2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
valla bnde anlamadım. Bugun sordum 2800 doğmuş. Belki oda doktorun yanlış kontrolune kurban gitmiştr çunku bn hiç guvenmiyorum dr.lara artık
2500 kilo ve sonrası normal deniyo ama. Boyu, kafa çevresi nasılmış. Küçücükse zaten doktorun kurbanı olmuş bencedee.

Herkese selammm...
Geçmişi okumaya çalışırken bir yandan siZinle bugün yaptığım daha doğrusu süslediğim hastane çikolatamızı paylaşıyım kızlar umarım beğenirsinizzz... Çikolataları süssüz bir şekilde elit çikolata fabrikasından kiloyla aldık üstünü kendimce süsledim... Diğer kutuları da süsleyip içine pembe ve beyaz badem şekeri koydumm

Eklentiler

• image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 122
Bende ondan korkuyorum farklı doktorlara gittim ama hepsi bebek iri diyo bide tersmis zaten
Riske gircegine sezeryan olursun cnm bebis sağlıklı olsun da bosver benim kinin de kilosu düşük mesela iki türlü de sorun yani bende onu takiyorum kafaya artık sezeryan sonrasi da normal doğum sonrasi gibi hemen ayaklaniyorlar zaten tabi doktordanda kaynaklaniyor ama saglikli olmalari yeterli

Harika olmuş. O ayna gibi şeylere nasıl isim yazdın?

Çok tatlı olmuş isim yazılı kelebekleri nerden edindin benim kızımın adıda elif olacak inşallah

Aynen canım bakalım yarın başka bi doktora görüncem o ne soylicek

Pembe kısmını da mı sen yaptın canım çok harika olmuş

Söylemedim içmediğimi belki kızar die ama midem çok yanıo içilcek gibi değil Zarar verio bana... Bu ödem kalıcı olmasın ya ayaklarımın üstüne oturamıom acıyo resmenn benim şafak gittikçe yaklaşıo heyecan artıo son 7

Haftaya Çarşamba gelicek dimi :) ay çok Heyecanlı keşki bizimde o kadar az kalmış olsa kendini toparladıktan sonra bize deneyimlerini yazarsın dimi burda heycanla beklerim ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…