2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maşallah Can'ım. Şükür bugünlere. Çok ama çok sevindim. İlk emzirme sanırım. Hem yavruna şifa hem ikinize güzel bi manevi destek olsun. Tez Zaman'da da evinize masal hanımla kucağınız dolu dolu dönün.

Kızlar hepinize tesekkürler.Serımın bitmesi durumun netleşmesi geceyi bulacak previam vardı ama düzelmişti neden şimdi kanama korktum bebişim çok zayıf 2200 bekliyoruz bakalım haber vericem size
Canım Rabbim hakkınızda ayrılışını nasip etsin inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz..

Forever07 maşallah, çok sevindim canım. Çok şükür. Tez vakitte evinize de kavuşun inşaAllah.
hathor81 arkadaşım korkma hiç, sakin olmaya çalış, artık gayet büyüdüler, kilosunu da takma, benim görümcemin kızı çok zayıf doğmuş, görenler şaşırırmış hala da zapzayıf ama zehir gibi maşallah. Allah kolaylık versin.
servey oh ne güzel azıcık kaldı ela hanıma kavuşmaya :)
1 haftam kaldı kızımı görmeye kontrole, çok meraktayım, çok özledim, hayırlı vaktin gelmesini, öpmeyi koklamayı istiyorum

Domates, salatalığı oldum olası çok sevmişimdir, hala da seviyorum, bir oturuşta 4 salatalık 4 domates yemek çok mu kızlar? sanırım eşim benden tırstı ama açtım da yani

Bebis 2300 canim.. Fl ve ac de iyi ama kafasi kucuk kalmis kizimin.... Insallah rabbim herkese hayirli digumlar nasip etsin.
Can'ım ölçümlere hiç takılma. Benim kızım da koca kafalıydı 3 hafta önden gidiyordu. Zaten iri Bebek olacaktı ama Neşe'n kafası bu kadar büyük anlamadım ama sorun da etmedim. En son kontrolde diğer ölçümler daha ileri kafası da daha geri çıktı ve dengelenmiş oldu. Önemli olan bebişimiz uzun da olsa kısa da olsa, zayıf da olsa dev gibi de olsa hatta koca kafalı da olsa öyle sevmek ve o özellikleri ile Mutlu olmak. Benim sağlıklı bir kardeşim yok, ama aslında bir kardeşim var be otistik. Ama onu öyle seviyorum çok tatlı kendisi. Belki normal olsaydı bu kadar sevmezdim. Bebişim içinde detaylı da kalbinde parlaklık var dediler, yek başına bir belirti değil ama down sendromu belirtilerinden biri, isterseniz test yapalım dediler, ben de neden test yaptırayım öyle olsa da olmasa da bu bebeği doğuracağım çünkü o benim biricik kızım dedim. Hep olumlu düşündüm ki keza bi sorun çıkmayacak Allah ın izniyle. Sen de böyle düşün Can'ım . İyisiyle kötüsüyle Hakkı'mızda hayırlısi olsun..

Hakkında hayırlısı olsun canım. Çatı muayenen nasıl geçti canım. Jinekolojik muayeneden çok mu farklı rahat olmak yeterli mi. Doktor eliyle mi muayene ediyor canım, canın acıdı mı

Canim normal alttan muayneyi gebeligin ilk zamanlarinda olmustum ama sadece vajinal ultrason seklindeydi cati muaynesinde doktor parmaklarini sokup ileri geri sag sol yokluyor orda bazi kemik kikirdak vs sikiyor bayagi derine kdr gidiyor. Sikma rahat ol ben konusa konusa oldum. Kendini telkin et. Sikarsan kendini canin aciyabilir. Bnm acimadi biraz irkildim sadece okdr derine okdr cok parmakla girilcegini bilmiyordum cnku. Sonucta oldu bitti. Dogum yaparken sik sik bakilcak alismak lazim

hayirli olsun inşAllah bebiş sağlikli gelsin...yaptirmaktan korkmuyorum ama çok utaniyorum yaptiraman erkek dra.doğumda da ozelde olucam galiba ebe oluyor hemşire
Ne var cnm utanacak. Adam gunde kac tane kuku goruyor kim bilir gobusunden farkli drgil onun icin inan. hazirlaniosun asistani yardimci oluo yatiyorsun catala ustunde ortu oluo snr doktor geldi ortuyu kaldirip ole bakmadi bile direk bana bakarak benle konusarak gayette tibbi yorumlar yaparak muayne etti. Zaten saniyeler suruyor.

Cepten yazdıgım için alıntı yapamadım kusura bakmayın kızlar Kanamam durdu NST'de sancı yok kanamaya bir anlam veremediler.Bu gece hastanede kontrol altında kalacagım sabah ola hayrola.Oglum dogdugundan beri benden ayrı yatmadı bu gece nasıl babaanneyle uyuyacak çok merak ediyorım.Soran dua eden hepinizden Allah razı olsun

Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum

Canm hayirlisi olsn hakkinizda insallahh Allah yardimciniz olsn, skma canini sezeryan olan milyon tane bayan var ki cok surmuyo toparlanmalari hicc korkcak sey dgil..

Merhaba kelebek.hill benim de çatı ağrım çok fazla oluyor. Neden oluyor acaba? Siz doktora sordunuz mu?

Sormustm hatta baya oldu sorali canm, baski arttikca daha da artacak demisti normal demisti..

kelebek.hill markasi ney reflu yataginin?

Babyjem canm.

Hepsi aynı değil ben gördüm

Dogru diyosn ama %80-90 ayni diyelm

Oy masallahh hayirlisiyla dogur canm insallah, bi sey kalmadiii

Bnm de adim 4 harf soyadim 7 harfti smdi soyadim da 4 harf bi ismim daha olsa kaldirirmisim :) kiz kardesimin adi da ece selin ortasona gidiyor smdilik hic sikinti yasamadi. Iki ismini de cok seviyor. Ben isimlerin karakteri yansittigina inaniyorum. Isim secerken face e yazip genelde nasil tipli insanlarin ismiymis diye bakmistim sende oyle yapabilirsn cnm mesela ben imge istiyordum. Imgeler genelde sanat iletisim vb alanlarda calisan azicik ucuk kacik tiplerdi vazgectim ozgu olucak kizimin adi. Hem tatli hem biraz agir da. Ikinci isime karar veremedik bizde.

Hazirliklara tam gaz devam, yakinda geliyor bebeklerimiz hayirlisiylaaa kidboo dan kelebekli uyku seti almiatik odamizi alirken, simdi bi tane de prenses olani aldik satolu prensesli falannn cok tatliiii

Bi de bebek cikolatamizi biz de haciseriften siparis ettik, arkadasm da ordan almisti gayet guzeldi. 72 lisi 60 tl. Bugn carsida baktk esimle kilo ile satan bi yer vardi ama kutusu yok kutu seciyosn cikolataya uymuyo falan gicik oldk almadk ben de eve gelince siteden siparis ettmm sizden de edenler vardi memnundunuz nasilsaa..

Eklentiler

• image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 238
  • image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 213
  • image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 236
Hayırlısı olsun inşallah hiç bir sorun yaşamazsın yarına kadar yarında evde seni bekleyen oğluşuna kavuşursun

Güle güle kullanmak nasip olsun Prensesine çok güzeller

Maşallah Ela ya annesi ay çok az kaldı sadece 12 güncük kilosuda çok güzel hayırlısıyla kucağına al inşallah arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…