- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Bende çok zorlanıyorum ama ilginçtir bi gün iyiym bi gün kötüyümBenim de son 15 gün ama en zor 15 gün 37 Den sonra çok zormuş ya çok yoruldum artık otururken bilebyotuluyorum
Kanamayla gelirsen hastaneye sezeryan yapmak zorundayız suyun gelirse açılman varsa normal dogum deneyecegiz dedi hakkımızda hayırlısı bakalımNormal doğum için Dr baba 3 cm geçmeli rahme uzaklığı Demişti gerçi çok şükür öyle bi sıkıntım yok aylardır ama 2.2 yle normal doğum önerdi mi Dr un ?
Hiçte bile valla gayet iyi görünüyorsunŞişko demek ıstedın sanırımm m
canım çok geçe bırakmadın mı alışverişi. Şimdi zor olck senin için.Kızlar ben daha ne bebeğime ne kendime birşey almadım.. Nelere öncelik vericeğimi bilemedim. Bu hafta yapıcaz artık alışveriş. Hastane için ayrı bebek için gerekli ihtiyaçlar nelerdir. Sizler bi liste oluşturdunuz mu. Banada yardımcı olurmusunuz
ultrasonda gorunene gore buyuk ihtimalle canım. Onun gelişimi baz alınuyo genldeKızlar benim prensesim 33+ 5 haftalik ama ugs de 35+3 gözüküyor ben hangisine göre doğum yapcam bole bişe yaşayan varmı ?
Kızlar yine benbenim adet Ağrı'larım hala devam ediyor
Aramızda böyle olupta sonra şidetlenen oldumu hiç ? Yani bu şekilde doğuma kadar giden oldumu ?Hep aynı seviyede devam ediyor benimki ne şiddetleniyor nede geçiyor((((
Eki Görüntüle 1858364 Bu da ela nın annesi, haftaya dogurcak ona gore yorum alayım teyzeleri
Benim esim oyle kiz.. Hic bakmaz baktim der. Bisi al derim ordan elimde tasiyamam getiremem der. Der de der bos cok konusur cani sagolsun
Yok be ne iyisi kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dershaneye gittim ama 2015 de daha iyi puan almıştım
Niyeyse takmadım hiç kafamaseneye bidaha denerim
Sinirlerim bozuldu
kelebek.hill canını hiç sıkma tatlım. Bebis dogduktan sonra duruma göre karar verirsin.. annem beni kırkım çıkmadan Çanakkale'den Denizli'ye tek başına otobüsle getirmiş. Çok tedirgin olmuş ama çok rahat gittim der hep. Ona da karışmış herkes ama dinlememiş
Benim de son 15 gün ama en zor 15 gün 37 Den sonra çok zormuş ya çok yoruldum artık otururken bilebyotuluyorum
Ya benimde öyleydi sordum doktorum adet tarihine göre dedi usg deki ölçüm doğumu etkilemez dedi yinede bilmiyorum da böyle bir konusma gecmistiultrasonda gorunene gore buyuk ihtimalle canım. Onun gelişimi baz alınuyo genlde
benmde bi ara bebeğim geriden geliyodu mesela doktorum sat.ı hiç sormuodu bile. Usg deki olçumlere gore konuşuyodu hep. O yuzden bn oyle duşunuyorum..Ya benimde öyleydi sordum doktorum adet tarihine göre dedi usg deki ölçüm doğumu etkilemez dedi yinede bilmiyorum da böyle bir konusma gecmisti
Son adet tarihine göre hesaplanır her zaman ..fark çok yokki zaten iki güncük 10 günmüş fark ya kusura bakma yanlış okumuşum ..ama yine de bir şey değişmiyor son adet tarihine göre olacak doğumKızlar benim prensesim 33+ 5 haftalik ama ugs de 35+3 gözüküyor ben hangisine göre doğum yapcam bole bişe yaşayan varmı ?
10 gun gibi bi fark canm.Son adet tarihine göre hesaplanır her zaman ..fark çok yokki zaten iki güncük
Ne güzel sende gün almışsın artık bebeğin geleceği tarih belli gözünaydın :)Merhaba tatlis anneler..bugün Benim de kontrolum vardı 2800 olmuşuz çok şükür,kafa yukarıda keyfi yerinde paşanın Allahın izniyle..10 ağustosa gün verdi doktorum..ayrıca doğum fotografcisiyla da anlaştık, haftaya ilk çekimi yapacağız inşallah..umarım ortaya güzel şeyler çıkar...
Hadi ya bende usg de önde gidince sevinmistim o sıralar çünkü biraz daha erken gelcek diye doktorda sevinme usgyle alakasi yok dedi benim doktor genç olunca tecrubesizmi ne doktorumdan şüphelendim valla :)))benmde bi ara bebeğim geriden geliyodu mesela doktorum sat.ı hiç sormuodu bile. Usg deki olçumlere gore konuşuyodu hep. O yuzden bn oyle duşunuyorum..
hatta benden 2 hfta sonra doğumu gorunen çok yakın arkadaşımın bebeği ilerde çıkmıştı dr. Usg deki olçume gore 39 olduğu için dun doğumu başlatmış. Normalde ağustos ortalarydı onun.
Amin sagol cnmYat dinlen canim.normal doğum mu ysptiracak peki Dr .un.umarim her şey daha iyi olur.benim de previam vardi.geçti .çok tedirgin olmuştum bende.sorunsuz al bebeğini kucagina inşallah.
valla bn bu dr.ları anlamıyorum ki. Herbiri farklı bişy dio. Bizde zamnla gorecrz artık doğrusunuHadi ya bende usg de önde gidince sevinmistim o sıralar çünkü biraz daha erken gelcek diye doktorda sevinme usgyle alakasi yok dedi benim doktor genç olunca tecrubesizmi ne doktorumdan şüphelendim valla :)))
Ay neremle okuduysam artık10 gun gibi bi fark canm.
Çok teşekkürler canım..tarihin belli olması heyecanı 2 katına çıkarıyor resmen.,Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar ve herşeyiyle çok sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah..bir tek hastaneye karar veremedik dahaNe güzel sende gün almışsın artık bebeğin geleceği tarih belli gözünaydın :)
Ay aynen ya saglikla dogsunlar da gün farketmiyor ya insan sadece sabirsizlaniyor işte:)valla bn bu dr.ları anlamıyorum ki. Herbiri farklı bişy dio. Bizde zamnla gorecrz artık doğrusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?