Bayılıyorum böyle koca duduşlu bebişlereDudakları dolgun :)ısıracam o dudaklari:)))
Cok komik oluyorlar :)aksine bnm dudaklarim çok ince babasına çekmiş :)Bayılıyorum böyle koca duduşlu bebişlere
Yarasın afiyetler olsun size bende çok severek tüketiyorum bu ikiliyi@Forever07 maşallah, çok sevindim canım. Çok şükür. Tez vakitte evinize de kavuşun inşaAllah.
@hathor81 arkadaşım korkma hiç, sakin olmaya çalış, artık gayet büyüdüler, kilosunu da takma, benim görümcemin kızı çok zayıf doğmuş, görenler şaşırırmış hala da zapzayıf ama zehir gibi maşallah. Allah kolaylık versin.
@servey oh ne güzel azıcık kaldı ela hanıma kavuşmaya :)
1 haftam kaldı kızımı görmeye kontrole, çok meraktayım, çok özledim, hayırlı vaktin gelmesini, öpmeyi koklamayı istiyorum
Domates, salatalığı oldum olası çok sevmişimdir, hala da seviyorum, bir oturuşta 4 salatalık 4 domates yemek çok mu kızlar? sanırım eşim benden tırstıama açtım da yani
Hayırlısıyla kucagına al inşallah tam Bi hanfendi edası var:)Cok komik oluyorlar :)aksine bnm dudaklarim çok ince babasına çekmiş :)
Aminnnnnnnnnnn diyelim bizde:) hayırlısıyla kucaklayalımbende nasipse ağustos annesiyim bakalım elif hanım rabbim izin verirse gelicek şimdiden herkese hayırlı doğumlar bir avazda diyelim:)
Bnm de adim 4 harf soyadim 7 harfti smdi soyadim da 4 harf bi ismim daha olsa kaldirirmisim :) kiz kardesimin adi da ece selin ortasona gidiyor smdilik hic sikinti yasamadi. Iki ismini de cok seviyor. Ben isimlerin karakteri yansittigina inaniyorum. Isim secerken face e yazip genelde nasil tipli insanlarin ismiymis diye bakmistim sende oyle yapabilirsn cnmmesela ben imge istiyordum. Imgeler genelde sanat iletisim vb alanlarda calisan azicik ucuk kacik tiplerdi vazgectim ozgu olucak kizimin adi. Hem tatli hem biraz agir da. Ikinci isime karar veremedik bizde.
Amin cnm inşallah hayırlı bir şekilde kucağımiza alırız :)Ayy Nazlı gibi duruyor :)Hayırlısıyla kucagına al inşallah tam Bi hanfendi edası var:)
Sana güzellik yapmış annesi poz vermiş :)Amin cnm inşallah hayırlı bir şekilde kucağımiza alırız :)Ayy Nazlı gibi duruyor :)
Isıracam o dudaklari:))artistttSana güzellik yapmış annesi poz vermiş :)
Güle güle kullanmak nasip olsun Prensesine çok güzeller
Ayyyyy hadi inşallah doldurursun 37 haftayı ama dolmasa da sorun değil için rahat olsun kritik dönemleri atlattık artık annesi bol bol dinlen bana geçen ayın 30 un da Bebek kanalda dediler o gün bugün daha az yoruyorum kendimi mecbur kalmadıkça hiç bir şey yapma gerçekten faydası oluyor inşallah sağlıkla kucaklarsınDun kontrolumuz vardi 36 + 3 gunluguz 2 kilo 400 gr olmusuz sancilarim cok fazla iyice kanala girmis bebek acil gonderdiler gitmedim geldim eve yattim 1 hafta daha sabretcem suyu hersey normal azicik yurisrm sancim artiyor kafaya koydum haftaya cumaya kdr sabretmeyi dusunuyorum 37 doldururum insallah yatiyorum hep
Evet haklisin canim 1 haftadir dinlenerek duruyor elimden geldigince dinleniyorum ama sancilar berbat biseymis kilosu dusuk oldugu icin tedirginim birazAyyyyy hadi inşallah doldurursun 37 haftayı ama dolmasa da sorun değil için rahat olsun kritik dönemleri atlattık artık annesi bol bol dinlen bana geçen ayın 30 un da Bebek kanalda dediler o gün bugün daha az yoruyorum kendimi mecbur kalmadıkça hiç bir şey yapma gerçekten faydası oluyor inşallah sağlıkla kucaklarsın
Selam canıım oldun mu muayeneni.
Nasılmış kızçe :) ablalarından daha iri bir bebek olacak sanki :)
Benim de 10 agustos demişti..bakalım yarın netlestiririz inşallah..
selam kızlar
Biraz daha buyur yavrun karninda.1gun bile kâr anne karninda bebegin durmasi bu haftalarda.saglikla zamanında gelsin .sen tecrübeli anneson tabi bizden daha iyi biliyorsun herşeyi.Dun kontrolumuz vardi 36 + 3 gunluguz 2 kilo 400 gr olmusuz sancilarim cok fazla iyice kanala girmis bebek acil gonderdiler gitmedim geldim eve yattim 1 hafta daha sabretcem suyu hersey normal azicik yurisrm sancim artiyor kafaya koydum haftaya cumaya kdr sabretmeyi dusunuyorum 37 doldururum insallah yatiyorum hep
Canım ben çok rahattım hiç kasmadım kendimi hiiç acımadı gıdıklandım sadece, evet eliyle muayene ediyorHakkında hayırlısı olsun canım. Çatı muayenen nasıl geçti canım. Jinekolojik muayeneden çok mu farklı rahat olmak yeterli mi. Doktor eliyle mi muayene ediyor canım, canın acıdı mı
Ay ne güzel kilosuda boyu da iyiymiş grillcim bir dahaki gitmeye daha da toparlanmış olacak gözünaydın :) kontrol günlerinde düşmüş 10 da 1 e hadi hayırlısıyla kucakla Prensesiselam kızlar
henüz geldim ve çok yoruldum.
kan ve idrar tahlili yapıldı. kan ilacı ve antibiyotik kullanmam gerekliymiş. artık 10 günde bir kontrol olacakmışım. nst de her şey yolunda görünüyormuş.
kızım 2400 gr 45 cm olmuş. bunu duyunca çok rahatladım. ikinci randevuda sanırım tarihi kararlaştıracağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?