2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ayy maşallah çok beceriklisiniz. güzel olmuş tabi. ben hiç cesaret edemiyorum hazır alırım artık.
Bende öyleydim ilk basta ama çok basit cnm hele şu emzik modelini cikartmasi daha kolay süslemesinden bide çok ucuz nerdeyse 100 tane cikiyor süsleme malzemeleri vs hepsini 40 tl ye aldım netten alsam hazır 100 tanesini miknatis olmadan 108 tl dedi

Canım ben jolly marka yetişkin hasta bezlerinden aldım. Hastaneden de ondan istediler.

günaydın arkadaşlar bende de mide bulantıları hatta kusmalar yeniden başladı doğuma kadar sürecek sanırım
O bende de var. Simdi kahvaltidan kalktim ve bulantidan agzimi acamiyorum siki sikiya kapattim
Birde ben 1 kilo vermisim 2 haftada kizlar. Aslinda istahim var. Yemegi yiyorum karnima birsey batiyor gibi oluyor sanki kalk sofradan der gibi yarida kalkiyorum hep acim ama yiyemiyorum. Birde agiz tadim camasir suyu gibi oldugundan yemekten sonra her dakika mide bulantisi yasiyorum. Valla bu durumlar icin bir an once dogurasim var.

Canım ben jolly marka yetişkin hasta bezlerinden aldım. Hastaneden de ondan istediler.
Marketlerden mi aldin medikalden ni canim. Jolly hic dikkatimi cekmedi markette..
Ay hic biri olmadi cocugun bezinden koyarim ne yapim aldigim sey tutmazsa beni :)

Kızlar benim prensesim 33+ 5 haftalik ama ugs de 35+3 gözüküyor ben hangisine göre doğum yapcam bole bişe yaşayan varmı ?
doğumda 2li testteki değerler baz alınıyor canım. mesela ben erken yumurtlamıştım kendim de biliyorum ovulasyon testi kullanmıştım çünkü daha tehlikeli günler gelmeden ben yumurtlamıştım bile tam 6 gün erkendi doğum zamanı da 6 gün erken hesaplandı. Onun dışında doktorun bir şey demediyse belki bebek dombik gelecektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…