- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Artık çok zorluyor ya bir de tüm gün evdeyim çok sıkılıyorum Zaman hiç geçmiyor dışarı çıkmak istiyorum ama gücüm yok
Herkese selammm...
Geçmişi okumaya çalışırken bir yandan siZinle bugün yaptığım daha doğrusu süslediğim hastane çikolatamızı paylaşıyım kızlar umarım beğenirsinizzz... Çikolataları süssüz bir şekilde elit çikolata fabrikasından kiloyla aldık üstünü kendimce süsledim... Diğer kutuları da süsleyip içine pembe ve beyaz badem şekeri koydumm
Söylemedim içmediğimi belki kızar die ama midem çok yanıo içilcek gibi değil Zarar verio bana... Bu ödem kalıcı olmasın ya ayaklarımın üstüne oturamıom acıyo resmennbenim şafak gittikçe yaklaşıo heyecan artıo son 7
Chicco nun setinden pişik kremi çıkmıştı. O var bi de Sudocrem i duydum ben de denemek için en küçük boyunu aldım. Memnun kalırsak büyüklerinden alırız dedik
Neden farklı Dr Lara görünüyosun ki ?
İnşallah hayırlısı olur sizin için canım benimde yarin kontrolüm var çatı kontrolü
Ee deseydin sezaryen olmak istemiyorum çocuk ne zaman gelirse o vakit doğururum de zorla yapıcak değil ya manyak mı o Dr daha 33 haftalıksın o vakte anca 36-37 olursun erken dahaÇünki bitanesi beni 11 inde gel sezeryan yapalım dedi canım o ole deyince başka doktora gittim oda bebek iri ve ters dedi sadece ole şeyler söylemedi kafam çok karıştı
Ee deseydin sezaryen olmak istemiyorum çocuk ne zaman gelirse o vakit doğururum de zorla yapıcak değil ya manyak mı o Dr daha 33 haftalıksın o vakte anca 36-37 olursun erken daha
Sağol canım katlancam artık:)Ben oldum birazcık acıyo ama çok kısa duruyo korkma bence canim
Hımm kötü olmuş senin için Hayırlısı olsun o halde inş vakitlice kolay bi doğumla kucagına alırsınNts de sancı çıktı birazda o yüzden söyledi heralde ama zaten ben dogudaydim 28 haftadan sonra buraya geldim o yüzden baştan beri kontrol eden doktorum yok canim suan kayserideyim ama doğum Konyada olucak nası olcak hiç bilmiyorum..
Hımm kötü olmuş senin için Hayırlısı olsun o halde inş vakitlice kolay bi doğumla kucagına alırsın
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar güle güle kullanmak nasip olsun kızınla <3Herkese selammm...
Geçmişi okumaya çalışırken bir yandan siZinle bugün yaptığım daha doğrusu süslediğim hastane çikolatamızı paylaşıyım kızlar umarım beğenirsinizzz... Çikolataları süssüz bir şekilde elit çikolata fabrikasından kiloyla aldık üstünü kendimce süsledim... Diğer kutuları da süsleyip içine pembe ve beyaz badem şekeri koydumm
Canım kiminle anlaştınız? Bizde kısmetse haftaya çekim yaptıracağım..çekime kadar doğurmazsamMerhaba tatlis anneler..bugün Benim de kontrolum vardı 2800 olmuşuz çok şükür,kafa yukarıda keyfi yerinde paşanın Allahın izniyle..10 ağustosa gün verdi doktorum..ayrıca doğum fotografcisiyla da anlaştık, haftaya ilk çekimi yapacağız inşallah..umarım ortaya güzel şeyler çıkar...
Cnm çok tatlılar yaaaaaa, arkadaşın çok marifetliymiş, çok beğendim.güle güle paralayın.İyi geceler kızlar..arkadaşım bizim için süsler hazırlamış. Çok hoşuma gitti sizinle de paylaşayım istedim
Çikolata pembe kaplıydı ama üstündeki kurdelayı ben yaptım canım teşekkürlerrrPembe kısmını da mı sen yaptın canım çok harika olmuş
Çok güzel olmuş canım, emeğine sağlık..Rabbim kullanmayı nasip etsin. Ben de üzerine koyduğun süslerden görmüştüm çok beğenmiştim. Nasıl yaptın peki yazıyı nerden aldın?cam değil demi onlar?Herkese selammm...
Çok teşekkürler canımmCanm kendince oyalancak bi seyler bul mutlakaa..
Gunduz mecbur ben de evdeym ama arada avmye gidiyorm yine de bugn de gidip acm yuruyusu yaptm arkadasla
Kitap okuyorm dizi izliyorm, boyama kitabim var onunla oyalaniyorm falan derken geciyoo.. Bazen de aksamlari esimle cikiyoz yuruyoz, baski yap yani cikin mutlaka aksamlari da olsa bi yeree.. Benmki de zorlamasam goturmez bi yere yanii...
Cok guzel olmuslarrr bayildmm
Odemlerden kurtulcaz dogurunca canm hic canini sikmaaa..
Ilac olayina uzuldm ama bilemiyorm keske doktoruna soyleseydin belki alternatif bi sey verirdi dicektmmm ama surda kalms bi haftaaaamaninnnn kizzzz haftaya doguruyon ya sennn abooo cildirdmmm... Heyecanla bekliyormmm
Çok teşekkürler canımm valla normlde pek sevmem bu tarz şeyleri yapmayı ama sıkıntıdan yaptım inşaAllah kullanacağımız günleri görürüz... Yazılar pleksi ayna denen bir naddeyi kelebek şeklinde kestiriyorsun üstüne isim yazıyorlar o hazır yani canımÇok güzel olmuş canım, emeğine sağlık..Rabbim kullanmayı nasip etsin. Ben de üzerine koyduğun süslerden görmüştüm çok beğenmiştim. Nasıl yaptın peki yazıyı nerden aldın?cam değil demi onlar?
Kızceler sıcak günlerden merhaba, dün dr daydık .. 2.246 gr olmuşuz cinsiyet kız denmişti şimdi erkek de olabilir dendi , süprize hazır olun artık kız erkek sağlıkla gelsin...Nst, anestezi uzmanı ve genel cerrahi randvularından alnımızın akıyla çıktık... İlk defa bugün ayaklarım şişti ponçik parmacıklarım var artık sıcak çok sıcak ehh tabi bu sıcaklarda rüyalarda değişik oluyo, bebeğim doğmuş kundakta yılmaz erdoğanın yeğeni ersin ayyy ben şok olaundu benim bebeğim benim canım deyip bağrıma bastım tabi hepinizi öpüyprum sağlık ve huzurla geçsin günlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?