. İlk emzirme sanırım. Hem yavruna şifa hem ikinize güzel bi manevi destek olsun. Tez Zaman'da da evinize masal hanımla kucağınız dolu dolu dönün.İyiyiz tatlişler çok şükür bugünlere
Yarın emzirmeye giriyorum nasipse inşallah
Ve taburculuk çok yakın pek yakınbir aksilik olmaz ise inşallah
Bende bir hızla hazırlıklar alışverişler falan fırsat olmuyor yazmaya, yakında kızımla beraber aranızdayız inşallah
Sizlerde iyisinizdir inşallah Zaman daraldı Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsın sağlıcakla kavuşun bebişlerle inşallah
Çok heyecanlıyımyavruma kavuşmaya az kaldı
Canım Rabbim hakkınızda ayrılışını nasip etsin inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar hepinize tesekkürler.Serımın bitmesi durumun netleşmesi geceyi bulacak previam vardı ama düzelmişti neden şimdi kanama korktum bebişim çok zayıf 2200 bekliyoruz bakalım haber vericem size
Can'ım ölçümlere hiç takılma. Benim kızım da koca kafalıydı 3 hafta önden gidiyordu. Zaten iri Bebek olacaktı ama Neşe'n kafası bu kadar büyük anlamadım ama sorun da etmedim. En son kontrolde diğer ölçümler daha ileri kafası da daha geri çıktı ve dengelenmiş oldu. Önemli olan bebişimiz uzun da olsa kısa da olsa, zayıf da olsa dev gibi de olsa hatta koca kafalı da olsa öyle sevmek ve o özellikleri ile Mutlu olmak. Benim sağlıklı bir kardeşim yok, ama aslında bir kardeşim var be otistik. Ama onu öyle seviyorum çok tatlı kendisi. Belki normal olsaydı bu kadar sevmezdim. Bebişim içinde detaylı da kalbinde parlaklık var dediler, yek başına bir belirti değil ama down sendromu belirtilerinden biri, isterseniz test yapalım dediler, ben de neden test yaptırayım öyle olsa da olmasa da bu bebeği doğuracağım çünkü o benim biricik kızım dedim. Hep olumlu düşündüm ki keza bi sorun çıkmayacak Allah ın izniyle. Sen de böyle düşün Can'ım . İyisiyle kötüsüyle Hakkı'mızda hayırlısi olsun..Bebis 2300 canim.. Fl ve ac de iyi ama kafasi kucuk kalmis kizimin.... Insallah rabbim herkese hayirli digumlar nasip etsin.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Çatı muayenen nasıl geçti canım. Jinekolojik muayeneden çok mu farklı rahat olmak yeterli mi. Doktor eliyle mi muayene ediyor canım, canın acıdı mı
Ne var cnm utanacak. Adam gunde kac tane kuku goruyor kim bilir gobusunden farkli drgil onun icin inan. hazirlaniosun asistani yardimci oluo yatiyorsun catala ustunde ortu oluo snr doktor geldi ortuyu kaldirip ole bakmadi bile direk bana bakarak benle konusarak gayette tibbi yorumlar yaparak muayne etti. Zaten saniyeler suruyor.hayirli olsun inşAllah bebiş sağlikli gelsin...yaptirmaktan korkmuyorum ama çok utaniyorum yaptiraman erkek dra.doğumda da ozelde olucam galiba ebe oluyor hemşire
Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Merhabakelebek.hill benim de çatı ağrım çok fazla oluyor. Neden oluyor acaba? Siz doktora sordunuz mu?
kelebek.hill markasi ney reflu yataginin?
Hepsi aynı değil ben gördüm
Kontrolden geldıkkkkk kızlar hersey yolunda masallah dogum tarıhımız 25 temmuzabovvvvvvv az kaldı son 12 gun. Bıraz daha durabılır mı dıye ısrar ettım ama izin vermedı en gec 25 olur dedı, hatta 22 sınde kontrole gıdeceğim garantı olsun dıyee, boyu unuttum, 3300 kg olmus masallah dogumda 3500 olur dedı bole ıste teyzeler eladan haberlerı sunduk
Bnm de adim 4 harf soyadim 7 harfti smdi soyadim da 4 harf bi ismim daha olsa kaldirirmisim :) kiz kardesimin adi da ece selin ortasona gidiyor smdilik hic sikinti yasamadi. Iki ismini de cok seviyor. Ben isimlerin karakteri yansittigina inaniyorum. Isim secerken face e yazip genelde nasil tipli insanlarin ismiymis diye bakmistim sende oyle yapabilirsn cnmKardeş candır :) allah herkesin ailesini sevdiklerini birbirne bağışlasın. Eceler sevimli oluyor demekki. Ben biraz daha direteyim eşime ozmn:) iki isimle ilerde çok mu zorlanır sınavıydı, o, bu derken sonra arkamızdan bize sövmesin :) 7harfli soyadımız bide :)
Hayırlısı olsun inşallah hiç bir sorun yaşamazsın yarına kadar yarında evde seni bekleyen oğluşuna kavuşursunCepten yazdıgım için alıntı yapamadım kusura bakmayın kızlar Kanamam durdu NST'de sancı yok kanamaya bir anlam veremediler.Bu gece hastanede kontrol altında kalacagım sabah ola hayrola.Oglum dogdugundan beri benden ayrı yatmadı bu gece nasıl babaanneyle uyuyacak çok merak ediyorım.Soran dua eden hepinizden Allah razı olsun
Güle güle kullanmak nasip olsun Prensesine çok güzellerHazirliklara tam gaz devam, yakinda geliyor bebeklerimiz hayirlisiylaaakidboo dan kelebekli uyku seti almiatik odamizi alirken, simdi bi tane de prenses olani aldik satolu prensesli falannn cok tatliiii
Bi de bebek cikolatamizi biz de haciseriften siparis ettik, arkadasm da ordan almisti gayet guzeldi. 72 lisi 60 tl. Bugn carsida baktk esimle kilo ile satan bi yer vardi ama kutusu yok kutu seciyosn cikolataya uymuyo falan gicik oldk almadkben de eve gelince siteden siparis ettmm sizden de edenler vardi memnundunuz nasilsaa..
Dudakları dolgun :)ısıracam o dudaklari:)))Maşallah bu güzelliğe çok Tatlış bu annesi
Maşallah Ela ya annesi ay çok az kaldı sadece 12 güncük kilosuda çok güzel hayırlısıyla kucağına al inşallah arkadaşımKontrolden geldıkkkkk kızlar hersey yolunda masallah dogum tarıhımız 25 temmuzabovvvvvvv az kaldı son 12 gun. Bıraz daha durabılır mı dıye ısrar ettım ama izin vermedı en gec 25 olur dedı, hatta 22 sınde kontrole gıdeceğim garantı olsun dıyee, boyu unuttum, 3300 kg olmus masallah dogumda 3500 olur dedı bole ıste teyzeler eladan haberlerı sunduk
Tontis teyzesi:)Maşallah bu güzelliğe çok Tatlış bu annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?