- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
valla bnde anlamadım. Bugun sordum 2800 doğmuş. Belki oda doktorun yanlış kontrolune kurban gitmiştr
Ayy Nasıl yaa ama daha temmuz ortasındayız Nasıl 39 hafta ile uyumlu çıkar . Ben şok şok şok
Ya benimde öyleydi sordum doktorum adet tarihine göre dedi usg deki ölçüm doğumu etkilemez dedi yinede bilmiyorum da böyle bir konusma gecmisti
Usgyi baz al bence, ama doktorun şeyinede gelme.Ama adet tarihine göre olursa benim bebis 6 kilo falan doğar heralde şimdiden 15 gün önce 2.500 gramdi
21.haftada misin cnm suan
2500 kilo ve sonrası normal deniyo ama. Boyu, kafa çevresi nasılmış. Küçücükse zaten doktorun kurbanı olmuş bencedee.valla bnde anlamadım. Bugun sordum 2800 doğmuş. Belki oda doktorun yanlış kontrolune kurban gitmiştrçunku bn hiç guvenmiyorum dr.lara artık
Haa assagida öyle yazınca şok oldum ya kilo alımı yavaslayabilir cnm yada çok kilolu olursa doktorun 36 dan sonra sezeryanla alır gibi geliyorHayır 33+5 teyim ama usgde 35+ 3 cikiyo
Haa assagida öyle yazınca şok oldum ya kilo alımı yavaslayabilir cnm yada çok kilolu olursa doktorun 36 dan sonra sezeryanla alır gibi geliyor
Riske gircegine sezeryan olursun cnm bebis sağlıklı olsun da bosver benim kinin de kilosu düşük mesela iki türlü de sorun yani bende onu takiyorum kafaya artık sezeryan sonrasi da normal doğum sonrasi gibi hemen ayaklaniyorlar zaten tabi doktordanda kaynaklaniyor ama saglikli olmalari yeterliBende ondan korkuyorum farklı doktorlara gittim ama hepsi bebek iri diyo bide tersmis zaten
Harika olmuş. O ayna gibi şeylere nasıl isim yazdın?Herkese selammm...
Geçmişi okumaya çalışırken bir yandan siZinle bugün yaptığım daha doğrusu süslediğim hastane çikolatamızı paylaşıyım kızlar umarım beğenirsinizzz... Çikolataları süssüz bir şekilde elit çikolata fabrikasından kiloyla aldık üstünü kendimce süsledim... Diğer kutuları da süsleyip içine pembe ve beyaz badem şekeri koydumm
Çok tatlı olmuş isim yazılı kelebekleri nerden edindin benim kızımın adıda elif olacak inşallahHerkese selammm...
Geçmişi okumaya çalışırken bir yandan siZinle bugün yaptığım daha doğrusu süslediğim hastane çikolatamızı paylaşıyım kızlar umarım beğenirsinizzz... Çikolataları süssüz bir şekilde elit çikolata fabrikasından kiloyla aldık üstünü kendimce süsledim... Diğer kutuları da süsleyip içine pembe ve beyaz badem şekeri koydumm
Riske gircegine sezeryan olursun cnm bebis sağlıklı olsun da bosver benim kinin de kilosu düşük mesela iki türlü de sorun yani bende onu takiyorum kafaya artık sezeryan sonrasi da normal doğum sonrasi gibi hemen ayaklaniyorlar zaten tabi doktordanda kaynaklaniyor ama saglikli olmalari yeterli
Teşekkür ederimmm canımmHarika olmuş. O ayna gibi şeylere nasıl isim yazdın?
Teşekkürler canım... Eminönünde bebek süsü malz satan bir yere yaZdırdık canımÇok tatlı olmuş isim yazılı kelebekleri nerden edindin benim kızımın adıda elif olacak inşallah
Pembe kısmını da mı sen yaptın canım çok harika olmuşHerkese selammm...
Usg ye güvenilmemeli bence milim oynattıgında çok farkediyo Dr bana göstermişti o Yüzden son adet tarihi bence MühimUsgyi baz al bence, ama doktorun şeyinede gelme.
Söylemedim içmediğimi belki kızar die ama midem çok yanıo içilcek gibi değil Zarar verio bana... Bu ödem kalıcı olmasın ya ayaklarımın üstüne oturamıom acıyo resmennCildinde yara ya da sivilce gibi bi durum var da ondan kasiniyorsan bırtım sabunu çokkk iyi geliyor canm..
Benm de uzun süredir var yaa bu ara da arttı, yataktan kalkmak zulüm gibiii :/
Sen daha doğurmadın mı kız :))
Ayy hüç bi şey kalmadı en yakın sizinn, sonra bize geçiyorrr amanınnn..
Benm ayaklarm calsiirken cok fenaydi ama simdi sukur o kadar degil canm.. Ama ben de 38 lerin hic birini giyemiyorm kalici bi odem var tabii :) terlik giyiyorm ben dee..
Kan ilacini icsen iyiydi canm dr bi sey demiyor mu??
Ohhhhh missss :))
Ben de genelde bi iki gece pek uyuyamiyorm ertesi gun artk baygin uyuyormm
Aman hep pozitif ol tatlisss..
Senin su is bi biteydiii.. Az kaldi amaa.. Kasilmalar sklasiyor artk bende de bazen baya cok oluyor ama iyi takip etmek lazm tabi sanci su fapan eslik ederse hemenn doktoraaaa
Ay benm esim de ayni, erkekler bizden heyecanli aslinda :) ben hastaneye eger oyle sanci suyla falan gidersek merak ediyorm nasil olacak el ayagina dolasmasa bari kocacimin :))
Neden farklı Dr Lara görünüyosun ki ?Aynen canım bakalım yarın başka bi doktora görüncem o ne soylicek
Haftaya Çarşamba gelicek dimi :) ay çok Heyecanlı keşki bizimde o kadar az kalmış olsaSöylemedim içmediğimi belki kızar die ama midem çok yanıo içilcek gibi değil Zarar verio bana... Bu ödem kalıcı olmasın ya ayaklarımın üstüne oturamıom acıyo resmennbenim şafak gittikçe yaklaşıo heyecan artıo son 7
İnşallah hayırlısı olur sizin için canım benimde yarin kontrolüm var çatı kontrolüAynen canım bakalım yarın başka bi doktora görüncem o ne soylicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?