2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
valla dediğim gibi bn bu dr.ları anlamıyorum, herbiri başka bişy dio. Dun arkadaşım bebeği 39 olarak gorunduğu için sezeryana alındı. Normlde doğumu ağustos ortasydı. Bende bi ara gerilik varken dr.um daha ileri bi tarh soylemişti ama dediğim gibi her dr. Farklı bşy dio. Kime inanacz bilmiyorum.

Amin Amin tatlım :) Aaa neden daha karar vermediniz ki çok az kaldı ama iyi Bi yer bulup kayıt yapman lazım artık

Kızlar benim prensesim 33+ 5 haftalik ama ugs de 35+3 gözüküyor ben hangisine göre doğum yapcam bole bişe yaşayan varmı ?

Canım 33+5 te isen imzandaki tahmini doğum yapacağın tarihi yanlış girmişsin. 21. Haftanda görünüyorsun.

Bu aradaki fark da önemli değil. Biz de 2 hafta önde görünüyoruz ancak doğum her halükarda sat a göre oluyor.

Aynen katılıyorum benim ki bi öne geçiyor bi geriliyorbi haftasiyla uyumlu kafasina göre takılıyor oralarda :)

Öyle ben zaten artık hiç birine güvenmiyorum ki daha geçen el kadar oğluma yanlış teşhis koyulup yanlış ilaç verildi :/ hepsi ayrı kafada ötekine gittik öteki ayrı teşhis koydu farklı ilaç verdi ..ben artık hiç birine güvenmiyorum da mecburuz işte gidip teslim ediyoruz kendimizi

Yatsan bir dert kalsan bir dert her türlü yoruluyor insan Benim sezeryan olacak ama tarih net değil doktorum şimdi tatilde 39 hafta dolmasını bekleyeceğim bende 29 temmuz düşünüyorum ama bakalım doktor ne dşyecek

Aynen katılıyorum benim ki bi öne geçiyor bi geriliyorbi haftasiyla uyumlu kafasina göre takılıyor oralarda :)
Benimkide öyle Bi gidiyoruz önde Bi gidiyoruz haftasıyla uyumlu kafalarına göre takılıyorlar içerde

Kızlar benim prensesim 33+ 5 haftalik ama ugs de 35+3 gözüküyor ben hangisine göre doğum yapcam bole bişe yaşayan varmı ?

Benimelimde 3 tarih var. Biri reglime göre 13 agustos,usgye göre 17 agustos, doktorun takibine göre 22 ağustos. Ben usg takibini kendimce yapıyorum. Doktor 22 yi baz alıyor. Reglim ise 13 ünde, biyolojik olarak 4 günlük geçdöllenme olmuş. Usgde hiç ölçümfarkıda çıkmadı. Hep 17 agustos en balından beri.

Ayy Nasıl yaa ama daha temmuz ortasındayız Nasıl 39 hafta ile uyumlu çıkar . Ben şok şok şok

Artık çok zorluyor ya bir de tüm gün evdeyim çok sıkılıyorum Zaman hiç geçmiyor dışarı çıkmak istiyorum ama gücüm yok

gerçkten benmde tum guvenm kırıldı dr.lara. İlk gittiğşm dr.um bana bebeğimde 2 hftalık gelişim geriliği olup heran doğum yaoıcağımı soyledi aynı gun farklı birine gittim tam gunuyle uyumlu olduğunu soyledi. Luan halada tam haftasında. Ne kafadalar bnde anlamadım

canım çok geçe bırakmadın mı alışverişi. Şimdi zor olck senin için.

Biraz öyle oldu canım. Eşim iyidir hoştur ama baZı konularda herşeyi sona bırakıyor. Ha bugün ha yarın derken bu zamana geldik. Zaten 5 ay ben kendimde değildim. Hep serum bulantı kusma dışarı çıkamıyordum. Daha yeni yeni topladım sayılır. BiraZda ondan geç kaldık

Ama adet tarihine göre olursa benim bebis 6 kilo falan doğar heralde şimdiden 15 gün önce 2.500 gramdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…