2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim ya ben de her sekilde kabul ettim. 15. Haftadan beri tevekkulle juzimi bekliyorum. Rabbim her annenin evladina saglik sihhat versin kimsryi evladiyla sinamasin.

Hadi gozun aydin. Insallah kolaycacik bir dogum olur. Aramizda 1 gun var :)

Ay ne güzel kilosuda boyu da iyiymiş grillcim bir dahaki gitmeye daha da toparlanmış olacak gözünaydın :) kontrol günlerinde düşmüş 10 da 1 e hadi hayırlısıyla kucakla Prensesi
evet canım ya. geçen ay 1600 ü duyunca çok üzülmüştüm. sıkı bir protein beslenmesiyle aştık şükür bunu. :)

Hadi gozun aydin. Insallah kolaycacik bir dogum olur. Aramizda 1 gun var :)
sağol canım. hepimiz için doğum kolay ve sağlıklı olur inşallah.
benim sezaryen olacak inşallah 8-10 ağustos arası.

Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Korkma cnm hayırlısını iste. Bende sezeryanliyim cok sıkıntı yaşamadım. Dua edicem inş hakkinda hayırlısı olsun

ayyy buraların şenlenmesine az kaldı gelsin bebekler :)

Oo masallah elaciga kilosu cok iyi. Rahatlikla gelebilir o tarihe. Hadi Allah kavustursun

Benim doktorm da nst yi 36 dolduktan sonra baslatti canm, bi sikayetin yoksa gerek olmayabilir.. Benm doktorm da biraz rahat ama seninki de baya abartms, 1 ay kontrol olmaz mi son haftalardayiz.. O arada baska doktora git olmazsa bi icin rahat etsnn

Oh masallah ne guzel buyumus bizdikk
Hasi hayirlisi bakalm sirayla dogurcak herks valla sokk..

Bu arada kizlar bu donenceler hakkinda ne dusunuyosunuzz?? Ben almicaktm kv almis gelms gecen bi sey de diyemedm ben cok sevmiyorm boyle muzikli isikli falan surekli cocugun tepesinde ne bilm anlamsz geliyodu, nette biraz baktm isiksiz olanlarini onerenler var ama bilemedm kullanir miym? Hayir kullanmasam gorecek ama yapabilecegim de bi sey tok zararli olduna inanirsam asla kullanmammm.. Temel ihtiyaclari dururken keyfine sormadan bi sey alininca cok da sevmiyorm acikcasi ben.. Yani sagolsn almislar ama neyms kucuk kaynim (12 yasinda falan) gorms muzikli hosuna gitms almislar. Bi arastirsalar faydali mi? Baska ihtiyacimiz olan bi sey var mi??

Kilosu gayet iyi bizimki de 35. haftada 2650 fln dı. Ama doktorun cidden çok rahatmış 8 ağustosa kadar doğurmuş olaiblirsin benim 2 hafta gerimdesin ne olacağımız belli olmaz valla gayet kendimi doğurcak gibi hissediyorum bir iki haftaya :)

Dönence güzel bir şey aslında ana kucağının üstünde de benzer şeyler olabiliyor. Sonra oyun halısı da aynı mantıkta. Çocuk o oyuncaklara ulaşmaya çalışıyor falan renkli ilgisini çekiyor, oyalanıyor sakinleşiyor. Görümcem yatak üstüne monte edilen dönenceyi bebek yatağında uyumaya alışsın diye kullanmıştı. Kurmalıydı dönüyordu hafif bir müzik çalıyordu bebek uyuyordu o şekilde. Bebeğin o oyuncakla ilgilenmesi senin de hoşuna gider bence ama insan hele de ilk çocukta her şeyi kendi seçmek beğenmek almak istiyor. Tereddüt etmekte haklısın o yüzden.

Anladm canm aciklaman icn sagol. Evet bu sekilde iyi olarak anlatan da var, ama benm takildigim daha cok kendm secmekten cok uzmanlarin bi kisminin onermiyor olmasi. Yani arabaya fapan takilabilir ama bu besik icn ya, hani surekli gece onunla uyutmak da bilmiyorm iyi olur mu yani gerekirse doktoruna da sorarm dogunca

Ahh kizlar artik sabrim azaliyor. Agrilar sizilar ve bu agirlik dayanmak zorluyor. Esimde diyor ne zaman doğacak sen artik cok cekilmez oldun diyor

Ay sorma hem mutluyum hem tedirgin :)

Kızlar bu arada ben kolay kolay ilaç kullanmam. Her dr a güvenmem.
Yine yanilmadim.
Bugün benim dr mesaisi bittigi icin cikti. Sonuçlari nöbetçi dr a gösterdim. Kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu var deyip 1000 mg alfasilin yazdi. Kan ilaci yazmadi. Sonuçlari ben de net üzerinden inceledim. Ne belirtileri var bende ne de tahlilde sonuclar uyusuyor. Verdiği ilac emen çocuk icin de zararli.
Haliyle önceki dr un verdiği kan ilacını kullanacağım sadece.

Benim doktorm da nst yi 36 dolduktan sonra baslatti canm, bi sikayetin yoksa gerek olmayabilir.. Benm doktorm da biraz rahat ama seninki de baya abartms, 1 ay kontrol olmaz mi son haftalardayiz.. O arada baska doktora git olmazsa bi icin rahat etsnn

Cidden rahat kadın ya, doğumu çok sıradan bir olay olarak görüyor.
Kanaman, ağrın olursa, suyun gelirse acil gel dedi o kadar : )
2 hafta sonra nst var, telefonla bilgi verecekler, gerekli görürse yönlendirecek birine sanırım.

En geç 2 haftada çağrılmayı bekliyorum halbuki : )

Canim idrar yolu enfeksiyonunu en iyi su icerek atlatirsin bol bol su ic ilaci bosver bence

Tam 1 ayda 600-700gr arası almış, onda tereddüt ettim.
Bir taraftan da sağlıklı ama az kilolu olsun diyorum, korkuyorum doğumdan : )

Doktorum rahat cidden, muhtemel doğum 14ü ama bırak erken doğumu o tarihte bile geleceğini düşünmüyor nedense.

Amaaan.
Ne bileyim.
Hayırlısı.
Hiç görmediğim biriyle doğuma girmek istemiyorum, en az 8ine kadar dayanmalıyım : )

Ay sorma hem mutluyum hem tedirgin :)

Tedirgin olma olma insallh her sey guzel olacakkk

Valla bende bayildim artik hrralde o kadar uykusuzluga

Aynen sonunda bayilir gibi uyuyo bunyeee..

Kizz gene yurudum geldm aboo hala sicak havaaa

Evet biraz rahatms ama Allah'in izniyle bi seycik de olmaz merak etme yine de sklasan bi kasilma olsa bile nst icn gidersn gerekirse baska doktor mu yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…