2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ben dönenceleri seviyorum ya, ne sıkıntısı var ki?

Biraz daha buyur yavrun karninda.1gun bile kâr anne karninda bebegin durmasi bu haftalarda.saglikla zamanında gelsin .sen tecrübeli anneson tabi bizden daha iyi biliyorsun herşeyi.
Evet canim 1 gun bile cok onemli bide son hamileligim dursunn birazcik daha bu cok farkli ama korkum yok fazla bisey olsa ya su ya kanama gelir hareketlerimizde gayet guzell 38 oldumu yarim saat cikip yuruyus yapsam doguma giderim kesin

Cnm kirmizi tonlariysa dogum nisani. Sari yesil gibiyse enfeksiyon seffafsa ama coksa da yine mantar olabilir. Bnm oyleydi ben normal sandim koku renk rahatsiz edici degil kasinti da yok diye ama normal degilmis tek doz mantar ilaci kullanfim gecti. Yine de bi doktoruna sor istersen cnm...

Kizlar ben fransadayim 37 hafta kontrol yapiliyor dahada gudilmiyor 41 ci haftaya rdv veriliyor muayene icin nts falanda hic baglanmiyoruz dogum sancisi baslayasiya kdr

Bebeklerimizin kilosu ayni canim bizde 36 hafta 2 kilo 400 gr miz insallah 3 kilo ile dogum yapariz

Kizlarcimmm nst cati muaynesi nisan gelmesi akinti takibi ilaclar vs bazen cidden abarttigimizi dusunuyorum. Evde yatip yuvarlanioruz bi avmye gitsek cokk hareket ettik diyorz duyan ay dogurcab orlarda manyak misin dio 1 saat yuruyus yapinca vay be dioruz ne spor yaptim. Her farkliligi ciddi manada takip edioruz doktor rahatsa suphelenip kiziyoruz fln. Ananem yine sahane bi dogum hikayesi anlatti size de moral olsun okuyun :) ananemin bir suru uvey annesi olmus bunlardan birisi 9 aylik hamileymis. koy yerinde eskiden wcler bahcenin en ucra kosesinde olurdu. Kara kis buz var hava da karanlik diye wcye giden kadina elinde ibrikle arkasindan eslik ediyormus. Kadin bi an bi bagirmis ananem kadindan su bosaldigini gormus ah vah demeye kalmadan cocukda cikmis pacadan duserken yakalamis dusunun! Ole pacayi tuta tuta geri eve cikmislar. Evet dogum bu kdr bikac dk surmus O kadinlarla biz bir degiliz cunku aktif degiliz ama ayrintilari da abartmayalim rahat olalim. Opuldunuz hepiniz... iyi geceler..

Kızlar kanamam var.Doktora geldim yatışım yapıldı.Serum takacaklar kanama durmazsa sezeryan dediler açılmam yok nolur dua edin sezeryandan çok korkuyorum
Gecmis olsun insallah saglikli bir sekilde bebegini kucana alirsin durumun nasil peki canim kanamayi falan kesip bekletemezler mi birazcik daha

Elde degil canim napacaksinn abartmak hele ki 1 ci dogum yasayanlar daha cok merak ediyor 2 3 lerde daha rahatsin su nisani hic denk gelemedim bende suyumda dr lar patlatiyo hep

Kizlar ben fransadayim 37 hafta kontrol yapiliyor dahada gudilmiyor 41 ci haftaya rdv veriliyor muayene icin nts falanda hic baglanmiyoruz dogum sancisi baslayasiya kdr

Aslında dünya standartlarında normal olduğunun farkındayım da Türkiye şartlarında anormal geliyor : )

Benim doktor sık gelmek isteyenlerden şikayetçi zaten.
Bir ara dert yanmıştı her hafta gelen var diye.

hayirli saglikli doğumlar nasip etsin Allahim... maşAllah büyümüş :) Allahim korusun 2nizi de doğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…