2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Adet agrilari cok hareketten oluyo canim eger dinlenince geciyosa normal ama gecmiyosa dr gitmen lazim bende oluyorum 8 9 gundur bide sertlesmeler var cok fena

İşte bi anlayamadımki ben
Bazen uzanınca geçiyor , bazende uzanmış vaziyeteyken başlıyor çok karışık, dakikalar saatlerde çok karışık
WC ye her gittiğimde kontrol ediyorum acaba kan varmı diye

Doktorumu aramadım ama en son gittiğimde anlatmıştım belkide yakın günün dedi sadece.
Burda direk hastanede doğumhane aranıyor ,
Onlarda şidetli 5 Dk ya düşünce arayın derler , başka türlü gel demezler o yüzden aramıyorum
Yani anlicağın bu Ağrı'lar hep orta derece , ne artıyor nede kayboluyor , beni bir ara bir derede bırakıyor yaramaz kızçem /)

Çocuğun hareketlerinde bir sıkıntı yok ama karnım çok sık kasılıyor sertleşiyor , ve adet Ağrı'sı işte ( anlamadım gitti saatleri düzensiz ama bütün gün var yani
Benimde 5-6gundur geceleri karnimda kasilma sertlesme var.gündüz yumusak ama ara ara adet agrisi oluyor.duzensiz ama bu sabah agri var diye Uyandm saat 5gibi sonra uydum uyandigimda hic yoktu cok zor valla ya surekli tetikteym duzenlimi duensizm mi bir sknti varmi diye

İyi geceler kızlar..arkadaşım bizim için süsler hazırlamış. Çok hoşuma gitti sizinle de paylaşayım istedim
Ay bunlar ne boyle coook seker kizz oyy
Pek icime sinmesede oldu bisiler :)
Gule gule dagit insallah canim

@
cok güzel olmuş eline sağlık hem kendi emeğin hem daha ekonomik çikolatayı ne kadar aldın

Hiç sorma ya
Benim gündüzleride kasılıyor sabah 4 ten bir saat öncesine kadar devam ediyordu , şimdi hafiften yine başlıyor gibi ,
Bugün hep biraz daha sertleşir sıklaşır kesin hastane yolunu tutarız diye düşündüm ama yok hep aynı seviyede devam ediyor
Hayırlısı katlanacağız artık yapacak bişey yok

Makat duruşu benİm minnak yüzü bana dönük ayakları aşağıda, kız, erkek, kz dendi her gidişimde bu defada kız diyemem dedi dr, doğma süpriz olucak bizim sıpa
Ee sen nasil hazirlik yapabildinmi bari bu halde. Cinsiyet meçhul. Baska dktrada gitseydin keske. İnsan çatlar meraktan simdi bizde merak ederiz.. oda güzel aslinda supriz olack..

Benim de korktuğum son anda cinsiyetin değişmesi

Makat duruşu benİm minnak yüzü bana dönük ayakları aşağıda, kız, erkek, kz dendi her gidişimde bu defada kız diyemem dedi dr, doğma süpriz olucak bizim sıpa
Ayyy çok tuhaf Can'ım ya süpriz olacak gerçekten size peki kıyafetleri neye göre aldın

Son düzenleme:
Say fotoğraf evi canım..bayanın adı sevgi..instagram Ya da face ten bakabilirsin..bana baya uygun geldi..
Bende fotoğrafçı araştırıcam canım fikir vermesi açısından nasıl birşey planladınız doğum öncesi sonrası hastane ilk 15 gün hepsi varmı albümmü olacak fiyat nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…