- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Adet agrilari cok hareketten oluyo canim eger dinlenince geciyosa normal ama gecmiyosa dr gitmen lazim bende oluyorum 8 9 gundur bide sertlesmeler var cok fena
İyi geceler kızlar..arkadaşım bizim için süsler hazırlamış. Çok hoşuma gitti sizinle de paylaşayım istedim
Doktorun ne diyor canm bu duruma???
Masallah siZeeegobegin kibar cidden, sonucta kilolu olmakla gobek ayni sey degil ki ben kendm de kiloluyum gobegim de baya iri ama senin gobik kibar
Anladm canm ah bu eslerre ahh...
Bence bu dersaneler bizi yiyo yaaaben 2014 de dersaneye gittm gerci o zman da dugundu falan telasi vardi da.. 82 almistm, bu sene hic bakmadan 79 aldm.. Baya param bosa gitmisss
Oyy minicik.. Ya Allah'in izniyle nolacak zatenn, millet karismaya yer ariyorrr
Canm zorlanman cok normal artk hepimiz ayni durumdayiz ama bi sy kalmadi Allah'in izniyle.. Gecere giderrr bebeklerimizi alirz kucagimizaaa
Benimde 5-6gundur geceleri karnimda kasilma sertlesme var.gündüz yumusak ama ara ara adet agrisi oluyor.duzensiz ama bu sabah agri var diye Uyandm saat 5gibi sonra uydum uyandigimda hic yoktu cok zor valla ya surekli tetikteym duzenlimi duensizm mi bir sknti varmi diyeÇocuğun hareketlerinde bir sıkıntı yok ama karnım çok sık kasılıyor sertleşiyor , ve adet Ağrı'sı işte( anlamadım gitti saatleri düzensiz ama bütün gün var yani
Ay bunlar ne boyle coook seker kizz oyyİyi geceler kızlar..arkadaşım bizim için süsler hazırlamış. Çok hoşuma gitti sizinle de paylaşayım istedim
Pek icime sinmesede oldu bisiler :)Sağol canımm benim inan ben de istanbullu olarak çok gezemedim sevmem öyle her yeri didik didik ediyim girdiğimiz ilk dükkandan herşeyi aldık dolaşsak belki daha güzellerini de bulurduk internette de çok satıyorlar bunları yani mesrla bu çikolatayı tam olaral bitmiş halde satıyorlar ama inanılmaz fiyat farkı çıkıyor o şekilde... Sen de eminim güzel şeyler hazırlamışsındır Rabbim o günleri göstersinn hayırlısıylaa
cok güzel olmuş eline sağlık hem kendi emeğin hem daha ekonomik çikolatayı ne kadar aldınHerkese selammm...
Geçmişi okumaya çalışırken bir yandan siZinle bugün yaptığım daha doğrusu süslediğim hastane çikolatamızı paylaşıyım kızlar umarım beğenirsinizzz... Çikolataları süssüz bir şekilde elit çikolata fabrikasından kiloyla aldık üstünü kendimce süsledim... Diğer kutuları da süsleyip içine pembe ve beyaz badem şekeri koydumm
Cok cici olmus maşallah ne kadar şanslısın becerikli bir arkadasın varİyi geceler kızlar..arkadaşım bizim için süsler hazırlamış. Çok hoşuma gitti sizinle de paylaşayım istedim
Benimde 5-6gundur geceleri karnimda kasilma sertlesme var.gündüz yumusak ama ara ara adet agrisi oluyor.duzensiz ama bu sabah agri var diye Uyandm saat 5gibi sonra uydum uyandigimda hic yoktu cok zor valla ya surekli tetikteym duzenlimi duensizm mi bir sknti varmi diye
Ee sen nasil hazirlik yapabildinmi bari bu halde. Cinsiyet meçhul. Baska dktrada gitseydin keske. İnsan çatlar meraktan simdi bizde merak ederiz.. oda güzel aslinda supriz olack..Makat duruşu benİm minnak yüzü bana dönük ayakları aşağıda, kız, erkek, kz dendi her gidişimde bu defada kız diyemem dedi dr, doğma süpriz olucak bizim sıpa
Benim de korktuğum son anda cinsiyetin değişmesiKızceler sıcak günlerden merhaba, dün dr daydık .. 2.246 gr olmuşuz cinsiyet kız denmişti şimdi erkek de olabilir dendi , süprize hazır olun artık kız erkek sağlıkla gelsin...Nst, anestezi uzmanı ve genel cerrahi randvularından alnımızın akıyla çıktık... İlk defa bugün ayaklarım şişti ponçik parmacıklarım var artık sıcak çok sıcak ehh tabi bu sıcaklarda rüyalarda değişik oluyo, bebeğim doğmuş kundakta yılmaz erdoğanın yeğeni ersin ayyy ben şok olaundu benim bebeğim benim canım deyip bağrıma bastım tabi hepinizi öpüyprum sağlık ve huzurla geçsin günlerimiz
Hi hi ersin korkutun vardi o görüntüsü nette vardir bi bak. Direk o geldi gozume zaten cok guldm yaaHep gülelim inşallah ama bir hayal et arkadaşım kundak ersinin suratı bana şapşik şapşik bakıyo
Can'ım çok güzel ya bende çok duygusallık seninki benden önce gelecek ben 15 gün sonra düşünüyorum ama Zaman geçmiyor yaaKizlarrr son 10 günümüz.. prensesimize kavusacagiz insallah... cok duygusalimmmmmm suannn bi biraksalar hüngür hüngür aglayasim var
Evet biraz uykumu aldım ama sıcaktan ter içinde kaktım şimdi de Zaman geçiriyorumSen birazda olsa uyuyup uykuyu almissindir canım ben hic uyuyamadim daha halada uykum yok
Say fotoğraf evi canım..bayanın adı sevgi..instagram Ya da face ten bakabilirsin..bana baya uygun geldi..Canım kiminle anlaştınız? Bizde kısmetse haftaya çekim yaptıracağım..çekime kadar doğurmazsam
Sen nereye yaptiracaksin?Canım kiminle anlaştınız? Bizde kısmetse haftaya çekim yaptıracağım..çekime kadar doğurmazsam
Çok tatliymis,güle güle kullanın.İyi geceler kızlar..arkadaşım bizim için süsler hazırlamış. Çok hoşuma gitti sizinle de paylaşayım istedim
Ayyy çok tuhaf Can'ım ya süpriz olacak gerçekten size peki kıyafetleri neye göre aldınMakat duruşu benİm minnak yüzü bana dönük ayakları aşağıda, kız, erkek, kz dendi her gidişimde bu defada kız diyemem dedi dr, doğma süpriz olucak bizim sıpa
Bende fotoğrafçı araştırıcam canım fikir vermesi açısından nasıl birşey planladınız doğum öncesi sonrası hastane ilk 15 gün hepsi varmı albümmü olacak fiyat nedir acabaSay fotoğraf evi canım..bayanın adı sevgi..instagram Ya da face ten bakabilirsin..bana baya uygun geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?