- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
valla dediğim gibi bn bu dr.ları anlamıyorum, herbiri başka bişy dio. Dun arkadaşım bebeği 39 olarak gorunduğu için sezeryana alındı. Normlde doğumu ağustos ortasydı. Bende bi ara gerilik varken dr.um daha ileri bi tarh soylemişti ama dediğim gibi her dr. Farklı bşy dio. Kime inanacz bilmiyorum.Ay neremle okuduysam artıkama normalde tüm doğumlar son adet yarine göre belirlenir. Nedeni ise bugün 2 ya da üç hafta önde giderken bir ay sonra tamamen haftasıyla uyumlu çıkabilirmiş ..birde ölçümler de yanıltıcı olabiliyormuş bunu sorduğum doktorlar söylemişti ..örneğin ben ilk aylar önden gidiyordu ama artık haftasıyla tamamen uyumlu
Amin Amin tatlım :) Aaa neden daha karar vermediniz ki çok az kaldı ama iyi Bi yer bulup kayıt yapman lazım artıkÇok teşekkürler canım..tarihin belli olması heyecanı 2 katına çıkarıyor resmen.,Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar ve herşeyiyle çok sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah..bir tek hastaneye karar veremedik daha
hele hele benm için şu son gunler hiç geçmio. Açılmam da olduğu için heran doğumu bekliyorumAy aynen ya saglikla dogsunlar da gün farketmiyor ya insan sadece sabirsizlaniyor işte:)
Kızlar benim prensesim 33+ 5 haftalik ama ugs de 35+3 gözüküyor ben hangisine göre doğum yapcam bole bişe yaşayan varmı ?
Aynen katılıyorum benim ki bi öne geçiyor bi geriliyorbi haftasiyla uyumlu kafasina göre takılıyor oralarda :)Ay neremle okuduysam artıkama normalde tüm doğumlar son adet yarine göre belirlenir. Nedeni ise bugün 2 ya da üç hafta önde giderken bir ay sonra tamamen haftasıyla uyumlu çıkabilirmiş ..birde ölçümler de yanıltıcı olabiliyormuş bunu sorduğum doktorlar söylemişti ..örneğin ben ilk aylar önden gidiyordu ama artık haftasıyla tamamen uyumlu
Öyle ben zaten artık hiç birine güvenmiyorum ki daha geçen el kadar oğluma yanlış teşhis koyulup yanlış ilaç verildi :/ hepsi ayrı kafada ötekine gittik öteki ayrı teşhis koydu farklı ilaç verdi ..ben artık hiç birine güvenmiyorum da mecburuz işte gidip teslim ediyoruz kendimizivalla dediğim gibi bn bu dr.ları anlamıyorum, herbiri başka bişy dio. Dun arkadaşım bebeği 39 olarak gorunduğu için sezeryana alındı. Normlde doğumu ağustos ortasydı. Bende bi ara gerilik varken dr.um daha ileri bi tarh soylemişti ama dediğim gibi her dr. Farklı bşy dio. Kime inanacz bilmiyorum.
Ay aramizda 4-5 gün var bende tık yok ya benim ki belli ki bayağı geç gelcek bekle allah bekle dogursaydim da bian önce kucagima alsaydim ya :)hele hele benm için şu son gunler hiç geçmio. Açılmam da olduğu için heran doğumu bekliyorum
Yatsan bir dert kalsan bir dert her türlü yoruluyor insan Benim sezeryan olacak ama tarih net değil doktorum şimdi tatilde 39 hafta dolmasını bekleyeceğim bende 29 temmuz düşünüyorum ama bakalım doktor ne dşyecekBende çok zorlanıyorum ama ilginçtir bi gün iyiym bi gün kötüyüm
Ama sürekli ayakları ızatmak gerekiyor
Bide uzun süre oturursamdq ağrım oluyor arada yürümek lazım
Doğumun normal mi sezeryan mı tatlım gün verdi mi doktor??
Benim herşey normal gidiyor doktor 10 gün sonra istediği zaman gelsin sıkıntı yok 39 haftada doğurrsn sanırım dedi bakalım ne zaman olcak :))
Benimkide öyle Bi gidiyoruz önde Bi gidiyoruz haftasıyla uyumlu kafalarına göre takılıyorlar içerdeAynen katılıyorum benim ki bi öne geçiyor bi geriliyorbi haftasiyla uyumlu kafasina göre takılıyor oralarda :)
Kızlar benim prensesim 33+ 5 haftalik ama ugs de 35+3 gözüküyor ben hangisine göre doğum yapcam bole bişe yaşayan varmı ?
valla dediğim gibi bn bu dr.ları anlamıyorum, herbiri başka bişy dio. Dun arkadaşım bebeği 39 olarak gorunduğu için sezeryana alındı. Normlde doğumu ağustos ortasydı. Bende bi ara gerilik varken dr.um daha ileri bi tarh soylemişti ama dediğim gibi her dr. Farklı bşy dio. Kime inanacz bilmiyorum.
Amin Amin tatlım :) Aaa neden daha karar vermediniz ki çok az kaldı ama iyi Bi yer bulup kayıt yapman lazım artık[/QUOTE
Haklısın canım ama 2 seçeneğimiz var ve karar veremiyoruz..1 tanesi bashekiminden cerrahina kadar tanıdığımız ama spinal anesteziyi daha çok tercih eden bir hastane..diğeri de epidural anestezi yapan ama pek tanidigimizin olmadığı ama doktorumuzun daha çok tercih ettiği hastane..doktor bize bırakıyor sağolsun..gidip anestezi doktorlariyla konuşup ondan sonra karar vericez inşallah..
Artık çok zorluyor ya bir de tüm gün evdeyim çok sıkılıyorum Zaman hiç geçmiyor dışarı çıkmak istiyorum ama gücüm yokDoktorun ne diyor canm bu duruma???
Masallah siZeeegobegin kibar cidden, sonucta kilolu olmakla gobek ayni sey degil ki ben kendm de kiloluyum gobegim de baya iri ama senin gobik kibar
Anladm canm ah bu eslerre ahh...
Bence bu dersaneler bizi yiyo yaaaben 2014 de dersaneye gittm gerci o zman da dugundu falan telasi vardi da.. 82 almistm, bu sene hic bakmadan 79 aldm.. Baya param bosa gitmisss
Oyy minicik.. Ya Allah'in izniyle nolacak zatenn, millet karismaya yer ariyorrr
Canm zorlanman cok normal artk hepimiz ayni durumdayiz ama bi sy kalmadi Allah'in izniyle.. Gecere giderrr bebeklerimizi alirz kucagimizaaa
gerçkten benmde tum guvenm kırıldı dr.lara. İlk gittiğşm dr.um bana bebeğimde 2 hftalık gelişim geriliği olup heran doğum yaoıcağımı soyledi aynı gun farklı birine gittim tam gunuyle uyumlu olduğunu soyledi. Luan halada tam haftasında. Ne kafadalar bnde anlamadımÖyle ben zaten artık hiç birine güvenmiyorum ki daha geçen el kadar oğluma yanlış teşhis koyulup yanlış ilaç verildi :/ hepsi ayrı kafada ötekine gittik öteki ayrı teşhis koydu farklı ilaç verdi ..ben artık hiç birine güvenmiyorum da mecburuz işte gidip teslim ediyoruz kendimizi
Şimdiden özgür bebis olma yolunda ilerliyorlar canım:)Benimkide öyle Bi gidiyoruz önde Bi gidiyoruz haftasıyla uyumlu kafalarına göre takılıyorlar içerde
canım çok geçe bırakmadın mı alışverişi. Şimdi zor olck senin için.
benmkide bi tıklattı bizi heycanlandrdı da hala bişi yok. Sanırım biraz nazlanıyoAy aramizda 4-5 gün var bende tık yok ya benim ki belli ki bayağı geç gelcek bekle allah bekle dogursaydim da bian önce kucagima alsaydim ya :)
Ay yerim onu ya zamane bebisleri işte pek nazlilar :)))benmkide bi tıklattı bizi heycanlandrdı da hala bişi yok. Sanırım biraz nazlanıyo
21.haftada misin cnm suanAma adet tarihine göre olursa benim bebis 6 kilo falan doğar heralde şimdiden 15 gün önce 2.500 gramdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?