2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Artık çok zorluyor ya bir de tüm gün evdeyim çok sıkılıyorum Zaman hiç geçmiyor dışarı çıkmak istiyorum ama gücüm yok

Canm kendince oyalancak bi seyler bul mutlakaa..
Gunduz mecbur ben de evdeym ama arada avmye gidiyorm yine de bugn de gidip acm yuruyusu yaptm arkadasla
Kitap okuyorm dizi izliyorm, boyama kitabim var onunla oyalaniyorm falan derken geciyoo.. Bazen de aksamlari esimle cikiyoz yuruyoz, baski yap yani cikin mutlaka aksamlari da olsa bi yeree.. Benmki de zorlamasam goturmez bi yere yanii...

Cok guzel olmuslarrr bayildmm

Odemlerden kurtulcaz dogurunca canm hic canini sikmaaa..
Ilac olayina uzuldm ama bilemiyorm keske doktoruna soyleseydin belki alternatif bi sey verirdi dicektmmm ama surda kalms bi haftaaa amaninnnn kizzzz haftaya doguruyon ya sennn abooo cildirdmmm... Heyecanla bekliyormmm

Çünki bitanesi beni 11 inde gel sezeryan yapalım dedi canım o ole deyince başka doktora gittim oda bebek iri ve ters dedi sadece ole şeyler söylemedi kafam çok karıştı
Ee deseydin sezaryen olmak istemiyorum çocuk ne zaman gelirse o vakit doğururum de zorla yapıcak değil ya manyak mı o Dr daha 33 haftalıksın o vakte anca 36-37 olursun erken daha

Ee deseydin sezaryen olmak istemiyorum çocuk ne zaman gelirse o vakit doğururum de zorla yapıcak değil ya manyak mı o Dr daha 33 haftalıksın o vakte anca 36-37 olursun erken daha

Nts de sancı çıktı birazda o yüzden söyledi heralde ama zaten ben dogudaydim 28 haftadan sonra buraya geldim o yüzden baştan beri kontrol eden doktorum yok canim suan kayserideyim ama doğum Konyada olucak nası olcak hiç bilmiyorum..

Hımm kötü olmuş senin için Hayırlısı olsun o halde inş vakitlice kolay bi doğumla kucagına alırsın

ErdeminE
Canim cok guzel olmuslar yaa..
Bende kendi ellerimle suslemek isterdimde Ankara'da eminönü gibi biyer varsada ben bilmiyorum eşimde goturmuyor. Ablamlar aldi bişiyler eminönünden ama ben gidip kendim secip almak isterdim. İcimde kaldi. Onlarda sagolsun gidip alip geldiler ama ben boyle gezip gezip hem uygun hem şık bisiler istiyordum. Kafamdaki gibi olmadi hic birsey.
Ama seninkini cok begendim gercekten :)

Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar güle güle kullanmak nasip olsun kızınla <3

Canım kiminle anlaştınız? Bizde kısmetse haftaya çekim yaptıracağım..çekime kadar doğurmazsam

Kızceler sıcak günlerden merhaba, dün dr daydık .. 2.246 gr olmuşuz cinsiyet kız denmişti şimdi erkek de olabilir dendi , süprize hazır olun artık kız erkek sağlıkla gelsin...Nst, anestezi uzmanı ve genel cerrahi randvularından alnımızın akıyla çıktık... İlk defa bugün ayaklarım şişti ponçik parmacıklarım var artık sıcak çok sıcak ehh tabi bu sıcaklarda rüyalarda değişik oluyo, bebeğim doğmuş kundakta yılmaz erdoğanın yeğeni ersin ayyy ben şok olaundu benim bebeğim benim canım deyip bağrıma bastım tabihepinizi öpüyprum sağlık ve huzurla geçsin günlerimiz

Çok güzel olmuş canım, emeğine sağlık..Rabbim kullanmayı nasip etsin. Ben de üzerine koyduğun süslerden görmüştüm çok beğenmiştim. Nasıl yaptın peki yazıyı nerden aldın?cam değil demi onlar?

Çok teşekkürler canımm

Çok teşekkürler canımm valla normlde pek sevmem bu tarz şeyleri yapmayı ama sıkıntıdan yaptım inşaAllah kullanacağımız günleri görürüz... Yazılar pleksi ayna denen bir naddeyi kelebek şeklinde kestiriyorsun üstüne isim yazıyorlar o hazır yani canım

Hadi canımmmmmmmm, o nasıl doktormuş ayol, bu saatten sonra bebeğinizin cinsiyetini yanlış görmüşüm mü diyecek. Oha utanmayacak mı... Ayyyy şoklarda ben. O nasıl şey ya öyle. Hay alllahımmmm yaaa, şuan doktora bayağ saydırasımvar. Öyle böyle değil. Nasıl doktorsun sen yaaa.okulunu manavda mı okudun acaba? Töbe töbeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…