2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yarasın afiyetler olsun size bende çok severek tüketiyorum bu ikiliyi yalnız değilsin :)

Özgü ismide çok güzelmiş. Çok naif gerçekten. Allah analı babalı büyütmeyi adıyla güzel bi hayatı olmasını nasip etsin. Nerde bebek bekleyen varsa aynı dualarım onlar içinde geçerli. Bi ara bende ömür düşünmüştüm. Bakalım artık babası ile artık son bi karara varıcaz :)

Dun kontrolumuz vardi 36 + 3 gunluguz 2 kilo 400 gr olmusuz sancilarim cok fazla iyice kanala girmis bebek acil gonderdiler gitmedim geldim eve yattim 1 hafta daha sabretcem suyu hersey normal azicik yurisrm sancim artiyor kafaya koydum haftaya cumaya kdr sabretmeyi dusunuyorum 37 doldururum insallah yatiyorum hep

Ayyyyy hadi inşallah doldurursun 37 haftayı ama dolmasa da sorun değil için rahat olsun kritik dönemleri atlattık artık annesi bol bol dinlen bana geçen ayın 30 un da Bebek kanalda dediler o gün bugün daha az yoruyorum kendimi mecbur kalmadıkça hiç bir şey yapma gerçekten faydası oluyor inşallah sağlıkla kucaklarsın

Evet haklisin canim 1 haftadir dinlenerek duruyor elimden geldigince dinleniyorum ama sancilar berbat biseymis kilosu dusuk oldugu icin tedirginim biraz

Benim doktor çok mu rahat anlamadım, erken doğum ihtimali falan değerlendirmiyor.

35+2'deyim, nst falan istemedi.
İzne ayrılıyor haftaya, başka doktora yönlendirmedi, dönüş günü 8 ağustosa randevu verdi.
Arada bir randevu daha verdi nst için, o da sanki bir anda geldi aklına, izinde olacak kendisi.

Hayırlısı.
O yokken bir problem yaşamam inşallah.
2600-2700 arası olmuş bu arada yavrumuz.
Sanki az kilo almış bu sefer, ama yeterli görmeseydi söylerdi.

Ayaklarımdaki şişlik için de protein protein protein dedi.
Gerçekten et falan yemiyorum ben doğru düzgün, okumuştum aslında bir yerde yetersiz protein alımından kaynaklanabileceğini.

Kızlar renksiz akıntı gelmesinin doğumun yaklasmasiyla alakası var mı hiç ağrım falan yok ama iki gündür çok akıntım var bazen oturduğum yerde geldigini hissediyorum bilen var mı acaba diye sorayım dedim gerçi benimkinin gelmeye niyeti yok gibi zaten de

Selam canıım oldun mu muayeneni.
Nasılmış kızçe :) ablalarından daha iri bir bebek olacak sanki :)

Benim de 10 agustos demişti..bakalım yarın netlestiririz inşallah..

B Began cim ne yaptın ne ettin bugün
selam kızlar
henüz geldim ve çok yoruldum.
kan ve idrar tahlili yapıldı. kan ilacı ve antibiyotik kullanmam gerekliymiş. artık 10 günde bir kontrol olacakmışım. nst de her şey yolunda görünüyormuş.
kızım 2400 gr 45 cm olmuş. bunu duyunca çok rahatladım. ikinci randevuda sanırım tarihi kararlaştıracağız inşallah.

Biraz daha buyur yavrun karninda.1gun bile kâr anne karninda bebegin durmasi bu haftalarda.saglikla zamanında gelsin .sen tecrübeli anneson tabi bizden daha iyi biliyorsun herşeyi.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Çatı muayenen nasıl geçti canım. Jinekolojik muayeneden çok mu farklı rahat olmak yeterli mi. Doktor eliyle mi muayene ediyor canım, canın acıdı mı
Canım ben çok rahattım hiç kasmadım kendimi hiiç acımadı gıdıklandım sadece, evet eliyle muayene ediyor

Ay ne güzel kilosuda boyu da iyiymiş grillcim bir dahaki gitmeye daha da toparlanmış olacak gözünaydın :) kontrol günlerinde düşmüş 10 da 1 e hadi hayırlısıyla kucakla Prensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…