Bu arada kizlar bu donenceler hakkinda ne dusunuyosunuzz?? Ben almicaktm kv almis gelms gecen bi sey de diyemedm ben cok sevmiyorm boyle muzikli isikli falan surekli cocugun tepesinde ne bilm anlamsz geliyodu, nette biraz baktm isiksiz olanlarini onerenler var ama bilemedm kullanir miym? Hayir kullanmasam gorecek ama yapabilecegim de bi sey tok zararli olduna inanirsam asla kullanmammm.. Temel ihtiyaclari dururken keyfine sormadan bi sey alininca cok da sevmiyorm acikcasi ben.. Yani sagolsn almislar ama neyms kucuk kaynim (12 yasinda falan) gorms muzikli hosuna gitms almislar. Bi arastirsalar faydali mi? Baska ihtiyacimiz olan bi sey var mi??
Ben dönenceleri seviyorum ya, ne sıkıntısı var ki?
Canim zaten bol su içiyorum. Enfeksiyon yok ki.Canim idrar yolu enfeksiyonunu en iyi su icerek atlatirsin bol bol su ic ilaci bosver bence
Ben dönenceleri seviyorum ya, ne sıkıntısı var ki?
Evet canim 1 gun bile cok onemli bide son hamileligim dursunn birazcik daha bu cok farkli ama korkum yok fazla bisey olsa ya su ya kanama gelir hareketlerimizde gayet guzell 38 oldumu yarim saat cikip yuruyus yapsam doguma giderim kesinBiraz daha buyur yavrun karninda.1gun bile kâr anne karninda bebegin durmasi bu haftalarda.saglikla zamanında gelsin .sen tecrübeli anneson tabi bizden daha iyi biliyorsun herşeyi.
Cnm kirmizi tonlariysa dogum nisani. Sari yesil gibiyse enfeksiyon seffafsa ama coksa da yine mantar olabilir. Bnm oyleydi ben normal sandim koku renk rahatsiz edici degil kasinti da yok diye ama normal degilmis tek doz mantar ilaci kullanfim gecti. Yine de bi doktoruna sor istersen cnm...Kızlar renksiz akıntı gelmesinin doğumun yaklasmasiyla alakası var mı hiç ağrım falan yok ama iki gündür çok akıntım var bazen oturduğum yerde geldigini hissediyorum bilen var mı acaba diye sorayım dedim gerçi benimkinin gelmeye niyeti yok gibi zaten de
Kizlar ben fransadayim 37 hafta kontrol yapiliyor dahada gudilmiyor 41 ci haftaya rdv veriliyor muayene icin nts falanda hic baglanmiyoruz dogum sancisi baslayasiya kdrCidden rahat kadın ya, doğumu çok sıradan bir olay olarak görüyor.
Kanaman, ağrın olursa, suyun gelirse acil gel dedi o kadar : )
2 hafta sonra nst var, telefonla bilgi verecekler, gerekli görürse yönlendirecek birine sanırım.
En geç 2 haftada çağrılmayı bekliyorum halbuki : )
Sabret canimm gecicek hepsi surda 4 haftamiz kaldi o zmn kdr bile kalmayiz belki benim asiri agriya ramen sabrediyorumAhh kizlar artik sabrim azaliyor. Agrilar sizilar ve bu agirlik dayanmak zorluyor. Esimde diyor ne zaman doğacak sen artik cok cekilmez oldun diyor
Bebeklerimizin kilosu ayni canim bizde 36 hafta 2 kilo 400 gr miz insallah 3 kilo ile dogum yaparizselam kızlar
henüz geldim ve çok yoruldum.
kan ve idrar tahlili yapıldı. kan ilacı ve antibiyotik kullanmam gerekliymiş. artık 10 günde bir kontrol olacakmışım. nst de her şey yolunda görünüyormuş.
kızım 2400 gr 45 cm olmuş. bunu duyunca çok rahatladım. ikinci randevuda sanırım tarihi kararlaştıracağız inşallah.
Gecmis olsun insallah saglikli bir sekilde bebegini kucana alirsin durumun nasil peki canim kanamayi falan kesip bekletemezler mi birazcik dahaKızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Elde degil canim napacaksinn abartmak hele ki 1 ci dogum yasayanlar daha cok merak ediyor 2 3 lerde daha rahatsin su nisani hic denk gelemedim bende suyumda dr lar patlatiyo hepKizlarcimmm nst cati muaynesi nisan gelmesi akinti takibi ilaclar vs bazen cidden abarttigimizi dusunuyorum. Evde yatip yuvarlanioruz bi avmye gitsek cokk hareket ettik diyorz duyan ay dogurcab orlarda manyak misin dio 1 saat yuruyus yapinca vay be dioruz ne spor yaptim. Her farkliligi ciddi manada takip edioruz doktor rahatsa suphelenip kiziyoruz fln. Ananem yine sahane bi dogum hikayesi anlatti size de moral olsun okuyun :) ananemin bir suru uvey annesi olmus bunlardan birisi 9 aylik hamileymis. koy yerinde eskiden wcler bahcenin en ucra kosesinde olurdu. Kara kis buz var hava da karanlik diye wcye giden kadina elinde ibrikle arkasindan eslik ediyormus. Kadin bi an bi bagirmis ananem kadindan su bosaldigini gormus ah vah demeye kalmadan cocukda cikmis pacadan duserken yakalamis dusunun! Ole pacayi tuta tuta geri eve cikmislar. Evet dogum bu kdr bikac dk surmusO kadinlarla biz bir degiliz cunku aktif degiliz ama ayrintilari da abartmayalim rahat olalim. Opuldunuz hepiniz... iyi geceler..
Masallahhh cok guzel poz vermissEki Görüntüle 1857945 kızımi gördüm bugün :)
Seninde tatlıdır teyzesi:)dudaklarına bayıldım kizimin :))Allah'ımm bu ne tatlılıkkkk maşallahh 41 kere
Teşekkür teyzesi seninki daha tatlı olur eminim tüm bebekler tatlı zaten :)Masallahhh cok guzel poz vermiss
yumurta haşlama mi? yağda kizartma mi? süt 1bardak yeter mi?iştahsisizm bu aralar..sikinti yaptim ondandir herhalde.gerilince iştahim olmuyorCnm her gün bir muz süt yumurta kaşar peyniri yoğurt yağlı kırmızı et tüket farkı göreceksin insallah
Kizlar ben fransadayim 37 hafta kontrol yapiliyor dahada gudilmiyor 41 ci haftaya rdv veriliyor muayene icin nts falanda hic baglanmiyoruz dogum sancisi baslayasiya kdr
hayirli saglikli doğumlar nasip etsin Allahim... maşAllah büyümüş :) Allahim korusun 2nizi de doğumdaKontrolden geldıkkkkk kızlar hersey yolunda masallah dogum tarıhımız 25 temmuzabovvvvvvv az kaldı son 12 gun. Bıraz daha durabılır mı dıye ısrar ettım ama izin vermedı en gec 25 olur dedı, hatta 22 sınde kontrole gıdeceğim garantı olsun dıyee, boyu unuttum, 3300 kg olmus masallah dogumda 3500 olur dedı bole ıste teyzeler eladan haberlerı sunduk
Zararlı olabileceğini düşünmemiştim hiç, alayım diyordum ben de.Bi de bebeklerde sasiliga sebep olabilecegini de okudum Allah korusun, yani tam bilemiyorm dedm ya iyi arastirmak danismak lazm bence. Ben fazla yapay buldugn seylerin yararindan emin olamiyorm nedenseee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?