2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim de son 15 gün ama en zor 15 gün 37 Den sonra çok zormuş ya çok yoruldum artık otururken bilebyotuluyorum
Bende çok zorlanıyorum ama ilginçtir bi gün iyiym bi gün kötüyüm
Ama sürekli ayakları ızatmak gerekiyor
Bide uzun süre oturursamdq ağrım oluyor arada yürümek lazım
Doğumun normal mi sezeryan mı tatlım gün verdi mi doktor??
Benim herşey normal gidiyor doktor 10 gün sonra istediği zaman gelsin sıkıntı yok 39 haftada doğurrsn sanırım dedi bakalım ne zaman olcak :))

Normal doğum için Dr baba 3 cm geçmeli rahme uzaklığı Demişti gerçi çok şükür öyle bi sıkıntım yok aylardır ama 2.2 yle normal doğum önerdi mi Dr un ?
Kanamayla gelirsen hastaneye sezeryan yapmak zorundayız suyun gelirse açılman varsa normal dogum deneyecegiz dedi hakkımızda hayırlısı bakalım

canım çok geçe bırakmadın mı alışverişi. Şimdi zor olck senin için.

Merhaba tatlis anneler..bugün Benim de kontrolum vardı 2800 olmuşuz çok şükür,kafa yukarıda keyfi yerinde paşanın Allahın izniyle..10 ağustosa gün verdi doktorum..ayrıca doğum fotografcisiyla da anlaştık, haftaya ilk çekimi yapacağız inşallah..umarım ortaya güzel şeyler çıkar...

Doktorun ne diyor canm bu duruma???

Eki Görüntüle 1858364 Bu da ela nın annesi, haftaya dogurcak ona gore yorum alayım teyzeleri

Masallah siZeee gobegin kibar cidden, sonucta kilolu olmakla gobek ayni sey degil ki ben kendm de kiloluyum gobegim de baya iri ama senin gobik kibar

Benim esim oyle kiz.. Hic bakmaz baktim der. Bisi al derim ordan elimde tasiyamam getiremem der. Der de der bos cok konusur cani sagolsun

Anladm canm ah bu eslerre ahh...

sormayın sormayın kpss sonucunu sırmayın bana

@elffth3

Yok be ne iyisi kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dershaneye gittim ama 2015 de daha iyi puan almıştım

Niyeyse takmadım hiç kafama seneye bidaha denerim

Sinirlerim bozuldu

Bence bu dersaneler bizi yiyo yaaa ben 2014 de dersaneye gittm gerci o zman da dugundu falan telasi vardi da.. 82 almistm, bu sene hic bakmadan 79 aldm.. Baya param bosa gitmisss

Oyy minicik.. Ya Allah'in izniyle nolacak zatenn, millet karismaya yer ariyorrr

Benim de son 15 gün ama en zor 15 gün 37 Den sonra çok zormuş ya çok yoruldum artık otururken bilebyotuluyorum

Canm zorlanman cok normal artk hepimiz ayni durumdayiz ama bi sy kalmadi Allah'in izniyle.. Gecere giderrr bebeklerimizi alirz kucagimizaaa

Ya benimde öyleydi sordum doktorum adet tarihine göre dedi usg deki ölçüm doğumu etkilemez dedi yinede bilmiyorum da böyle bir konusma gecmisti
benmde bi ara bebeğim geriden geliyodu mesela doktorum sat.ı hiç sormuodu bile. Usg deki olçumlere gore konuşuyodu hep. O yuzden bn oyle duşunuyorum..
hatta benden 2 hfta sonra doğumu gorunen çok yakın arkadaşımın bebeği ilerde çıkmıştı dr. Usg deki olçume gore 39 olduğu için dun doğumu başlatmış. Normalde ağustos ortalarydı onun.

Kızlar benim prensesim 33+ 5 haftalik ama ugs de 35+3 gözüküyor ben hangisine göre doğum yapcam bole bişe yaşayan varmı ?
Son adet tarihine göre hesaplanır her zaman ..fark çok yokki zaten iki güncük 10 günmüş fark ya kusura bakma yanlış okumuşum ..ama yine de bir şey değişmiyor son adet tarihine göre olacak doğum

Son düzenleme:
Ne güzel sende gün almışsın artık bebeğin geleceği tarih belli gözünaydın :)

Hadi ya bende usg de önde gidince sevinmistim o sıralar çünkü biraz daha erken gelcek diye doktorda sevinme usgyle alakasi yok dedi benim doktor genç olunca tecrubesizmi ne doktorumdan şüphelendim valla :)))

Hadi ya bende usg de önde gidince sevinmistim o sıralar çünkü biraz daha erken gelcek diye doktorda sevinme usgyle alakasi yok dedi benim doktor genç olunca tecrubesizmi ne doktorumdan şüphelendim valla :)))
valla bn bu dr.ları anlamıyorum ki. Herbiri farklı bişy dio. Bizde zamnla gorecrz artık doğrusunu

10 gun gibi bi fark canm.
Ay neremle okuduysam artık ama normalde tüm doğumlar son adet yarine göre belirlenir. Nedeni ise bugün 2 ya da üç hafta önde giderken bir ay sonra tamamen haftasıyla uyumlu çıkabilirmiş ..birde ölçümler de yanıltıcı olabiliyormuş bunu sorduğum doktorlar söylemişti ..örneğin ben ilk aylar önden gidiyordu ama artık haftasıyla tamamen uyumlu

Ne güzel sende gün almışsın artık bebeğin geleceği tarih belli gözünaydın :)
Çok teşekkürler canım..tarihin belli olması heyecanı 2 katına çıkarıyor resmen.,Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar ve herşeyiyle çok sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah..bir tek hastaneye karar veremedik daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…