- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
doğum belirtisi değil bildiğim kadarıyla bende de çatı ağrısı mahvediyor dönmek oyy can yakıcı oluyorGunaydın kızlar. Benm çatı ağrım inanılmaz arttı. Yatakta bi taraftan otekine donerken ağryla uyandım. Acaba buda doğum belirtisi midr
Bakalum nasılmış minnak :) artık kontroller de sıklaştı daha sık görüyoruZ tatlışları :')Gunaydin kizlar hayirli cumalar bir saat sonra doktora gidiyorum bakalim benim prenses ne alemde
hayırlı haberlerini bekliyoruz:)Gunaydin kizlar hayirli cumalar bir saat sonra doktora gidiyorum bakalim benim prenses ne alemde
Ay çok teşekkür ederim canımgayet başarılı canım güzel günlerde kullan inşallah
Aynen bende bir saat sonra doktora gidiyorum hayirli haberlerle döneriz inşallah cnm :)Gunaydin kizlar hayirli cumalar bir saat sonra doktora gidiyorum bakalim benim prenses ne alemde
Çok güzel görünüyor canımKızlar arkadaş atınca bende atayım dedim magnet yapmaya başladım benim kıza sizce nasıl duruyor ilk kez yapıyorum yapabildim mi tam bilmiyorum da valla
Ellerine sağlık gayet de güzel yapıyorsun maşallah :)Kızlar arkadaş atınca bende atayım dedim magnet yapmaya başladım benim kıza sizce nasıl duruyor ilk kez yapıyorum yapabildim mi tam bilmiyorum da valla
İnsallah cnmAynen bende bir saat sonra doktora gidiyorum hayirli haberlerle döneriz inşallah cnm :)
İnsallah cnm kiz senin gununde ayniymis benlehayırlı haberlerini bekliyoruz:)
Evet artik daha sik goruyoruz cnm kardesim goturecek cnm neyseki yoksa cok sicak fena nasil giderdim bilmemBakalum nasılmış minnak :) artık kontroller de sıklaştı daha sık görüyoruZ tatlışları :')
Dikkat et sıcakta kendine şemsiye falan al arabayla gitmeyeceksen
Kızlar arkadaş atınca bende atayım dedim magnet yapmaya başladım benim kıza sizce nasıl duruyor ilk kez yapıyorum yapabildim mi tam bilmiyorum da valla
Çok teşekkür ederim canım :)Ellerine sağlık gayet de güzel yapıyorsun maşallah :)
Bende öyleydim ilk basta ama çok basit cnm hele şu emzik modelini cikartmasi daha kolay süslemesinden bide çok ucuz nerdeyse 100 tane cikiyor süsleme malzemeleri vs hepsini 40 tl ye aldım netten alsam hazır 100 tanesini miknatis olmadan 108 tl dediayy maşallah çok beceriklisiniz. güzel olmuş tabi. ben hiç cesaret edemiyorum hazır alırım artık.
evet aynıymışız yarında benim kontrolüm var 11 30 da bakalım nedicek doğumuda soracam napıcaz bilmiyorum inşlalh elif hanım iyyidirİnsallah cnm kiz senin gununde ayniymis benle
Canım ben jolly marka yetişkin hasta bezlerinden aldım. Hastaneden de ondan istediler.Kizlar kanamalar icin hangi pedi aldiniz. Markette mesane pedi gordum canbebenin. İse yarar mi ki o ?
Nasil birsey alicaz kilot tarzi istemiyorum ped, bez tarzi istiyorum. Esimde diyor cocugun bezlerinden koyarsin cok gelirseonunda ayri bi fantazi dunyasi var
Bu meshane pedleri nasil sizce ? İdrar icin mi o sirf.. Kanamalarada yardimci olur mu ki ?
vallahi gayet zayıf görünüyorsunuz. 86 hiç değil. Ben 82.5 um şu anda bakın nasıl da dobikim bu resimde :)Az önce bahcede bırıyle tanıştım 7 aylık mı dedı yoo 25 iinde doğum var dedım ınanamadı kadın halbukı 86 ya yakınımmm
O bende de var. Simdi kahvaltidan kalktim ve bulantidan agzimi acamiyorum siki sikiya kapattimgünaydın arkadaşlar bende de mide bulantıları hatta kusmalar yeniden başladıdoğuma kadar sürecek sanırım
Marketlerden mi aldin medikalden ni canim. Jolly hic dikkatimi cekmedi markette..Canım ben jolly marka yetişkin hasta bezlerinden aldım. Hastaneden de ondan istediler.
doğumda 2li testteki değerler baz alınıyor canım. mesela ben erken yumurtlamıştım kendim de biliyorum ovulasyon testi kullanmıştım çünkü daha tehlikeli günler gelmeden ben yumurtlamıştım bile tam 6 gün erkendi doğum zamanı da 6 gün erken hesaplandı. Onun dışında doktorun bir şey demediyse belki bebek dombik gelecektir :)Kızlar benim prensesim 33+ 5 haftalik ama ugs de 35+3 gözüküyor ben hangisine göre doğum yapcam bole bişe yaşayan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?